Homepagina » Het Complot » Vergeet de Nieuwe Wereldorde, dit is de kliek die echt over de wereld heerst
Vergeet de Nieuwe Wereldorde, dit is de kliek die echt over de wereld heerst

Vergeet de Nieuwe Wereldorde, dit is de kliek die echt over de wereld heerst

Vergeet de Nieuwe Wereldorde. De overkoepelende organisatie die Wall Street en politici met een globalistische agenda met elkaar verbindt wordt door een aantal insiders ook wel de ‘diepe staat’ genoemd.

De laatste tijd komt er steeds meer aandacht voor deze term. Mike Lofgren, die voor diverse Amerikaanse congresleden heeft gewerkt, omschrijft de diepe staat als de verbinding tussen Wall Street en de nationale veiligheidsstaat, waarbij gekozen en ongekozen figuren de handen ineenslaan om meer macht te vergaren.

Volgens Lofgren maken onder meer het ministerie van Defensie, het ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Binnenlandse Veiligheid, de CIA en het ministerie van Justitie deel uit van de diepe staat.

Hoe opereert de diepe staat?

Een complex web van draaideuren tussen het militair-industrieel complex, Wall Street en Silicon Valley verbindt defensiecontractanten, bankiers, het leger en de inlichtingendiensten met elkaar.

Volgens Lofgren en vele insiders is dit geen complottheorie. De diepe staat is in het zicht verborgen en is veel omvangrijker dan het militair-industrieel complex waar president Eisenhower meer dan 50 jaar geleden voor waarschuwde in zijn afscheidsspeech.

De meeste mensen weten inmiddels wel dat ze worden bespioneerd en dat de overheid en de banken in het geheim met elkaar samenwerken. De meesten weten niet dat veel overheidstaken worden uitbesteed aan geprivatiseerde groepen die aan niemand verantwoording hoeven af te leggen. Volgens Lofgren gaat in Amerika 70 procent van het inlichtingenbudget naar contractanten.

Terwijl Wall Street en de federale overheid geld uit de economie zuigen, met als gevolg dat tientallen miljoenen Amerikanen afhankelijk zijn van voedselbonnen en er meer mensen in de gevangenis zitten dan in China, heeft de totalitaire diepe staat sinds 9/11 in het geheim een staatsapparaat ter grootte van drie Pentagons gebouwd.

Lofgren was er in 2001 getuige van hoe de overheid een enorme som geld die bedoeld was voor Afghanistan, doorsluisde naar de Perzische Golf. Hij was gedesillusioneerd en besloot naar buiten te treden.

De draaideur tussen de overheid en Wall Street stelt topfirma’s in staat hoge figuren uit de politiek en het leger in dienst te nemen, aldus Philip Giraldi, die als militaire inlichtingenofficier voor de CIA werkte. Toen de Clintons het Witte Huis verlieten waren ze bijna blut, maar kort daarna wisten ze een fortuin van meer dan 100 miljoen dollar op te bouwen. Voormalig CIA-directeur David Petraeus wist niets van financiën, maar kreeg toch een hoge functie bij de private-equity-firma KKR.

Hoe ontstond de diepe staat?

Sommigen zeggen dat de diepe staat is ontstaan uit het militair-industrieel complex. Anderen beweren dat de diepe staat is gevormd ten tijde van de Federal Reserve Act, nog voor de Eerste Wereldoorlog. President Woodrow Wilson zei toen:

“We have come to be one of the worst ruled, one of the most completely controlled and dominated governments in the civilized world, no longer a government by conviction and the vote of the majority, but a government by the opinion and duress of a small group of dominant men.”

Vergeet de Nieuwe Wereldorde, dit is de kliek die echt over de wereld heerst

Mike Lofgren (Alisa Bar)

Deze geheimzinnige ‘cabal’ die in Washington achter de schermen aan de touwtjes trekt, is gericht op de verspreiding van eindeloze oorlogen en economisch imperialisme in het buitenland, terwijl het in eigen land de belangen van de oligarchie behartigt.

Lofgren zegt dat de overheid binnen de overheid opereert door belastinggeld door te sluizen, maar niet wordt beperkt door de grondwet of politieke verschuivingen in het Witte Huis. Het maakt voor de diepe staat niet uit wie president is, zolang de oorlog tegen terrorisme maar blijft doorgaan.

Giraldi verwijst naar Turkije, waar de diepe staat al tot enkele schandalen heeft geleid. Zo werd de Turkse oud-minister van Binnenlandse Zaken Mehmet Agar tot vijf jaar cel veroordeeld rond het schandaal ‘diepe staat’. Halverwege de jaren negentig werden de banden tussen regering, leger en de georganiseerde misdaad aangetoond.

Is er hoop voor de toekomst?

Wellicht. Verschillende groepen en organisaties zoals Occupy, Anonymous en WikiLeaks, en klokkenluiders zoals Edward Snowden beginnen vraagtekens te zetten bij het machtslabyrint van de diepe staat.

[The Anti-Media]


Vond je dit artikel belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

1 reactie

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

pakistan

20 jaar oud sneeuwrecord verpulverd in Pakistan. De autoriteiten zijn hier niet tegen opgewassen

Beloetsjistan, een provincie van Pakistan, heeft het ...

nederland

Mensen zijn de omroepen in Nederland en hun ‘totaal eenzijdige’ kijk op de realiteit spuugzat. Dit is het veelbelovende alternatief

Ongehoord Nederland wordt de grootste omroep van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
  • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
  • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.