BuitenlandCorona

Ze was pas 32! Autopsie bevestigt: vrouw stierf door coronavaccinatie

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een jonge vrouw (32) uit het Duitse Herford stierf slechts enkele dagen nadat ze was ingeënt met het AstraZeneca-vaccin. Uit de autopsie blijkt nu dat dit geen toeval was. De vrouw kreeg door het coronavaccin hersentrombose met dodelijke afloop.

Jonge vrouwen worden het vaakst getroffen, bevestigt het Paul Ehrlich-Instituut, de Duitse geneesmiddelenautoriteit. Dodelijke bijwerkingen doen zich vooral voor bij vrouwen onder de 55 jaar.

Stollingsstoornis

Sinds 1 april wordt de AstraZeneca-prik in Duitsland alleen gezet bij mensen ouder dan 60 jaar. Voor de 32-jarige Duitse was het al te laat: zij liet zich op 9 maart vaccineren en stierf enkele dagen later.

De patholoog in Münster heeft een autopsie uitgevoerd en woensdag maakte de Kreis Herford bekend dat ze is overleden aan een stollingsstoornis in de hersenen als gevolg van een reactie op de vaccinatie.

Onder druk gezet

Het is niet bekend waarom de jonge vrouw zich liet inenten. Met name zorgmedewerkers worden onder druk gezet om zich te laten vaccineren. Daarbij spelen groepsdruk en de angst om hun baan te verliezen een belangrijke rol. Dat terwijl dertigers heel weinig kans hebben om te sterven aan corona.

Daarnaast is nog onduidelijk hoe de coronavaccins de vruchtbaarheid beïnvloeden. Ook is onduidelijk of ze voorkomen dat het virus wordt overgedragen en of ze daadwerkelijk beschermen tegen ernstige ziekte.

[Wochenblick]

4.5 62 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jopie
Jopie
1 jaar geleden

Waarom zij zich liet inenten ??? Gedram vanuit de overheid misschien??

Annette
Annette
1 jaar geleden

Ik weet wat een heleboel mensen weer zullen zeggen: Eigen schuld, dikke bult! Maar ik kan toch niet anders dan medelijden hebben met weer een verwoest leven. Wat is nu 32 jaar? Het enige positieve hieraan is misschien het feit, dat zij de gitzwarte periode die eraan zit te komen of beter gezegd waar wij al in zitten, niet meer hoeft mee te maken. Iedereen, van farmaceuten, regeringsleiders, zorgverleners hebben zonder meer bloed aan hun handen. Het wordt tijd dat zij ter verantwoording worden geroepen.

Wendy & Hugo
Wendy & Hugo
1 jaar geleden

zo triest, vele zullen volgen…..mijn hart huilt!

Just me
Just me
1 jaar geleden

Neurenbergcode tribunaal!!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

46
0
We lezen graag je reactie!x