Homepagina » Het Complot » David Icke geeft rode pil om uit de Matrix gewekt te worden. De mond van deze journalist viel open van verbazing
David Icke geeft rode pil om uit de Matrix gewekt te worden. De mond van deze journalist viel open van verbazing

David Icke geeft rode pil om uit de Matrix gewekt te worden. De mond van deze journalist viel open van verbazing

Een journalist van de Lancashire Evening Post besloot een presentatie van David Icke bij te wonen. “Aan het eind van de avond was zijn mond zo ver opengevallen dat hij niet langer in deze dimensie was,” schreef hij.

In een volgepakte zaal kregen de 1000 aanwezigen de ‘rode pil’ aangereikt om uit de Matrix gewekt te worden.

Icke vertelde dat wereldleiders en – belangrijker nog – de mensen die deze politici achter de schermen aansturen, psychopaten en leugenaars zijn die de mensheid de volgende oorlog proberen in te sleuren.

Dezelfde kliek

Alle politici, of ze nu links of rechts zijn, worden door dezelfde kliek aangestuurd, legde hij uit.

Hij noemde als voorbeeld de politiek in de VS, waar George W. Bush (Republikein), Obama (Democraat) en nu Trump (Republikein) allemaal dezelfde agenda nastreven in het Midden-Oosten.

De overheden zijn volgens Icke gelinkt aan sociale media, die bedoeld zijn om ons in de gaten te houden en die weer gelinkt zijn aan techmiljardairs die op hun beurt weer gelinkt zijn aan de mediareuzen.

De mediareuzen zijn gelinkt aan geheime genootschappen en die zijn gelinkt aan de CIA en wapenbedrijven.

Niet alleen

In Libië financierde het Westen rebellengroepen, werd vervolgens gewacht tot kolonel Gaddafi reageerde, om vervolgens het land kapot te bombarderen en regimeverandering door te voeren.

Nu probeert het Westen in Syrië weer een oorlog uit te lokken door middel van een nep-gifgasaanval, zei Icke.

Het enige bewijs hiervoor is aangeleverd door de Witte Helmen, een groep die nota bene wordt gefinancierd door Amerika en in het verleden al vaker chemische aanvallen in scène zette.

Icke staat niet alleen. Op internet komen er steeds meer alternatieve media die een soortgelijk beeld schetsen.

Perceptieoorlog

Hij zei dat Google, Facebook en YouTube hun best doen om deze sites te censureren door algoritmes te gebruiken die ervoor zorgen dat ze worden weggedrukt.

We komen volgens hem steeds dichter in de buurt van de wereld zoals die werd voorgesteld door George Orwell, een wereld waarin vrijheid van meningsuiting tot het verleden behoort.

Er wordt momenteel een perceptieoorlog gevoerd om ons onder de duim te houden. Deze perceptieoorlog heeft ervoor gezorgd dat we geen kik gaven toen er weer een illegale aanval in Syrië werd uitgevoerd.

Cyborg

Er is massale ophef als Assad zogenaamd kinderen doodt, maar we vergeten dat we wapens verkopen aan Saudi-Arabië waarmee duizenden kinderen worden gedood in Jemen.

Icke gelooft dat het einddoel van de elite is om een soort cyborg van de mens te maken. Dat begint met het implanteren van microchips.

[LEP]


Vind je dit goed? Deel het dan met je kennissen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. In een artikel van 3 mei 2018 van Zerohedge met de titel – Who’s funding the White Helmets – valt te lezen dat Nederland, Denemarken, Engeland en Duitsland ook deze terreurgroep ‘the White Helmets’ naast Amerika ondersteunen. Misschien heeft Rutte wat uit te leggen na al die valse vlaggen en geënsceneerde taferelen die ons volk moeten misleiden om Assad hiervan de schuld te geven. Gaan daar onze belastingcenten heen? Waarom steunt onze overheid moedwillig een groep waarvan ze dondersgoed weten waar ze in het echt mee bezig zijn?

  43 likes
 2. Hij zal niets uitleggen en weet dondersgoed waar hij mee bezig is en dat hij ons misleidt “staat als een paal boven water”. Liegen en bedriegen doet hij ook. Deze man kent geen scrupules: is hij wel een mens vraag ik mij af?

  28 likes
  • Ook Rutte is maar een marionet die wordt aangestuurd door de deep state. En zodra hij niet meer van nut is/overbodig is geworden, dan wordt hij ook afgeserveerd en ingeruild voor een beter exemplaar. Geloof me, je zou beter niet in zijn schoenen staan. Nederland is het zwarte gat van de wereld waar het niet goed toeven is, het is het meest corrupte land waar je maar kan wonen.

   15 likes
 3. Inzake die Rutte; de persoon is niet getrouwd, heeft geen kinderen, geen familie om van te houden of die van hem houd, dat individu mist dus essentiele emoties en inlevingscapaciteit. Het is zelfs zo, dat in psychische termen, dergelijke individuen in kaders passen waar psychopaat of erger sociopaat absoluut een prevalente plek hebben. Het is idd zo simpel, die clown is ongeschikt om voor de Nederlandse samenleving een premier te zijn. Ik snap niet waarom zulke “mensen’ die positie mogen bekleden. Nog minder snap ik niet waarom partijen die gezin en samenleving wel kunnen rijmen, daar geen wet toe indienen.

  16 likes
  • Onzin, de Bushes, Clintons, Obama, Pelosi en noem ze allemaal maar op, zomaar een greep uit de rij namen die criminaliteit niet schuwen, zijn allemaal getrouwd en hebben kinderen, toch sporen ze voor geen meter.

   5 likes
   • @faya: die jij noemt zijn de heersers van de deep state. @Gea bedoeld dat Rutte MP is van Nederland. Mark is niet getrouwd en kinderloos, dus hoeft hij zich daar geen zorgen over te maken. Net als bv Merkel, Macron, May en Juncker… allemaal kinderloos. En zo zijn er nog een paar EU opperhoofden die geen kinderen hebben, en dus de handen vrij hebben.

    9 likes
    • Klopt Aradhel, dat is de deep state, die sturen via via via Rutte aan en noemen hém dan een socio/psychopaat.
     Kun je nagaan hoe ver hun achterbaksheid gaat.

     2 likes
   • De Rotschilds, de Rockefellers niet vergeten, een eeuwenoud geslacht, en maar trouwen, en maar kinderen krijgen, ze deugen niet.

    2 likes
  • Ah jouw uitleg verklaart zoveel voor mij en mijn zijn… Ik ben ook vrijgezel, kinderloos. Ik moet wel een emotieloze psychopaat zijn. Empathisch gezien de leegte zelve….Ik moet haast wel de volgende premier worden.

   2 likes
  • DEze mensen zijn door hun werk zo getriggerd, dat ze ver van de werkelijkheid en voor het welzijn van de burgers aan het opereren gaan?
   Gezin of geen gezin mag geen item zijn om helemaal ‘ los van God’ te handelen?

   1 likes
 4. Er is massale ophef als Assad zogenaamd kinderen doodt, maar we vergeten dat we wapens verkopen aan Saudi-Arabië waarmee duizenden kinderen worden gedood in Jemen.

  massaal? In een krant die niemand leest? op t journaal waar niemand nog naar kijkt? hoezo massaal….

  12 likes
 5. Ergens wordt gesproken over de “8500” lieden die alle ellende aansturen die er momenteel op aarde te vinden is.
  Het is de top van de piramide die 8500.
  omdat steeds meer tocht echt vrede willen en veel Licht over onze mooie aarde verspreiden lijkt verdeeldheid onder de burgers om te slaan in eenheid.
  Deze verdeeldheid ‘trekt nu nar de top , naar boven en veroorzaakt daar onder de 8500 die de wereld in verderf willen storten verdeeldheid.
  Dat is een goed bericht! dat zij verdeeld raken onderling. Dat hebben zij nooit gekend.
  Ze weten niet hoe daar mee om te gaan.
  Het gevolg is dat de macht tanende is.
  Dat houdt weer in dat de duistere garde de hagedisachtigen ‘Het pand’; de Aarde moeten verlaten.
  Dat belooft vrede, dat belooft nieuwe technologieen die al jaren worden achtergehouden.
  die komen over niet al te lange tijd beschikbaar aan de burger van deze aarde.
  De oliebronnen worden verlaten. De Natuur Heelt.
  Er komt geen derde WO gewoon omdat wij die niet WILLEN.
  Jij wil toch ook vrede. Nou straal dit dan uit naar alle kanten.

  10 likes
 6. Over je beoordeling van Icke had ik toch graag een woordje uitleg gekregen, Maarten V.

  2 likes
 7. je kan alleen winnen als het hele volk opstaat.

  2 likes
 8. David icke heeft hier wel een punt.

  Link youtube;

  https://www.youtube.com/watch?v=Fh2_3WFEqYA

  1 likes
 9. David Icke wil dus een wereld met een complete chaos. Waar anarchie heerst en geen controle meer is op het doen en laten van de mensheid. Hij wil de macht hebben over de wereld, door de huidige machthebbers uit te schakelen met zijn paranoïde en arrogante kijk op de wereld.

  David Icke is niet veel beter dan de rest. Hij is misschien zelfs gevaarlijker, me dunkt.

  Ja. Natuurlijk hij heeft een punt. De huidige politiek en industrie in de wereld is een complexe en soms tegenstrijdige mix van machten en tegen-machten (geld en macht zijn de ziektemakers), maar in de meeste gevallen bewijst het toch hun nut. Een wereld zonder leiders zou meer chaos veroorzaken. Dat is mijn gedacht.
  David Icke wil de huidige wereld omver halen zonder een werkend alternatief naar voren te brengen. Wel dat is ook niet de oplossing. Als er geen realistisch werkend alternatief is waar iedereen achter staat zal het niet veel beter zijn als nu, misschien zelfs in heel wat gevallen slechter bevallen.

  Yep. De narcist Trump is daar de ergste van zijn soort wat betreft de huidige Westerse politiek en de ijdele Poetin is niet veel beter me dunkt. David Icke geeft echter geen haalbare oplossingen alleen maar beklag en pessimisme. Dat de anderen het maar oplossen. En als de anderen met een oplossing komen zal hij waarschijnlijk weer gebruik maken van zijn beklag en pessimisme.

  1 likes
 10. Volg Q-anon al dat gezever brengt je niet verder, 7 miljard mensen op de aarde en geen een heeft een foto van die reptielen., vreemd. Dat de Deep State opgeruimd gaat worden kun je zelf volgen, door de druppels die er geplaatst worden, de rest is maar bijzaak. #spygate zal deze week viraal gaan de MSM is nog dood stil maar ze kunnen niet langer om de getoonde bewijzen heen.
  # TheGreatAwakening
  # FreeSpeech
  # DeepState
  # PizzaGate
  # PedoGate
  # QAnon
  # MAGA
  # 2A

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

corona

Waarom big farma niets wil weten van ‘hét middel tegen corona’

Medicijnmakers zullen een fortuin verdienen aan corona, ...

corona

‘Paniek rond corona eist meer levens dan het virus zelf’

De paniek rond corona begint levens te ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.