UFO

Bezocht Fidel Castro militaire basis met neergestorte UFO?

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 29 maart jongstleden overpeinsde Fidel Castro het bestaan van leven buiten de aarde in zijn Beschouwingen.

In de brief bespreekt de Cubaanse oud-president hoe verschillende kwesties de mensheid beïnvloeden door de huidige oorlogszuchtige wereldelite die volgens hem een tekort aan cultuur en kennis heeft.

Om ons bewustzijn te verruimen is het noodzakelijk onze kennis zoveel mogelijk te verrijken, aldus de oud-president. Hij ging dieper in op de huidige geopolitieke problemen, maar maakte plotseling een zijsprongetje naar de mogelijkheid van buitenaards leven in het universum om ons heen.

Joaquín Navarro-Valls

castro23948723498324234“Toen paus Johannes Paulus II Cuba in 1998 bezocht sprak ik voor zijn komst meerdere malen met zijn dienaren over verschillende kwesties,” zei Castro. “Ik herinner me met name een diner in een kleine ruimte in het Paleis van de Revolutie in Havana met woordvoerder van de paus Joaquín Navarro-Valls. Hij zat tegenover me en rechts van me zat een vriendelijke en intelligente priester.”

In 1984 werd Navarro-Valls, lid van de prelatuur Opus Dei, door paus Johannes Paulus II benoemd tot directeur van het Vaticaanse Persbureau. In 2006 kondigde de Heilige Stoel het ontslag aan van Dr. Navarro-Valls, hij werd opgevolgd door pater Frederico Lombardi.

“Volgens Navarro-Valls was de aarde de enige bewoonde planeet in het universum,” ging Castro verder. “De priester zei echter dat er 99,9 procent kans is dat er intelligent leven is op andere planeten.”

Miljarden leefbare superaardes

Daarop haalde Castro een nieuwsbericht van 28 maart jongstleden aan met daarin de boodschap dat in de leefbare zone rond zwakke rode dwergen in de Melkweg tientalligen miljarden rotsachtige planeten draaien die niet veel groter zijn dan de aarde.

Op deze zogeheten superaardes bevindt zich wellicht vloeibaar water en zo’n 100 ervan staan op minder dan 30 lichtjaar van de zon, zo bleek uit een analyse van planeetzoeker HARPS van de Europese Zuidelijke Sterrenwacht.

Octavio Cortázar

Wat Fidel Castro in zijn beschouwingen schrijft opent een deur naar belangrijke informatie die nog niet eerder is gepubliceerd. In 2002 bezocht filmmaker Octavio Cortázar Puerto Rico om in Rincón deel te nemen aan het internationale filmfestival. De gerespecteerde regisseur maakte onder meer de documentaire UFOs in Cuba. Cortázar was onder andere vicevoorzitter van de schrijvers- en artiestenvereniging van Cuba UNEAC en oprichter van de Internationale Film- en Televisieschool van Cuba.

Volgens Cortázar zou Fidel Castro in 1998 persoonlijk met paus Johannes Paulus II hebben gesproken over het onderwerp buitenaards leven. Castro vroeg de paus of het volgens hem mogelijk was dat de mens niet alleen is in het universum. De paus antwoordde dat de waarschijnlijkheid van leven buiten de aarde een feit was. Ook spraken ze over waarnemingen van onbekende vliegende objecten.

Juan Mari Brás

bras92347293487234934Advocaat Juan Mari Brás, oprichter van de Puerto Ricaanse Socialistische Partij PSP, zei later tijdens een boekenmarkt dat hij eens met Fidel Castro had gesproken over UFO’s. Zo zou hij voor de val van de Sovjet-Unie een militaire basis hebben bezocht met een speciaal laboratorium, een ruimteschip en het lichaam van een lang buitenaards wezen dat bewaard werd in een cryogene machine.

De Sovjets vertelden Castro dat de Amerikanen een gelijksoortig laboratorium hadden met schepen en lichamen van buitenaardsen. Brás had zijn mond naar eigen zeggen al voorbijgepraat en wilde niet verder uitweiden.

Plasetsk of Kapoeshtin Yar?

De vraag is nu welke legerbasis Fidel Castro mogelijk heeft bezocht. Het zou kunnen gaan om de basis Plasetsk in het noorden van Rusland waar rakettesten worden uitgevoerd. In het gebied rond de basis worden al vele jaren UFO-waarnemingen gedaan. Er is veel officiële documentatie over te vinden die is verzameld door de Russische militaire autoriteiten.

Zo maakten de officieren Ghenadi Korniev en Vassili Zaitsev op 5 januari 1992 een foto waarop twee schotelvormige objecten kunnen worden gezien.

Een andere mogelijke basis is Kapoeshtin Yar in de regio Zhiktur in de Russische oblast Astrachan. De basis bestaat uit diverse grote hangars en bevat een ondergronds complex met enkele verdiepingen. In 1997 werd door een vertrouwelijke Russische bron een schets overhandigd aan de Italiaanse journalist Constantino Paglialunga met daarop enkele buitenaardse ruimteschepen die de Russische regering er zou bewaren.

In maart dit jaar toonde een museum van het Amerikaanse Smithonian Institution een ‘authentiek buitenaards artefact’ afkomstig van een UFO die in 1986 neerstortte in Rusland. Het wordt ook wel het Height 611 UFO-incident genoemd. Ook konden museumbezoekers documenten inzien over de topgeheime militaire basis in de Nevadawoestijn in de VS, beter bekend als Area 51.

Was de Cubaanse oud-president Fidel Castro getuige van een neergestorte UFO in de Sovjet-Unie en zal hij er in zijn beschouwingen nog over gaan spreken?

Bron: Jorgemartin-enigmadelmilenio-english.blogspot.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
c r
c r
10 jaren geleden

ja ja ons lomp houden en zelf gaan kijken belachelijk …dus moet er toch wat zijn he weet je ik ga steeds meer geloven dat er buitenaardse zijn hier doen ze ook weer geheimzinnig over wel kijken maar niet toe geven !!!!!!! dit wilt wel wat zeggen .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x