Homepagina » Buitenland » Ze was pas 32! Autopsie bevestigt: vrouw stierf door coronavaccinatie
vrouw
Foto: Ministerio de Defensa del Perú CC BY 2.0

Ze was pas 32! Autopsie bevestigt: vrouw stierf door coronavaccinatie

Een jonge vrouw (32) uit het Duitse Herford stierf slechts enkele dagen nadat ze was ingeënt met het AstraZeneca-vaccin. Uit de autopsie blijkt nu dat dit geen toeval was. De vrouw kreeg door het coronavaccin hersentrombose met dodelijke afloop.

Jonge vrouwen worden het vaakst getroffen, bevestigt het Paul Ehrlich-Instituut, de Duitse geneesmiddelenautoriteit. Dodelijke bijwerkingen doen zich vooral voor bij vrouwen onder de 55 jaar.

Stollingsstoornis

Sinds 1 april wordt de AstraZeneca-prik in Duitsland alleen gezet bij mensen ouder dan 60 jaar. Voor de 32-jarige Duitse was het al te laat: zij liet zich op 9 maart vaccineren en stierf enkele dagen later.

De patholoog in Münster heeft een autopsie uitgevoerd en woensdag maakte de Kreis Herford bekend dat ze is overleden aan een stollingsstoornis in de hersenen als gevolg van een reactie op de vaccinatie.

Onder druk gezet

Het is niet bekend waarom de jonge vrouw zich liet inenten. Met name zorgmedewerkers worden onder druk gezet om zich te laten vaccineren. Daarbij spelen groepsdruk en de angst om hun baan te verliezen een belangrijke rol. Dat terwijl dertigers heel weinig kans hebben om te sterven aan corona.

Daarnaast is nog onduidelijk hoe de coronavaccins de vruchtbaarheid beïnvloeden. Ook is onduidelijk of ze voorkomen dat het virus wordt overgedragen en of ze daadwerkelijk beschermen tegen ernstige ziekte.

[Wochenblick]
4.5 62 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jopie
Jopie
11 dagen geleden

Waarom zij zich liet inenten ??? Gedram vanuit de overheid misschien??

Swiebertje
Swiebertje
Reactie op  Jopie
11 dagen geleden

Dus die overheid moet ter verantwoording worden geroepen door de burgers want alleszins met elkaar verweven.

Maakt niets uit
Maakt niets uit
Reactie op  Jopie
11 dagen geleden

Dan nog! iedereen is vrij om te doen wat hij / zij wil.
Al bied de overheid mij een miljoen en een plaats in de nieuwe wereld, al nemen ze me alles af (wat niet zonder slachtoffers zal gebeuren) dan nog niet dat ik die doodsspuit laat zetten!!
Ondanks alle bewijzen die op internet te vinden zijn dat dit een massamoord / holocaust / terreur / noem alles maar is, zijn er nog steeds mensen die uit eigen bewegen die spuit laten zetten met alle gevolgen van dien.

No name
No name
Reactie op  Maakt niets uit
11 dagen geleden

Ik denk er ook zo over. Ik ben niet tegen vaccinatie, maar ik wil wel eerst bewijzen zien dat het volkomen veilig is. Het tegendeel wordt momenteel vaker bewezen. De verantwoordelijken mogen hier nooit meer mee wegkomen.
Ik noem dit “geplande massamoord”.

Dirk
Dirk
Reactie op  No name
11 dagen geleden

Als je de documentaire “Vaxxed” hebt gezien ga je heel anders tegen vaccinaties aan kijken.

Peppermint
Peppermint
Reactie op  Dirk
10 dagen geleden

Precies!!

H.J.
H.J.
Reactie op  Jopie
11 dagen geleden

Of gewoon vanuit de werkkring, familie verband, sport en spelclubjes, vakantie plannen.

En in Europe die dagelijkse angst zaaiende info via de gecontroleerde media.

Dubito
Dubito
Reactie op  Jopie
11 dagen geleden

Vakantie geboekt? Met de kinderen?
(ik ken die motivatie uit eigen kring: met kleinkinderen)

Nanda
Nanda
Reactie op  Jopie
11 dagen geleden

Ik wil op vakantie naar het buitenland, ik wil weer op een terras kunnen zitten en ik wil alles gewoon weer kunnen doen is een veelgehoord excuus..
O, wat komen deze mensen bedrogen uit, want zelfs gevaccineerden lopen nog steeds met een luier voor en moeten zich laten testen en testen en testen voordat ze ook maar iets kunnen doen.
Nou, als de berichten waar zijn dat het hele immuunsysteem word aangetast moeten ze dat dan ook maar zoveel mogelijk doen want er is een dikke kans dat ze het volgend voorjaar niet halen.

Nina
Nina
Reactie op  Nanda
11 dagen geleden

It’s Game Over! for the useless eater.
Zegt Kissinger, de vriend van Schwaab

Annette
Annette
11 dagen geleden

Ik weet wat een heleboel mensen weer zullen zeggen: Eigen schuld, dikke bult! Maar ik kan toch niet anders dan medelijden hebben met weer een verwoest leven. Wat is nu 32 jaar? Het enige positieve hieraan is misschien het feit, dat zij de gitzwarte periode die eraan zit te komen of beter gezegd waar wij al in zitten, niet meer hoeft mee te maken. Iedereen, van farmaceuten, regeringsleiders, zorgverleners hebben zonder meer bloed aan hun handen. Het wordt tijd dat zij ter verantwoording worden geroepen.

RayOflight
RayOflight
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

Ja begrijp het , dikke bult zeggen is makkelijk maar toch blijven we mensen. Word steeds droeviger als ik eraan denk. Ook mensen die ik persoonlijk ken willen zich laten inenten denken echt dat het een gewone griepprik is. kan men praten wat men wil de giftzwarte periode komt eraan.

Johnny
Johnny
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

Diegene met bloed aan hun handen kunnen dit niet doen zonder steun van ‘de bevolking’. Deze dame steunt deze kliek zodanig dat ze in de rij staat om maar aan te tonen hoe ‘goed’ ze wel niet is.
Dan is het i.d. geen eigen schuld dikke bult. Nee, dan is het dik verdiende loon. Het word tijd dat eenieder zijn verantwoordelijkheid neemt. Het goed willen praten omdat deze vrouw inmiddels dood is vind ik zelfs een tikje heulen met de vijand. Medelijden? Bewaar die maar voor echte slachtoffers en niet een stel domoren die deze kliek volop steunen en overlijden aan hun eigen beslissing.

Janny
Janny
Reactie op  Johnny
7 dagen geleden

Wat is dit egoïstisch.
Hoe durf jy zo iets te zeggen.
Onder dwang dombo.
Nooit van gehoord zeker.
Ga je les leren

Just me
Just me
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

Sowieso dood door schuld.en voor sommigen moord met voorbedachte rade..

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Just me
11 dagen geleden

Voor de artsen en specialisten virologen alle academici in de medische sector plegen moord of zijn medeplichtig aan moord!
Zij weten, of in ieder geval kunnen weten, dat dit een levensgevaarlijk experiment is wat door hun toedoen wordt uitgerold!
Zij weten ook dat goed werkende medicijnen worden onthouden, waardoor dit misdrijf mogelijk is!
Zij hebben hier zelfs een eed voor afgelegd!

H.J.
H.J.
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

Inderdaad in Nederland met name nu ook de kiezers die bewust op het Rutte Kartel hebben gestemd.
Rutte 3 heeft de weg geëffend voor Rutte 4 er volgen nog heel veel doden door niet behandelde onderliggende ziektes.
Bedankt kiezers op het Rutte Kartel.
Rutte heeft de zorg gesloopt.

Nina-
Nina-
Reactie op  H.J.
11 dagen geleden

Als je Rutte stemt, denk je vaak hetzelfde over jezelf (zoals hij doet) vooral overschatting en onderwaardering voor een ander, heb je geen empathie voor situaties waar je niet mee bekend bent (ziektes of zo) geen inlevings- of voorstellingsvermogen, durf je geen eigen mening te hebben of ben je afhankelijk door je werk. Vaak zijn mensen die zelf ellende ervaren hebben kritischer op het doen en laten van een ander wat invloed heeft op hen zelf. Ik heb zo’n vermoeden dat het leven van de meeste van ons niet over rozen gaat. Een wezenlijk verschil!

Nina-
Nina-
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

Op die leeftijd en met die achtergrond, wel verantwoordelijkheidsgevoel en te weinig overvieuw hoe de wereld echt in elkaar zit, kortom naïef, onder druk en wellicht slecht geïnformeerd.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

Beste Annette, je heb gelijk. Geen energie in gevoelens die vanuit het ego komen. Wees als Lot uit het oude Testament en kijk niet achterom naar de ravage van de ruïnes gecreëerd door het beest van nu. Heb geen wraak gevoelens met het beest, want dat wil het juist. Maar heb ook niet teveel medelijden met de ‘slachtoffers’ van het beest. Gebruik juist de energie om jezelf te richten op een toekomst zonder luxe en zelfredzaamheid.

Annette
Annette
Reactie op  MdeFilosoof
10 dagen geleden

Mooi verwoord! Je doet je naam zonder meer eer aan. Wij zijn al een tijdje bezig ons voor te bereiden op een toekomst zonder luxe en zelfredzaamheid. Wij zullen NOOIT buigen.

Peppermint
Peppermint
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

Pharmas hebben geen liability, ze kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden omdat de corrupt regering dit heeft besloten. Hun hele supply chain, end to end is beschermd.
Zeker hebben ze bloed aan hun handen, ben met je eens. Regering zijn corrupte leugenars, net als pharma, en de hele giftige club!

Wendy & Hugo
Wendy & Hugo
11 dagen geleden

zo triest, vele zullen volgen…..mijn hart huilt!

Jolan
Jolan
Reactie op  Wendy & Hugo
10 dagen geleden

Tis horror!!, vreselijk!!!!

Just me
Just me
11 dagen geleden

Neurenbergcode tribunaal!!!!

JoeRi
JoeRi
11 dagen geleden

Verdomme. Een gewaardeerde bewoner van het verzorgingshuis waar ik werk kreeg net als de rest vorige week de prik met het afgrijselijke Pfizer toegediend, gisteren bij afwezigheid van deze bewoner na navraag bleek hij in het ZH te zijn opgenomen met een Tia , ben medisch leek maar na onderzoek blijkt dit dus een hersentrombose te zijn, ofwel lijk ik een eerste bewijs te zien van die specifieke nare bijwerking van het “vaccin”, als hij overlijd zie ik dit als moord, meer van dit soort situaties dan zal ik m8j openbaar uitspreken, zie ook al sinds de eerste prik iets teveel problemen aan het oog de kop opsteken , hoe durven ze nog medisch te experimenteren op mensen na WOII , walgelijk !

Jolan
Jolan
Reactie op  JoeRi
10 dagen geleden

Geen woorden voor!!! Verdrietig x

gerard
gerard
Reactie op  Jolan
9 dagen geleden

Dit mag nog geeneens is vastgelegd in de Neurenberg code van 1947

lana
lana
11 dagen geleden

Ik wil ook GEEN vaccinatie, maar wat nou als je straks niet meer naar een huisarts of ziekenhuis mag zonder vaccinatie bewijs? Ik kan best zonder supermarkt of andere winkels dat boeit me niet, lang leven het internet, maar het word toch wel een dingetje als je straks niet meer naar een arts kan zonder bewijs..en daar gaat het denk ik wel naar toe..

Joost Visser
Joost Visser
Reactie op  lana
11 dagen geleden

Precies.

Tom
Tom
Reactie op  lana
11 dagen geleden

mms kopen (master mineral solution)

Heb je waarschijnlijk ook geen arts meer nodig

Rob
Rob
Reactie op  lana
11 dagen geleden

Ik zal je uit een droom helpen. De hele zorgsector heeft niets, maar dan ook echt helemaal niets, met gezondheid te maken. Gezondheid gaat om het leven. De zorg gaat alleen maar over ziekte. Artsen maken gewoon deel uit van de farmaceutische industrie. Medicijnen worden uit olie gemaakt, zo las ik al vaker. Die maken je alleen maar zieker en zieker. Het is een ziekte industrie en dat gaat alleen maar om macht. En macht vernietigt (verziekt) het leven. Ik kan jou niet zeggen wat je moet doen maar met wat mij duidelijk is zou ik liever 5 jaar korter leven en proberen om nog een beetje van het leven te genieten dan dat ik 5 jaar langer overeind zou worden gehouden door een ziekte industrie waardoor je alleen maar zwakker wordt. Nu heb ik geen ziekte maar mijn keus zou wel duidelijk zijn. Zeker in deze tijd waarin niemand weet waar het uiteindelijk naartoe gaat.

https://pbs.twimg.com/media/EiWZ8UEUwAMUOKR?format=jpg

Jolan
Jolan
Reactie op  Rob
10 dagen geleden

Erg mooi geschreven!!! Zo is t gewoon

George
George
Reactie op  Rob
10 dagen geleden

Je weet niet waar je het over hebt, Rob.

densie
densie
Reactie op  lana
11 dagen geleden

Klassiek Homeopaath?
bijvoorbeeld… en nog veel meer mogelijkheden…
Kies voor GeneesKUNST!

namaste

Frank
Frank
Reactie op  lana
10 dagen geleden

Gewoon heel simpel. Als je dood wilt, moet je de spuit nemen. En als je dan dood bent, kan je ook niet meer naar de huisarts. Dit is nu precies wat ze willen, mensen die door chantage alsnog overstag gaan, om die gifspuit te nemen.

Niemand.
Niemand.
11 dagen geleden

Het is gewoon in en in triest dat mensen onder indirecte dwang bezwijken aan de druk die er vanuit de maatschappij opgelegd word.

Door niet toe te geven aan mijn ex mocht ik mijn mannen 10 dagen niet zien. Ondanks dat ik gezond was, geen snottebel niets, moest ik mij laten testen want anders. Resultaat 10 dagen mijn mannen niet mogen zien.

Mijn sombere ik zegt mij dat deze eis van mijn ex gaat doorwerken naar ‘vaccinatie’. Ik ben dan zo gevaarlijk zonder de covid spuit.

Ieder mens die in nog in contact staat met hun innerlijke ik voelt deze druk vanuit de maatschappij en ziet deze trein van mijlenver aan komen.

Mijn nekharen gaan overeind staan door dit hele experiment.

Waar is toch iedereen?

Annette
Annette
Reactie op  Niemand.
11 dagen geleden

Hoe moeilijk het ook is: niet bezwijken. Je hebt een duidelijke keuze gemaakt. Ik zit in hetzelfde schuitje, samen met mijn man. Binnenkort hebben wij geen contact meer met onze kinderen en kleinkinderen. Dat kan niet anders, omdat zijn wel die spuit gaan halen. Mijn dochter was een paar maanden geleden zelfs boos, dat wij dat niet gingen doen. Toen heb ik haar fijntjes gezegd, dat mijn man en ik baas zijn over onszelf en niet zij. Trouwens, ik ben ook geen baas meer over haar. De toekomst zal leren hoe dit afloopt.

Henry
Henry
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

Zo herkenbaar, zo veel wakkere mensen die ik ken die overhoop liggen met familie omdat ze de waarheid niet willen horen, verblind door de leugenachtige media!

Anna
Anna
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

Maar waarom nemen ze eigenlijk het vaccin dan als je nog steeds bang moet zijn voor anderen? Je bent toch beschermd dan zou je zeggen?? Waar dient die rotspuit dan eigenlijk voor als je er niets mee opschiet. Dit alles is zo krom als ik weet niet wat.

Nina
Nina
11 dagen geleden

Deze experimentele prik met Gen Therapie (mRNA)bestaat uit nanobots Die kan in geen enkel geval ziekte (Griep) voorkomen omdat het GEEN traditionele Griep Profilaxe is met een verzwakte virus wat normaal erin zit.
V Dissel gaf toe dat deze spuit geen Virus bevat . Dus wij zijn bezig met een NIEUWE TECHNOLOGIE nooit eerder gebruikt in de Wetenschap op de mens!
De Genetische Code voor Corona kan je nergens vinden omdat het nooit is gelukt door wetenschappers om de virus te purificeren en isoleren!
We are laboratory Ferrets

Anna
Anna
Reactie op  Nina
10 dagen geleden

Inderdaad. De beloning van 1 miljoen voor degene die het geïsoleerde virus kan aantonen is nog steeds niet geclaimd. of is ie inmiddels al weer hoger geworden??

Joost Visser
Joost Visser
11 dagen geleden

Ernstige ziekte?

Realistic
Realistic
10 dagen geleden

Je hoeft dat vaccien niet te nemen. Is net een festival.

x

Check Also

vaccin

Vaccinatieoverzicht: ‘Alle burgers staan al op MijnRIVM, de wereld op z’n kop’

Het RIVM heeft een pagina, MijnRIVM geheten, ...

vaccin

Schadelijke bijwerkingen coronavaccins: ‘Wij maken dagelijks mensen mee die acuut in nood komen’

De meest recente update van Bijwerkingencentrum Lareb ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

45
0
We lezen graag je reactie!x