Het Complot

David Icke geeft rode pil om uit de Matrix gewekt te worden. De mond van deze journalist viel open van verbazing

Help door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een journalist van de Lancashire Evening Post besloot een presentatie van David Icke bij te wonen. “Aan het eind van de avond was zijn mond zo ver opengevallen dat hij niet langer in deze dimensie was,” schreef hij.

In een volgepakte zaal kregen de 1000 aanwezigen de ‘rode pil’ aangereikt om uit de Matrix gewekt te worden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Icke vertelde dat wereldleiders en – belangrijker nog – de mensen die deze politici achter de schermen aansturen, psychopaten en leugenaars zijn die de mensheid de volgende oorlog proberen in te sleuren.

Dezelfde kliek

Alle politici, of ze nu links of rechts zijn, worden door dezelfde kliek aangestuurd, legde hij uit.

Hij noemde als voorbeeld de politiek in de VS, waar George W. Bush (Republikein), Obama (Democraat) en nu Trump (Republikein) allemaal dezelfde agenda nastreven in het Midden-Oosten.

De overheden zijn volgens Icke gelinkt aan sociale media, die bedoeld zijn om ons in de gaten te houden en die weer gelinkt zijn aan techmiljardairs die op hun beurt weer gelinkt zijn aan de mediareuzen.

De mediareuzen zijn gelinkt aan geheime genootschappen en die zijn gelinkt aan de CIA en wapenbedrijven.

Niet alleen

In Libië financierde het Westen rebellengroepen, werd vervolgens gewacht tot kolonel Gaddafi reageerde, om vervolgens het land kapot te bombarderen en regimeverandering door te voeren.

Nu probeert het Westen in Syrië weer een oorlog uit te lokken door middel van een nep-gifgasaanval, zei Icke.

Het enige bewijs hiervoor is aangeleverd door de Witte Helmen, een groep die nota bene wordt gefinancierd door Amerika en in het verleden al vaker chemische aanvallen in scène zette.

Icke staat niet alleen. Op internet komen er steeds meer alternatieve media die een soortgelijk beeld schetsen.

Perceptieoorlog

Hij zei dat Google, Facebook en YouTube hun best doen om deze sites te censureren door algoritmes te gebruiken die ervoor zorgen dat ze worden weggedrukt.

We komen volgens hem steeds dichter in de buurt van de wereld zoals die werd voorgesteld door George Orwell, een wereld waarin vrijheid van meningsuiting tot het verleden behoort.

Er wordt momenteel een perceptieoorlog gevoerd om ons onder de duim te houden. Deze perceptieoorlog heeft ervoor gezorgd dat we geen kik gaven toen er weer een illegale aanval in Syrië werd uitgevoerd.

Cyborg

Er is massale ophef als Assad zogenaamd kinderen doodt, maar we vergeten dat we wapens verkopen aan Saudi-Arabië waarmee duizenden kinderen worden gedood in Jemen.

Icke gelooft dat het einddoel van de elite is om een soort cyborg van de mens te maken. Dat begint met het implanteren van microchips.

[LEP]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nehemia
Nehemia
5 jaren geleden

In een artikel van 3 mei 2018 van Zerohedge met de titel – Who’s funding the White Helmets – valt te lezen dat Nederland, Denemarken, Engeland en Duitsland ook deze terreurgroep ’the White Helmets’ naast Amerika ondersteunen. Misschien heeft Rutte wat uit te leggen na al die valse vlaggen en geënsceneerde taferelen die ons volk moeten misleiden om Assad hiervan de schuld te geven. Gaan daar onze belastingcenten heen? Waarom steunt onze overheid moedwillig een groep waarvan ze dondersgoed weten waar ze in het echt mee bezig zijn?

Willie
Willie
5 jaren geleden

Hij zal niets uitleggen en weet dondersgoed waar hij mee bezig is en dat hij ons misleidt “staat als een paal boven water”. Liegen en bedriegen doet hij ook. Deze man kent geen scrupules: is hij wel een mens vraag ik mij af?

salvar
salvar
5 jaren geleden

je kan alleen winnen als het hele volk opstaat.

Evert
Evert
5 jaren geleden

David icke heeft hier wel een punt.

Link youtube;

https://www.youtube.com/watch?v=Fh2_3WFEqYA

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x