Homepagina » Binnenland » Vrijzinnige Partij: Huidige grondtoon van 440 hertz verantwoordelijk voor wereldproblemen
Vrijzinnige Partij: Huidige grondtoon van 440 hertz verantwoordelijk voor wereldproblemen

Vrijzinnige Partij: Huidige grondtoon van 440 hertz verantwoordelijk voor wereldproblemen

De Vrijzinnige Partij, die op 15 maart meedoet aan de Tweede Kamerverkiezingen, wil dat de overheid de universele grondtoon verlaagt.

De grondtoon is de laagste toon die wordt voortgebracht door een trillingsbron, bijvoorbeeld een instrument.

Violist Ernó Olah zei tijdens een politieke bijeenkomst van de partij dat het hele universum een grondtoon van 432 hertz afdwingt.

Verdeeldheid en agressie

Die frequentie zou te linken zijn aan de Schumann-resonantie, de hartslag van de aarde, en de frequentie die mensen in ruststand aannemen.

Dan is er sprake van harmonie, terwijl de grondtoon die wij hanteren 440 hertz is. Uit onderzoek is gebleken dat die toon leidt tot verdeeldheid en agressie.

“Ik zou ook niet weten hoe het mogelijk is,” zei Olah. “Toch klopt het.”

Verwarring

In de oorlog zou nazi-minister Goebbels de grondtoon persoonlijk hebben verhoogd naar 440 hertz om verwarring te zaaien.

De Vrijzinnige Partij is opgericht door Norbert Klein, die in 2012 namens 50Plus in de Tweede Kamer kwam.

Problemen

“We kenden het verhaal van de grondtoon niet,” zei hij. “Het sluit mooi aan bij ons idee van een sterke basis.”

Marie-Louise Loomans, nummer twee op de lijst, denkt dat veel van de huidige problemen op aarde worden veroorzaakt door de disbalans als gevolg van de universele trilling die niet is afgestemd op de grondtoon.

[Volkskrant]


Vind je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

90 reacties

 1. Er is geen ‘officiele grondtoon’. Niemand weet wat een grondtoon is. Frequentie van mensen in rust?? Wat dan? Hun ademhaling? Hartslag? Er is ook geen overheid die er een ‘officiele grondtoon’ op nahoudt.
  De enige grondtton die ik ken is dat de A (2e snaar op gitaar) op 440 Hertz wordt gestemd. Dit hele verhaal hangt van volstrekte ongeloofwaardigheid aan elkaar.

  17 likes
  • 440 was vroeger 432 … oude Instrumenten zijn op 432 gebouwd en klinken niet in 440 …als je b.v. zand op een plaat hout strooit ,en je stuurt daar een 440 frequentie door .krijg je een structuur te zien die heel anders is als bij 432 Frequentie …Je kunt het dus ZIEN ….( met water kan dat ook) Die zand structuren op een houten plaat (bij Gitaren vaak Sparre of Denne hout) bepalen hoe en waar de spanten op het klank blad moeten komen….. bij verschillende frequentie’s .krijg je verschillende strukturen ….en sommige zijn prachtig …..Maar sommige Frequentie’s zien er boosaardig uit ….

   20 likes
   • Er is geen instrument wat op een ‘grondtoon’ gestemd wordt. 440 is gewoon een voorkomende toon in een reeks, zoals een piano er velen heeft. Een van die noten is 440, maar de rest eronder is lager en de rest erboven is hoger. Een piano wordt rond de centrale C gestemd. Dat hele 440 verhaal is met name leuk voor mensen die geen kaas gegeten hebben van muziek.

    5 likes
    • Haha, ik heb mijn conservatorium netjes afgemaakt en geloof me, van jouw verhaal daar lusten de honden geen brood van! En dan afsluiten met het statement dat anderen geen kaas hebben gegeten van muziek… lol! 🙂

     Maargoed, vroegah…., werd de centrale C op de piano kennelijk gestemd op basis van A432. Onder Hitler is dat dus kennelijk veranderd naar een centrale C op basis van A440, 8 hertz hoger. Kennelijk, want het is niet zeker of het ook zo gegaan is, de meningen zijn er verdeeld over.

     Zelf kan ik beamen dat ik muziek in 432 erg mooi vindt klinken, ik heb dat uitgebreid getest. Of 432 voor wereldharmonie kan zorgen, kan ik niet zeggen. Wel kun je zien dat 432 makkelijk naar beneden te octaveren is. Een octaaf behelst een ‘hele toonladder’en houdt voor de frequentie van de toon een verdubbeling (octaaf omhoog) danwel halvering (octaaf omlaag) in.

     Vanuit A432 steeds een octaaf naar beneden:
     432hz – 216hz – 108hz – 56hz – 28hz – 14hz – 7hz
     Vanuit A440 steeds een octaaf naar beneden:
     440hz – 220hz – 110hz – 55hz – 27,5hz – 13,75hz – 6,875hz

     De reeks naarbeneden vanuit A432 lijkt me de harmonischere.

     5 likes
   • Nou ja zeg, dan is die Vrijzinnige Partij wel erg kortzichtig. Als 432 HZ minder boosaardige afbeeldingen geeft dan 440 HZ, dan is het voor mij vrij duidelijk dat de partij die gaat voor 1 HZ mijn stem krijgt.

    2 likes
  • Moet je toch de geschiedenisboeken doorkijken

   15 likes
   • als je muziek zou horen die afgestemd is op 432 HZ dan hoor je het verschil hoe warm of warmer is dan 440 HZ.
    alles heeft een trilling als dat niet zo was zouden we niet eens bestaan.

    16 likes
   • En Herz is weer gebaseerd op een seconde. Een wat is nou een seconde? Ook maar een aanname van een tijdsduur. Toonhoogte is gewoon een onderlinge afspraak om gezamenlijk (instrumentale!) muziek te kunnen maken.
    Orgelbouwers stemden liever hoger omdat langere pijpen duurder zijn dan korte. Violisten stemmen liever hoger omdat in een huis(studeer-)kamer hun instument sterker klinkt dan in een grote concertzaal. Zangers willen liever lager zingen omdat de natuur nou eenmaal zijn grenzen stelt.

    0 likes
  • Niet alleen de A snaar maar het instrument als geheel moet op de juiste toonhoogte gestemd zijn. Volgens de norm betekent dat dat een A4 of eengestreepte a een frequentie heeft van 440 Hz.

   9 likes
   • Pas in 1939 is internationaal gekozen voor concert pitch van 440hz.

    Hiervoor varieerde de pitch per land en/of orkest.

    http://www.wam.hr/sadrzaj/us/Cavanagh_440Hz.pdf

    14 likes
   • Wat is het instrument als ‘geheel’? Je stemt elke individuele snaar op zijn hoogte, de A op een gitaar is toevallig 440, maar de rest niet. Een gitaar staat in E overigens en een piano in C. Heeft alletwee niets, nada, nax met die ‘ grondtoon’ te maken. Je stemt geen instrument ‘in zijn geheel’. Je stemt alleen individuele snaren.

    4 likes
    • Sander stop aub met je zelfbedachte wijsheden, er klopt werkelijk geen bal van. Het is helemaal niet erg dingen niet te weten, het is echter heel erg dingen niet te weten maar te doen alsof en onwaarheden als waar te claimen.

     Juist in de muziek wordt er teveel vanuit totale onwetendheid geouwehoerd en nageblaat door goedgelovigen. Jij kunt in jouw directe omgeving een einde aan dat hersenloze geblaat maken, door zelf ermee te stoppen! Of door je alsnog in de materie te verdiepen, dat kan natuurlijk ook! 😉

     1 likes
  • Krombopulos Michael

   Jawel, er is wel een officiele grondtoon, en die is vastgesteld op A4=440hz door de International organisation for standardization in ISO 16. Dit is in 1955 vastgelegd. Hiervoor (en nog steeds) waren er landen die andere grondtonen hadden afgesproken zoals Oostenrijk: A4=435hz. Verder zijn er Baroque pitch: A4=415hz (precies een halve noot lager) Chorton pitch: A4=466hz (precies een halve noot hoger) en vele andere.

   http://www.iso.org/iso/iso_catalogue/catalogue_tc/catalogue_detail.htm?csnumber=3601

   10 likes
   • Niet erg logisch, dit verhaaal van de grondtoon. Want als het in 1955 is ingesteld, waarom hebben de 2 wereldoorlogen en alle andere oorlogen voor 1955 (alle dus) dan toch plaats gevonden?
    Zelf denk ik dat iemands grondtoon door de mate van zijn gierigheid wordt bepaald. Hoe gieriger (hebzuchtiger) des te boostoniger.

    2 likes
    • Krombopulos Michael

     Dit is gewoon een afspraak die gemaakt is om het orkesten en bands mogelijk te maken om hun instrumenten goed te laten klinken. Het wordt een grondtoon genoemd omdat daar de rest van de noten op gebaseerd kan worden. Van een ‘natuurlijke’ grondtoon is geen sprake

     8 likes
  • Met alle respect…..

   Uni versum vrij vertaalt betekend dit “1 lied”
   Noem eens 1 lied op zonder grondtoon…. 😉

   De grondtoon kan worden bepaald door de relatie die wij hebben met tijd en onze planeet. Het is de meest fundamentele kennis die de mens heeft.
   1Hz is 1 trilling per seconde.
   Kennelijk een meetwaarde om een verandering te detecteren in een bepaalde periode.
   Even afgezien van die definitie heeft dr Otto Schuman de resonantie frequentie van onze planeet weten vast te leggen.
   (Plausibel, als ik in een vrachtwagen cabine zit kan ik ook voelen hoeveel die trilt)
   432 hZ is een veelvoud van 8…..440 niet…

   432 is echter ook maar een wetenschappelijke benadering omdat de freuentie van de aarde niet EXACT 8Hz is maar daar iets onder ligt. (In iedergeval duidelijk geen relatie heeft met 440Hz
   maar dat kan ook bijna niet anders als je die freqentie hebt laten “bepalen” door Joseph Geubels)

   http://www.viewzone.com/432hertz.html

   Het draait uiteindelijk allemaal om

   “Sympathetic resonance”

   Mahalo!

   Michel

   2 likes
   • Ja Ho… 432 is een veelvoud van 8, 440 (8 hertz hoger) is dat niet?
    440/8=55. 432/8=54… dus waar zit dan het probleem met veelvouden van 8?

    5 likes
  • de officiele grondtoon komt van de aarde en daar resoneren wij mee.

   fff

   3 likes
 2. Wat in het artikel staat is overigens wel helemaal waar, helaas staat deze ”partij” op nul zetels, wat geen toeval is aangezien de elite het politieke-systeem heeft ontworpen om alleen de partijen die zij willen te laten winnen.

  28 likes
  • Het zou natuurlijk ook zo kunnen zijn dat dit soort partijen op nul zetels staan omdat niemand wat van hun plannen hoort en daarom geen beeld kan vormen. Ik denk zelf dat iedere keer dat de VP haar verhaal doet er een aantal mensen wat bewuster worden. Niet dat ze gelijk op die partij zullen stemmen.

   16 likes
  • “helaas staat deze ”partij” op nul zetels, wat geen toeval is aangezien de elite het politieke-systeem heeft ontworpen om alleen de partijen die zij willen te laten winnen”

   Ik denk eerder dat men het niet heel serieus neemt als iemand beweert dat de huidige grondtoon voor alle problemen in de wereld zorgt en als men dan vraagt hoe dat mogelijk is kan hij geen antwoord geven… Waarom?, daarom.., lijkt mij niet echt de manier om politiek te voeren..

   17 likes
   • flink wat duimpjes gesprokkeld TROL.
    hoe psychopatisch moet je zijn om op het internet site(s) te bezoeken en daar jaren lang het tegenovergestelde te beweren als wat een artikel beweerd.

    het enige antwoord wat ik daarop kan bedenken is dat jij de mensen die achter een artikel staan wil behoeden voor de leugens van de artikels.

    maar daar geloof ik niet zo in.

    wat een ziek mens ben jij roy rutte.

    fff

    4 likes
    • Die opmerking toont wederom je goede persoonlijkheid Vladi.

     9 likes
     • “ik ben niet onder de indruk van uitspraken van een psychopaat.”

      Ik ben wel altijd onder de indruk van jouw uitspraken, je onderbouwd alles zo goed, ik word bijna jaloers… Jij zou in de politiek moeten gaan..

      /sarcasme off

      6 likes
     • ik ben niet onder de indruk van uitspraken van een psychopaat.

      fff

      0 likes
  • Legt u dat eens uit dan ?

   2 likes
 3. Wees geen schaap, stem bewust niet.
  Politiek gaat ons niet redden, bewustzijn wel.

  26 likes
  • Als (bijna) niemand meer zou gaan stemmen zou het zin hebben om niet te gaan stemmen. Nu moeten wij JUIST WEL gaan stemmen en wel op een kleinere partij (zoals deze partij of de partij voor de dieren die ook een heel goed programma heeft) zodat langzaamaan toch een tegenwicht gevormd kan gaan worden tegen de meelopers van de grotere politieke partijen. Want ook al heeft de elite uiteindelijk de meeste macht, als alleen VVD-stemmers naar de stembus gaan kun je wel raden wat er gebeurt: een nieuw kabinet Rutte en de asociale maatregelen m.b.t. de zorg, de huurmarkt, de uitkeringen e.d. zullen worden gecontinueerd…GA DUS WEL STEMMEN volgende week en niet op 1 van de grotere partijen (behalve wellicht de SP)

   2 likes
   • als je stemt,conformeer jij je aan hun systeem.
    het systeem zal daardoor blijven bestaan.

    bedankt daarvoor Marie.

    fff

    4 likes
   • Ik kan uit hun verkiezingsprogramma niet opmaken, dat ze overduidelijk voor een corrigerend referendum kiezen. Lijkt er niet op dat zij een duidelijke keuze maken voor de burger…

    2 likes
  • yeah!
   eenvoudig en waar!
   namaste

   4 likes
  • Het domme volkslied redt ons ook niet.
   alleen de koning en koningin zijn van duitsen bloed! En adel.
   Waarom zou ik dat nationalistische lied moeten zingen.
   Als kind had ik al een hekel aan deze duitse song.
   AUB leer niet de kinderen opnieuw dit lied.
   het verbindt niet!!
   Wat verbindt is een goede frequentie!

   3 likes
 4. Ik verlaag mijn muziek-collectie naar deze grondtoon met Foobar2000 en de Soundtouch plugin. Voelt ècht beter aan, ik doe dit al meer dan een jaar. Als ik nu naar “pop” luister op de radio, of naar niet ge-downtunede internetstreams wordt ik onrustig.
  Op mijn Android telefoon doe ik hetzelfde met Rocketplayer.

  Maar ja .. wat gaat deze partij nou doen bij de verkiezingen joh. En ze worden beticht van zweverigheid door de MSM hierdoor. Op NPO R1 werden ze belachelijk gemaakt.

  16 likes
  • Kijk dit is een tip waar ik gelukkig van word.
   Ik wist niet dat er dut soort software bestond.

   Ik heb wel muziek gevonden op de 432hz en het is idd veeeeel beter.
   (Al kan het zijn dat je er even aan moet wennen voordat je het hoort)
   Maar nu kan ik dus ook de rest zo luisteren, bedankt!

   6 likes
  • Nea
   6 maart 2017 20:20 at 20:20

   Leuke tip, heb ik onmiddellijk overgenomen. Een gratis test voor iedereen.

   3 likes
  • Ik ga het eens testen met Foobar2000, ben benieuwd. En ja het klopt dat de MSM dit eerder belachelijk maakt dan serieus neemt.

   3 likes
 5. Was het voor 1940 zo harmonieus tijdens de 432 hz periode?

  Toen was het ook al een zooitje.

  9 likes
 6. “Ik zou ook niet weten hoe het mogelijk is,” zei Olah. “Toch klopt het.”

  Onze universiteiten kunnen daar mee aan de slag.

  7 likes
 7. Ik snap van dit hele artikel geen ene moer.
  Kan iemand me dat helder en duidelijk uitleggen.
  En liefst zonder geitenwollensokkengeouwehoer.

  3 likes
  • Krombopulos Michael

   Tonen (geluiden) kan je meten in de eenheid Hertz. Hertz geeft het aantal trillingen per seconde aan. Bij een gitaar is de tweede snaar van boven (de A snaar) afgestemd op 440hertz. De rest van de snaren worden naar verhouding afgesteld, net als de andere instrumenten in de band, orkest, whatever. Door deze afspraak weet iedereen hoe z’n instrument gestemd moet zijn om samen te kunnen spelen. Ooit was de frequentie van de A snaar in het westen vastgesteld op 432hertz, tot er rond 1940 werd besloten om deze grondtoon te veranderen naar 440hertz, aangezien de koper sectie van orkesten steeds belangrijker werd door de sterke opkomst van mars-muziek. Koperen blaas instrumenten klinken namelijk veel beter (en harder) op 440hertz. Kan me ook voorstellen dat bij 440hertz de wanddiktes van de instrumenten kleiner gehouden konden worden doordat de eigen frequentie van het instrument daarmee hoger werd. (dunnere wanden = hoger en harder geluid)

   12 likes
 8. Dat klopt …………bedankt!
  Maar er is geen universum zoals ons wordt gehersenspoeld.
  En dan de aarde is niet plat en is ook niet een bal of globe!
  Het is een multi-dimensionale esoterische illusie dat is gemaakt door een machtige (miljarden jaren oude) satanische luciferiaanse elite van Jezuïeten, Joden en vrijmetselaars …. en zij hadden de hel voor ons gemaakt nadat wij verdreven waren uit het “paradijs”.
  Ze maakten ook de ether die we om ons heen waarnemen ……… en het is allemaal een multidimensionale illusie.
  Men zal nooit zien of begrijpen hoe de aarde en de ether er echt uitziet……….. NOOIT!

  1 likes
 9. Vrijzinnige partij wil daarnaast ook het basisinkomen.

  11 likes
 10. Er is geen objectieve reden om 432Hz te verkiezen boven 440Hz. Ook de genoemde Schumann resonantie niet. Deze resonantie, die wél een wetenschappelijke basis wordt misbruikt voor onwetenschappelijke doeleinden. De Schumann resonantie is namelijk niet één frequentie, maar een samengesteld verschijnsel. Het heeft ook niks met muziek te maken, want Schumann is trilling in het een elektromagnetisch spectrum en muziek natuurlijk een trilling in de lucht.

  Nu kun je zeggen dat alles met elkaar verbonden is, maar dat is natuurlijk een manier om te verbloemen dat je geen idee hebt hoe het werkt.

  Er is niks mis met 440Hz, maar ook niet met 432Hz. Het is gewoon een afspraak. Net als 98 centimeter niet beter is dan één meter of 16 graden niet beter is dan 16.2 graden.

  13 likes
 11. Als alle machthebbers in deze wereld een toontje lager zongen, zouden we inderdaad een betere wereld hebben.

  12 likes
 12. De Schumann resonantie bestaat in ieder geval zeer zeker wel en is van wezenlijk belang voor de aarde en al wat leeft. Bij ruimtereizen voor langere tijd is men te ver verwijderd hiervan en moet altijd een device aan boord zijn die de resonantie nabootst anders ligt ziekte en uiteindelijk de dood onvermijdelijk op de loer.

  8 likes
  • En dat is hoe precies getest/bewezen?

   Wij zijn nog nooit ver genoeg weg geweest, lijkt me, om er achter te komen dat mensen dood gaan als ze “te ver” van de grondtoon vandaan zijn, ofwel?

   0 likes
   • Bij afwezigheid van de Schumann-golven ontstaan mentale en fysieke problemen. Dit is in 2011 bevestigd door de Fransman Luke Montanye. Hij deed onderzoek naar het geheugen van water en verwijderde het aanwezige DNA uit alle reageerbuisjes water. Bij een aantal reageerbuisjes deed hij er de Schumann-resonantie van 7,83 hertz bij. In de buisjes waar er de Schumann-resonantie bij werd gedaan, werd nieuw DNA aangemaakt en in de andere buisjes niet. Bij de ruimtereizen werd duidelijk dat de basisfrequentie van 7,83 hertz een noodzakelijk aanvulling is voor het menselijk lichaam. Astronauten die namelijk in de ruimte verbleven bleken snel moe en gedesoriënteerd te zijn. Na installatie van een apparaat welke kunstmatig de basisfrequentie kon opwekken, was het over.

    Bron http://dier-en-natuur.infonu.nl/milieu/165778-de-schumann-resonantie-is-bijna-verdubbeld.html

    1 likes
 13. Die stem je op 432 Hertz en de rest stem je daar op af 🙂

  2 likes
  • de Muziek effe terug zetten naar 432 is volgens mij niet zo simpel ,alle muziek Instrumenten die na de 2e wereldoorlog gemaakt zijn kan je dan in de schredder gooien…. mijn Gitaartuner kan niet eens 432 meten!!! moet ik dus nieuwe kopen …. nou in die zin word ik helemaal niet vrolijker van 432

   1 likes
 14. Pseudo wetenschappelijk gezever dat is het.
  Iedereen is vrij om om te stemmen wat hij/zij wil; voordat je dat doet lees deze eens:
  http://medson.net/A432hz-myth.html
  http://www.miltonline.com/2014/01/07/hertz-so-good/

  6 likes
 15. Ooit een hele verhandeling erover gelezen: Goebbels zou dit hebben ingesteld. Waarom? Dat weet ik niet meer. Meen het ook op NIBURU tig tig jaren geleden gelezen te hebben.

  0 likes
 16. proest!!!

  6 likes
 17. Luister maar naar muziek in 432 gestemd komt
  regstreeks je hart binnen en klinkt veel
  harmonieuzer ,al is het een muziek keus waar je niet van houdt .
  Geeft het toch rust in je lichaam,ik zou zeggen ervaar het eens Google of youthube eens

  3 likes
 18. Als het waar is, is het prima te testen en aan te tonen en heeft deze partij weer wat volgers erbij. Het gedeelte over wat Groebels deed vind ik dan weer een afbrekende werking hebben.. De Duitsters voerden in die tijd allerlei extreme concepten door maar de wereld was al een puinhoop lang voor de 2e wereld oorlog.
  Ik heb zelf muziek geluisterd op 432 Mhz maar hier nog niet echt een verschil in bemerkt..maar dat kan nog komen. Baat het niet dan schaadt het niet:-)

  En aangezien vele hier hun politieke mening delen.. het is kiezen tussen kwaden en zal toch geen grensverleggende veranderingen teweeg brengen. Ik stem al jaren partij voor de dieren omdat hiermee in ieder geval reëel leed door verminderd wordt. Andere veranderingen moeten door het volk uitgevoerd worden, niet door de politieke garde, dat is al tig jaar een aanfluiting,

  1 likes
 19. Heel gek om dit ineens in de politiek te zien, maar naar mijn mening wel de moeite waard om iig iets mee te proberen.

  2 likes
 20. Alle universele getallen dienen te kloppen,
  http://www.willemwitteveen.com/the-harmony-of-sound/?lang=nl

  1 likes
 21. Ik meende toch echt dat de grondtoon 7.83 hertz was, dat is de laagste frequentie.

  http://www.trinfinity8.com/why-is-earths-schumann-resonance-accelerating/

  0 likes
 22. “De grondtoon is de laagste toon die wordt voortgebracht door een trillingsbron, bijvoorbeeld een instrument.” Dit is klinkklare nonsens en een platte leugen.

  0 likes
 23. Het feit dat de telefoon-kiestoon in Nederland 425 herz is baart mij nog veel meer zorgen!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mensen

Dit kabinet faalt gigantisch en men is Rutte zat. Kamerlid laat zien hoe mensen voor de gek worden gehouden

2019 was een goed jaar: de economie ...

belastingdienst

Ambtelijke terreur in Nederland: hoe de Belastingdienst bewust het leven van heel veel mensen verwoestte

De Belastingdienst besloot in 2014 de kinderopvangtoeslag ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.