UFO

Verdubbeling aantal UFO-meldingen in Canada

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn in Canada nog nooit zo veel UFO-waarnemingen gedaan als in 2012, zo blijkt uit het jaarverslag van Ufology Research.

In het land is vorig jaar 1981 keer melding gemaakt van een ongeïdentificeerd vliegend object. Dat is meer dan twee keer zo veel als een jaar eerder, toen 986 UFO-meldingen werden geregistreerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Veertig procent van alle UFO’s werd gezien in de provincie Ontario. Met uitzondering van Saskatchewan en Prince Edward Island zijn in alle Canadese provincies mysterieuze lichten of objecten in de lucht gezien.

Als mensen onbekende vliegende objecten zien wil dat echter niet meteen zeggen dat er ook buitenaardse wezens in zitten.

Ufology Research heeft een aantal mogelijke verklaringen voor het groeiende fenomeen. Ten eerste vliegen geheime militaire toestellen vaker over bewoond gebied. Daarnaast zijn veel mensen zich nog niet bewust van de aard van conventionele of natuurlijke objecten in de lucht, terwijl steeds meer mensen de tijd nemen om naar de lucht te kijken.

Omdat steeds meer mensen gemakkelijk toegang hebben tot internet en draagbare technologie doen ze vaker melding van hun waarnemingen. Tot slot denkt Ufology Research dat sommigen door de economische malaise vaker naar de lucht kijken in de hoop dat hulp zich aandient.

 

Bron: Torontosun.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mb
mb
11 jaren geleden

Wellicht beter om eens meer te focussen op de militaire technologie dan op (mogelijk) buitenaards bezoek.

Westbound
Westbound
11 jaren geleden

‘Tot slot denkt Ufology Research dat sommigen door de economische malaise vaker naar de lucht kijken in de hoop dat hulp zich aandient’. Haha, wat ontzettend simplistisch! Verwachten ze soms dat aliëns hen economische hulp komen bieden?

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

[quote name=”mb”]Wellicht beter om eens meer te focussen op de militaire technologie dan op (mogelijk) buitenaards bezoek.[/quote]
Alsof dat niet gedaan wordt!!Verklaar toch eens waarom Ben Rich, uitvinder van het stealth vliegtuig, op zijn sterfbed zei: Deels zien jullie aardse technologie, en deels buitenaardse technologie.Waarom zegt die man dit?????

biko steve
biko steve
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]…Verklaar toch eens waarom Ben Rich, uitvinder van het stealth vliegtuig, op zijn sterfbed zei: Deels zien jullie aardse technologie, en deels buitenaardse technologie.Waarom zegt die man dit?????[/quote]

In geen van zijn ‘quotes’ heb ik letterlijk gelezen dat hij aangeeft dat de door skunk works ontwikkelde technologie deels buitenaards is.
Wel zie ik geregeld dat mensen zijn statements (met name de ’take ET home’ beeldspraak) mis-interpreteren, omvormen en deze verspreiden.

Nog even buiten het feit dat niemand weet of de circulerende quotes daadwerkelijk van meneer Rich komen.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x