Homepagina » Het Complot » Wat u niet mag weten: De holle aarde (video)
Wat u niet mag weten: De holle aarde

Wat u niet mag weten: De holle aarde (video)

Op 25 november 1912 vroeg Marshall Gardner uit Aurora in de Amerikaanse staat Illinois patent aan op een uitvinding waarmee hij de holle aarde uitlegde.

Achttien maanden later, op 12 mei 1914, kende het United States Patent Office patent 1096102 toe aan Gardner. Zijn ontdekking werd al snel één van de grootste militaire geheimen in de geschiedenis.

Het apparaat van Gardner bestond uit een holle wereldbol met een aantal onderdelen die met behulp van scharnieren aan elkaar gekoppeld waren. Deze onderdelen bestonden op hun beurt weer uit twee lagen.

In 1913 publiceerde Gardner zijn boek A Journey to the Earth’s Interior: Have the Poles Really Been Discovered? Evidence for Hollow Earth. Het boek was een reactie op de Amerikaanse ontdekkingsreiziger Robert Peary, die in 1909 claimde als eerste persoon de noordpool te hebben bereikt.

Het boek gaat voornamelijk over de verhalen van ontdekkingsreizigers en anomalieën rond de polen, zoals warme gebieden bij de polen, rood stof, vreemd poollicht en de Siberische mammoeten. Gardner stuurde het boek in 1920 aan de Amerikaanse overheid en daagde ambtenaren uit zijn stellingen te weerleggen. Dat is ze tot op heden niet gelukt.

In 2005 maakte NASA-satelliet IMAGE een foto van het zuiderlicht. De aardbol op de achtergrond maakt deel uit van de Blue Marble, een beroemde foto die de bemanning van de Apollo 17 op 7 december 1972 van de aarde heeft genomen. Op de zuidpool is een grote donkere cirkel te zien.

Wat u niet mag weten: de holle aarde

Laten we voor nu even aannemen dat de aarde, net als alle overige planeten in het zonnestelsel, hol is en wordt bewoond door beschavingen die in elk opzicht superieur zijn aan ons. Enkele observaties die deze aanname ondersteunen:

Een massief planetair lichaam met een afkoelende kern zou op den duur uit elkaar vallen en ineenkrimpen. Gasbollen zoals de zon en diverse grote planeten in ons zonnestelsel kunnen geen magnetisch veld genereren, maar toch hebben ze er allemaal één. Alle planeten in het buitenste deel van het zonnestelsel zenden meer energie uit dan ze van de zon ontvangen.

Omdat de aantrekkende krachten in het centrum van een planeet in alle richtingen gelijk zijn zou je er een gevoel van gewichtloosheid ervaren. De zwaartekracht in het middelpunt is nul. Je zou in het midden van de aarde dus een holle ruimte verwachten in plaats van een massieve bol van ijzer en nikkel.

Als de aarde zou zijn gevormd uit kosmisch stof, zou het impulsmoment van onze planeet steeds groter moeten worden. Het impulsmoment van de aarde is echter onveranderlijk. Grotere planeten met meer massa zouden langzamer om hun as moeten draaien dan kleinere planeten met minder massa. Ook dit blijkt niet het geval. Jupiter draait bijvoorbeeld een stuk sneller om zijn as (10 uur) dan Mercurius (58 dagen).

Wat u niet mag weten: de holle aarde

Wat u niet mag weten: de holle aarde

Uit metingen van seismische stations blijkt dat zowel de aarde als de maan urenlang hol klinken nadat ze zijn geraakt door een meteoriet. Wanneer men de polen nadert begint de temperatuur opvallend genoeg te stijgen. Verschillende ontdekkingsreizigers hebben in hun logboek geschreven dat ze in het noordpoolgebied hun beschermende kledij konden uittrekken.

Er zijn zaden, bloemen en bomen gevonden op breedtegraden waar ze niet zouden moeten kunnen overleven. De ijsbergen rond de noordpool bestaan uit zoet water in plaats van zout water. Er valt echter nauwelijks regen rond de polen. IJsbergen rond de noordpool kleuren rood door de pollen van een onbekend plant en door stof.

Wat u niet mag weten: de holle aardeInfraroodfoto van de noordpool gemaakt door satelliet ESSA-7 (1968)

Langs de kusten van het noordpoolgebied wordt veel exotisch hout gevonden. In het noordpoolijs zijn resten gevonden van mammoeten, olifanten, wolharige neushoorns, leeuwen, hyena’s en nijlpaarden. In de maag van bevroren mammoeten zijn tropische planten gevonden die nergens in het noordpoolgebied voorkomen.

Onderstaande video handelt tot besluit over grotstelsels, de Mammoetgrot in Kentucky, zwaartekracht, nazi-expedities naar Antarctica, sjamanen, Tibetanen, het Thule-Gesellschaft, reverse engineering van buitenaardse artefacten, het recruteren van nazi-wetenschappers tijdens Operatie Paperclip en de ontdekkingen van de nazi’s op de zuidpool.

The deepest sin against the human mind is to believe things without evidence. – Aldous Huxley

Wat u niet mag weten: de holle aarde

Gerelateerd:

 Vond je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

216 reacties

 1. Dit verhaal gaat heel snel uitkomen ik ga iedere dag naar de Holle Aarde ..ik kan u zeggen we komen binnenkort met nieuws!
  de wereldwijde onrust zal verdwijnen .Het volk van de Holle Aarde zal ingrijpen!
  Wij zijn de echte aardbewoners.Wij zien eruit als reuzen in jullie ogen wij zijn het volk van Agger tot gauw…….

  2 likes
 2. 1960 President Eisenhower krijgt de eerste photo’s te zien gemaakt door de eerst orbital weather satellite Tiros 1.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/88-1960

  AwE130 heeft deze originele persfoto die aan President Eisenhower wordt getoond.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/35

  Wordt hier President Eisenhower op de hoogte gebracht van de holle aarde. Bekijk de foto’s maar eens goed. AwE130 heeft contact gehad over deze foto met NASA/GSFC. Het antwoord was dat het een foto afwijking was. Toen ik vroeg wat de kans was dat een foto afwijking 4 maal op deze plaats zit op 4 verschillende foto’s werd het stil vanuit NASA/GSFC.

  1 likes
 3. [quote name=”Knn”]Al deze beweringen hierboven zijn onzin. Ze zijn erg makkelijk te verklaren en te ontkrachten met de kennis die we vandaag de dag bezitten. Sommige dingen leer je zelfs op de basisschool en middelbare school! Ik vind het schokkend dat bepaalde mensen hierin geloven.

  “The deepest sin against the human mind is to believe things without evidence. – Aldous Huxley”

  Nou inderdaad, ik kon de juiste woorden niet vinden…al is het nogal misplaatst. Aangezien het hier met dit onderwerp WEL gaat om dingen geloven zonder bewijs.[/quote]

  Mooi onderbouwd… Sterke argumenten…

  0 likes
  • Ik vind een antwoord als “sommige dingen leer je zelfs op de basisschool” zeer frappant.
   Wanneer men met zekerheid kan zeggen dat niemand (ook geen wetenschapper) 100% weet wat de waarheid is en wat niet, kan niemand ook bewijzen dat de informatie die wij op school verkregen juist was/is.
   Niemand dus ook geen enkele wetenschapper was hier in het begin dus wat de overheid de bevolking opdringt om te leren kan evengoed fout zijn als het geen dat op deze site verklaart wordt.

   1 likes
 4. Dit vind ik 1 van de mooiste filmpjes….
  http://www.youtube.com/watch?v=ubKFmIDBMjU

  0 likes
 5. Weer een stukje dichterbij de waarheid,Er is volop leven daar.Maar dan in de 5de dimensie .waar de gehele planeet straks inzit.Zeg maar gewoon eindelijk thuis.deze 3d poppenkast achter je latend.Het weten blijft bij je.En nooit meer omkijken.Nasa weet al heel lang dat alle planeten hol zijn.iedere planeet is een ruimteschip,met als doel binnen in te leven ,natuur en gewassen er op.en wat ik eerder al aangaf er zijn hele scherpe foto,s van uit de ruimte gemaakt door satellieten,van de nasa.Dewaarheid ligt om de hoek te wachten en kan elk moment te voorschijn komen.

  0 likes
 6. En met de huidige techniek kan men met een satelliet een nummerplaat van een auto lezen…..zouden ze zo’n groot gat dan over het hoofd zien, tja zou kunnen.

  0 likes
 7. Ik las dat rond juli van dit jaar een expeditie onder leiding van de Amerikaanse natuurkundige Brooks A. Agnew op zoek gaat naar het eventuele bestaan van de holle Aarde. Is jullie hier iets over bekend?

  0 likes
 8. Zucht!
  Weer deze onzin…
  Man man man

  0 likes
 9. Al deze beweringen hierboven zijn onzin. Ze zijn erg makkelijk te verklaren en te ontkrachten met de kennis die we vandaag de dag bezitten. Sommige dingen leer je zelfs op de basisschool en middelbare school! Ik vind het schokkend dat bepaalde mensen hierin geloven.

  “The deepest sin against the human mind is to believe things without evidence. – Aldous Huxley”

  Nou inderdaad, ik kon de juiste woorden niet vinden…al is het nogal misplaatst. Aangezien het hier met dit onderwerp WEL gaat om dingen geloven zonder bewijs.

  0 likes
 10. Daarbinnen wonen onvriendelijke figuren want op Malta ging een hele schoolklas op expeditie want daar is ook een ingang. Er zijn er trouwens vijf over de wereld. En die klas werd vermist. Toen is er een legerpeleton achteraan gestuurd en ook die verdween zonder een spoor achter te laten. De overheid heeft toen die ingang dicht laten metselen.

  0 likes
 11. Move on nothing to see here ! Niburu weer door de bocht hoor, holle aarde, holle frasen zullen jullie bedoelen.

  0 likes
 12. [quote name=”MentiX”]Daarbinnen wonen onvriendelijke figuren want op Malta ging een hele schoolklas op expeditie want daar is ook een ingang. Er zijn er trouwens vijf over de wereld. En die klas werd vermist. Toen is er een legerpeleton achteraan gestuurd en ook die verdween zonder een spoor achter te laten. De overheid heeft toen die ingang dicht laten metselen.[/quote]

  jakkes eng welk jaar was dat?, Is het nog ergens terug te vinden dat verhaal?

  0 likes
 13. [quote name=”pietje bell”]Weer een stukje dichterbij de waarheid,Er is volop leven daar.Maar dan in de 5de dimensie .waar de gehele planeet straks inzit.Zeg maar gewoon eindelijk thuis.deze 3d poppenkast achter je latend.Het weten blijft bij je.En nooit meer omkijken.Nasa weet al heel lang dat alle planeten hol zijn.iedere planeet is een ruimteschip,met als doel binnen in te leven ,natuur en gewassen er op.en wat ik eerder al aangaf er zijn hele scherpe foto,s van uit de ruimte gemaakt door satellieten,van de nasa.Dewaarheid ligt om de hoek te wachten en kan elk moment te voorschijn komen.[/quote]

  Zit ik in ene aan dat verhaal van Adam en Eva te denken dat ze uit het paradijs verbannen waren wat als dat nu eens binnen de aarde was ? Want ik dacht aan het woord paradijs met hoe het daarbinnen eruit zou kunnen zien.

  0 likes
 14. Kap nou eens een keer met die onzin verhalen over een holle aarde.
  Dit is de grootste onzin die je maar kan bedenken,bedacht door mensen met het IQ van een (holle)erwt!!

  0 likes
 15. [quote name=”Knn”]Al deze beweringen hierboven zijn onzin. Ze zijn erg makkelijk te verklaren en te ontkrachten met de kennis die we vandaag de dag bezitten. Sommige dingen leer je zelfs op de basisschool en middelbare school! Ik vind het schokkend dat bepaalde mensen hierin geloven.

  “The deepest sin against the human mind is to believe things without evidence. – Aldous Huxley”

  Nou inderdaad, ik kon de juiste woorden niet vinden…al is het nogal misplaatst. Aangezien het hier met dit onderwerp WEL gaat om dingen geloven zonder bewijs.[/quote]

  Maar onze blinde vertrouwen in de gevestigde orde is zeker niet misplaatst?

  0 likes
 16. [quote name=”Jan”]En met de huidige techniek kan men met een satelliet een nummerplaat van een auto lezen…..zouden ze zo’n groot gat dan over het hoofd zien, tja zou kunnen.[/quote]

  Maar dergelijke foto’s zouden natuurlijk nooooit bewerkt worden…. zoals die Jupiter foto….

  0 likes
 17. Laat ik even wat beweringen ontkrachten vanaf:

  1.NASA IMAGE 2005: bekijk de echte videobeelden en je ziet géén zwart plekje. De planeet staat stil, alleen de aurora ‘s zijn gefilmd…want daar deed deze satelliet onderzoek naar. http://earthobservatory.nasa.gov/IOTD/view.php?id=6226

  2. Planeten en manen krimpen wel degelijk wat ook bewezen is:
  http://www.faqt.nl/recent/ze-krimpen-de-maan/ Gasreuzen en sterren kunnen zeker WEL een magnetisch veld genereren. Dankzij het dynamo effect in de kern van deze hemellichamen. Wat betreft het meer uitzenden van energie dan dat ze ontvangen: Het Kelvin-Helmholtzmechanisme

  3. Hoe groter de massa hoe groter de zwaartekracht, dat mocht ondertussen wel duidelijk zijn. De maan heeft minder en daar ben je lichter, de Aarde meer daar ben je dus zwaarder. Je mag van mij best naar t centrum van Jupiter reizen…al zal je dan verbrijzeld worden op moleculair niveau.

  4. Integendeel het impulsmoment van planeten neemt na hun ‘geboorte’ juist heel langzaam af. De Aarde draaide veel sneller in t verleden dan nu het geval is. Als je een bal gooit dan versneld deze toch ook niet eindeloos of blijft deze toch ook niet constant? Ook hier is zwaartekracht de dader.

  5. Door aardbevingen, uitbarstingen en inslagen gaan de schokgolven dóór de planeet waardoor seismografen overal ter wereld kunnen zien waar de oorsprong zich bevond. De snelheid en sterkte van het signaal geeft aan dat de Aarde een grote dichtheid heeft en dus niet hol is.
  Tweede punt komt door de zonnekracht/warmte/ reflecterend op t ijs en sneeuw (duh), net als met wintersporten. 😉

  6. Dat komt door continentale drift, de wind, dieren en mensen die zaden meenemen. Zoutwater bevriest niet, het water bevriest…het zout zinkt. http://www.youtube.com/watch?v=q7hkdiVuMb0

  7. Migratie van dieren, klimaatverandering in het verleden waardoor het warmer was en dus deze flora en fauna kon ondersteunen.

  0 likes
 18. [quote name=”MentiX”]Daarbinnen wonen onvriendelijke figuren want op Malta ging een hele schoolklas op expeditie want daar is ook een ingang. Er zijn er trouwens vijf over de wereld. En die klas werd vermist. Toen is er een legerpeleton achteraan gestuurd en ook die verdween zonder een spoor achter te laten. De overheid heeft toen die ingang dicht laten metselen.[/quote]
  Misschien was het daar zo aangenaam dat ze niet eens meer terug wílden!

  0 likes
 19. Er is inderdaad ‘leven’ binnenin de aarde, zij het dan ‘eeuwig leven’. Een groot Russisch onderzoeksteam heeft dat in 1979 bevestigd. De leden hoorden enorm gekrijs en gehuil, naarmate hun geluidsapparatuur dieper in de aarde afdaalde.

  0 likes
 20. [quote name=”Knn”]Al deze beweringen hierboven zijn onzin. Ze zijn erg makkelijk te verklaren en te ontkrachten met de kennis die we vandaag de dag bezitten. Sommige dingen leer je zelfs op de basisschool en middelbare school! Ik vind het schokkend dat bepaalde mensen hierin geloven.

  “The deepest sin against the human mind is to believe things without evidence. – Aldous Huxley”

  Nou inderdaad, ik kon de juiste woorden niet vinden…al is het nogal misplaatst. Aangezien het hier met dit onderwerp WEL gaat om dingen geloven zonder bewijs.[/quote]
  Je moest vroeger de mensen maar eens wijsmaken dat de aarde rond was i.p.v plat…..
  Dat waren de allereerste aluminiumhoedjes (strohoedjes) van die tijd…..
  Zeg nooit nooit wat je niet 100% kan waarmaken , jou waarheid hoeft niet die van een ander te zijn.
  En daarbij is de geschiedenis en leer en leswijze vele malen herschreven tot nu toe>>>

  0 likes
 21. [quote name=”Knn”]Al deze beweringen hierboven zijn onzin. Ze zijn erg makkelijk te verklaren en te ontkrachten met de kennis die we vandaag de dag bezitten. Sommige dingen leer je zelfs op de basisschool en middelbare school! Ik vind het schokkend dat bepaalde mensen hierin geloven.

  “The deepest sin against the human mind is to believe things without evidence. – Aldous Huxley”

  Nou inderdaad, ik kon de juiste woorden niet vinden…al is het nogal misplaatst. Aangezien het hier met dit onderwerp WEL gaat om dingen geloven zonder bewijs.[/quote]
  Het punt is dat wat wij op school hebben geleerd mogelijk niet geheel, of helemaal niet de waarheid is. En….dat was ook de bedoeling. De jongetjes en meisjes die lesgeven weten niet beter. Dit geld ook voor de media die regelmatig berichten dat iets “wetenschappelijk is bewezen”. Er zijn evenveel wetenschappers die hele andere uitkomsten hebben over een hoop zaken die dan niet (mogen) verschijnen in de mainstream media. Maar gelukkig hebben we internet en kunnen we lezen!

  0 likes
 22. Ik vraag me serieus af waarom mensen die hier op Niburu zitten en de berichtgeving niet geloven, eigenlijk überhaupt hier lid van zijn…

  0 likes
 23. [quote name=”MentiX”]Daarbinnen wonen onvriendelijke figuren want op Malta ging een hele schoolklas op expeditie want daar is ook een ingang. Er zijn er trouwens vijf over de wereld. En die klas werd vermist. Toen is er een legerpeleton achteraan gestuurd en ook die verdween zonder een spoor achter te laten. De overheid heeft toen die ingang dicht laten metselen.[/quote]
  Heb je hier een bron voor?

  0 likes
 24. [quote name=”Jan”]En met de huidige techniek kan men met een satelliet een nummerplaat van een auto lezen…..zouden ze zo’n groot gat dan over het hoofd zien, tja zou kunnen.[/quote]nee want!
  De bewijzen zijn er.Hitler wist het.iedereen in top posities weet het. al degene die rondjes om de aarde hebben gedraaid weten het.maar de slapende massa schijnt het niet te willen snappen.Anders klopt het niet met wat hun wijs gemaakt is.zelf astraal verschillende malen er geweest De Akasha bibliotheek (alle levens van iedereen staan opgeschreven in je eigen boek) is daar. Zo ook het z,g dodenrijk dwz 4de dimensie. En de 5de dimensie Zo,n 26000 jaar verder dan wij bovengronds.de lengte is zo,n 17.900 km kristallen steden en een eigen blauwe zon.in verbinding met onze zon.en het aller mooiste is De dood van het lichaam is daar al over stegen.En wat in een reactie staat verdwijnen van mensen is mogelijk maar die leven daar gewoon verder. Omdat zij pas contact met ons willen maken als wij gestopt zijn met oorlog en haat .Of aan de rand van de eindtijd staan zoals nu het geval is. Het grootste probleem hier is vasthouden aan Dogma,s en verkeerde leringen.hier geld verdeel en heers .Daar Liefde voor alles wat leeft,vrede en respect.is het enige wat telt. Zo ook in het hele universum.

  0 likes
 25. [quote name=”Mirre Novda”]Ik las dat rond juli van dit jaar een expeditie onder leiding van de Amerikaanse natuurkundige Brooks A. Agnew op zoek gaat naar het eventuele bestaan van de holle Aarde. Is jullie hier iets over bekend?[/quote]
  Ja iets van 150 man gaat mee, ik wou ook mee maar kost een beetje veel ( 10.000 dollar). Het probleem met de meeste mensen hier is dat ze geloven en vertrouwen op de boeken en verhalen die ze op school voorgeschoteld kregen/krijgen. Er is genoeg bewijs dat er iets mysterieus aan de hand is op beide polen. Alleen ga je het nooit weten als je niet open-minded bent en blijf je oordelen over zaken die je niet bestudeerd hebt. Free a sheeple or be a sheeple 😛

  0 likes
 26. [quote name=”Mirre Novda”]Ik las dat rond juli van dit jaar een expeditie onder leiding van de Amerikaanse natuurkundige Brooks A. Agnew op zoek gaat naar het eventuele bestaan van de holle Aarde. Is jullie hier iets over bekend?[/quote]

  Ja, daar ben ik nou ook benieuwt naar. Als al die ingangen bestaan dan zal daar toch een keertje een video van naar boven moeten komen of niet??

  0 likes
 27. Als natuur- en sterrenkundige sla ik werkelijk steil achterover van de beweringen die hier over de tafel vliegen. De ruimte ontbreekt om iedere bewering stuk voor stuk te weerleggen, maar wie dit serieus neemt heeft de middelbare-school-natuurkunde niet gevolgd of niet begrepen. Laat ik één voorbeeld nemen: eenmaal gevormd zal het impulsmoment zonder externe invloeden niet veranderen. Het uiteindelijke impulsmoment is een resultaat van de differentiële rotatie van de oorspronkelijke stofschijf. Het impulsmoment van de Aarde komt prima overeen met de computermodellen die de planeetvorming uit stof en planetesimalen simuleren.
  Nou vooruit, nog eentje: de dichtheid van de Aarde die je uit de gravitatieversnelling, de gravitatiewet van Newton en de afmetingen van de Aarde kunt bepalen is ongeveer 5 g/cm3. De dichtheid van korst en mantelgesteente is ongeveer 2 a 3 g/cm3. De Aarde moet dus binnenin gevuld zijn met zwaarder materiaal, gegeven de oplopende druk naar binnen toe komt de dichtheid prima overeen met een nikkel-ijzerkern.

  0 likes
 28. Heb er nooit zo in geloofd. de theorie van de holle aarde. Maar ben helemaal om..sinds gisteren. Garden of Eden / Paradise / Hell / Abraham’s bosom…beneath our feet!!! Also the disembodied angalic spirits.

  0 likes
 29. Geloof dat de holle aarde echt bestaat en geloof ook dat het daar beter is zou graag de ingang weten want hier is het een en al ellende geef me de coordinaten en ik ga met mijn katten denk dat die ook welkom zijn ! Neem ook mijn kind mee ! Weg van hier bah !

  0 likes
 30. Waarom posten jullie keer op keer hetzelfde nieuws zonder dat er ook maar een klein stukje nieuwe info aan toe is gevoegd? Ik heb dit verhaal over de holle aarde keer op keer voorbij zien komen en er is nog steeds geen splintertje bewijs bijgekomen.

  Wat is er gebeurd met die expeditie die ondernomen zou worden? Ook niets meer van gehoord.

  0 likes
 31. [quote name=”Henk001″]Als natuur- en sterrenkundige sla ik werkelijk steil achterover van de beweringen die hier over de tafel vliegen. De ruimte ontbreekt om iedere bewering stuk voor stuk te weerleggen, maar wie dit serieus neemt heeft de middelbare-school-natuurkunde niet gevolgd of niet begrepen. Laat ik één voorbeeld nemen: eenmaal gevormd zal het impulsmoment zonder externe invloeden niet veranderen. Het uiteindelijke impulsmoment is een resultaat van de differentiële rotatie van de oorspronkelijke stofschijf. Het impulsmoment van de Aarde komt prima overeen met de computermodellen die de planeetvorming uit stof en planetesimalen simuleren.
  Nou vooruit, nog eentje: de dichtheid van de Aarde die je uit de gravitatieversnelling, de gravitatiewet van Newton en de afmetingen van de Aarde kunt bepalen is ongeveer 5 g/cm3. De dichtheid van korst en mantelgesteente is ongeveer 2 a 3 g/cm3. De Aarde moet dus binnenin gevuld zijn met zwaarder materiaal, gegeven de oplopende druk naar binnen toe komt de dichtheid prima overeen met een nikkel-ijzerkern.[/quote]

  dankjewel voor de heldere uitleg.
  het is toch zo een belachelijk iets dat mensen hier over speculeren

  0 likes
 32. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Jan”]En met de huidige techniek kan men met een satelliet een nummerplaat van een auto lezen…..zouden ze zo’n groot gat dan over het hoofd zien, tja zou kunnen.[/quote]nee want!
  De bewijzen zijn er.Hitler wist het.iedereen in top posities weet het. al degene die rondjes om de aarde hebben gedraaid weten het.maar de slapende massa schijnt het niet te willen snappen.Anders klopt het niet met wat hun wijs gemaakt is.zelf astraal verschillende malen er geweest De Akasha bibliotheek (alle levens van iedereen staan opgeschreven in je eigen boek) is daar. Zo ook het z,g dodenrijk dwz 4de dimensie. En de 5de dimensie Zo,n 26000 jaar verder dan wij bovengronds.de lengte is zo,n 17.900 km kristallen steden en een eigen blauwe zon.in verbinding met onze zon.en het aller mooiste is De dood van het lichaam is daar al over stegen.En wat in een reactie staat verdwijnen van mensen is mogelijk maar die leven daar gewoon verder. Omdat zij pas contact met ons willen maken als wij gestopt zijn met oorlog en haat .Of aan de rand van de eindtijd staan zoals nu het geval is. Het grootste probleem hier is vasthouden aan Dogma,s en verkeerde leringen.hier geld verdeel en heers .Daar Liefde voor alles wat leeft,vrede en respect.is het enige wat telt. Zo ook in het hele universum.[/quote]
  Oh man houd toch op je bent niet wijs. Er is geen holle aarde. Die volgende dimensie , hemel, afterlife etc waar je astral heen kunt gaan heeft niets met de ”holle” aarde te maken, de aarde is NIET hol, hoe dom kun je zijn. Kristallen steden ? Beetje minder aan de paddelstoelen zitten graag ! Je bent niet goed bij je hoofd.

  0 likes
 33. [quote name=”Westbound”]Er is inderdaad ‘leven’ binnenin de aarde, zij het dan ‘eeuwig leven’. Een groot Russisch onderzoeksteam heeft dat in 1979 bevestigd. De leden hoorden enorm gekrijs en gehuil, naarmate hun geluidsapparatuur dieper in de aarde afdaalde.[/quote]

  Oh yea right. Fabeltjes en hoaxen. Er is geen leven beneden behalve evt in een cave ofzo maar dat heeft niets met een holle aarde te maken.! En waren zouden die evt mensen die in zo’n cave zouden leven huilen en krijsen ? Gebruik toch je verstand een keer man. Neem niet alles serieus wat op C2C komt

  0 likes
 34. Bedankt! Door dit artikel een site gevonden waar ik een heerlijk blij gevoel van krijg! Voor een ieder dit dit gevoel wilt delen 🙂

  0 likes
 35. [quote name=”Enki”][quote name=”Mirre Novda”]Ik las dat rond juli van dit jaar een expeditie onder leiding van de Amerikaanse natuurkundige Brooks A. Agnew op zoek gaat naar het eventuele bestaan van de holle Aarde. Is jullie hier iets over bekend?[/quote]
  Ja iets van 150 man gaat mee, ik wou ook mee maar kost een beetje veel ( 10.000 dollar). Het probleem met de meeste mensen hier is dat ze geloven en vertrouwen op de boeken en verhalen die ze op school voorgeschoteld kregen/krijgen. Er is genoeg bewijs dat er iets mysterieus aan de hand is op beide polen. Alleen ga je het nooit weten als je niet open-minded bent en blijf je oordelen over zaken die je niet bestudeerd hebt. Free a sheeple or be a sheeple :P[/quote]

  Welk bewijs dan?
  …dumd and dumber…

  0 likes
 36. [quote name=”kim”][quote name=”pietje bell”]Weer een stukje dichterbij de waarheid,Er is volop leven daar.Maar dan in de 5de dimensie .waar de gehele planeet straks inzit.Zeg maar gewoon eindelijk thuis.deze 3d poppenkast achter je latend.Het weten blijft bij je.En nooit meer omkijken.Nasa weet al heel lang dat alle planeten hol zijn.iedere planeet is een ruimteschip,met als doel binnen in te leven ,natuur en gewassen er op.en wat ik eerder al aangaf er zijn hele scherpe foto,s van uit de ruimte gemaakt door satellieten,van de nasa.Dewaarheid ligt om de hoek te wachten en kan elk moment te voorschijn komen.[/quote]

  Zit ik in ene aan dat verhaal van Adam en Eva te denken dat ze uit het paradijs verbannen waren wat als dat nu eens binnen de aarde was ? Want ik dacht aan het woord paradijs met hoe het daarbinnen eruit zou kunnen zien.[/quote]

  interessante theorie…meer info ergens te vinden over deze hypothese?

  0 likes
 37. [quote name=”Henk001″]Als natuur- en sterrenkundige …… Het impulsmoment van de Aarde komt prima overeen met de computermodellen…. kern kom prima overeen met een nikkel-ijzerkern.[/quote]

  Hartelijk dank voor je heldere uitleg! Dit helpt mij weer om met beide benen op de grond te blijven.

  0 likes
 38. Die foto van Jupiter’s zuidpool is een compositiefoto van een groot aantal opnamen die Cassini maakte bij zijn passage langs Jupiter onderweg naar Saturnus. Het zuidpoolgebied zelf is minder duidelijk omdat Cassini niet onder Jupiter door vloog, maar er langs. Waar alle punten van de foto’s bij elkaar komen is een klein gebied waar de composietweergave niet mogelijk is, omdat je dan een rommeltje zou zien. Dat wordt dan opengelaten of “dichtgekleurd” zoals hier. Hetzelfde zie je ook bij veel andere composietfoto’s. Het centrum is niet zelden de noord of zuidpool, waar je dan een kleinere of grotere “ontbrekende” cirkel ziet.

  0 likes
 39. [quote name=”Henk001″]Als natuur- en sterrenkundige sla ik werkelijk steil achterover van de beweringen die hier over de tafel vliegen. De ruimte ontbreekt om iedere bewering stuk voor stuk te weerleggen, maar wie dit serieus neemt heeft de middelbare-school-natuurkunde niet gevolgd of niet begrepen. Laat ik één voorbeeld nemen: eenmaal gevormd zal het impulsmoment zonder externe invloeden niet veranderen. Het uiteindelijke impulsmoment is een resultaat van de differentiële rotatie van de oorspronkelijke stofschijf. Het impulsmoment van de Aarde komt prima overeen met de computermodellen die de planeetvorming uit stof en planetesimalen simuleren.
  .[/quote]
  sorry voor je ,de een gooit met newton de ander met Kepler.allemaal aannames,En voorgekauwde boeken wijsheid.ik vertel niemand wat hij of zij moet geloven,maar het probleem met wetenschappers is .Als zij denken dat het zo is ,is dat zo,maar iets anders gaat er niet in.kinderen wordt verteld dat sint Nicolaas bestaat.En als zij ,n jaar of 6 zijn zeggen zij dat papa en mama gelogen hebben. Maar de wetenschap doet daar een paar honderd jaar over.De gehele kosmos is een holografische illusie,Dus alles wat je ziet of denkt te zien is een illusie.Anders gezegd het bestaat niet.De massa ziet een 3d werkelijkheid,s illusie,waar zijn die andere illusie,s dan.juist ja ook hier en dat geld voor alle planeten.dus het hele kosmische gebeuren.is overal ,Alles is gedachten kracht. Verander deze in massa een richting op gedachten en de oude illusie verdwijnt en de nieuwe verschijnt.Wat nu aan het gebeuren is. probeer het zelf eens uit wit vel papier teken wat je wil dat het word en ja het staat er op, nu wil je iets anders want dit is niet echt wat je wilt.gummetje erover en teken iets wat je graag zou willen en raar maar wat je getekend heb staat op papier.dus vervang je die ene illusie voor een andere.En zo werkt de gehele kosmos.Geloven hoef je mij niet, maar over nadenken kan geen kwaad.

  0 likes
 40. De expeditie dit jaar zal bewijzen of onze basisschool boekjes het goed hadden over de mogelijkheid of niet!!

  toch wel verdacht dat hitler 3 expedities had gepland??
  ik zelf heb er nooit aan getwijfeld.
  we zullen moeten afwachten.

  0 likes
 41. [quote name=”enkidoe”][quote name=”kim”][quote name=”pietje bell”]Weer een stukje dichterbij de waarheid,Er is volop leven daar.Maar dan in de 5de dimensie .waar de gehele planeet straks inzit.Zeg maar gewoon eindelijk thuis.deze 3d poppenkast achter je latend.Het weten blijft bij je.En nooit meer omkijken.Nasa weet al heel lang dat alle planeten hol zijn.iedere planeet is een ruimteschip,met als doel binnen in te leven ,natuur en gewassen er op.en wat ik eerder al aangaf er zijn hele scherpe foto,s van uit de ruimte gemaakt door satellieten,van de nasa.Dewaarheid ligt om de hoek te wachten en kan elk moment te voorschijn komen.[/quote]

  Zit ik in ene aan dat verhaal van Adam en Eva te denken dat ze uit het paradijs verbannen waren wat als dat nu eens binnen de aarde was ? Want ik dacht aan het woord paradijs met hoe het daarbinnen eruit zou kunnen zien.[/quote]

  interessante theorie…meer info ergens te vinden over deze hypothese?[/quote]
  Geen idee dit kwam gewoon in me op temeer ook omdat erbij gezegd werdt dat ze ‘in het zweet hun aanschijns aan hun eten moesten zien te komen’hard werken dus op het land,nou op de aarde is het bar en boos qua weersgesteldheid, stormen regen koude winters, hete zomers, en misschien is/was binnenaarde heel gelijkmatig en gezonder qua lucht enz.Nou ja ik roep ook maar wat ik weet echt niet hoe of wat natuurlijk 🙂

  0 likes
 42. days of our lives

  Er is geen land op de Noordpool. Een gat zal je dus op het ijs niet vinden.

  Voor Pietje Bell: de Holle Aarde ontkracht de poleshift. Dat je het even weet…

  0 likes
 43. Wat doen mensen op deze site als ze toch niks te zeggen hebben en alleen maar vertellen “Nee je bent gek bestaat niet enz” Ga lekker iemand anders afkraken !! Doe lekker je masker op en ga aan het werk!

  0 likes
 44. [quote name=”pietje bell”]
  sorry voor je ,de een gooit met newton de ander met Kepler.allemaal aannames,En voorgekauwde boeken wijsheid.ik vertel niemand wat hij of zij moet geloven,maar het probleem met wetenschappers is .Als zij denken dat het zo is ,is dat zo,maar iets anders gaat er niet in.kinderen wordt verteld dat sint Nicolaas bestaat.En als zij ,n jaar of 6 zijn zeggen zij dat papa en mama gelogen hebben. Maar de wetenschap doet daar een paar honderd jaar over.De gehele kosmos is een holografische illusie,Dus alles wat je ziet of denkt te zien is een illusie.Anders gezegd het bestaat niet.De massa ziet een 3d werkelijkheid,s illusie,waar zijn die andere illusie,s dan.juist ja ook hier en dat geld voor alle planeten.dus het hele kosmische gebeuren.is overal ,Alles is gedachten kracht. Verander deze in massa een richting op gedachten en de oude illusie verdwijnt en de nieuwe verschijnt.Wat nu aan het gebeuren is. probeer het zelf eens uit wit vel papier teken wat je wil dat het word en ja het staat er op, nu wil je iets anders want dit is niet echt wat je wilt.gummetje erover en teken iets wat je graag zou willen en raar maar wat je getekend heb staat op papier.dus vervang je die ene illusie voor een andere.En zo werkt de gehele kosmos.Geloven hoef je mij niet, maar over nadenken kan geen kwaad.[/quote]

  Beangstigend wat sommige mensen denken…wat zouden die voor functies bekleden….ben ik eigenlijk wel benieuwd naar.

  0 likes
 45. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Henk001″]Als natuur- en sterrenkundige sla ik werkelijk steil achterover .[/quote]
  sorry voor je ,de een gooit met newton de ander met Kepler.allemaal aannames,En voorgekauwde boeken wijsheid.[/quote]
  Het zijn ooit aannames geweest, die zijn vervolgens met experimenten en waarnemingen getoetst en keer op keer bevestigd. Diezelfde natuurkunde die jij alleen maar aannames noemt heeft wel geleid tot maanreizen, GPS, en dit soort internetverkeer, om maar niet te veel te noemen.

  0 likes
 46. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Henk001″]Als natuur- en sterrenkundige sla ik werkelijk steil achterover van de beweringen die hier over de tafel vliegen. De ruimte ontbreekt om iedere bewering stuk voor stuk te weerleggen, maar wie dit serieus neemt heeft de middelbare-school-natuurkunde niet gevolgd of niet begrepen. Laat ik één voorbeeld nemen: eenmaal gevormd zal het impulsmoment zonder externe invloeden niet veranderen. Het uiteindelijke impulsmoment is een resultaat van de differentiële rotatie van de oorspronkelijke stofschijf. Het impulsmoment van de Aarde komt prima overeen met de computermodellen die de planeetvorming uit stof en planetesimalen simuleren.
  .[/quote]
  sorry voor je ,de een gooit met newton de ander met Kepler.allemaal aannames,En voorgekauwde boeken wijsheid.ik vertel niemand wat hij of zij moet geloven,maar het probleem met wetenschappers is .Als zij denken dat het zo is ,is dat zo,maar iets anders gaat er niet in.kinderen wordt verteld dat sint Nicolaas bestaat.En als zij ,n jaar of 6 zijn zeggen zij dat papa en mama gelogen hebben. Maar de wetenschap doet daar een paar honderd jaar over …[/quote]

  Nou, daar ben ik het dus helemaal mee eens.
  Sinterklaas is hier een heel mooi
  voorbeeld van. Het is maar wat je ‘wijsgemaakt’/voorgelogen wordt.

  Trouwens, het is al een aantal x voor gekomen dat de wetenschap op zijn hoofd moest krabben. Omdat bv. berekeningen toch ‘eigenlijk’ niet klopte.
  Alleen noemen ze dat dan: ‘De wetenschap staat voor een raadsel!’

  Zolang we geen LIVE beelden hebben, dat het dus echt NIET waar is, kan ik het pas geloven.
  Nu, denk ik ‘waarom niet’, waarom zou het niet waar zijn. Tegenwoordig is het zo, hoe harder iets ontkent wordt, hoe harder het waar is.

  0 likes
 47. Zou dit eenzelfde discussie geweest kunnen zijn toen we ontdekten dat de aarde rond was en niet plat. Het meerendeel geloofde toen ook niet dat dat mogelijk was. We komen er steeds meer achter dat we eigenlijk niet weten hoe het nou eigenlijk precies zit. Dus een open mind is wel op zijn plaats willen we zonder elkaar het hoofd in te slaan over wie wel of niet gelijk heeft. ( gaat het daar niet altijd over, over gelijk hebben) Dingen die groter zijn dan ons bevattingsvermogen worden altijd eerst afgeschreven als zijnde ‘ onmogelijk’. Maar daardoor nog niet onwaar.

  0 likes
 48. Ik geloof zelf ook niet zo 1-2-3 in een holle aarde, maar ik vind het artikel wel een interessante verzameling.

  Waar ik mij wel over blijf verbazen, is dat sommigen net doen of dit main stream media is ( wat juist klakkeloos door een bevolking wordt aangenomen). Niburu blijft nog steeds een site die allerlei berichten plaatst over dingen die niet snel de mainstream media halen of waar andere denkbeelden bij komen kijken. Als je daar niets mee hebt, wat doe je dan hier? Wat de redactie Niburu daarvan wil geloven, is nog steeds aan hen. Nergens staat, dat ik MOET geloven wat er geschreven is.
  Het is fijn dat er mensen zijn die een achtergrond in natuurkunde etc. hebben en hier hun tegen-beweringen plaatsen. Maar kan dat dan ook op een normale leuke manier zonder meteen mensen voor gek te verklaren? Dan kom je in een dialoog ipv een strijd over wie er gelijk heeft.
  Er zijn vaak genoeg in de wetenschap stellingen aangepast door nieuwe onderzoeken. Toch merkwaardig dat een natuurkundige dus blijkbaar in juli er een expeditie voor gaat opzetten? Lijkt me interessanter om te onderzoeken wat die persoon toch heeft gemotiveerd om dit op te zetten, zeker gezien zijn achtergrond. Daarnaast is het ook handig om bronnen te vermelden bij de reacties, zoals over die Russische expeditie.
  Dus kom op, houdt het gezellig hier…

  0 likes
 49. kun je jouw bewering bewijzen aub… bewijs dat de aarde NIET hol is

  0 likes
 50. @44
  Er zitten hier ook veel Nujij-ers, met een eenzijdige uitgesproken negatieve mening.
  Laat maar, het zijn zielige mensen met een vernauwde kijk op de wereld zonder respect voor andermans denkbeelden.

  0 likes
 51. beste Jan, natuurlijk worden deze gaten niet over het hoofd gezien! heb je het filmpje niet begrepen of zo? en nog altijd heb je niet door dat wij burgers voor de gek en dom worden gehouden, Nasa ed bewerkt met opzet de foto’s zodat wij niet zouden weten dat er een holle aarde bestaat…. het is al zo lang geweten, vergeet je leerboeken van school, allemaal vol met leugens !! WAKE UP

  0 likes
 52. # 39 Pietje bell, En zo is het maar net. Alles is niets, niets is alles. De kracht van de gedachten, het scheppend vermogen is voor Goden in de 3d werkelijkheid nog slapende. Er zijn geen beperkingen, behalve die die wij ons zelf opleggen. Jouw reactie ondersteunt en bekrachtigt mijn diep innerlijk weten. Dank je wel hiervoor.

  0 likes
 53. En de Maan is hol…,de Aarde is hol…,sommige hoofden zijn hol…

  0 likes
 54. [quote name=”Jan”]
  Beangstigend wat sommige mensen denken…wat zouden die voor functies bekleden….ben ik eigenlijk wel benieuwd naar.[/quote]

  Nou hé, moet je eens kijken wat voor types er bij de overheid ‘werken’.
  Die zijn niet vies van een beetje kinderporno, oplichting, onderdrukking, corruptie etc. je komt het allemaal tegen.

  Nou….zeker angstig!

  0 likes
 55. Tell it like it is.

  Holle aarde?

  Alles in een bol, dus ook in een holle wordt naar het midden getrokken.
  (Zwaartekracht)
  Dus hoe blijf je op de binnenkant staan?

  Tocht het niet heel erg met die twee enorme gaten?

  De aarde een ruimteschip!
  Waarom draaien we dan al jaren rondjes?

  Je moet wel een torenhoog gevoelig, adhdaddthcnieuwetijdsindigosterrekindstarseed zijn om dit te kunnen geloven.

  Ik ben dat lekker niet.

  0 likes
 56. [quote name=”Vanessa”]beste Jan, natuurlijk worden deze gaten niet over het hoofd gezien! heb je het filmpje niet begrepen of zo? en nog altijd heb je niet door dat wij burgers voor de gek en dom worden gehouden, Nasa ed bewerkt met opzet de foto’s zodat wij niet zouden weten dat er een holle aarde bestaat…. het is al zo lang geweten, vergeet je leerboeken van school, allemaal vol met leugens !! WAKE UP[/quote]

  Kom op zeg dat is wel erg ver gezocht! Amerika (NASA) is niet het enige land in de ruimte die satellieten heeft. Foto’s en videobeelden laten duidelijk zien dat er geen gaten in de polen zitten. Ook niet op andere planeten. Een atel vage foto’s van de vorige eeuw zeggen niets. Bovendien zou zoiets wel heel erg lastig geheim te houden zijn heh. Aangezien er allerlei mensen de polen bezoeken om daar wetenschappelijk onderzoek te doen. Belachelijk idee ook. Heeft niets met leerboeken of school te maken. Maar met intellect en rationeel nadenken. Mensen die dit geloven die checken de feiten niet en geloven blind dat dit zo is. Er is geen greintje bewijs of argumenten geleverd. Het meest rationele antwoord is bijna altijd het meest waarschijnlijke.

  0 likes
 57. [quote name=”Marion”]Zou dit eenzelfde discussie geweest kunnen zijn toen we ontdekten dat de aarde rond was en niet plat. Het merendeel geloofde toen ook niet dat dat mogelijk was. We komen er steeds meer achter dat we eigenlijk niet weten hoe het nou eigenlijk precies zit. Dus een open mind is wel op zijn plaats willen we zonder elkaar het hoofd in te slaan over wie wel of niet gelijk heeft. ( gaat het daar niet altijd over, over gelijk hebben) Dingen die groter zijn dan ons bevattingsvermogen worden altijd eerst afgeschreven als zijnde ‘ onmogelijk’. Maar daardoor nog niet onwaar.[/quote]

  Toen we nog alles te voet deden en per bootje, was het legitieme om te geloven dat de aarde plat was.
  Toen we schepen kregen waar je duizenden km mee konden afleggen. en begrepen dat de maan geen platte ronde schijf was. werd de platte aarde onhoudbaar.

  Ik zie nu eigenlijk geen enkele redelijke aanwijzing waarom de aarde niet massief is. ok er zitten lings en rechts gaten en holtes in maar meer ook niet.
  Ik vind het holle aarde principe eerder een stap terug dan een stap vooruit. Terug naar de fabeltjes.
  Fabeltje gecreëerd door feiten bij elkaar te googelen op internet.

  Computer en beeld scherm realiteiten.
  Allemaal mind. Heel erg beperkt vind ik.

  0 likes
 58. [quote name=”indian summer”]# 39 Pietje bell, En zo is het maar net. Alles is niets, niets is alles. De kracht van de gedachten, het scheppend vermogen is voor Goden in de 3d werkelijkheid nog slapende. Er zijn geen beperkingen, behalve die die wij ons zelf opleggen. Jouw reactie ondersteunt en bekrachtigt mijn diep innerlijk weten. Dank je wel hiervoor.[/quote]
  Er zijn geen Goden !

  0 likes
 59. Weer deze waanzin…..

  Iets meer dan een jaar geleden stond er op deze site een bericht over een expeditie naar de holle aarde die gepland stond voor juni 2012.

  Destijds voorspelde ik al dat we:

  A) er of nooit meer wat van zouden horen
  B) de expeditieleden retour zouden komen, niks ongewoons zouden hebben ontdekt zodat de conspiracy fanaten weer lekker konden fantaseren over de illuminatti die mensen het zwijgen oplegt.

  Iemand ooit nog wat van ze gehoord?

  0 likes
 60. Wat maakt het uit BOL of Hol, het gaat er om wat er zich op zijn oppervlakte afspeeld.
  Deze prachtige blauwe planeet, met al zijn rijkdom en pracht en praal, door de natuur weer gegeven.
  Deze prachtig plannet wordt stelselmatig opgeofferd en verkracht om de rijken nog rijker te maken.
  Maar deze planeet is van alle mensen, en waarschijnlijk moeten we er nog heel lang op leven, en op een uitgemergeld planeet met een zieke natuur en vervuilde oceanen zonder vis, zal dit heel moeilijk worden.
  Als je ziet hoe het continent Australië binnenste buiten wordt bekeerd, maar iederéén schijnt het gewoon te vinden.

  0 likes
 61. Zou het, ja, nee??? Ik zou eerst graag willen weten of er daadwerkelijk no fly zones zijn boven de polen.

  En indien zo waarom? ‘Als je niets te verbergen hebt kan het toch geen kwaad’ is juist het credo van onze overheden in deze moderne transparante tijden.

  0 likes
 62. 1941 persfoto, Expeditie naar Antarctica onder leiding van Admiraal Byrd. Deze persfoto is een scan van de originelen persfoto, meer dan 70 jaar oud.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/343

  0 likes
 63. [quote name=”Marion”]Zou dit eenzelfde discussie geweest kunnen zijn toen we ontdekten dat de aarde rond was en niet plat. Het meerendeel geloofde toen ook niet dat dat mogelijk was. We komen er steeds meer achter dat we eigenlijk niet weten hoe het nou eigenlijk precies zit. Dus een open mind is wel op zijn plaats willen we zonder elkaar het hoofd in te slaan over wie wel of niet gelijk heeft. ( gaat het daar niet altijd over, over gelijk hebben) Dingen die groter zijn dan ons bevattingsvermogen worden altijd eerst afgeschreven als zijnde ‘ onmogelijk’. Maar daardoor nog niet onwaar.[/quote]
  De techniek is nu veel verder dan toen. Dus eigenlijk niet te vergelijken. Maar ja.. je hebt nu ook nog steeds mensen die in de bijbel, koran etc geloven..maar helaas ook mensen die boeken van Jules Verne voor waarheid aan zien.

  0 likes
 64. [quote name=”T.R. Hunter”][quote name=”indian summer”]# 39 Pietje bell, En zo is het maar net. Alles is niets, niets is alles. De kracht van de gedachten, het scheppend vermogen is voor Goden in de 3d werkelijkheid nog slapende. Er zijn geen beperkingen, behalve die die wij ons zelf opleggen. Jouw reactie ondersteunt en bekrachtigt mijn diep innerlijk weten. Dank je wel hiervoor.[/quote]
  Er zijn geen Goden ![/quote]
  ieder levend wezen heeft zijn eigen weg te gaan,ieder op zijn eigen tempo.eigen keus en vrije wil.en zolang men dat niet wil of kan zien.heeft men de weg en de waarheid nog niet gevonden.alles is bezield dus heeft een Gods deeltje in zich.of je dat geloofd of niet is aan de persoon zelf.

  0 likes
 65. 1923 Admiral byrd wijst naar een gaatje in de noord pool op een grote wereldbol. AwE130 heeft alleen een kopie van deze persfoto. Normaal plaatsen we alleen martiaal waarvan het origineel in ons bezit is. Maar deze 1923 persfoto willen we jullie niet onthouden. Must see persfoto.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/339

  0 likes
 66. [quote name=”AwE130″]1923 Admiral byrd wijst naar een gaatje in de noord pool op een grote wereldbol. AwE130 heeft alleen een kopie van deze persfoto. Normaal plaatsen we alleen martiaal waarvan het origineel in ons bezit is. Maar deze 1923 persfoto willen we jullie niet onthouden. Must see persfoto.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/339%5B/quote%5D

  Het zijn wel foto’s van de man. Dus de man heeft bestaan en zijn expedities naar de Noord- en Zuidpool hebben plaatsgevonden. Verder is er geen bewijs over een gat in de polen. Er zijn afgelopen jaren zat mensen met camera’s naar de Zuidpool afgereisd voor Discovery, National Geographic, BBC en voor diverse andere programma’s. Geen enkele heeft een gat gezien. Ook niet 3 mannen die voor Discovery met een auto naar de geografische Zuidpool reden. Zoiets zou je sowieso niet geheim kunnen houden.

  Satellietfoto Antarctica: http://blogs.ei.columbia.edu/wp-content/uploads/2012/02/Antarctica-NASA-GISS-sat-photo.jpg
  Geografische hoogtes: http://www.gdargaud.net/Antarctica/MapSatellite/ShadedIceTopoA.jpg

  Noordpool: http://farm7.staticflickr.com/6034/5909841424_2a61acfa11_z.jpg
  http://rack.3.mshcdn.com/media/ZgkyMDEyLzA2LzE4LzEzXzUzXzI2Xzg1OF9maWxlCnAJdGh1bWIJMTIwMHg5NjAwPg/27e25526

  Mars:
  http://www.dailygalaxy.com/photos/uncategorized/press_photo_nature05356_1.jpg

  Venus: http://thebigfoto.com/wp-content/uploads/2009/03/venus-pia00007.jpg

  Mercurius: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/93/North_pole_of_Mercury_–_NASA.jpg

  Jupiter: http://astrobob.areavoices.com/files/2011/08/Jupiter_northpole_link-1024×751.jpg

  Saturnus: http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS76/W00077197.jpg

  Uranus: http://nssdc.gsfc.nasa.gov/image/planetary/uranus/uranus_true_and_false.jpg

  Neptunus:
  http://www.starteachastronomy.com/pictures/neptune_seasons.jpg

  0 likes
 67. [quote name=”AwE130″]1923 Admiral byrd wijst naar een gaatje in de noord pool op een grote wereldbol. AwE130 heeft alleen een kopie van deze persfoto. Normaal plaatsen we alleen martiaal waarvan het origineel in ons bezit is. Maar deze 1923 persfoto willen we jullie niet onthouden. Must see persfoto.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/339%5B/quote%5D
  Iemand wijst op een globe de noordpool aan.

  En dat is bijzonder omdat? Hij wijst naar de Noordpool, dat hij naar een gaatje wijst maak je er echt zelf van.

  Overigens heeft admiraal Byrd NOOIT ik herhaal NOOIT beweerd dat hij een opening heeft gevonden, laat staan dat hij in de Aarde is geweest.

  0 likes
 68. [quote name=”Wesley”]Weer deze waanzin…..

  Iets meer dan een jaar geleden stond er op deze site een bericht over een expeditie naar de holle aarde die gepland stond voor juni 2012.

  Destijds voorspelde ik al dat we:

  A) er of nooit meer wat van zouden horen
  B) de expeditieleden retour zouden komen, niks ongewoons zouden hebben ontdekt zodat de conspiracy fanaten weer lekker konden fantaseren over de illuminatti die mensen het zwijgen oplegt.

  Iemand ooit nog wat van ze gehoord?[/quote]

  B. Agnew and crew still pursuing ‘inner earth’ expedition 2013

  http://www.reddirtreport.com/Story.aspx/24125

  0 likes
 69. [quote name=”Wesley”]
  En dat is bijzonder omdat? Hij wijst naar de Noordpool, dat hij naar een gaatje wijst maak je er echt zelf van.

  Overigens heeft admiraal Byrd NOOIT ik herhaal NOOIT beweerd dat hij een opening heeft gevonden, laat staan dat hij in de Aarde is geweest.[/quote]
  Ik heb er geen probleem mee dat U het ander ziet dat maakt deze wereld zo mooi dat een ieder de vrijheid heeft ander over zaken te denken. Hier een kopie van een krant artikel dat in 1969 is verschenen. Apollo 12 en de wetenschappers die geen antwoord hebben op de echo.
  http://www.awe130.nl/index.php/documents-articles/346
  Overigens als u goed kijkt dan ziet u wel degelijk een gaatje waar Admiral Byrd naar wijst in de wereldbol. Wat het te beteken heeft is aan uzelf om te onderzoeken. U zegt dat Admiraal Byrd nooit heeft gesproken over de hole aarde. Waar haalt u die kennis vandaan als ik mag vragen.

  0 likes
 70. [quote name=”Knn”]
  Het zijn wel foto’s van de man. Dus de man heeft bestaan en zijn expedities naar de Noord- en Zuidpool hebben plaatsgevonden. Verder is er geen bewijs over een gat in de polen. Er zijn afgelopen jaren zat mensen met camera’s naar de Zuidpool afgereisd voor Discovery, National Geographic, BBC en voor diverse andere programma’s. Geen enkele heeft een gat gezien. Ook niet 3 mannen die voor Discovery met een auto naar de geografische Zuidpool reden. Zoiets zou je sowieso niet geheim kunnen houden.

  Satellietfoto Antarctica: http://blogs.ei.columbia.edu/wp-content/uploads/2012/02/Antarctica-NASA-GISS-sat-photo.jpg
  Geografische hoogtes: http://www.gdargaud.net/Antarctica/MapSatellite/ShadedIceTopoA.jpg

  Noordpool: http://farm7.staticflickr.com/6034/5909841424_2a61acfa11_z.jpg
  http://rack.3.mshcdn.com/media/ZgkyMDEyLzA2LzE4LzEzXzUzXzI2Xzg1OF9maWxlCnAJdGh1bWIJMTIwMHg5NjAwPg/27e25526

  Mars:
  http://www.dailygalaxy.com/photos/uncategorized/press_photo_nature05356_1.jpg

  Venus: http://thebigfoto.com/wp-content/uploads/2009/03/venus-pia00007.jpg

  Mercurius: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/93/North_pole_of_Mercury_–_NASA.jpg

  Jupiter: http://astrobob.areavoices.com/files/2011/08/Jupiter_northpole_link-1024×751.jpg

  Saturnus: http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS76/W00077197.jpg

  Uranus: http://nssdc.gsfc.nasa.gov/image/planetary/uranus/uranus_true_and_false.jpg

  Neptunus:
  http://www.starteachastronomy.com/pictures/neptune_seasons.jpg%5B/quote%5D
  Wanneer je de media controleert kun je veel verborgen houden. Ik ben het niet eens met u aannamen. Is de aarde hol of is er iets ander aan de hand op onze polen, dat is de vraag die we eerst moeten beantwoorden, voordat we alles als onzin afdoen. Kijk deze officiële NASA foto van Venus eens uit 1980.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/335

  0 likes
 71. [quote name=”AwE130″] Wanneer je de media controleert kun je veel verborgen houden. Ik ben het niet eens met u aannamen. Is de aarde hol of is er iets ander aan de hand op onze polen, dat is de vraag die we eerst moeten beantwoorden, voordat we alles als onzin afdoen. Kijk deze officiële NASA foto van Venus eens uit 1980.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/335 [/quote]

  Oh ja hoor, nu ineens wordt ALLE media gecontroleerd. Beetje paranoïde heh? Die “gaten” zijn ook terug te vinden op computer geanimeerde/gegenereerde afbeeldingen. Waarom? geen idee, daar zal vast wel een goeie reden hebben. Een composiet afbeelding van meerdere foto’s bijv. Want er zijn ook genoeg foto’s die niet zo’n zwarte schijf op de polen hebben 😉 In de foto-link die ik heb neergezet kun je zelfs de hoogteverschillen zien van het landschap. Zelfs al zouden de polen niet in beeld zijn, dan kun je zien dat er geen gat is. Want anders zou het bovenste en onderste gedeelte van de planeet afgeplat zijn aangezien daar dan ‘land’ zou ontbreken. Maar even serieus. Vind je het niet te ver gezocht dat alle overheden ter wereld en de mensen die daar werken zoiets geheim zouden kunnen houden als het waar zou zijn? En dat ze expres foto’s bewerken? Lijkt mij niet waarschijnlijk. Al de foto’s die “hollow earth-aanhangers” geven zijn oud en van medio vorige eeuw toen de kwaliteit nog niet zo denderend was. Maar waar hebben we t over, de tegenargumenten en bewijzen overtreffen de pro argumenten en ‘bewijzen’ voor een Hollow Earth/Planet. En dan wordt dit vergelijken als toen eeuwen geleden werd voorgedragen dat de Aarde bol was ipv plat. Beetje een rare vergelijking als je geen bewijzen of goeie argumenten ervoor hebt.

  0 likes
 72. De titel is een beetje misleidend. De aarde is uiteraard niet hol, maar er bevinden zich twee ‘chambers’ in de aarde. En de ingangen zijn sinds de laatste poolshift bedekt met ijs. Zo moeilijk is dat toch niet.

  0 likes
 73. De deelnemers van de expeditie van Amundsen en Nobile (waaronder Ellsworth en Oscar Wisting, die ook met Amundsen op de Zuidpool was geweest), zijn daarmee de eersten van wie het onbetwist is dat ze de Noordpool hebben bereikt. Ze hebben er echter alleen overheen gevlogen, en zijn niet geland. De eersten waarvan vaststaat dat ze daadwerkelijk op de Noordpool gestaan hebben, zijn vier Russen onder leiding van Mikhail Somov, die op 23 april 1948 met een vliegtuig op de pool landden.In 1958 bereikte de Amerikaanse onderzeeboot Nautilus de pool, en datzelfde jaar kwam de USS Skate op de pool boven het ijs. Een Canadees/Amerikaans team onder leiding van Ralph Plaisted was op 19 april 1968 de eerste sinds Peary die de pool over het ijs bereikte. De noordpool is zeeijs , lijkt me zeeer sterk dat daar een opening in zit, plus dat er onderzeeers op de pool naar boven zijn gekomen plus al vanaf de eerste dynastie zijn er al mensen op de pool is voor mij bewijs in overvloed dat daar geen opening zit, plus de theorie holle aarde ontkracht ook de magnetische poolverschuiving

  0 likes
 74. Heerlijk dat welles-nietes spelletje. Misschien zelf wat onderzoek doen en je eigen conclusies trekken.
  Ze waren in 2007 zelfs al serieus van plan een reis te organiseren:

  Voyage to Our Hollow Earth
  June 26 – July 19, 2007
  $18,950 to $20,950
  Deposit Required
  24 days trip

  There is a team planning to try and find an entrance to the inner earth at the north pole. I don’t know if you’ve heard of it, here’s the website: http://www.voyagehollowearth.com/

  Maar er is zoveel te vinden dat het bijna geen sprookje kan zijn.
  http://www.youtube.com/watch?v=ekDWZzWUG3s hollow earth strange photos. 6.53
  http://www.youtube.com/watch?v=Z1c8oXaxI34 Inner earth a reality 4.53
  http://www.youtube.com/watch?v=8xWXfQ6KeMQ The Hollow Earth Reality ( Part B ) 16.00
  http://www.youtube.com/watch?v=lP29k9SR0tU TRUTH REVEALED AT LAST!!!THE HOLLOW EARTH.SHAMBALA SHAMBALA 10.00
  Dan een bijzonder mooie impressie http://www.youtube.com/watch?v=XuZCz-W1xm8 A Journey to Agartha (Inner Earth) 5.29
  Zie wat ook de 2e wereldoorlog er mee te maken heeft..Fascinerend! Er zijn 5 delen, maar helaas verschillen ze niet zoveel.
  http://www.youtube.com/watch?v=0YGftNotj0w&feature=player_embedded#! Hollow Earth Hohle Erde deel 2/5 This video will blow your mind 12.32
  http://www.youtube.com/watch?v=BpfxNC4X6xk Hollow Earth Hohle Erde deel 3 van 5 This video will blow your mind 14.59
  Nog wat leesvoer:
  http://www.theseekerbooks.com/articles/hollowearth.htm
  http://hetuurvandewaarheid.info/wie-zijn-wij/holle-aarde-theorie/
  http://humansarefree.com/2011/05/hollow-earth-agartha-complete.html
  http://www.crystalinks.com/hollowearth.html
  Ook typisch;)
  http://www.bol.com/nl/p/journey-to-agartha/1002004013096674/?Referrer=ADVNLBES00201000099
  http://www.cartographersguild.com/members/ilanthar-albums-agartha+maps-picture51931-planes.html

  0 likes
 75. BE-wijs en laat je in het
  midden(centrum) 😛
  kan je alle kanten op 😉

  0 likes
 76. hoi,
  volgens mij zijn ijsbergen altijd en overal samengesteld uit
  ZOET water, spijtige bewijsvoering op dat punt…
  of heb ik het mis ?

  groeten,
  rik

  0 likes
 77. [quote name=”Delfia”]De titel is een beetje misleidend. De aarde is uiteraard niet hol, maar er bevinden zich twee ‘chambers’ in de aarde. En de ingangen zijn sinds de laatste poolshift bedekt met ijs. Zo moeilijk is dat toch niet.[/quote]
  Waar heb je die fantasie nu weer vandaan ? Er bevinden zich wel meer ”chambers” dat zijn caven, ondergrondse grotten niets bijzonders en die kunnen vrij groot zijn en zelfs 300 m onder grond vol met kristallen zo hoog als een huis ! Nooit gehoord van het Naica project ?
  Niks 2 chambers en ijs bedekt..

  0 likes
 78. @ Wakkere Henkie

  Dat is geen bewijs, dat zijn impressies en beweringen. Leuke plaatjes met een verhaaltje…net als bij sprookjes dus. 😉 Het draait simpelweg om geloof…net zoals bij christenen, moslims, joden, hindoes, etc.

  0 likes
 79. [quote name=”Delfia”]De titel is een beetje misleidend. De aarde is uiteraard niet hol, maar er bevinden zich twee ‘chambers’ in de aarde. En de ingangen zijn sinds de laatste poolshift bedekt met ijs. Zo moeilijk is dat toch niet.[/quote]

  Zoiets denk ik ook.ik las ergens dat er ‘lagen’ van ruimten zijn dus een soort ‘verdiepingen’ in de aarde,kan me er wel iets bij voorstellen .

  0 likes
 80. Alle holle, bolle en volle aardbelievers hebben hun geloof van horen zeggen. Enige manier van weten, is zelf te gaan “kijken”. Daar zijn onderhand genoeg methodes voorhanden :-).

  0 likes
 81. [quote name=”Knn”]
  Oh ja hoor, nu ineens wordt ALLE media gecontroleerd. Beetje paranoïde heh? Die “gaten” zijn ook terug te vinden op computer geanimeerde/gegenereerde afbeeldingen. Waarom? geen idee, daar zal vast wel een goeie reden hebben. Een composiet afbeelding van meerdere foto’s bijv. Want er zijn ook genoeg foto’s die niet zo’n zwarte schijf op de polen hebben 😉 In de foto-link die ik heb neergezet kun je zelfs de hoogteverschillen zien van het landschap. Zelfs al zouden de polen niet in beeld zijn, dan kun je zien dat er geen gat is. Want anders zou het bovenste en onderste gedeelte van de planeet afgeplat zijn aangezien daar dan ‘land’ zou ontbreken. Maar even serieus. Vind je het niet te ver gezocht dat alle overheden ter wereld en de mensen die daar werken zoiets geheim zouden kunnen houden als het waar zou zijn? En dat ze expres foto’s bewerken? Lijkt mij niet waarschijnlijk. Al de foto’s die “hollow earth-aanhangers” geven zijn oud en van medio vorige eeuw toen de kwaliteit nog niet zo denderend was. Maar waar hebben we t over, de tegenargumenten en bewijzen overtreffen de pro argumenten en ‘bewijzen’ voor een Hollow Earth/Planet. En dan wordt dit vergelijken als toen eeuwen geleden werd voorgedragen dat de Aarde bol was ipv plat. Beetje een rare vergelijking als je geen bewijzen of goeie argumenten ervoor hebt.[/quote]
  Nogmaals ik heb er geen problemen mee dat u anders tegen zaken aankijkt. Ik zou wel graag willen weten waar u de informatie vandaan hebt dat Admiraal Byrd nooit iets over de hole aarde heeft gezegd. Daar ben ik wel benieuwd naar waar u die kennis vandaan hebt.

  0 likes
 82. [quote name=”Wesley”][quote name=”AwE130″]1923 Admiral byrd wijst naar een gaatje in de noord pool op een grote wereldbol. AwE130 heeft alleen een kopie van deze persfoto. Normaal plaatsen we alleen martiaal waarvan het origineel in ons bezit is. Maar deze 1923 persfoto willen we jullie niet onthouden. Must see persfoto.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/339%5B/quote%5D
  Iemand wijst op een globe de noordpool aan.

  En dat is bijzonder omdat? Hij wijst naar de Noordpool, dat hij naar een gaatje wijst maak je er echt zelf van.

  Overigens heeft admiraal Byrd NOOIT ik herhaal NOOIT beweerd dat hij een opening heeft gevonden, laat staan dat hij in de Aarde is geweest.[/quote]

  Ik zie er ook geen gat in.

  0 likes
 83. Hoi allemaal het is al lang geleden dat ik een doc,zag ik weet alleen niet meer hoe die doc,heet maar het ging over een man die in militaire dienst zat en op de noordpool gelegerd was.Wat hij daar gezien of meegemaakt heeft,heeft hij nooit aan zijn fam,gezegt deze man heeft zijn fam,in de steek gelaten,is heel erg inzich zelf gekeerd ook in deze doc hij kon er niet over praten zijn fam,laat hij zitten met grote raadsels hij is psychies niet meer de oude sinds hij op de noordpool is geweest wat vraag ik mij af wat is daar gebeur of wat heeft deze man gezien geschokt is hij dat is een beter woord.en ja volgens mij intuitie is er wel degelijk leven in de holle aarde namelijk de mensen die uit Atlantes gevlucht zijn deze zijn heel erg begaaft en komen binnen kort naar de oppervlakte.de aarde is hol net zoals alle andere planeten.Ik las een reaktie waarin werd verteld van een opening bij Malta vergeet niet dat ondergronds ook de reptielen woonden die mensen en kinderen gevangen hielden en van hun angsten leefden.ojemineetje wat zullen de debunkers binnen kort in schok raken als ze dit alles oficieel horen.

  0 likes
 84. [quote name=”legaal”]Hoi allemaal het is al lang geleden dat ik een doc,zag ik weet alleen niet meer hoe die doc,heet maar het ging over een man die in militaire dienst zat en op de noordpool gelegerd was.Wat hij daar gezien of meegemaakt heeft,heeft hij nooit aan zijn fam,gezegt deze man heeft zijn fam,in de steek gelaten,is heel erg inzich zelf gekeerd ook in deze doc hij kon er niet over praten zijn fam,laat hij zitten met grote raadsels hij is psychies niet meer de oude sinds hij op de noordpool is geweest wat vraag ik mij af wat is daar gebeur of wat heeft deze man gezien geschokt is hij dat is een beter woord.en ja volgens mij intuitie is er wel degelijk leven in de holle aarde namelijk de mensen die uit Atlantes gevlucht zijn deze zijn heel erg begaaft en komen binnen kort naar de oppervlakte.de aarde is hol net zoals alle andere planeten.Ik las een reaktie waarin werd verteld van een opening bij Malta vergeet niet dat ondergronds ook de reptielen woonden die mensen en kinderen gevangen hielden en van hun angsten leefden.ojemineetje wat zullen de debunkers binnen kort in schok raken als ze dit alles oficieel horen.[/quote]

  Aan intuitie heb je niks, die kan er altijd naast zitten. Dit gaat om harde feiten en aan verhaaltjes van labiele personen en foto’s van medio vorige eeuw heb je niets. We leven in 2013 nu. HD foto’s, video’s en data zijn de norm. Zoals ik al eerder had neergezet, andere planeten zijn ook niet hol. Ga eerst eens na HOE überhaupt planeten en sterren gevormd worden. Weet je dat wel? (serieuze vraag)

  0 likes
 85. Interessant interview met Brooke Agnew over zijn expeditie on coast to coast a.m

  http://www.youtube.com/watch?v=OG-6hi7wZOs

  0 likes
 86. [quote name=”legaal”]Hoi allemaal het is al lang geleden dat ik een doc,zag ik weet alleen niet meer hoe die doc,heet maar het ging over een man die in militaire dienst zat en op de noordpool gelegerd was.Wat hij daar gezien of meegemaakt heeft,heeft hij nooit aan zijn fam,gezegt deze man heeft zijn fam,in de steek gelaten,is heel erg inzich zelf gekeerd ook in deze doc hij kon er niet over praten zijn fam,laat hij zitten met grote raadsels hij is psychies niet meer de oude sinds hij op de noordpool is geweest wat vraag ik mij af wat is daar gebeur of wat heeft deze man gezien geschokt is hij dat is een beter woord.en ja volgens mij intuitie is er wel degelijk leven in de holle aarde namelijk de mensen die uit Atlantes gevlucht zijn deze zijn heel erg begaaft en komen binnen kort naar de oppervlakte.de aarde is hol net zoals alle andere planeten.Ik las een reaktie waarin werd verteld van een opening bij Malta vergeet niet dat ondergronds ook de reptielen woonden die mensen en kinderen gevangen hielden en van hun angsten leefden.ojemineetje wat zullen de debunkers binnen kort in schok raken als ze dit alles oficieel horen.[/quote]

  Caven caven caven ondergronds geen holle aarde ! Nee de aarde is niet hol net zoals andere planeten, die zijn ook niet hol, hoe kom je erbij ? ”’ondergronds ook de reptielen woonden” Dat is allemaal hearsay !

  0 likes
 87. [quote name=”Wesley”]
  Iemand wijst op een globe de noordpool aan.

  En dat is bijzonder omdat? Hij wijst naar de Noordpool, dat hij naar een gaatje wijst maak je er echt zelf van.
  [/quote]

  Klopt, hij wijst idd naar een pool.

  Kennelijk vroeg iemand “hé, admiraal weet u waar de Noordpool ligt”, Ja zei de Admiraal, “geweldig, nou dan maak ik een foto”.

  Verder niks bijzonders.
  Ik sta ook vaak op de foto, wijzend naar mijn wereldbol.
  De ene keer, wijs ik dan Italië aan, en dan Nederland en soms heel soms de Noordpool enzo.

  Echt leuk, moet je ook eens doen!

  Nee, er zit dan verder geen verhaal achter ofzo, gewoon een foto, van mij, dat ik wijs naar mijn wereldbol!

  [quote name=”Wesley”]
  Overigens heeft admiraal Byrd NOOIT ik herhaal NOOIT beweerd … [/quote]

  Ja, want jij had hem nog persoonlijk gesproken en de hand gegeven.

  [quote name=”Wesley”]….
  dat hij een opening heeft gevonden, laat staan dat hij in de Aarde is geweest.[/quote]

  Hé, dat is vreemd…Volgens jou theorie, zou dat toch niet kunnen of mogelijk zijn. Dus waarom zo fel, met 2x NOOIT.
  en “laat staan dat hij in de Aarde is geweest.”.

  Jij houdt toch helemaal niet van aannames, of dingen die zo maar ergens geschreven worden.

  Dus hoe, kan je dat nou zo zeggen.

  Ik weet het niet, ik ben er niet bij geweest…Jij toch ook niet?!?!?

  0 likes
 88. [quote name=”AwE130″][quote name=”Knn”]
  Oh ja hoor, nu ineens wordt ALLE media gecontroleerd. Beetje paranoïde heh? Die “gaten” zijn ook terug te vinden op computer geanimeerde/gegenereerde afbeeldingen. Waarom? geen idee, daar zal vast wel een goeie reden hebben. Een composiet afbeelding van meerdere foto’s bijv. Want er zijn ook genoeg foto’s die niet zo’n zwarte schijf op de polen hebben 😉 In de foto-link die ik heb neergezet kun je zelfs de hoogteverschillen zien van het landschap. Zelfs al zouden de polen niet in beeld zijn, dan kun je zien dat er geen gat is. Want anders zou het bovenste en onderste gedeelte van de planeet afgeplat zijn aangezien daar dan ‘land’ zou ontbreken. Maar even serieus. Vind je het niet te ver gezocht dat alle overheden ter wereld en de mensen die daar werken zoiets geheim zouden kunnen houden als het waar zou zijn? En dat ze expres foto’s bewerken? Lijkt mij niet waarschijnlijk. Al de foto’s die “hollow earth-aanhangers” geven zijn oud en van medio vorige eeuw toen de kwaliteit nog niet zo denderend was. Maar waar hebben we t over, de tegenargumenten en bewijzen overtreffen de pro argumenten en ‘bewijzen’ voor een Hollow Earth/Planet. En dan wordt dit vergelijken als toen eeuwen geleden werd voorgedragen dat de Aarde bol was ipv plat. Beetje een rare vergelijking als je geen bewijzen of goeie argumenten ervoor hebt.[/quote]
  Nogmaals ik heb er geen problemen mee dat u anders tegen zaken aankijkt. Ik zou wel graag willen weten waar u de informatie vandaan hebt dat Admiraal Byrd nooit iets over de hole aarde heeft gezegd. Daar ben ik wel benieuwd naar waar u die kennis vandaan hebt.[/quote]
  Omdat hij het niet gezegd heeft.

  Als jij zegt dat hij wel beweringen heeft gedaan over de holle aarde, zeg jij dan waar JIJ die onzin vandaag haalt.

  0 likes
 89. [quote name=”AwE130″][quote name=”Wesley”]
  En dat is bijzonder omdat? Hij wijst naar de Noordpool, dat hij naar een gaatje wijst maak je er echt zelf van.

  Overigens heeft admiraal Byrd NOOIT ik herhaal NOOIT beweerd dat hij een opening heeft gevonden, laat staan dat hij in de Aarde is geweest.[/quote]
  Ik heb er geen probleem mee dat U het ander ziet dat maakt deze wereld zo mooi dat een ieder de vrijheid heeft ander over zaken te denken. Hier een kopie van een krant artikel dat in 1969 is verschenen. Apollo 12 en de wetenschappers die geen antwoord hebben op de echo.
  http://www.awe130.nl/index.php/documents-articles/346
  Overigens als u goed kijkt dan ziet u wel degelijk een gaatje waar Admiral Byrd naar wijst in de wereldbol. Wat het te beteken heeft is aan uzelf om te onderzoeken. U zegt dat Admiraal Byrd nooit heeft gesproken over de hole aarde. Waar haalt u die kennis vandaan als ik mag vragen.[/quote]Nou, laten we aannemen dat hij naar een gaatje wijst op de globe. Ik zie het niet, er is ook niets te zien, maar laten we aannemen dat het er zit.

  Wat toont een gaatje in een globe dan aan volgens jou?

  0 likes
 90. [quote name=”AwE130″][quote name=”Knn”]
  Het zijn wel foto’s van de man. Dus de man heeft bestaan en zijn expedities naar de Noord- en Zuidpool hebben plaatsgevonden. Verder is er geen bewijs over een gat in de polen. Er zijn afgelopen jaren zat mensen met camera’s naar de
  Venus: http://thebigfoto.com/wp-content/uploads/2009/03/venus-pia00007.jpg

  Mercurius: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/93/North_pole_of_Mercury_–_NASA.jpg

  Jupiter: http://astrobob.areavoices.com/files/2011/08/Jupiter_northpole_link-1024×751.jpg

  Saturnus: http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS76/W00077197.jpg

  Uranus: http://nssdc.gsfc.nasa.gov/image/planetary/uranus/uranus_true_and_false.jpg

  Neptunus:
  http://www.starteachastronomy.com/pictures/neptune_seasons.jpg%5B/quote%5D
  Wanneer je de media controleert kun je veel verborgen houden. Ik ben het niet eens met u aannamen. Is de aarde hol of is er iets ander aan de hand op onze polen, dat is de vraag die we eerst moeten beantwoorden, voordat we alles als onzin afdoen. Kijk deze officiële NASA foto van Venus eens uit 1980.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/335%5B/quote%5D

  En heb je de uitleg bij je foto gelezen?

  “False colour thermal images from the Pioneer Venus Orbiter indicates the surface temperatures of the planet Venus. With blue being the coldest, as on Earth the poles is are coldest (on the original image the pole is dark blue) part of the planet and warmer near the equator.”

  Wat je ziet is geen gat, maar de koudste plek op de planeet die zich net als op aarde op de pool bevind. Het is geen natuurgetrouwe foto.

  0 likes
 91. [quote name=”Wesley”]
  Omdat hij het niet gezegd heeft.

  Als jij zegt dat hij wel beweringen heeft gedaan over de holle aarde, zeg jij dan waar JIJ die onzin vandaag haalt.[/quote]

  Kom nou toch Wesley, hoe kan jij dan zo stellig beweren. Jij beweert dus, “Omdat hij dat NIET gezegd heeft”.

  Jij verlangt van iemand, dat hij moet aantonen waar hij die ‘onzin’ vandaaN haalt.

  Doe dat dan zelf ook!
  Waar haal jij die onzin dan vandaan?

  Echter heeft het totaal geen zin, want stel, stel, DAT er bewijs is…is het volgens jou toch een complot of onzin.

  Je verzwakt, meneertje.

  0 likes
 92. [quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”]
  Iemand wijst op een globe de noordpool aan.

  En dat is bijzonder omdat? Hij wijst naar de Noordpool, dat hij naar een gaatje wijst maak je er echt zelf van.
  [/quote]

  Klopt, u dan maak ik een foto”.

  Verder niks bijzonders.
  Ik sta ook vaak op de foto, wijzend naar mijn wereldbol.
  De ene keer, wijs ik dan Italië aan, en dan Nederland en soms heel soms de Noordpool enzo.

  Echt leuk, moet je ook eens doen!

  Nee, er zit dan verder geen verhaal achter ofzo, gewoon een foto, van mij, dat ik wijs naar mijn wereldbol!

  [quote name=”Wesley”]
  Overigens heeft admiraal Byrd NOOIT ik herhaal NOOIT beweerd … [/quote]

  Ja, want jij had hem nog persoonlijk gesproken en de hand gegeven.

  [quote name=”Wesley”]….
  dat hij een opening heeft gevonden, laat staan dat hij in de Aarde is geweest.[/quote]

  Hé, dat is vreemd…Volgens jou theorie, zou dat toch niet kunnen of mogelijk zijn. Dus waarom zo fel, met 2x NOOIT.
  en “laat staan dat hij in de Aarde is geweest.”.

  Jij houdt toch helemaal niet van aannames, of dingen die zo maar ergens geschreven worden.

  Dus hoe, kan je dat nou zo zeggen.

  Ik weet het niet, ik ben er niet bij geweest…Jij toch ook niet?!?!?[/quote]Zo vreemd is het niet dat iemand naar de noordpool wijst als die persoon op het punt staat daarheen te vertrekken of daar net vandaan komt.

  En ja ik ben er zeker van dat hij nooit in de binnenaarde is geweest. Om de simpele reden dat het bestaan van een binnenaarde in tegenspraak is met alle wetenschappelijke kennis die we hebben en omdat de persoon in kwestie zelf helemaal nooit iets heeft beweerd over openingen in de polen of een holle aarde. Het is waanzin van mensen die er geen verstand van hebben.

  0 likes
 93. Dit is altijd grappig om te lezen en horen van mensen dat dit niet bestaat.
  In de toekomst zullen ze raar opkijken wanneer de bewoners van de binnenaarde allemaal tevoorschijn komen.
  Het zijn allemaal nazaten van Lemurie en atlantis.Zoals je telepatische contacten kunt leggen met alle energieen kun je dit ook met hun.Daarnaast zijn zich nog weinig mensen bewust dat hun tot vele zielsgroepen behoren van de bovenaardsen.

  0 likes
 94. Knn, en hoe weet jij dan hoe planeten gevormd worden, was jij erbij.
  Hoe weet jij dat een planeet niet hol is, alleen omdat zogenaamde wetenschappers iets hebben bedacht en daar mag men niet van afwijken, raar.
  Of ben jij al dwars door alle planeten heen gekropen en geen holte gevonden.
  Ik weet het gewoon niet en niemand kan met zekerheid zeggen dat het wel of niet zo is, volgens de natuurkunde kan het niet en dan punt, de mens weet helemaal nog niks, alles is gebaseerd op aannames, theorie dus.

  0 likes
 95. [quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”legaal”]Hoi allemaal het is al lang geleden dat ik een doc,zag ik weet alleen niet meer hoe die doc,heet maar het ging over een man die in militaire dienst zat en op de noordpool gelegerd was.Wat hij daar gezien of meegemaakt heeft,heeft hij nooit aan zijn fam,gezegt deze man heeft zijn fam,in de steek gelaten,is heel erg inzich zelf gekeerd ook in deze doc hij kon er niet over praten zijn fam,laat hij zitten met grote raadsels hij is psychies niet meer de oude sinds hij op de noordpool is geweest wat vraag ik mij af wat is daar gebeur of wat heeft deze man gezien geschokt is hij dat is een beter woord.en ja volgens mij intuitie is er wel degelijk leven in de holle aarde namelijk de mensen die uit Atlantes gevlucht zijn deze zijn heel erg begaaft en komen binnen kort naar de oppervlakte.de aarde is hol net zoals alle andere planeten.Ik las een reaktie waarin werd verteld van een opening bij Malta vergeet niet dat ondergronds ook de reptielen woonden die mensen en kinderen gevangen hielden en van hun angsten leefden.ojemineetje wat zullen de debunkers binnen kort in schok raken als ze dit alles oficieel horen.[/quote]

  Caven caven caven ondergronds geen holle aarde ! Nee de aarde is niet hol net zoals andere planeten, die zijn ook niet hol, hoe kom je erbij ? ”’ondergronds ook de reptielen woonden” Dat is allemaal hearsay ![/quote]
  legaal heb jij gisteren de zon nog bijna onder zie gaan ?10 chemtrail vliegtuigen vlogen de gehele lucht potdicht. op het allerlaatste moment voor dat de zon totaal geblokt was een hele grote geelachtige Z in de lucht(voor mij zelf een bevestiging). En wat de binnen aarde betreft de overgebleven mensen van Mu zijn daar ook.

  0 likes
 96. [quote name=”Wesley”][quote name=”AwE130″][quote name=”Knn”]
  Het zijn wel foto’s van de man. Dus de man heeft bestaan en zijn expedities naar de Noord- en Zuidpool hebben plaatsgevonden. Verder is er geen bewijs over een gat in de polen. Er zijn afgelopen jaren zat mensen met camera’s naar de
  Venus: http://thebigfoto.com/wp-content/uploads/2009/03/venus-pia00007.jpg

  Mercurius: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/93/North_pole_of_Mercury_–_NASA.jpg

  Jupiter: http://astrobob.areavoices.com/files/2011/08/Jupiter_northpole_link-1024×751.jpg

  Saturnus: http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS76/W00077197.jpg

  Uranus: http://nssdc.gsfc.nasa.gov/image/planetary/uranus/uranus_true_and_false.jpg

  Neptunus:
  http://www.starteachastronomy.com/pictures/neptune_seasons.jpg%5B/quote%5D
  Wanneer je de media controleert kun je veel verborgen houden. Ik ben het niet eens met u aannamen. Is de aarde hol of is er iets ander aan de hand op onze polen, dat is de vraag die we eerst moeten beantwoorden, voordat we alles als onzin afdoen. Kijk deze officiële NASA foto van Venus eens uit 1980.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/335%5B/quote%5D
  En heb je de uitleg bij je foto gelezen?

  Wat je ziet is geen gat, maar de koudste plek op de planeet die zich net als op aarde op de pool bevind. Het is geen natuurgetrouwe foto.[/quote]
  Klopt het is een warmte foto, het is inderdaad de noord pool van Venus. Wanneer een betere scan is ge-upload dan zult u zien dat de pool een en dezelfde kleur blauw heeft en mooi rond is. Hier is mijn vraag aan u denkt u dat de temperatuur geheel gelijk is op de noord pool van Venus, zoals in deze NASA foto wordt getoond?

  0 likes
 97. [quote name=”AwE130″][quote name=”Wesley”][quote name=”AwE130″][quote name=”Knn”]
  [/quote]
  En heb je de uitleg bij je foto gelezen?

  Wat je ziet is geen gat, maar de koudste plek op de planeet die zich net als op aarde op de pool bevind. Het is geen natuurgetrouwe foto.[/quote]
  Klopt het is een warmte foto, het is inderdaad de noord pool van Venus. Wanneer een betere scan is ge-upload dan zult u zien dat de pool een en dezelfde kleur blauw heeft en mooi rond is. Hier is mijn vraag aan u denkt u dat de temperatuur geheel gelijk is op de noord pool van Venus, zoals in deze NASA foto wordt getoond?[/quote]
  nee hoor, dat denk ik niet.

  Deze afbeelding zegt ook helemaal niet dat het op de noorpool overal even warm of koud is. Alleen dat het daar het koudst is. Het koudst kan dus betekenen dat het daar kouder dan 400 graden Celsius is. Is het dan overal even koud? Nee. 399 is kouder dan 400 graden Celsius, maar 250 graden is ook kouder dan 400 graden Celsius. Als je op een weerkaart van het knmi kijkt, zie je ook verschillende kleuren. Dan zie je dat lichtblauw bijvoorbeeld een temperatuur tussen 0 en -5 voorstelt, donkerder blauw stelt tussen -5 en -10 voor en dan staat er bij zeer donkerblauw “kouder dan -10”. Is het dan overal waar je het zeer donkere blauw ziet even koud? Nee, maar wel minimaal -10 of kouder.

  Maar we hadden het over gaten in de pool, en nu heb je het alweer zo weten te draaien dat we het over de temperatuur hebben. Op je foto zijn GEEN gaten te zien. Dit is nu precies waarom dit soort waanzinnige ideeën maar steeds weer opgerakeld worden. Mensen hebben de ballen verstand van de foto’s die ze zien, verzinnen er hun eigen verhaal bij en wanneer dat ontkracht wordt draaien ze de discussie zo dat het opeens weer heel ergens anders om gaat.

  0 likes
 98. [/quote]

  En heb je de uitleg bij je foto gelezen?

  “False colour thermal images from the Pioneer Venus Orbiter indicates the surface temperatures of the planet Venus. With blue being the coldest, as on Earth the poles is are coldest (on the original image the pole is dark blue) part of the planet and warmer near the equator.”

  Wat je ziet is geen gat, maar de koudste plek op de planeet die zich net als op aarde op de pool bevind. Het is geen natuurgetrouwe foto.[/quote]
  Nieuwe scan ge-upload waar de noord pool van Venus een egale blauwe kleur laat zien zoals in de NASA foto. Ik zou u willen wijzen op het warmer gedeelte rechts boven naast de blauwe pool die abrupt wordt onderbroken door de koudere pool cirkel. Enig idee waarom dat zo is?
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/335

  0 likes
 99. The missing secret diary from captain Byrd, fact or fiction?

  http://www.bibliotecapleyades.net/tierra_hueca/esp_tierra_hueca_20.htm

  0 likes
 100. [quote name=”Wesley”]Zo vreemd is het niet dat iemand naar de noordpool wijst als die persoon op het punt staat daarheen te vertrekken of daar net vandaan komt.
  [/quote]

  Neeeeeh … grappig, dat hij op het punt staat daarheen te vertrekken of daar net vandaan komt.
  Was hij nieuwsgierig of er een gat was, of ging hij even op vakantie, skiën of zo 😀
  Nee, dat is flauw en te makkelijk.

  [quote name=”Wesley”]
  En ja ik ben er zeker van dat hij nooit in de binnenaarde is geweest. Om de simpele reden dat het bestaan van een binnenaarde in tegenspraak is met alle wetenschappelijke kennis die we hebben en omdat de persoon in kwestie zelf helemaal nooit iets heeft beweerd over openingen in de polen of een holle aarde.[/quote]

  Wie zegt, dat ‘alle wetenschappelijke kennis’ aanwezig is!
  Misschien, dat het onmogelijk zou zijn, met ‘de kennis’, die op DIT moment aanwezig is.
  Wie zegt, dat ‘die kennis’ klopt, dat die kennis van de wetenschap 100% volledig is.

  Er komt nog steeds kennis bij, of blijkt dat de kennis niet volledig is. De wetenschap staat bij bepaalde gebeurtenissen vaak voor een raadsel.

  De wetenschap zegt ook, dat acupunctuur kwakzalverij is … en zo kunnen we wel even door gaan, met wat de wetenschap allemaal zegt.

  [quote name=”Wesley”]
  Het is waanzin van mensen die er geen verstand van hebben.[/quote]

  En jij hebt OOK HIER weer alle verstand van.

  Jeetje … misschien is DAT wel het/je probleem.
  ‘Je weet te veel’ en loopt daardoor vast, onverklaarbare zaken passen dan niet meer in je straatje en doe je af als ONZIN en springt er als een ge(mind)controleerd pitbull hondje op af.

  Omdat je bang bent, dat ‘je kennis’ niet waar is.

  Ik had psychiater moeten worden 😀

  0 likes
 101. [quote name=”Wesley”][quote name=”AwE130″]1923 Admiral byrd wijst naar een gaatje in de noord pool op een grote wereldbol. AwE130 heeft alleen een kopie van deze persfoto. Normaal plaatsen we alleen martiaal waarvan het origineel in ons bezit is. Maar deze 1923 persfoto willen we jullie niet onthouden. Must see persfoto.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/339%5B/quote%5D
  Iemand wijst op een globe de noordpool aan.

  En dat is bijzonder omdat? Hij wijst naar de Noordpool, dat hij naar een gaatje wijst maak je er echt zelf van.

  [/quote]
  Laten we de pers foto uit 1923 eens vergroten en kijken waar Admiral Byrd naar wijst. AwE130 heeft het gaatje in de wereldbol waar Admiraal Byrd naar wijst vergroot en op de website geplaatst. Ik zou van u graag willen weten of het een gaatje is waar Byrd naar wijst op de wereldbol. Nogmaals U hoeft het niet met mij eens te zijn maar ik zou graag u reactie horen en wat u denkt wat het is.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/339

  0 likes
 102. Admiral Byrd the hollow earth explorations and u.f.o s

  http://www.youtube.com/watch?v=uNl_PHJLUj0

  0 likes
 103. [quote name=”Wesley”]
  En ja ik ben er zeker van dat hij nooit in de binnenaarde is geweest. Om de simpele reden dat het bestaan van een binnenaarde in tegenspraak is met alle wetenschappelijke kennis die we hebben en omdat de persoon in kwestie zelf helemaal nooit iets heeft beweerd over openingen in de polen of een holle aarde. Het is waanzin van mensen die er geen verstand van hebben.[/quote]

  De geschiedenis herhaalt zich, bovenstaande dacht men vroeger namelijk ook van mensen die beweerden dat de aarde rond was 😉 Wat heeft men uiteindelijk ontdekt….jaaa je kunt niet van de aarde afvallen, hij bleek toch rond te zijn.

  Wetenschap zou niet bestaan zonder pioniers! Het dient eerst ontdekt te worden voordat er een wetenschappelijke onderbouwing gegeven kan worden. Aangezien de holle aarde nog “niet ontdekt” is althans niet publiekelijk is er ook geen wetenschappelijk bewijs dat het niet bestaat. Dit is een wetenschap tot het tegendeel is bewezen 😉

  0 likes
 104. @ AwE130
  Nee natuurlijk is de temperatuur op een planeet niet overal hetzelfde, dus ook niet op de polen. Kijk in deze composiet foto in graden Kelvin: http://smsc.cnes.fr/IcVEX/results/virtis/Venus_temperature_map.jpg Nogal duidelijk lijkt mij 😉

  @ Kengai
  In een zekere manier zijn we er allemaal nog steeds bij. Als je door een (radio)telescoop zou kijken kan je protoplanetaire schijven in de ruimte zien. DAAR worden planeten in gevormd. Zie foto’s:

  http://i1-news.softpedia-static.com/images/news2/Exoplanets-Can-Form-Spiral-in-Stellar-Protoplanetary-Disks-2.jpg
  http://www.astronomy.com/~/media/Images/News%20and%20Observing/News/2013/06/TW-Hydrae_protoplanetary-disk.jpg

  Deze wetenschappers hebben daar jaren voor gestudeerd en leren nog steeds door. Je mag er best van afwijken, zolang je er maar BEWIJS en ARGUMENTEN voor hebt. En die heb jij niet. JIJ weet niks ;). De meeste theorieën worden ondersteund door wiskundige en natuurkundige formules, satellietbeelden en rationele argumenten. Tot zover hebben “holle aarde” aanhangers geen wetenschappelijke argumenten over HOE een holle planeet zich zou moeten vormen. Die theorie is net zo hol als de naam zelf. 🙂 Denk wel dat we nu voor 99% kunnen vaststellen dat planeten onder zwaartekracht in zo’n stofschijf gevormd worden. Het is geen ballon met papier-maché! Bedoel, het is zelfs via telescopen te zien. Hoe blind en paranoïde ben je dan als je alles maar afdoet als een groot complot.

  @ Magda
  Aannames en geen bewijs. Mensen van geloof denken ook dat de Aarde in 6 dagen is geschapen door een ouwe vent met een baard. Die denken ook dat de gehele mensheid is voortgekomen uit een incestueuze relatie tussen de kinderen van Adam en Eva. Wat maakt zij minder belachelijk en blind dan mensen als jij? Zij hebben ook geen bewijs, goeie argumenten nodig…alleen hun geloof. En dat is hier precies hetzelfde. Blind geloof in iets dat niet te bewijzen is.

  0 likes
 105. [quote name=”sooltje”]Ik vraag me serieus af waarom mensen die hier op Niburu zitten en de berichtgeving niet geloven, eigenlijk überhaupt hier lid van zijn…[/quote]

  Kan je ook lid kan worden van Niburu?

  0 likes
 106. [quote name=”DUSTIN”]Wat doen mensen op deze site als ze toch niks te zeggen hebben en alleen maar vertellen “Nee je bent gek bestaat niet enz” Ga lekker iemand anders afkraken !! Doe lekker je masker op en ga aan het werk![/quote]

  Beetje tolerantie zou op z’n plaats zijn Dustin. Geef mensen de vrijheid en de ruimte om er anders over te denken, ook al uiten ze dat soms ongenuanceerd.

  0 likes
 107. Nou oké dan gooi ik mijn gedachte erbij; Ik DENK dat er wel holle ruimten zjn met misschien wel een ingang op de Noordpool (mount shasta wordt ook genoemd) Ik DENK dat na Hitler de productie van flying saucers nooit is opgehouden al dan niet met informatie vanuit hogere dimensies zoals via het occulte tule society, Al met al vindt IK het belangrijk om een beetje voorzichtig te blijven en niet alles zomaar te vertrouwen we zouden zomaar van de ene onderdrukking in de andere terecht kunnen komen.(N.W.O ?)The GREAT deception?

  0 likes
 108. [quote name=”AwE130″]
  Nieuwe scan ge-upload waar de noord pool van Venus een egale blauwe kleur laat zien zoals in de NASA foto. Ik zou u willen wijzen op het warmer gedeelte rechts boven naast de blauwe pool die abrupt wordt onderbroken door de koudere pool cirkel. Enig idee waarom dat zo is?
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/335%5B/quote%5D

  Nee, niet direct, maar ik zou me kunnen voorstellen dat zich daar droogijs of iets dergelijks bevindt. Of dat de afscheiding tussen warme en koude lucht zich daar zeer scherp aftekent, net zoals dat op aarde ook voorkomt.

  Maar verlicht mij, waarom is dat zo? (nu niet aankomen dat er een gat zit)

  0 likes
 109. [quote name=”Haiku”][quote name=”Wesley”]
  En ja ik ben er zeker van dat hij nooit in de binnenaarde is geweest. Om de simpele reden dat het bestaan van een binnenaarde in tegenspraak is met alle wetenschappelijke kennis die we hebben en omdat de persoon in kwestie zelf helemaal nooit iets heeft beweerd over openingen in de polen of een holle aarde. Het is waanzin van mensen die er geen verstand van hebben.[/quote]

  De geschiedenis herhaalt zich, bovenstaande dacht men vroeger namelijk ook van mensen die beweerden dat de aarde rond was 😉 Wat heeft men uiteindelijk ontdekt….jaaa je kunt niet van de aarde afvallen, hij bleek toch rond te zijn.

  Wetenschap zou niet bestaan zonder pioniers! Het dient eerst ontdekt te worden voordat er een wetenschappelijke onderbouwing gegeven kan worden. Aangezien de holle aarde nog “niet ontdekt” is althans niet publiekelijk is er ook geen wetenschappelijk bewijs dat het niet bestaat. Dit is een wetenschap tot het tegendeel is bewezen ;)[/quote]
  Dan heb je werkelijk geen flauw benul wat wetenschap is.

  Alles wat wij weten over natuurkunde, wiskunde, scheikunde, vorming van planeten en uit observatie sluit het bestaan van een holle aarde uit. Dat is het bewijs. Het tegendeel is bewezen, maar in tegenstelling tot wat simpel en smeuiïg geneuzelop het internet over complotten, ufo’s en geheime genoodschappen die alles verborgen willen houden voor ons, zul je een moeilijk, droog en saai wis- of natuurkundeboek open moeten slaan om het te begrijpen.

  0 likes
 110. [quote name=”legaal”]Hoi allemaal het is al lang geleden dat ik een doc,zag ik weet alleen niet meer hoe die doc,heet maar het ging over een man die in militaire dienst zat en op de noordpool gelegerd was.Wat hij daar gezien of meegemaakt heeft,heeft hij nooit aan zijn fam,gezegt deze man heeft zijn fam,in de steek gelaten,is heel erg inzich zelf gekeerd ook in deze doc hij kon er niet over praten zijn fam,laat hij zitten met grote raadsels hij is psychies niet meer de oude sinds hij op de noordpool is geweest wat vraag ik mij af wat is daar gebeur of wat heeft deze man gezien geschokt is hij dat is een beter woord.en ja volgens mij intuitie is er wel degelijk leven in de holle aarde namelijk de mensen die uit Atlantes gevlucht zijn deze zijn heel erg begaaft en komen binnen kort naar de oppervlakte.de aarde is hol net zoals alle andere planeten.Ik las een reaktie waarin werd verteld van een opening bij Malta vergeet niet dat ondergronds ook de reptielen woonden die mensen en kinderen gevangen hielden en van hun angsten leefden.ojemineetje wat zullen de debunkers binnen kort in schok raken als ze dit alles oficieel horen.[/quote] dat roep je al jaren !! Is binnenkort bij u 100 jaar?

  0 likes
 111. @ Haiku
  Die vergelijking kan je haast niet maken. Dat is totaal anders! Aangezien “hollow earth” ingaat tegen alle wetenschapstakken en de kennis waar we als mensheid over beschikken. Er word geen onderzoek gedaan en worden geen bewijzen geleverd of gevonden. Het draait puur om geloof. Wetenschap draait om bewijs en ratio.

  -Is er iemand die kan verklaren:
  HOE een holle planeet zich zou moeten vormen.

  -WAAROM de massa (en dus zwaartekracht) van planeten toch enorm groot is terwijl dat anders substantieel minder zou moeten zijn.

  -WAAR de hitte vanuit het centrum van de Aarde vandaan komt en dus zorgt voor continentale drift, aardbevingen en vulkaanuitbarstingen?

  Nog 1 punt; Continentale drift ontkracht de hele Hollow Earth theorie. Alle continenten zijn over de hele Aarde geschoven in de loop der miljoenen/miljarden jaren…dus ook van noord naar zuid en andersom. Anders had al dat land inclusief flora en fauna door die gaten moeten vallen.

  0 likes
 112. [quote name=”Knn”]

  Deze wetenschappers hebben daar jaren voor gestudeerd en leren nog steeds door. Je mag er best van afwijken, zolang je er maar BEWIJS en ARGUMENTEN voor hebt. En die heb jij niet. JIJ weet niks ;). De meeste theorieën worden ondersteund door wiskundige en natuurkundige formules, satellietbeelden en rationele argumenten. Tot zover hebben “holle aarde” aanhangers geen wetenschappelijke argumenten over HOE een holle planeet zich zou moeten vormen. Die theorie is net zo hol als de naam zelf. 🙂 Denk wel dat we nu voor 99% kunnen vaststellen dat planeten onder zwaartekracht in zo’n stofschijf gevormd worden.
  ….
  [/quote]

  Dat zegt helemaal NIETS!
  Klinkt natuurlijk erg interessant, maar het zegt NIETS!

  Berekeningen kloppend maken, kan iedereen!
  Misschien gaat de wetenschap wel helemaal uit van een bepaalde waarde in een formule, die HELEMAAL NIET KLOPT!

  Om maar aan te tonen dat ….

  Kan men jaren voor gestudeerd hebben, maar als je dan die jaren studie, geleerd hebt dat een banaan blauw is, ga je toch echt op je snufferd.

  Dus ja…

  Ik zou wel willen weten, waarom eruit verschillen berichten naar boven komt, dat daar een militaire basis is, waarom is daar een nofly zone.

  Em kom maar met LIFE BEELDEN, van de Noordpool etc.

  Geen foto’s, alhoewel laat de NASA maar foto’s maken, die zijn niet zo goed in het Photoshoppen, beetje repeterend knippen en plakken kan een kind nog herkennen.

  Maar goed, DAT zijn bewijzen.
  Geen onzinnige berichten van de wetenschap en jaren studie, formules en al die onzin.

  Maar, doe even rustig, met je “JIJ weet niks ;)”, dat soort berichtjes betekend zwakte, kan je er 100 smileys achter zetten, maar het geeft je zwakte aan.

  0 likes
 113. [quote name=”Knn”]@ AwE130
  Nee natuurlijk is de temperatuur op een planeet niet overal hetzelfde, dus ook niet op de polen. Kijk in deze composiet foto in graden Kelvin: http://smsc.cnes.fr/IcVEX/results/virtis/Venus_temperature_map.jpg Nogal duidelijk lijkt mij 😉

  @ Kengai
  In een zekere manier zijn we er allemaal nog steeds bij. Als je door een (radio)telescoop zou kijken kan je protoplanetaire schijven in de ruimte zien. DAAR worden planeten in gevormd. Zie foto’s:

  http://i1-news.softpedia-static.com/images/news2/Exoplanets-Can-Form-Spiral-in-Stellar-Protoplanetary-Disks-2.jpg
  http://www.astronomy.com/~/media/Images/News%20and%20Observing/News/2013/06/TW-Hydrae_protoplanetary-disk.jpg

  Deze wetenschappers hebben daar jaren voor gestudeerd en leren nog steeds door. Je mag er best van afwijken, zolang je er maar BEWIJS en ARGUMENTEN voor hebt. En die heb jij niet. JIJ weet niks ;). De meeste theorieën worden ondersteund door wiskundige en natuurkundige formules, satellietbeelden en rationele argumenten. Tot zover hebben “holle aarde” aanhangers geen wetenschappelijke argumenten over HOE een holle planeet zich zou moeten vormen.

  @ Magda
  Aannames en geen bewijs. Mensen van geloof denken ook dat de Aarde in 6 dagen is geschapen door een ouwe vent met een baard. Die denken ook dat de gehele mensheid is voortgekomen uit een incestueuze relatie tussen de kinderen van Adam en Eva. Wat maakt zij minder belachelijk en blind dan mensen als jij? Zij hebben ook geen bewijs, goeie argumenten nodig…alleen hun geloof. En dat is hier precies hetzelfde. Blind geloof in iets dat niet te bewijzen is.[/quote]
  Dit is geen geloof het enigste dat ik hierop kan zeggen is, de ziel weet en ervaart meer dan het hele verstand en blind ben ik al helemaal niet zie meer dan je denkt.

  0 likes
 114. @ pietje bel, al vaker gezegd, als ik of wij op mijn werk banen moeten gaan berekenen aan de hand van kepler bijv: jupiter dan is dat zeer accuraat bijv jupiter is in de maand juli niet zichtbaar dan zit ie achter de zon en aan de hand van kepler berekenen we wanneer zij weer zichtbaar is dat noemen we wetenschap! Jij aan de andere kant zit vol met aannames over een 5e demensie , eindtijd, 2e zon, jij neemt dat aan zonder een greintje bewijs , geloven is wat anders dan zeker weten

  0 likes
 115. [quote name=”ReneH”][quote name=”Knn”]

  Deze ofschijf gevormd worden.
  ….
  [/quote]

  Dat .alde waarde in een formule, die HELEMAAL NIET KLOPT!

  Om maar aan te tonen dat ….

  Kan men jaren voor gestudeerd hebben, maar als je dan die jaren studie, geleerd hebt dat een banaan blauw is, ga je toch echt op je snufferd.

  Dus ja…

  Ik zou wel willen weten, waarom eruit verschillen berichten naar boven komt, dat daar een militaire basis is, waarom is daar een nofly zone.

  Em kom maar met LIFE BEELDEN, van de Noordpool etc.

  Geen foto’s, alhoewel laat de NASA maar foto’s maken, die zijn niet zo goed in het Photoshoppen, beetje repeterend knippen en plakken kan een kind nog herkennen.

  Maar goed, DAT zijn bewijzen.
  Geen onzinnige berichten van de wetenschap en jaren studie, formules en al die onzin.

  Maar, doe even rustig, met je “JIJ weet niks ;)”, dat soort berichtjes betekend zwakte, kan je er 100 smileys achter zetten, maar het geeft je zwakte aan.[/quote]
  Al zou ik nu voor tienduizenden euro’s een vliegtuig charteren, over de noordpool heen zou vliegen en jou live beelden zou laten zien van de noordpool zonder gat, dan zul je nog blijven beweren dat er gaten zitten. Dan zou je gewoon zeggen dat wij er expres naast filmen.

  Jij zal tot je hoog bejaard bent deze onzin blijven verkondigen omdat je nooit naar de noordpool zal gaan en omdat de niet bestaande gaten nooit gevonden zullen worden. Iets wat niet bestaat kun je nou eenmaal niet vinden. Dus jij zult heel je leven vol blijven houden dat de elite het voor ons verborgen houdt.

  Nogmaals, er is GEEN NO FLY ZONE boven de noordpool. Vliegtuigen vanuit de VS naar Azie vliegen daar gewoon overheen.

  0 likes
 116. [quote name=”Wesley”]
  Dan heb je werkelijk geen flauw benul wat wetenschap is.

  Alles wat wij weten over natuurkunde, wiskunde, scheikunde, vorming van planeten en uit observatie sluit het bestaan van een holle aarde uit. Dat is het bewijs. Het tegendeel is bewezen, maar in tegenstelling tot wat simpel en smeuiïg geneuzelop het internet over complotten, ufo’s en geheime genoodschappen die alles verborgen willen houden voor ons, zul je een moeilijk, droog en saai wis- of natuurkundeboek open moeten slaan om het te begrijpen.[/quote]

  Beste Wesley,

  Alles wat wij weten over wetenschap zeg je… Dus ik mag concluderen dat je wetenschapper bent?
  En je zegt dat ik geen flauw benul heb van wat wetenschap is…

  Als ik je zeg dat ik scheikundig afgestudeerd ben 😉 Niet iedereen die anders denkt dan het standaard gedachtengoed is een achterlijke!
  Velen zijn ons voor gegaan, Curie, Dalton, Watson, Faraday, allemaal mensen die eerst voor gek versleten werden omdat ze theorieën hadden waar niemand zich in kon vinden. Uiteindelijk allemaal als groot wetenschapper gerespecteerd. Ze hadden allemaal 1 ding gemeen, durf eigen ideeën te hebben en te ontdekken!

  0 likes
 117. [quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”Delfia”]De titel is een beetje misleidend. De aarde is uiteraard niet hol, maar er bevinden zich twee ‘chambers’ in de aarde. En de ingangen zijn sinds de laatste poolshift bedekt met ijs. Zo moeilijk is dat toch niet.[/quote]
  Waar heb je die fantasie nu weer vandaan ? Er bevinden zich wel meer ”chambers” dat zijn caven, ondergrondse grotten niets bijzonders en die kunnen vrij groot zijn en zelfs 300 m onder grond vol met kristallen zo hoog als een huis ! Nooit gehoord van het Naica project ?
  Niks 2 chambers en ijs bedekt..[/quote]
  Mijn bron = oude, nieuwe testament, boek van Henoch. Op de TU heb ik NIKS geleerd, alleen het reproduceren van kennis aangereikt door mijn hoogleraren.

  0 likes
 118. Ik heb veel respect voor Legaal en pietje bell. Voor de meeste klinkt het gewoon veelste gek/onlogisch en dat was het ook voor mij, maar afgelopen maanden is er zoveel verandert bij mij. Dat ik het niet meer kan ontkennen. Ik heb aan niburu gevraagd of ze mijn email door willen sturen naar jullie, want ik wil graag wat persoonlijke dingetjes vragen aan jullie.. als jullie daar natuurlijk voor open staan.

  0 likes
 119. [quote name=”Wesley”]
  Al zou ik nu voor tienduizenden euro’s een vliegtuig charteren, over de noordpool heen zou vliegen en jou live beelden zou laten zien van de noordpool zonder gat, dan zul je nog blijven beweren dat er gaten zitten. Dan zou je gewoon zeggen dat wij er expres naast filmen.

  Jij zal tot je hoog bejaard bent deze onzin blijven verkondigen omdat je nooit naar de noordpool zal gaan en omdat de niet bestaande gaten nooit gevonden zullen worden. Iets wat niet bestaat kun je nou eenmaal niet vinden. Dus jij zult heel je leven vol blijven houden dat de elite het voor ons verborgen houdt.

  Nogmaals, er is GEEN NO FLY ZONE boven de noordpool. Vliegtuigen vanuit de VS naar Azie vliegen daar gewoon overheen.[/quote]

  Hahaha, neeh hoor, dat is jou aanname, wat een grappige gedachten.

  Maar zolang, er al fouten worden gemaakt bij de trajectcontroles, omdat een auto’s als te lang berekend worden en daarom een bekeuring krijgen omdat er gedacht wordt dat het een aanhanger is…..
  En de overheid verzwijgt dat jaren lang.
  Dat is zomaar een nieuws item……

  Moet ik maar aannemen, dat er wel goede berekeningen worden gemaakt over planeten en dat het maar klopt.

  Maar laat maar een duidelijke foto zien.

  0 likes
 120. [quote name=”Delfia”][quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”Delfia”]De titel is een beetje misleidend. De aarde is uiteraard niet hol, maar er bevinden zich twee ‘chambers’ in de aarde. En de ingangen zijn sinds de laatste poolshift bedekt met ijs. Zo moeilijk is dat toch niet.[/quote]
  Waar heb je die fantasie nu weer vandaan ? Er bevinden zich wel meer ”chambers” dat zijn caven, ondergrondse grotten niets bijzonders en die kunnen vrij groot zijn en zelfs 300 m onder grond vol met kristallen zo hoog als een huis ! Nooit gehoord van het Naica project ?
  Niks 2 chambers en ijs bedekt..[/quote]
  Mijn bron = oude, nieuwe testament, boek van Henoch. Op de TU heb ik NIKS geleerd, alleen het reproduceren van kennis aangereikt door mijn hoogleraren.[/quote]

  Het boek van Henoch staat niét in het oude of het nieuwe testament.

  0 likes
 121. @ ReneH

  Zwakte is blind geloven in iets waar geen bewijs voor is en beweren dat allerlei overheden en instanties meedoen aan een complot die fantasie zelfs te boven gaat. Trouwens er zijn allerlei bases waarvan mensen het bestaan niet weten. Ook bases waar onderzoekers zijn gestationeerd die WEL bekend zijn. Als er een no-fly zone is, dan is dat omdat op de polen vliegtuigen worden blootgesteld aan straling die gelijk staat aan 3 röntgenfoto’s. Lijk me nogal logisch met weinig ozon in de lucht en een reflecterende witte ondergrond. Jij zal echt geen complexe wiskundige/scheikundige/natuurkundige formules en berekeningen kunnen maken. En ja dat t jou allemaal niets zegt, is ook niet zo verassend natuurlijk! De kennis heeft zich gedurende honderden zo niet duizenden jaren ontwikkelt. En jij doet alles zomaar af als leugens en bedrog. Sowieso zeg je dat iets “niets zegt” of niet waar is of ‘gephotoshopt’ is maar het is altijd makkelijk dat te zeggen…en geen argumenten erbij te geven. Maar goed als jij zo graag in jouw eigen wereldje wil leven waar nog net geen vliegende roze olifantjes leven, prima moet je doen. Maar ga geen dingen zeggen als je zelf geen argumenten en verklaringen erbij kan geven.

  @ Magda
  Geloof dus.

  @Delfia
  Ook geloof dus. Het is een boek van pakweg 2000 jaar oud waarbij niets te achterhalen is of het waargebeurd is. Geen andere bronnen. Logisch dat je niets geleerd hebt op de TU aangezien het bij sommige mensen ontbreekt aan ratio.

  @Haiku
  Er is een grens tussen waarschijnlijkheid en onwaarschijnlijkheid.

  0 likes
 122. [quote name=”kim”][quote name=”Delfia”][quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”Delfia”]De titel is een beetje misleidend. De aarde is uiteraard niet hol, maar er bevinden zich twee ‘chambers’ in de aarde. En de ingangen zijn sinds de laatste poolshift bedekt met ijs. Zo moeilijk is dat toch niet.[/quote]
  Waar heb je die fantasie nu weer vandaan ? Er bevinden zich wel meer ”chambers” dat zijn caven, ondergrondse grotten niets bijzonders en die kunnen vrij groot zijn en zelfs 300 m onder grond vol met kristallen zo hoog als een huis ! Nooit gehoord van het Naica project ?
  Niks 2 chambers en ijs bedekt..[/quote]
  Mijn bron = oude, nieuwe testament, boek van Henoch. Op de TU heb ik NIKS geleerd, alleen het reproduceren van kennis aangereikt door mijn hoogleraren.[/quote]

  Het boek van Henoch staat niét in het oude of het nieuwe testament.[/quote]
  Nee allicht..dat was mijn DERDE bron, Kim.

  0 likes
 123. [quote name=”Jan alleman”]Ik heb veel respect voor Legaal en pietje bell. Voor de meeste klinkt het gewoon veelste gek/onlogisch en dat was het ook voor mij, maar afgelopen maanden is er zoveel verandert bij mij. Dat ik het niet meer kan ontkennen. Ik heb aan niburu gevraagd of ze mijn email door willen sturen naar jullie, want ik wil graag wat persoonlijke dingetjes vragen aan jullie.. als jullie daar natuurlijk voor open staan.[/quote]
  Hoi Jan Alleman,ik heb van Niburu nog geen Email ontvangen.ik sta voor alle vragen open,als ik ze beandwoorden kan,doe ik dat
  Groetjes.

  0 likes
 124. [quote name=”Knn”][quote name=”AwE130″]1923 Admiral byrd wijst naar een gaatje in de noord pool op een grote wereldbol. AwE130 heeft alleen een kopie van deze persfoto. Normaal plaatsen we alleen martiaal waarvan het origineel in ons bezit is. Maar deze 1923 persfoto willen we jullie niet onthouden. Must see persfoto.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/339%5B/quote%5D

  Het zijn wel foto’s van de man. Dus de man heeft bestaan en zijn expedities naar de Noord- en Zuidpool hebben plaatsgevonden. Verder is er geen bewijs over een gat in de polen. Er zijn afgelopen jaren zat mensen met camera’s naar de Zuidpool afgereisd voor Discovery, National Geographic, BBC en voor diverse andere programma’s. Geen enkele heeft een gat gezien. Ook niet 3 mannen die voor Discovery met een auto naar de geografische Zuidpool reden. Zoiets zou je sowieso niet geheim kunnen houden.

  Tuurlijk wordt zoiets JUIST WEL geheim gehoude voor het grote publiek. Als er gepubliceerd wordt dat de aarde hol is en er waarschijlijk leven is dan rent 3/4 van de bevolking rechtstreeks naar alle openingen op de aarde die leiden naar de wereld in de wereld. Jullie willen bewijs?
  http://www.bibliotecapleyades.net/esp_tierra_hueca.htm#menu . Bibliotecapleyades.net is een aanrader voor echte lezers.

  0 likes
 125. [quote name=”Jan alleman”]Ik heb veel respect voor Legaal en pietje bell. Voor de meeste klinkt het gewoon veelste gek/onlogisch en dat was het ook voor mij, maar afgelopen maanden is er zoveel verandert bij mij. Dat ik het niet meer kan ontkennen. Ik heb aan niburu gevraagd of ze mijn email door willen sturen naar jullie, want ik wil graag wat persoonlijke dingetjes vragen aan jullie.. als jullie daar natuurlijk voor open staan.[/quote]
  wat mij betreft wel. Alles wat echt positief bijdraagt aan een betere wereld is welkom.Vraag het maar via het Email adres van Anton Teube. die kent mij al vanaf het begin van zijn website.

  0 likes
 126. [quote name=”lauke”]@ pietje bel, al vaker gezegd, als ik of wij op mijn werk banen moeten gaan berekenen aan de hand van kepler bijv: jupiter dan is dat zeer accuraat bijv jupiter is in de maand juli niet zichtbaar dan zit ie achter de zon en aan de hand van kepler berekenen we wanneer zij weer zichtbaar is dat noemen we wetenschap! Jij aan de andere kant zit vol met aannames over een 5e demensie , eindtijd, 2e zon, jij neemt dat aan zonder een greintje bewijs , geloven is wat anders dan zeker weten[/quote]
  Blijf heerlijk in jouw illusie zitten,mij best.Dat event zoals legaal het noemt kan zich elk moment openbaren.En dan zal je raar op je neus kijken.en dat is wetenschap.van mijn kant.

  0 likes
 127. [quote name=”Delfia”][quote name=”kim”][quote name=”Delfia”][quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”Delfia”]De titel is een beetje misleidend. De aarde is uiteraard niet hol, maar er bevinden zich twee ‘chambers’ in de aarde. En de ingangen zijn sinds de laatste poolshift bedekt met ijs. Zo moeilijk is dat toch niet.[/quote]
  Waar heb je die fantasie nu weer vandaan ? Er bevinden zich wel meer ”chambers” dat zijn caven, ondergrondse grotten niets bijzonders en die kunnen vrij groot zijn en zelfs 300 m onder grond vol met kristallen zo hoog als een huis ! Nooit gehoord van het Naica project ?
  Niks 2 chambers en ijs bedekt..[/quote]
  Mijn bron = oude, nieuwe testament, boek van Henoch. Op de TU heb ik NIKS geleerd, alleen het reproduceren van kennis aangereikt door mijn hoogleraren.[/quote]

  Het boek van Henoch staat niét in het oude of het nieuwe testament.[/quote]
  Nee allicht..dat was mijn DERDE bron, Kim.[/quote]

  Oh oké ik dacht al 🙂 Maar zou je dan kunnen aangeven in welk bijbelboek je dan expliciet gelezen hebt van die 2 chambers?

  0 likes
 128. Hahaha, neeh hoor, dat is jou aanname, wat een grappige gedachten.

  Maar zolang, er al fouten worden gemaakt bij de trajectcontroles, omdat een auto’s als te lang berekend worden en daarom een bekeuring krijgen omdat er gedacht wordt dat het een aanhanger is…..
  En de overheid verzwijgt dat jaren lang.
  Dat is zomaar een nieuws item……

  Moet ik maar aannemen, dat er wel goede berekeningen worden gemaakt over planeten en dat het maar klopt.

  Maar laat maar een duidelijke foto zien.[/quote]

  Ben er laatst nog keurig over heen gevlogen, zag het gat niet, werd nog lachend over gedaan door cabine personeel. Maar ja, is een aanname he….

  0 likes
 129. [quote name=”kim”][quote name=”Delfia”][quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”Delfia”]De titel is een beetje misleidend. De aarde is uiteraard niet hol, maar er bevinden zich twee ‘chambers’ in de aarde. En de ingangen zijn sinds de laatste poolshift bedekt met ijs. Zo moeilijk is dat toch niet.[/quote]
  Waar heb je die fantasie nu weer vandaan ? Er bevinden zich wel meer ”chambers” dat zijn caven, ondergrondse grotten niets bijzonders en die kunnen vrij groot zijn en zelfs 300 m onder grond vol met kristallen zo hoog als een huis ! Nooit gehoord van het Naica project ?
  Niks 2 chambers en ijs bedekt..[/quote]
  Mijn bron = oude, nieuwe testament, boek van Henoch. Op de TU heb ik NIKS geleerd, alleen het reproduceren van kennis aangereikt door mijn hoogleraren.[/quote]

  Het boek van Henoch staat niét in het oude of het nieuwe testament.[/quote]
  Er staat in het oude en nieuwe Testament dan ook helemaal niets over een holle aarde of gekke wezens dat maak jij ervan ! Het is mythe en allegorie geen history. De hele bijbel is geb. op mythe en verzonnen geschiedenis. Meeste komt van Egypte. Lees Uffington-The greatest lie ever told en je komt erachter waar het vandaan komt. Henoch is tevens mythe / visioen

  0 likes
 130. [quote name=”AwE130″]
  Als er gepubliceerd wordt dat de aarde hol is en er waarschijnlijk leven is dan rent 3/4 van de bevolking rechtstreeks naar alle openingen op de aarde die leiden naar de wereld in de wereld. Jullie willen bewijs?
  http://www.bibliotecapleyades.net/esp_tierra_hueca.htm#menu . Bibliotecapleyades.net is een aanrader voor echte lezers.[/quote]
  Denk niet dat 3/4 van de wereld over de noordpool en zuidpool in die kou wil lopen om een kijkje te nemen in het binnenste van de aarde en wie zegt dat ze niet gelijk gevangen genomen worden of opgegeten ? Misschien zit de flying spagethi monster er wel.
  En denk nou eens na, er is leven ontstaan op het oppvl vd aarde en die mensen krijgen een cultuur, hoe hebben ze die ingangen dan ontdekt opeens ? Van eh nou we gaan eens ff de kou opzoeken want misschien zit er een gat en kunnen we daar ook naartoe ? Hoewel de zuidpool tropisch geweest moet zijn trouwens dus geen ijs en sneeuw heeft gekend, de aarde is dus iets gekanteld geweest. Maar dan nog. Los daarvan de aarde is niet hol. De gene die het beweren moeten het maar bewijzen punt uit.

  0 likes
 131. [quote name=”Knn”]Zwakte is blind geloven in iets waar geen bewijs voor is en beweren dat allerlei overheden en instanties meedoen aan een complot die fantasie zelfs te boven gaat.[/quote]
  Nee, zwakte is denigrerende, dominante opmerkingen maken.
  [quote]… Als er een no-fly zone is, dan is dat omdat op de polen vliegtuigen worden blootgesteld aan straling die gelijk staat aan 3 röntgenfoto’s. Lijk me nogal logisch met weinig ozon in de lucht en een reflecterende witte ondergrond.[/quote]
  [quote name=”Wesley”]Nogmaals, er is GEEN NO FLY ZONE boven de noordpool. Vliegtuigen vanuit de VS naar Azie vliegen daar gewoon overheen.[/quote]
  Tja… zal maar niks zeggen.
  [quote]Jij zal echt geen complexe wiskundige/scheikundige/natuurkundige formules en berekeningen kunnen maken. En ja dat t jou allemaal niets zegt, is ook niet zo verassend natuurlijk! … En jij doet alles zomaar af als leugens en bedrog.[/quote]
  Kijk daar ga je weer!
  [quote]Sowieso zeg je dat iets “niets zegt” of niet waar is of ‘gephotoshopt’ is maar het is altijd makkelijk dat te zeggen en geen argumenten erbij te geven.[/quote]
  Dat NASA foto’s bewerkt, is algemeen bekend, genoeg voorbeelden van te vinden. Gek, dat je DAT niet weet?
  [quote]Maar goed als jij zo graag in jouw eigen wereldje wil leven waar nog net geen vliegende roze olifantjes leven, prima moet je doen.[/quote]
  Kijk daar ga je weer! Is dat jou intelligente manier van je mening opdringen, door een beetje te trappen en te intimideren. *proest* echt lachwekkend/triest, je lijkt wel een kleuter.
  [quote]Maar ga geen dingen zeggen als je zelf geen argumenten en verklaringen erbij kan geven.[/quote]
  Das ook weer zo’n dooddoener, ik heb genoeg argumenten gegeven.
  Maar op deze wijze discussiëren, daar pas ik voor.

  0 likes
 132. [quote name=”Jan”]
  Ben er laatst nog keurig over heen gevlogen, zag het gat niet, werd nog lachend over gedaan door cabine personeel. Maar ja, is een aanname he….[/quote]

  Nou, gelukkig dat Knn geen gelijk had dan.
  Maar die kwam toch al niet echt overtuigend over.

  [quote name=”Knn”]
  … Als er een no-fly zone is, dan is dat omdat op de polen vliegtuigen worden blootgesteld aan straling die gelijk staat aan 3 röntgenfoto’s. Lijk me nogal logisch met weinig ozon in de lucht en een reflecterende witte ondergrond.
  [/qoute]

  0 likes
 133. Wat mij opvalt in de discussie Holle aarde, is dat er fel en veel gereageerd wordt.
  Er wordt door ‘tegenstanders’, met de wetenschap, berekeningen, natuurkunde gestrooid in berichten, dat het gewoon echt onmogelijk is.

  Een berekening, zegt voor mij niet veel.
  Er hoeft maar 1 afwijking te zijn en je berekening klopt niet meer. Iedereen moet maar accepteren, dat alle waardes in die berekeningen kloppen.
  Wie zegt, dat alle waardes kloppen? Omdat de wetenschap dat zegt?

  Volgens de natuurkunde, zou het niet kunnen, met de gegevens die er nu zijn. Maar misschien, mist er wel een belangrijk factoor, wat ze niet weten of willen/mogen weten.
  Hoe blij waren ze niet dat ze het onbekende deeltje hadden gevonden!?

  Nogmaals een simpel voorbeeld, is de trajectcontrole. Was een beetje onduidelijk geschreven, omdat het via de ipad ging.
  Daar zijn bekeuringen gegeven aan automobilisten, waar de trajectcontrole berekende, dat het een auto met aanhanger was. Echter betrof het daar bv. een auto’s met fietsendrager of een te ‘lange’ auto. Gewoon bekeurt en jarenlang verzwegen.

  UFO’s bestaan niet, maar vliegt toch van alles ‘onbekends’ door de lucht en boven ons hoofd.

  [quote name=”Niburu”]Uit de reacties over de ingangen bij de polen en de holle aarde blijkt dat dit voor velen nog te ver gaat. Dat kunnen wij ons voorstellen want dit was ook onze eerste reactie 14 jaar geleden. [/qoute][quote]Wij hebben deze informatie dusdanig onderzocht en gekoppeld aan de kennis die wij de laatste 20 jaar hebben gekregen van duizenden die wisten dat ze bewust op aarde zijn geïncarneerd om iets recht te zetten of om deze periode mee te maken en op te staan wanneer het moment daar is. [/qoute]
  Bovenstaande informatie struint 100% in tegen de wetenschap. Maar iets in mij zegt, dat het waar is!

  0 likes
 134. magda @ AwE130
  Nee natuurlijk is de temperatuur op een planeet niet overal hetzelfde, dus ook niet op de polen. Kijk in deze composiet foto in graden Kelvin: http://smsc.cnes.fr/IcVEX/results/virtis/Venus_temperature_map.jpg Nogal duidelijk lijkt mij.

  @Magda,
  Okay als we dus de foto die u heeft gevonden en die op de AwE130 site staat gaan vergelijken. Ik durf de stelling wel aan dat NASA deze foto heeft “gephotoshopped” voor ze deze publiek hebben gemaakt. Kunt u in deze aannamen mee?
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/335

  0 likes
 135. Nog een voorbeeld:

  Die documentaire van RAUW, wie kent hem niet. Heel Nederland op zijn kop, media etc. allemaal in rep en roer.

  Waar een jongetje (kern gezond) ‘anders’ te eten kreeg, dan andere leeftijdsgenootjes.

  Heel de medische wetenschap op zijn kop.
  Want dat jongetje, groeide niet via de groeicurve!
  Logische, want die kerngezonde energieke jongen, kreeg idd niet het standaard voedsel met bv. groeihormonen of andere zooi, dat is toegevoegd.

  Zo zie je, het is maar welke waardes er aangehouden worden.

  Een standaard is snel aangepast of gewijzigd.

  0 likes
 136. Wesley schreef

  nee hoor, dat denk ik niet.

  Deze afbeelding zegt ook helemaal niet dat het op de noorpool overal even warm of koud is. Alleen dat het daar het koudst is. Het koudst kan dus betekenen dat het daar kouder dan 400 graden Celsius is. Is het dan overal even koud? Nee. 399 is kouder dan 400 graden Celsius, maar 250 graden is ook kouder dan 400 graden Celsius. Als je op een weerkaart van het knmi kijkt, zie je ook verschillende kleuren. Dan zie je dat lichtblauw bijvoorbeeld een temperatuur tussen 0 en -5 voorstelt, donkerder blauw stelt tussen -5 en -10 voor en dan staat er bij zeer donkerblauw “kouder dan -10”. Is het dan overal waar je het zeer donkere blauw ziet even koud? Nee, maar wel minimaal -10 of kouder.

  Maar we hadden het over gaten in de pool, en nu heb je het alweer zo weten te draaien dat we het over de temperatuur hebben. Op je foto zijn GEEN gaten te zien. Dit is nu precies waarom dit soort waanzinnige ideeën maar steeds weer opgerakeld worden. Mensen hebben de ballen verstand van de foto’s die ze zien, verzinnen er hun eigen verhaal bij en wanneer dat ontkracht wordt draaien ze de discussie zo dat het opeens weer heel ergens anders om gaat.

  reactie,
  Dit is een warmte foto en u ziet alleen maar de temperaturen zien. Waarom deze officiële NASA foto interessant is, is om het feit dat NASA de pool temperatuur niet vrij lijkt te geven. Maar misschien heeft u er een ander verklaring voor die hout snijd. Ik ben altijd bereid te luisteren wanneer u met een goed voorstel komt.

  0 likes
 137. Acupunctuur ook zo iets, word door de wetenschap als kwakzalverij bestempeld.
  Of betiteld als placebo….
  Aantal maanden geleden, nog op Radio538 doodleuk belachelijk gemaakt.

  Ook daar, kan de wetenschap de vinger niet opleggen.

  Maar ik en vele met mij, kunnen zeggen, dat HET WERKT!

  Ondertussen, wordt die geneeskunde wel met 21% btw belast.

  En zo kan ik nog wel even door gaan, met zaken waar de wetenschap finaal op zijn snuf gaat.

  0 likes
 138. [quote name=”Wesley”]
  Al zou ik nu voor tienduizenden euro’s een vliegtuig charteren, over de noordpool heen zou vliegen en jou live beelden zou laten zien van de noordpool zonder gat, dan zul je nog blijven beweren dat er gaten zitten. Dan zou je gewoon zeggen dat wij er expres naast filmen.[/quote]

  Ik zou zeggen doen!
  De coördinaten zijn bekend.
  Dus als je, je daar aan houdt en aantoont dat, dat je daar gevlogen hebt.

  Met de juiste apparatuur etc. beelden maakt…kom dan maar met je bewijs!

  [quote]
  Jij zal tot je hoog bejaard bent deze onzin blijven verkondigen omdat je nooit naar de noordpool zal gaan en omdat de niet bestaande gaten nooit gevonden zullen worden. Iets wat niet bestaat kun je nou eenmaal niet vinden. Dus jij zult heel je leven vol blijven houden dat de elite het voor ons verborgen houdt.
  [/quote]

  Zeer grappig gevonden, maar o, o, o, wat sla je de plank mis.
  Gek, dat jij iemand/mij denkt te kennen, uit berichtjes 😀

  Echt bewijs is bewijs…!

  0 likes
 139. [quote name=”pietje bell”][quote name=”lauke”]@ pietje bel, al vaker gezegd, als ik of wij op mijn werk banen moeten gaan berekenen aan de hand van kepler bijv: jupiter dan is dat zeer accuraat bijv jupiter is in de maand juli niet zichtbaar dan zit ie achter de zon en aan de hand van kepler berekenen we wanneer zij weer zichtbaar is dat noemen we wetenschap! Jij aan de andere kant zit vol met aannames over een 5e demensie , eindtijd, 2e zon, jij neemt dat aan zonder een greintje bewijs , geloven is wat anders dan zeker weten[/quote]
  Blijf heerlijk in jouw illusie zitten,mij best.Dat event zoals legaal het noemt kan zich elk moment openbaren.En dan zal je raar op je neus kijken.en dat is wetenschap.van mijn kant.[/quote]
  Er kan en zal zich helemaal niets openbaren en zeker geen ”eindtijd” die verzonnen is door die domme christenen, staat ook helemaal niet in de bijbel over een eindtijd. Verder iets anders zal zich ook niet openbaren. Er kan een meteoor, asteroide op de aarde komen of de zon kan een bep. activiteit krijgen waardoor het magn . veld verstoord raakt en de stroomvoorziening en computers in gevaar raken, ja dan heb je EEN probleem. Maar fantaseer maar lekker verder.

  0 likes
 140. [quote name=”pietje bell”][quote name=”lauke”]@ pietje bel, al vaker gezegd, als ik of wij op mijn werk banen moeten gaan berekenen aan de hand van kepler bijv: jupiter dan is dat zeer accuraat bijv jupiter is in de maand juli niet zichtbaar dan zit ie achter de zon en aan de hand van kepler berekenen we wanneer zij weer zichtbaar is dat noemen we wetenschap! Jij aan de andere kant zit vol met aannames over een 5e demensie , eindtijd, 2e zon, jij neemt dat aan zonder een greintje bewijs , geloven is wat anders dan zeker weten[/quote]
  Blijf heerlijk in jouw illusie zitten,mij best.Dat event zoals legaal het noemt kan zich elk moment openbaren.En dan zal je raar op je neus kijken.en dat is wetenschap.van mijn kant.[/quote] volgens jou leven we allemaal in een illusie toch, hoe kan ik dan in mijn illusie zitten? En dat “event” kwam volgens nancy lieder ook in 2003, we zitten al halve wege 2013 , maar nog steeds niets, in welk tijdbestek praat je over? 1000 jaar? Moet zeggen mensen zoals nancy lieder en marshal masters hebben goed geld verdiend aan deze new age rage, geef ze eens ongelijk, slim gespeeld:-D, er zijn zelfs een groep mensen die zelfmoord hebben gepleegd, maar daar hoor je niburu niet over, beetje sekte achtige taferelen, maar goed

  0 likes
 141. @ ReneH
  “Nee, zwakte is denigrerende, dominante opmerkingen maken.”
  -Hmmz en daar doe jij ook gezellig aan mee, hypocriet!
  Zonder wetenschap zou de mensheid nog in grotten wonen…en dat is nog een understatement. Maar jij weet het beter natuurlijk.
  En ik zei: ALS er een no-fly zone is. Niet DAT er een no-fly zone is. Beter lezen! Aangezien ik niet zeker wist of er überhaupt transpolaire vluchten worden gemaakt. Ik gaf alleen een mogelijke verklaring. Maar blijkbaar weet jij de betekenis van “verklaring” niet. Aangezien je nooit een verklaring geeft op punten die gemaakt worden door jou betreft “Hollow Earth”.
  Het is toch ook zo dat jij geen complexe wetenschappelijke formules en berekeningen kan maken? Anders zou je wel met iets komen of het iig begrijpen. Want jij zegt dat iedereen dat kan…toch?
  NASA ZOU best bepaalde foto’s kunnen hebben aangepast betreft de ruimte, maan en Marsmissies. Om bepaalde anomalieën of een eventuele aanwezigheid van een buitenaards ras te maskeren. DAT vind ik waarschijnlijker en logischer dan te denken dat onder andere NASA (want er er zijn nog meer landen) foto’s wijzigt omdat de Aarde een holle schil is waar Atlantianen in wonen. Bedoel waar hebben we t over? Je moet ergens een grens trekken lijkt me.
  Dat was anders echt serieus bedoeld, jij leeft ook in een eigen luchtbel. Wat dat betreft ben je niet veel anders dan een persoon van geloof. Die leven ook in een luchtbel waar zelfs ‘god’ een wereld kan scheppen in 6 dagen. Dat is net zo fantasievol.
  Onzin en dat weet je. Jij geeft echt geen verklaringen of argumenten, ik heb jou nog geen rationeel onderbouwde verklaring of argument zien geven. Mijn argumenten doe je af als nonsens en zelf geef je geen tegenargumenten, alleen maar: niet waar. Zo werkt een discussie niet.

  0 likes
 142. [quote name=”Knn”]@ ReneH
  “Nee, zwakte is denigrerende, dominante opmerkingen maken.”
  -Hmmz en daar doe jij ook gezellig aan mee, hypocriet!

  Maar jij weet het beter natuurlijk.

  Ik gaf alleen een mogelijke verklaring. Maar blijkbaar weet jij de betekenis van “verklaring” niet. Aangezien je nooit een verklaring geeft op punten

  Het is toch ook zo dat jij geen complexe wetenschappelijke formules en berekeningen kan maken? Anders zou je wel met iets komen of het iig begrijpen. Want jij zegt dat iedereen dat kan…toch?

  jij leeft ook in een eigen luchtbel. Wat dat betreft ben je niet veel anders dan een persoon van geloof.

  Jij geeft echt geen verklaringen of argumenten, ik heb jou nog geen rationeel onderbouwde verklaring of argument zien geven.
  [/quote]
  Ik geloof, dat jij alleen maar kan ‘schelden’!
  Jij dit en jij dat…tjonge.

  [quote]
  jij leeft ook in een eigen luchtbel
  [/qoute]
  OOK??? Speak for yourself….

  [quote]
  Jij geeft echt geen verklaringen of argumenten, ik heb jou nog geen rationeel onderbouwde verklaring of argument zien geven.
  [/qoute]

  Ik ga niet mee, met je wetenschap verhaal, nee. Heb ook al meerdere keren aangegeven waarom.

  [quote]
  Mijn argumenten doe je af als nonsens en zelf geef je geen tegenargumenten , alleen maar: niet waar.
  [/qoute]

  Mijn eerste gedachte is: Ach gossie!
  Eh, niet waar??? en geen tegenargumenten?

  Lezen jongen, staan een aantal argumenten of voorbeelden.

  Idd niet over de holle aarde,klopt.
  Moet dat, ik ben het alleen niet eens over hoe die theorie de prullenbak ingegooid word.

  Maar, ik merk dat je er redelijk gefrustreerd van raakt!

  Probeer je toon eens te veranderen.

  0 likes
 143. [quote name=”lauke”][quote name=”pietje bell”][quote name=”lauke”]@ pietje bel, al vaker gezegd, als ik of wij op mijn werk banen moeten gaan berekenen aan de hand van kepler bijv: jupiter dan is dat zeer accuraat bijv jupiter is in de maand juli niet zichtbaar dan zit ie achter de zon en aan de hand van kepler berekenen we wanneer zij weer zichtbaar is dat noemen we wetenschap! Jij aan de andere kant zit vol met aannames over een 5e demensie , eindtijd, 2e zon, jij neemt dat aan zonder een greintje bewijs , geloven is wat anders dan zeker weten[/quote]
  Blijf heerlijk in jouw illusie zitten,mij best.Dat event zoals legaal het noemt kan zich elk moment openbaren.En dan zal je raar op je neus kijken.en dat is wetenschap.van mijn kant.[/quote] volgens jou leven we allemaal in een illusie toch, hoe kan ik dan in mijn illusie zitten? En dat “event” kwam volgens nancy lieder ook in 2003, we zitten al halve wege 2013 , maar nog steeds niets, in welk tijdbestek praat je over? 1000 jaar? Moet zeggen mensen zoals nancy lieder en marshal masters hebben goed geld verdiend aan deze new age rage, geef ze eens ongelijk, slim gespeeld:-D, er zijn zelfs een groep mensen die zelfmoord hebben gepleegd, maar daar hoor je niburu niet over, beetje sekte achtige taferelen, maar goed[/quote]
  blijf maar lekker door trollen debunken en of des informatie verspreiden,In plaats met z,n allen de planeet leefbaar te maken.gaan ze een baan van een planeet berekenen.ja want dat is zo interessant.zou het niet verstandiger zijn om eerst eens te kijken hoe het leven hier te verbeteren is.wel nee laat de aarde maar gewoon naar de donder geholpen worden.zielig gewoonweg.

  0 likes
 144. [quote name=”kim”][quote name=”Delfia”][quote name=”kim”][quote name=”Delfia”][quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”Delfia”]De titel is een beetje misleidend. De aarde is uiteraard niet hol, maar er bevinden zich twee ‘chambers’ in de aarde. En de ingangen zijn sinds de laatste poolshift bedekt met ijs. Zo moeilijk is dat toch niet.[/quote]
  Waar heb je die fantasie nu weer vandaan ? Er bevinden zich wel meer ”chambers” dat zijn caven, ondergrondse grotten niets bijzonders en die kunnen vrij groot zijn en zelfs 300 m onder grond vol met kristallen zo hoog als een huis ! Nooit gehoord van het Naica project ?
  Niks 2 chambers en ijs bedekt..[/quote]
  Mijn bron = oude, nieuwe testament, boek van Henoch. Op de TU heb ik NIKS geleerd, alleen het reproduceren van kennis aangereikt door mijn hoogleraren.[/quote]

  Het boek van Henoch staat niét in het oude of het nieuwe testament.[/quote]
  Nee allicht..dat was mijn DERDE bron, Kim.[/quote]

  Oh oké ik dacht al 🙂 Maar zou je dan kunnen aangeven in welk bijbelboek je dan expliciet gelezen hebt van die 2 chambers?[/quote]
  Eerlijk is eerlijk..ik bestudeer altijd death-metal teksten. Vooral van die huiveringswekkende Finse bands en die halen alles zo’n beetje uit eerder genoemde bronnen. En vermelden dan de passages erbij. Ook op youtube is er veel over te vinden hoor. Wierd, bizar…dus interesting 🙂

  0 likes
 145. Ik gefrustreerd? Tuurlijk joh…als jij dat gelooft prima, je gelooft wel meer zo te lezen. We zien wel wie er gelijk heeft en wie niet. Vind je ook niet? Ik heb wel wat beters te doen dan met een stel irrationele gelovigen te discussiëren. Maar toch succes ermee!

  0 likes
 146. Ancient wisdom

  Cut Not a Man With Words for the Wounds Are Slow to Heal

  You can not be hurt with words because that is an illusion

  http://youtu.be/Hknhrg2S-8s

  0 likes
 147. @ pietje bell ….. wij maken technologie voor satellieten die worden oa gebruikt om de aarde in de gaten te houden ivb met magnetisch veld,klimaat, debunk niets , kom met feiten wat doe jij? Jij komt met dromen, daar heb je niets aan, wanneer kom jij eens met daden ipv dromen en praten, de wereld verbeteren daar heb je de hele wereld bevolking voor nodig, jij praat maar over van alles en nog wat en maakt niets klaar, niets komt uit, kom maar eens met feiten! Dat doe je ook niet hoe vaak heb ik je gevraagd naar die denkbeeldige 2e zon van jou? Heb nog geen foto van je gezien, kom toch eens met feiten ipv klets

  0 likes
 148. [quote name=”Delfia”][quote name=”kim”][quote name=”Delfia”][quote name=”kim”][quote name=”Delfia”][quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”Delfia”]De titel is een beetje misleidend. De aarde is uiteraard niet hol, maar er bevinden zich twee ‘chambers’ in de aarde. En de ingangen zijn sinds de laatste poolshift bedekt met ijs. Zo moeilijk is dat toch niet.[/quote]
  Waar heb je die fantasie nu weer vandaan ? Er bevinden zich wel meer ”chambers” dat zijn caven, ondergrondse grotten niets bijzonders en die kunnen vrij groot zijn en zelfs 300 m onder grond vol met kristallen zo hoog als een huis ! Nooit gehoord van het Naica project ?
  Niks 2 chambers en ijs bedekt..[/quote]
  Mijn bron = oude, nieuwe testament, boek van Henoch. Op de TU heb ik NIKS geleerd, alleen het reproduceren van kennis aangereikt door mijn hoogleraren.[/quote]

  Het boek van Henoch staat niét in het oude of het nieuwe testament.[/quote]
  Nee allicht..dat was mijn DERDE bron, Kim.[/quote]

  Oh oké ik dacht al 🙂 Maar zou je dan kunnen aangeven in welk bijbelboek je dan expliciet gelezen hebt van die 2 chambers?[/quote]
  Eerlijk is eerlijk..ik bestudeer altijd death-metal teksten. Vooral van die huiveringswekkende Finse bands en die halen alles zo’n beetje uit eerder genoemde bronnen. En vermelden dan de passages erbij. Ook op youtube is er veel over te vinden hoor. Wierd, bizar…dus interesting :-)[/quote]

  Van Finse bands heb ik geen kaas gegeten weet er niets van of over was gewoon benieuwd waar dat dan in de bijbel te vinden zou zijn want ik ben het namelijk nooit tegengekomen.

  0 likes
 149. Ooooo ja en trouwens pietje ik dacht dat je 2 weken geleden nog zei dat er binnen een week de regeringen de komst van planeet x bekent zou maken? Nog steeds niets,,,, en dat er komende zonnewende 21 juni van alles zou gebeuren? Neem je dit nou klakkeloos over van nancy lieder? Of verbeeld je dit nou? Vraag het me toch af hoe je in gods naam aan deze desinfo komt, hoe groot is je duim?

  0 likes
 150. [/quote]
  death-metal teksten. Vooral van die huiveringswekkende Finse bands en die halen alles zo’n beetje uit eerder genoemde bronnen. En vermelden dan de passages erbij. Ook op youtube is er veel over te vinden hoor. Wierd, bizar…dus interesting :-)[/quote]

  Ha ha en jij baseert je 2 chambers op een death metal tekst (domme herrie ”muziek” ) mafkezen die het maken en mafkezen die dat mooi vinden.
  Man de aarde zit vol met ”chambers” dat noemen we grotten – caven dus !

  0 likes
 151. [quote name=”T.R.Hunter”][/quote]
  death-metal teksten. Vooral van die huiveringswekkende Finse bands en die halen alles zo’n beetje uit eerder genoemde bronnen. En vermelden dan de passages erbij. Ook op youtube is er veel over te vinden hoor. Wierd, bizar…dus interesting :-)[/quote]

  Ha ha en jij baseert je 2 chambers op een death metal tekst (domme herrie ”muziek” ) mafkezen die het maken en mafkezen die dat mooi vinden.
  Man de aarde zit vol met ”chambers” dat noemen we grotten – caven dus ![/quote]
  Je zou best wel gelijk kunnen hebben hoor TR. Maar die teksten zijn meestal gebaseerd op Abrahams Bosom/ Sjeoel. Ook Y mi Nazaret refereert er aan in 1 van zijn parabels: de Rijke en de bedelaar. In een artikel over John Mack las ik er ook over. Waanzinig mooi/vreemd. Ik hou van metaphorische waarheden…

  0 likes
 152. [quote name=”Knn”]Ik gefrustreerd? Tuurlijk joh…als jij dat gelooft prima, je gelooft wel meer zo te lezen. We zien wel wie er gelijk heeft en wie niet. Vind je ook niet? Ik heb wel wat beters te doen dan met een stel irrationele gelovigen te discussiëren. Maar toch succes ermee![/quote]

  Lijkt me een goed plan!

  0 likes
 153. [quote name=”lauke”]Ooooo ja en trouwens pietje ik dacht dat je 2 weken geleden nog zei dat er binnen een week de regeringen de komst van planeet x bekent zou maken? Nog steeds niets,,,, en dat er komende zonnewende 21 juni van alles zou gebeuren? Neem je dit nou klakkeloos over van nancy lieder? Of verbeeld je dit nou? Vraag het me toch af hoe je in gods naam aan deze desinfo komt, hoe groot is je duim?[/quote]
  Waar ben jij bang voor ? de waarheid ,Jij vraagt je niets af!En laat god hierbuiten,die zit niet op het internet te trollen, maar jij wel.En met de woorden van ghandi .Deze onzinnige discussie af te sluiten Eerst lachen zij je uit en beschimpen je,Dan vallen zij je aan En dan heb je gewonnen.!!!

  0 likes
 154. [quote name=”Delfia”][quote name=”T.R.Hunter”][/quote]
  death-metal teksten. Vooral van die huiveringswekkende Finse bands en die halen alles zo’n beetje uit eerder genoemde bronnen. En vermelden dan de passages erbij. Ook op youtube is er veel over te vinden hoor. Wierd, bizar…dus interesting :-)[/quote]

  Ha ha en jij baseert je 2 chambers op een death metal tekst (domme herrie ”muziek” ) mafkezen die het maken en mafkezen die dat mooi vinden.
  Man de aarde zit vol met ”chambers” dat noemen we grotten – caven dus ![/quote]
  Je zou best wel gelijk kunnen hebben hoor TR. Maar die teksten zijn meestal gebaseerd op Abrahams Bosom/ Sjeoel. Ook Y mi Nazaret refereert er aan in 1 van zijn parabels: de Rijke en de bedelaar. In een artikel over John Mack las ik er ook over. Waanzinig mooi/vreemd. Ik hou van metaphorische waarheden…[/quote]

  Wie is die geheimzinnige Y mi Nazaret ? Je verzint het waar je bijstaat. Ik neem aan dat dat Jezus (Yeshua uit Nazareth) moet voorstellen ? FAIL die bestaat niet. Ten eerste Nazareth bestond nog niet (als complete ) stad / dorp in the alleged time of Jesus. Ten 2e Jesus is zelf een verzonnen figuur van mythe en dat soort ”lui” kunnen niks schrijven of zeggen. Er word in de bijbel niet gerept over 2 chambers en ook niet over caven of grotten ook niet in parabels. Of bedoel je de pit to hell ? Bestaat niet !

  0 likes
 155. Je kunt hier lang en kort over praten maar zo lang er geen succesvolle expeditie is geweest ofwel 100% bewijs, nemen we dit als een broodje aap verhaal

  0 likes
 156. [quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”Delfia”][quote name=”T.R.Hunter”][/quote]
  death-metal teksten. Vooral van die huiveringswekkende Finse bands en die halen alles zo’n beetje uit eerder genoemde bronnen. En vermelden dan de passages erbij. Ook op youtube is er veel over te vinden hoor. Wierd, bizar…dus interesting :-)[/quote]

  Ha ha en jij baseert je 2 chambers op een death metal tekst (domme herrie ”muziek” ) mafkezen die het maken en mafkezen die dat mooi vinden.
  Man de aarde zit vol met ”chambers” dat noemen we grotten – caven dus ![/quote]
  Je zou best wel gelijk kunnen hebben hoor TR. Maar die teksten zijn meestal gebaseerd op Abrahams Bosom/ Sjeoel. Ook Y mi Nazaret refereert er aan in 1 van zijn parabels: de Rijke en de bedelaar. In een artikel over John Mack las ik er ook over. Waanzinig mooi/vreemd. Ik hou van metaphorische waarheden…[/quote]

  Wie is die geheimzinnige Y mi Nazaret ? Je verzint het waar je bijstaat. Ik neem aan dat dat Jezus (Yeshua uit Nazareth) moet voorstellen ? FAIL die bestaat niet. Ten eerste Nazareth bestond nog niet (als complete ) stad / dorp in the alleged time of Jesus. Ten 2e Jesus is zelf een verzonnen figuur van mythe en dat soort ”lui” kunnen niks schrijven of zeggen. Er word in de bijbel niet gerept over 2 chambers en ook niet over caven of grotten ook niet in parabels. Of bedoel je de pit to hell ? Bestaat niet ![/quote]
  Grappig…ik ontkende dat ook allemaal, vooral in mijn studententijd. God bestaat niet, Mozes bestond niet, Jezus bestond niet, Pilatus Herodes bestonden niet..etc etc.

  0 likes
 157. [quote name=”pietje bell”][quote name=”lauke”]Ooooo ja en trouwens pietje ik dacht dat je 2 weken geleden nog zei dat er binnen een week de regeringen de komst van planeet x bekent zou maken? Nog steeds niets,,,, en dat er komende zonnewende 21 juni van alles zou gebeuren? Neem je dit nou klakkeloos over van nancy lieder? Of verbeeld je dit nou? Vraag het me toch af hoe je in gods naam aan deze desinfo komt, hoe groot is je duim?[/quote]
  Waar ben jij bang voor ? de waarheid ,Jij vraagt je niets af!En laat god hierbuiten,die zit niet op het internet te trollen, maar jij wel.En met de woorden van ghandi .Deze onzinnige discussie af te sluiten Eerst lachen zij je uit en beschimpen je,Dan vallen zij je aan En dan heb je gewonnen.!!![/quote] de waarheid? Wat weet jij nou van de waarheid? Helemaal niets!! Zoals onze afkomt is puur gissen en gebasseerd op theorien,waar het geloof weer van afstamt, die zogenaamde waarheid van jou is ook weer gebasseerd op jou gevoel en dus ook weer een geloof wat niet accuraat is

  0 likes
 158. Nieuws artikel uit 1969, Dr Erwing op de vraag of de maan hol was. “Die gedachten was ook mijn hoofd binnengedrongen, maar hij was er snel weer uit.” Zie link voor artikel.
  http://www.awe130.nl/index.php/documents-articles/352

  0 likes
 159. hier is een video van de bekende vlucht van admiral byrd richting holle aarde.

  http://www.youtube.com/watch?v=Z2zBz2Nj0k0

  0 likes
 160. Eindelijk mijn favoriete onderwerp!

  Jammer dat ik nog een beetje een kater heb van het strand feestje van gisteren.

  voor alle debunkers: Verklaar eens hoe het komt dat het water niet wegloopt in de gaten bij de polen?
  Juist door dat het daar bevriest!
  De schepper heeft overal aan gedacht.
  Daar om wil de illuminatie de temperatuur van de aarde verhogen met broeikas, dan smelten de polen en loop de aarde vol.

  Denk je eens in vat voor gevolgen dat heeft.
  En hoe ver je dan moet lopen voor je bij de zee bent.

  0 likes
 161. Als de aarde hol zou zijn waarom spuwt een vulkaan dan LAWA???Omdat de aarde niet hol is.De vloeibare ijzeren kern, zorgt zelfs voor het magnetisch veld rond de aarde.Zou die ijzeren kern niet bestaan, zou de zon u wegvagen omdat de electrische geladen deeltjes van de zon, u rechtstreeks kunnen bereiken.Zeker bij een aardgerichte zonneuitbarsting.Dus de toedels met die holle aarde theorie.

  0 likes
 162. [quote name=”Tell it like it is.”]Holle aarde?

  Alles in een bol, dus ook in een holle wordt naar het midden getrokken.
  (Zwaartekracht)
  Dus hoe blijf je op de binnenkant staan?

  Tocht het niet heel erg met die twee enorme gaten?

  De aarde een ruimteschip!
  Waarom draaien we dan al jaren rondjes?

  Je moet wel een torenhoog gevoelig, adhdaddthcnieuwetijdsindigosterrekindstarseed zijn om dit te kunnen geloven.

  Ik ben dat lekker niet.[/quote]

  je zegt dat dit je favoriete onderwerp is maar intussen ben je hartstikke dubbel in je reacties. ben je soms een troll?

  0 likes
 163. De Maan is een samenklontering van materiaal,van een object wat ooit in botsing kwam met de aarde.ISS liet zien dat een aspirine in water, waarvan de niet opgeloste delen samenklonterden in de ruimte.En dan zal de aarde hol zijn?Wetenschappelijk is namelijk allang aangetoont dat de aarde nooit en te nimmer hol kan zijn.En onze seismologen deugen toch ook niet he??Steeds als ik deze theorie zie langskomen denk ik wat is deze theorie, toch een achterlijke.Zeer geschikt voor fantasten.Is er nog meer wat we niet mogen weten, en wat nonsens is?:)

  0 likes
 164. Waar mijn hoofd maar niet bij kan is het volgende: als de aarde dan zo hol is als beweerd wordt (met mini zon in het midden), hoe kan het dan dat de aarde niet ineen stort door zijn eigen massa? Er is een reden dat planeten rond zijn (zwaartekracht door massa).

  Hoe kan de onderkant van die holle korst dan niet langzaam afsmelten / afbrokkelen en vervolgens in die centrale zon vallen waardoor de aarde langzaamaan zichzelf consumeert?

  0 likes
 165. [quote name=”Dondervogel”]Als de aarde hol zou zijn waarom spuwt een vulkaan dan LAWA???Omdat de aarde niet hol is.De vloeibare ijzeren kern, zorgt zelfs voor het magnetisch veld rond de aarde.Zou die ijzeren kern niet bestaan, zou de zon u wegvagen omdat de electrische geladen deeltjes van de zon, u rechtstreeks kunnen bereiken.Zeker bij een aardgerichte zonneuitbarsting.Dus de toedels met die holle aarde theorie.[/quote]

  denk aan pijpleidingen,
  net zo met lava het heeft bepaalde wegen om uit de vulkaan te schieten,
  ik vraag me af of die expeditie trouwens nog door gaat ik heb er niets meer over terug kunnen vinden kwa UPDATE iemand enig idee???

  0 likes
 166. even mijn vingers tellen.
  ik tel eerst terug en begin 10,9,8,7,6 en dan weer 5 erbij 7,8,9,10,11.
  zou het kunnen dat ik gelijk heb?

  0 likes
 167. [quote name=”Vanessa”]kun je jouw bewering bewijzen aub… bewijs dat de aarde NIET hol is[/quote]

  Dat is niet zo moeilijk. Wel is gehoord van het aard magnetische veld rond om de aarde? Het aardmagnetisch veld, dat ontstaan is door stroming van magnetische mineralen en elementen in de aardkern. Dit beschermt de planeet tegen de geïoniseerde straling van de zonnewind. Zonder dit magnetische veld zou het leven zoals wij het nu kennen niet bestaan.

  Dus 1 + 1 = nog altijd 2.

  Ik stoor mij trouwens vreselijk aan het feit dat men hier de wetenschap wil weg zetten als een stel prutsers. Ik vraag mij of mensen hier überhaupt wel is gesproken heeft met een astrofysicus. In plaats daarvan gelooft men liever in een hole aarde waar geen bewijs voor is.

  Ik zou zeggen aan iedereen die hier in geloofd kom met keiharde bewijzen, met DATA. Data die iedereen kan natrekken. En niet met filmpjes die iedereen van youtube kan halen.

  0 likes
 168. uitleg voor dummies en Tomasen die wel al de smerige onzin, die het Vaticaan en regeringen de massa wijsmaakt wordt geslikt als zoete koek.heb ik nieuws zoiets als onmogelijk bestaat niet in de kosmos.iedere planeet heeft een holle binnen aarde. en 7 dimensie,s.waarvan de meeste mensen hier er maar een zien.de 3 d. De oerknal die geen 15 miljard maar meer dan 150 miljard jaar geleden heeft plaatsgevonden zette de gecreëerde dimensie,s (niveau,s)op hun plaats .Als de aarde een volledig vaste kern zou hebben was dezer allang uit zijn baan geschoten en of verschrompeld.door druk en elektronische ontladingen van de zon of elders uit de kosmos.De aarde was gemaakt als paradijs en speelveld voor de laten wij zeggen engelen.Velen hebben de film Avatar gezien,Maar dus niet begrepen er zat zoveel verborgen waarheid in om te duizelen.Maar de slapende massa komt dan gelijk met ja maar dat is fictie.Dus niet.denk hier eens over Avatar besturing op afstand door hogere wezens,overspringen in zijn avatar wat de ziel van jack Skuly deed toen hij overleed.(DE z,g val in het vlees volgens de kerk)bullshit is dat.De electrische koppelingen door de bomen. Zwevende bergen(dimensies) .enz.op aards niveau een planeet binnen vallen voor de grondstoffen die in wezen eigendom zijn van de planeet en haar bevolking.de boel plat willen gooien En de halve bevolking uit wil moorden,uit winstbejag En waar heb ik dat meer gehoord de bevolking verdedigde zich ,en werden ineens gezien als kakkerlakken en terroristen die bestreden moesten worden met jawel terrorisme .wake-up.

  0 likes
 169. [quote name=”pietje bell”][quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”legaal”]Hoi allemaal het is al lang geleden dat ik een doc,zag ik weet alleen niet meer hoe die doc,heet maar het ging over een man die in militaire dienst zat en op de noordpool gelegerd was.Wat hij daar gezien of meegemaakt heeft,heeft hij nooit aan zijn fam,gezegt deze man heeft zijn fam,in de steek gelaten,is heel erg inzich zelf gekeerd ook in deze doc hij kon er niet over praten zijn fam,laat hij zitten met grote raadsels hij is psychies niet meer de oude sinds hij op de noordpool is geweest wat vraag ik mij af wat is daar gebeur of wat heeft deze man gezien geschokt is hij dat is een beter woord.en ja volgens mij intuitie is er wel degelijk leven in de holle aarde namelijk de mensen die uit Atlantes gevlucht zijn deze zijn heel erg begaaft en komen binnen kort naar de oppervlakte.de aarde is hol net zoals alle andere planeten.Ik las een reaktie waarin werd verteld van een opening bij Malta vergeet niet dat ondergronds ook de reptielen woonden die mensen en kinderen gevangen hielden en van hun angsten leefden.ojemineetje wat zullen de debunkers binnen kort in schok raken als ze dit alles oficieel horen.[/quote]

  Caven caven caven ondergronds geen holle aarde ! Nee de aarde is niet hol net zoals andere planeten, die zijn ook niet hol, hoe kom je erbij ? ”’ondergronds ook de reptielen woonden” Dat is allemaal hearsay ![/quote]
  legaal heb jij gisteren de zon nog bijna onder zie gaan ?10 chemtrail vliegtuigen vlogen de gehele lucht potdicht. op het allerlaatste moment voor dat de zon totaal geblokt was een hele grote geelachtige Z in de lucht(voor mij zelf een bevestiging). En wat de binnen aarde betreft de overgebleven mensen van Mu zijn daar ook.[/quote]

  Dikke onzin. Ik heb al 2 dagen een perfecte zonsondergang gezien. En niks geen vliegtuigen, of ‘chemtrails’ gezien. Zorgwekkend dat je zo overtuigd bent in deze materie.

  0 likes
 170. Gaan we weer! Niburu-propaganda en oud nieuws. De Aarde is niet hol en dat zou je kunnen weten als je rationeel bent en naar de bewijzen kijkt. Over de hele Aarde staan seismometers die aardbevingen registreren. Als er een aardbeving plaatsvind in China dan pikken seismometers die zich op andere plaatsen bevinden dat ook op. Zie het als een geluidsecho. Doordat de trillingen van de aardbeving door verschillende lagen van dichtheid gaan kan worden nagegaan hoe de mantel/buitenkern van de Aarde er enigzins uitziet; rond en een hele grote dichtheid. Zo zijn er nog wel meer argumenten en bewijzen om de ‘holle aarde’ onderuit te halen.

  0 likes
 171. [quote name=”Tell it like it is”]voor alle debunkers: Verklaar eens hoe het komt dat het water niet wegloopt in de gaten bij de polen?[/quote]
  Heel simpel, er zijn geen gaten, omdat de aarde niet hol is.

  0 likes
 172. [quote name=”Dondervogel”]Als de aarde hol zou zijn waarom spuwt een vulkaan dan LAWA???Omdat de aarde niet hol is.De vloeibare ijzeren kern, zorgt zelfs voor het magnetisch veld rond de aarde.Zou die ijzeren kern niet bestaan, zou de zon u wegvagen omdat de electrische geladen deeltjes van de zon, u rechtstreeks kunnen bereiken.Zeker bij een aardgerichte zonneuitbarsting.Dus de toedels met die holle aarde theorie.[/quote]

  de aarde was plat, remember?

  0 likes
 173. Het afgelopen half jaar is me duidelijk geworden dat onze ‘realiteit’ 180 graden omgekeerd aan de waarheid.
  Gezondheidszorg is geen gezondheidszorg maar een weg tot ziekteverspreiding, al of niet met medeweten van de gezondheidszorg.
  Bigpharma is alleen uit op ons geld, dus verspreidt langzame ziektes via bijwerkingen. En dat niet alleen. Het verspreidt haat en tweedracht om nog meer oorlogen in gang te zetten (zoek op Dr. Rath, ook met Nederlandse ondertiteling).
  Het voedsel dat ons gezond hoort te houden wordt op alle fronten aangevallen om ons ziek te maken, ook via GMO en chemtrails.
  Het geloof is het grootste dwaallicht ever, alleen om ons onder de duim te houden.
  Vanuit deze conclusies denk ik ook dat de aarde heel goed hol kan zijn. Want alles wat onvoorstelbaar leek, was ineens niet meer onvoorstelbaar.

  0 likes
 174. Weten jullie wat ik denk???

  Dat dit dus gewoon ouderwets een gevalletje echte bullshit is 😉

  0 likes
 175. [quote De vloeibare ijzeren kern, zorgt zelfs voor het magnetisch veld rond de aarde.[/quote]

  Nee, dat zou de binnenkern moeten zijn:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Binnenkern

  daar staat:
  De aangroei van de binnenkern wordt verondersteld…

  zeker zijn we niet, maar dat is met alles (except death and taxes)

  Het 3D filmpje is wel heel mooi.

  0 likes
 176. Als de aarde hol zou zijn zou die als een voetbal die lek is in elkaar klappen. Iedere keer weer deze onzin. Buitenaards leven bestaat maar dit is onzin.

  0 likes
 177. [quote name=”Linda”]Het afgelopen half jaar is me duidelijk geworden dat onze ‘realiteit’ 180 graden omgekeerd aan de waarheid.
  Gezondheidszorg is geen gezondheidszorg maar een weg tot ziekteverspreiding, al of niet met medeweten van de gezondheidszorg.
  Bigpharma is alleen uit op ons geld, dus verspreidt langzame ziektes via bijwerkingen. En dat niet alleen. Het verspreidt haat en tweedracht om nog meer oorlogen in gang te zetten (zoek op Dr. Rath, ook met Nederlandse ondertiteling).
  Het voedsel dat ons gezond hoort te houden wordt op alle fronten aangevallen om ons ziek te maken, ook via GMO en chemtrails.
  Het geloof is het grootste dwaallicht ever, alleen om ons onder de duim te houden.
  Vanuit deze conclusies denk ik ook dat de aarde heel goed hol kan zijn. Want alles wat onvoorstelbaar leek, was ineens niet meer onvoorstelbaar.[/quote]
  Ja Linda, we zijn eindelijk aan het wakker worden!

  0 likes
 178. best is een fonds oprichten om zelf te gaan kijken . dan is er eindelijk zekerheid . om de wereld de waarheid te vertellen

  0 likes
 179. @ Freewilly
  Dat de Aarde als plat werd gezien is iets HEEL anders, ze hadden toen de tijd niet de mogelijkheden waar wij nu over beschikken.

  @ Linda
  Als er geen bewijzen of rationele argumenten voor bepaalde beweringen zijn dan zou ik niet gaan zeggen dat het de ‘waarheid’ is of kan zijn. In mijn kledingkast is ook geen portaal naar Narnia.

  0 likes
 180. [quote name=”FreeWilly”][quote name=”Dondervogel”]Als de aarde hol zou zijn waarom spuwt een vulkaan dan LAWA???Omdat de aarde niet hol is.De vloeibare ijzeren kern, zorgt zelfs voor het magnetisch veld rond de aarde.Zou die ijzeren kern niet bestaan, zou de zon u wegvagen omdat de electrische geladen deeltjes van de zon, u rechtstreeks kunnen bereiken.Zeker bij een aardgerichte zonneuitbarsting.Dus de toedels met die holle aarde theorie.[/quote]

  de aarde was plat, remember?[/quote]

  Ehh… niet echt:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Myth_of_the_Flat_Earth

  In het oude Griekenland was enkele honderden jaren voor onze jaartelling al bekend dat de aarde rond was en was de omtrek zelfs al ruwweg berekend:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Eratosthenes

  0 likes
 181. De aarde is hol en in die hol woont vrouw Holle.

  0 likes
 182. Lieve mensen, laat ieder zijn eigen mening behouden.

  Niemand kan met zekerheid zeggen of de Aarde nu wel of niet hol is.

  Ik vind het in ieder geval reuze interessant en HOOP ook echt dat onze Aarde daadwerkelijk hol is, dit zou fantastisch zijn en al helemaal als het er zo mooi is zoals wel eens wordt gezegd.

  Ik zou er heel graag veel meer van te weten willen komen, echter zijn er nog zoveel zaken die voor ons verborgen worden gehouden.

  En de onduidelijkheid die ons gegeven wordt door verschillende ‘partijen’ is met een reden, ze willen iedereen een ander gevoel geven zodat we het nooit echt zeker komen te weten.

  Wat mij opvalt is dat sinds ik (aantal jaar nu) steeds zuiverder en simpeler ben gaan eten, geen tot nauwelijks geen t.v meer kijk en me niet meer meng met ‘slapende’ zielen ik veel meer een open mind heb gekregen, ik zal nu dus ook niet roepen WEL of GEEN onzin dat holle Aarde verhaal !

  Dit zou ik een aantal jaar terug wel hebben gedaan, en dan had ik waarschijnlijk gezegd ONZIN !

  Nu zie ik overal twee kanten in, wat mij dus in het midden laat.

  Ik zal dus niet schrikken als de Aarde wel hol is en ik zal niet huilen als de Aarde niet hol is.

  Houd je rustig en vorm niet direct een oordeel. Zeker niet als die is gebaseerd op de ‘mening’ of z.g.n feiten van misschien wel niet bestaande ‘wetenschappers’ of ‘studies’.

  Vier het leven, liefde is wat we willen, mens en dier. 🙂

  Fijne dag gewenst.

  0 likes
 183. Pure comedy dit. Altijd leuk om te lezen hoe ‘new agers’ de grootste onzin voor waar aannemen. Zogenaamde ‘openminded people’ die geen enkele serieuze wetenschapper geloven, maar een bij elkaar gefantaseerd stuk onzin onvoorwaardelijk en zonder enig tastbaar bewijs als DE waarheid beschouwen. Kritiek wordt meteen weggewuifd. Ga zo door. Elke dag weer een glimlach voor mij!

  0 likes
 184. Lieve allemaal, soms is het zo moeilijk om ons open te stellen voor het nieuwe, omdat het ons bewust of onbewust angst geeft. Toen Columbus zei de aarde is niet plat ze is rond…. Toen werd hij voor gek aangezien Nu de dag van vandaag is er niemand meer die er nog bij stilstaat dat er ooit beweerd werd dat de aarde plat was. Dit heeft mij geleerd om niet te vlug in eigen oordeel te gaan maar om me open te stellen met de gedachte ja misschien. Zo geef ik mezelf steeds de kans om alles op me af te laten komen en te voelen in mijn hart en buik of het zou kunnen. Stel jullie open voor het nieuwe ook al lijkt dit nog zo raar!!! Lichtgroet Diana

  0 likes
 185. Als de Aarde hol is, waar moet volgens hun dan al dat lava vandaan komen. Hoe verklaren ze dan de supervulkanen overal ter wereld om als voorbeeld The Yellowstone Supervulcano te noemen.

  0 likes
 186. iedereen heeft hier een mening niemand heeft werkelijk respect voor wat een ander vind of denkt!
  Voorstellings vermogen is beter dan kennis zei Einstein daar heeft hij volgens mij gelijk in omdat dat juist het middel is om je eigen wereld te scheppen.
  En een ieder die graag vast wil houden aan wat andere bepalen door welke wetenschap dan ook moet dan maar in dit denkbeeld blijven.
  Dat is per slot van rekening ook waar ie in gelooft.
  Ik ben blij dat ik een vrij denker ben en kan geloven wat ik zelf graag
  wil.
  Volgens mij is alles mogelijk wat we ons kunnen voorstellen maar dan moet je wel andere tegenstrijdige overtuigingen los kunnen laten.
  En dat is waar het bij de meeste mensen aan ontbreekt.
  Ze kunnen zich absoluut bepaalde dingen niet voorstellen en zitten vol valse overtuigingen!
  Maar heb respect voor mensen met andere ideeën morgen heb je misschien weer een andere overtuiging!
  Alles is anders dan je denkt geloof me!

  0 likes
 187. Ach, de waarheid komt vanzelf naar boven. Ik snap nog steeds niet waarom er mensen zijn die zo hard hun mening door willen drukken.
  Een aantal dingen die recent onthuld zijn, werden vroeger ook afgedaan als paranoïde gedachtes en ondenkbaar. Betekent niet dat je nergens een oordeel aan hoeft te vellen, maar je kan wellicht open staan dat het een mogelijkheid is. Op de zeebodem kunnen we ook maar tot een bepaalde diepte gaan en daar (en daaronder) zijn nog vele organismen waar we weinig tot niets van weten. Er zijn nog genoeg gaten in onze huidige (wetenschappelijke) kennis, dus mijn advies is om nooit te snel je mening te geven.

  0 likes
 188. [quote name=”Diana”]Lieve allemaal, soms is het zo moeilijk om ons open te stellen voor het nieuwe, omdat het ons bewust of onbewust angst geeft. Toen Columbus zei de aarde is niet plat ze is rond…. Toen werd hij voor gek aangezien Nu de dag van vandaag is er niemand meer die er nog bij stilstaat dat er ooit beweerd werd dat de aarde plat was. Dit heeft mij geleerd om niet te vlug in eigen oordeel te gaan maar om me open te stellen met de gedachte ja misschien. Zo geef ik mezelf steeds de kans om alles op me af te laten komen en te voelen in mijn hart en buik of het zou kunnen. Stel jullie open voor het nieuwe ook al lijkt dit nog zo raar!!! Lichtgroet Diana[/quote]

  Die vergelijking met de platte Aarde gaat niet op. De platte Aarde was gebaseerd op een oud sprookjesboek in een tijd dat er amper wetenschap werd bedreven (de mensen wisten niets en hun wereld bestond uit de directe omgeving en niet verder), terwijl de ronde Aarde volledig in lijn is met de natuurwetten.

  Holle Aarde betekent geen magnetisch veld, geen lavastromen, geen zwaartekracht, geen planeten die draaien om de zon en ook geen dreigende poleshift. Holle Aarde is de grootste kolder die je maar kan denken, omdat het zo’n beetje tegen alle natuurwetten ingaat en uiteraard wil niemand die deze bewering aanhangt, de “theorie” ondersteunen met bewijs (dat kan namelijk niet). Wat de vergelijking met religies waarbij je niet mag denken maar zonder vragen stellen moet aannemen, volledig motiveert.

  De mensheid trekt zich langzaam los van de gevestigde religies, maar heeft blijkbaar nog immer behoefte aan vervangende religieuze opvattingen. Onvoorstelbaar!

  0 likes
 189. [quote name=”Jer”]Als de Aarde hol is, waar moet volgens hun dan al dat lava vandaan komen. Hoe verklaren ze dan de supervulkanen overal ter wereld om als voorbeeld The Yellowstone Supervulcano te noemen.[/quote]

  Als er ergens een aardverschuiving bevindt; Scheuren twee platen langs elkaar, waardoor er wrijving ontstaat. Op deze manier wordt het steen zo heet, wat het laat doen smelten en zo krijg je dus lava.

  0 likes
 190. Lekker, zo’n interne zon; dat betekent dat het altijd ‘dag’ is en nooit nacht.
  Ik vraag met trouwens af hoe fel (of hoe zwak) die zon zou moeten schijnen? Deze staat immers erg dicht op het ‘holle aardoppervlak’, daar kan volgens mij geen zonnebrandfactor tegenop……..

  Of ben ik nou een mierenneuker?

  0 likes
 191. Helaas voor alle slecht geinformeerde scholieren en goedbetaalde debunkers…
  De Holle Aarde is altijd al daar…
  Alleen voor diegene die dat al Wisten…en
  Weten twijfelen niet.

  Door juist alleen in wetenschap te geloven mis alweer deze boot. Religie en wetenschap slapen nog steeds samen.en worden nog steeds gefinanceerd door de machthebbers.Jazeker, De Holle Aarde is zeker de Grootste Cover-up aller tijden.
  meer info: Hollowearthnetwork.com
  Kom uit je Box en ga zoeken of dit werkelijk zou kunnen zijn…!

  0 likes
 192. [quote name=”100%Bert”][quote De vloeibare ijzeren kern, zorgt zelfs voor het magnetisch veld rond de aarde.[/quote]

  Nee, dat zou de binnenkern moeten zijn:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Binnenkern

  daar staat:
  De aangroei van de binnenkern wordt verondersteld…

  zeker zijn we niet, maar dat is met alles (except death and taxes)

  Het 3D filmpje is wel heel mooi.[/quote]
  en daar zit nu het probleem! 1 2 en3 denkend en zien!!! Dat er mensen op de aarde rondlopen die 4 5 zelfs 6 of 7 dimensie,s zien en denken. wil het gros niet snappen.zij zitten zo vast in een materie illusie dat er verder niets meer in kan.En in volledige ontkenning vastzitten.en alleen geloven wat hun door macht religie en de z,g wetenschap wordt opgedrongen.en wat zij zelf denken!!! te zien.je kan vanuit kosmisch oogpunt alleen naar beneden kijken.Dus zit je fysiek emotioneel in 3 d kan je 2 en 1 zien maar niet omhoog naar 4 enz,anders gezegd de meeste kinderen zien spirits (geesten) en communiceren er mee tot een bepaalde leeftijd. sommige kunnen dit blijvend vasthouden.dwz Zien en spreken.En het mooie is zij zitten in de 4 de dimensie dus kunnen alles onder die 4 d overzien en boodschappen doorgeven.bij mensen die hun hart openstellen vaak rechtstreeks of het stemmetje wat je binnen in hoort.maar het gros is zo verhard dat zij er niet meer bij kunnen,laat staan in geloven.als mensen in een z,g droom met overleden geliefden samen komen en praten is dit een volledige uittreding dus realiteit en zeker geen droom.dit wordt het zomer land genoemd,en knap lullig voor de ongelovigen. Dat is in de binnen aarde.Dus als de kern hard zou zijn ,is dat dus niet mogelijk.daar naast onmogelijk in kosmisch opzicht bestaat niet.De mensheid hier zit nog qua bewustzijn in de kleuterklas.maar denkt alles te weten en te kunnen doorgronden.foute denkwijze.Er is zoveel meer.! namaste

  0 likes
 193. Mocht je vraagtekens hebben bij dit schitterende onderwerp???…lees dan eerst alles over dit onderwerp…met open mind…resoneerd het…ga dan verder..resoneerd de info niet…laat het dan.Geloof er niet in…je Weet het of je het Niet..!Gebruik je HartMind niet je ego- verstand.Succes .Namaste

  0 likes
 194. Our Hollow Earth...

  http://www.youtube.com/watch?v=UJfbdDaJYNE
  Dit intervieuw is mind blowing !!!
  De man met een missie, geboren in de binnen-aarde.Eerst kijken dan oordelen.

  0 likes
 195. [quote name=”Ken”]
  @ Linda
  Als er geen bewijzen of rationele argumenten voor bepaalde beweringen zijn dan zou ik niet gaan zeggen dat het de ‘waarheid’ is of kan zijn. In mijn kledingkast is ook geen portaal naar Narnia.[/quote]
  Doe ik ook niet Ken. Kijk maar:
  ‘Vanuit deze conclusies denk ik ook dat de aarde heel goed hol kan zijn. Want alles wat onvoorstelbaar leek, was ineens niet meer onvoorstelbaar.’

  0 likes
 196. Aan Days:
  ‘Holle Aarde betekent geen magnetisch veld, geen lavastromen, geen zwaartekracht, geen planeten die draaien om de zon en ook geen dreigende poleshift. Holle Aarde is de grootste kolder die je maar kan denken, omdat het zo’n beetje tegen alle natuurwetten ingaat en uiteraard wil niemand die deze bewering aanhangt, de “theorie” ondersteunen met bewijs (dat kan namelijk niet). Wat de vergelijking met religies waarbij je niet mag denken maar zonder vragen stellen moet aannemen, volledig motiveert.’
  O.K. Even dieper denken dan geloven of niet geloven.
  Als er een binnenaarde bestaat, is hier ook alles 180 graden omgekeerd aan onze buitenaarde. De zon zou het hart vormen. Er is geen open ruimte omheen, alleen de aardkorst. Zwaartekracht zal anders werken etc.etc.
  Ik weet het niet hoor. Maar ik kan me heel goed voorstellen dat daar wel onderzoek naar is gedaan. Wel interessant om over na te denken.
  Het zou een 5D-realiteit zijn. Vulkaanuitbarstingen horen echt in 3D. Dag-nacht, oorlog-vrede etc. Alles wat een tegenpool kent. Ik kan me voorstellen dat daar andere natuurwetten gelden.

  0 likes
 197. Wát een hoop reacties op dit onderwerp!
  Ik weet nog meer wat hol is 🙂

  0 likes
 198. [quote name=”Pieter”]Lekker, zo’n interne zon; dat betekent dat het altijd ‘dag’ is en nooit nacht.
  Ik vraag met trouwens af hoe fel (of hoe zwak) die zon zou moeten schijnen? Deze staat immers erg dicht op het ‘holle aardoppervlak’, daar kan volgens mij geen zonnebrandfactor tegenop……..

  Of ben ik nou een mierenneuker?[/quote]
  Nee hoor. Het verschil zit in de dimensies. Wij leven in 3D. Dat is de plek van de tegenstellingen. Dag/nacht, slapen/waken, oorlog/vrede, geloof/ongeloof, /gehoorzaamheid/ongehoorzaamheid etc.etc.
  In 5D, waar we naar toe gaan, schijnen we geen slaap meer nodig te hebben. Voedsel ook niet. Het wordt gewoon heel anders. We worden etherischer wezens. Dan is een zon die altijd schijnt een ander verhaal:) Ik zal mijn slaap dan best midden. Maar misschien ook niet. Ik weet het niet.

  0 likes
 199. [quote name=”artist”]Ik geloof zelf ook niet zo 1-2-3 in een holle aarde, maar ik vind het artikel wel een interessante verzameling.

  Waar ik mij wel over blijf verbazen, is dat sommigen net doen of dit main stream media is ( wat juist klakkeloos door een bevolking wordt aangenomen). Niburu blijft nog steeds een site die allerlei berichten plaatst over dingen die niet snel de mainstream media halen of waar andere denkbeelden bij komen kijken. Als je daar niets mee hebt, wat doe je dan hier? Wat de redactie Niburu daarvan wil geloven, is nog steeds aan hen. Nergens staat, dat ik MOET geloven wat er geschreven is.
  Het is fijn dat er mensen zijn die een achtergrond in natuurkunde etc. hebben en hier hun tegen-beweringen plaatsen. Maar kan dat dan ook op een normale leuke manier zonder meteen mensen voor gek te verklaren? Dan kom je in een dialoog ipv een strijd over wie er gelijk heeft.
  Er zijn vaak genoeg in de wetenschap stellingen aangepast door nieuwe onderzoeken. Toch merkwaardig dat een natuurkundige dus blijkbaar in juli er een expeditie voor gaat opzetten? Lijkt me interessanter om te onderzoeken wat die persoon toch heeft gemotiveerd om dit op te zetten, zeker gezien zijn achtergrond. Daarnaast is het ook handig om bronnen te vermelden bij de reacties, zoals over die Russische expeditie.
  Dus kom op, houdt het gezellig hier…[/quote]
  Bedankt voor dit positieve bericht! nou hoef ik het zelf niet meer te schrijven : P

  0 likes
 200. Dat de aarde één klomp vloeibare gesteente en ijzer is met een dunne korst is ook maar een theorie. Een theorie die ons met de paplepel is ingegoten als de “enige logische verklaring” voor het onstaan van onder andere het aardmagnetisch veld. Het zijn allemaal theoriëen opgesteld aan de hand van observaties. Eerlijk is eerlijk: veel dieper dan tot aan het vloeibare gedeelte hebben we niet echt kunnen meten en vast kunnen stellen wat er zit. Daarna is het gewoon raadwerk.

  0 likes
 201. [quote name=”Linda”][quote name=”Pieter”]Lekker, zo’n interne zon; dat betekent dat het altijd ‘dag’ is en nooit nacht.
  Ik vraag met trouwens af hoe fel (of hoe zwak) die zon zou moeten schijnen? Deze staat immers erg dicht op het ‘holle aardoppervlak’, daar kan volgens mij geen zonnebrandfactor tegenop……..

  Of ben ik nou een mierenneuker?[/quote]
  Nee hoor. Het verschil zit in de dimensies. Wij leven in 3D. Dat is de plek van de tegenstellingen. Dag/nacht, slapen/waken, oorlog/vrede, geloof/ongeloof, /gehoorzaamheid/ongehoorzaamheid etc.etc.
  In 5D, waar we naar toe gaan, schijnen we geen slaap meer nodig te hebben. Voedsel ook niet. Het wordt gewoon heel anders. We worden etherischer wezens. Dan is een zon die altijd schijnt een ander verhaal:) Ik zal mijn slaap dan best midden. Maar misschien ook niet. Ik weet het niet.[/quote]
  We zijn al astrale wezens met een geest alleen we leven met die body’s in een fysiek lichaam op 3D en 5D zou dan de sferen van het hiernamaal moeten zijn. Via paranormale fenomenen is hier voldoende aanleiding voor. Nee je zult slaap niet missen want dat word gegenereerd door je fysieke hersenen.

  0 likes
 202. Leuk om te lezen dat het nu ineens een 5 dimensionale wereld blijkt te zijn, volgens de kenners.
  Er was overigens wel ‘vastgesteld’ dat er mensachtigen in de holle aarde wonen en geen multi-dimensionalen. Ook zouden er gewoon bomen en planten zijn.

  Over planten gesproken, het lijkt me dat als de interne zon altijd op dezelfde plek staat de planten bijna kaarsrecht omhoog zouden groeien. Er zijn namelijk geen seizoenen en ik vraag me af of er wel een boomgrens op de bergen van Holle aarde is en eeuwige sneeuw.
  Oh, wacht, dat is natuurlijk te verklaren met de snaartheorie, als die tenminste nog geldt in de 5e dimensie.

  Ook daar heb ik een vraagje over, Als die zg. 5 dimensie eterisch is en mijn gedachten (of mijn bewustzijn) zwerven daar ergens rond. En stel nou dat ik niet al te slim zou zijn en het begrip van 1e, 2e, 3e en 4e, dimensie niet begrijp; kunnen mijn gedachten dan nog wel vorm krijgen ergo bestaat mijn etherische ik dan wel?
  U leest het, alles kan in Hollow Urt..

  0 likes
 203. Kom op zeg allen planeten hebben gaten dit is zo bekent …Je kan op den duur overal wel over hebben .

  0 likes
 204. [quote name=”Eden”]Dat de aarde één klomp vloeibare gesteente en ijzer is met een dunne korst is ook maar een theorie. Een theorie die ons met de paplepel is ingegoten als de “enige logische verklaring” voor het onstaan van onder andere het aardmagnetisch veld. Het zijn allemaal theoriëen opgesteld aan de hand van observaties. Eerlijk is eerlijk: veel dieper dan tot aan het vloeibare gedeelte hebben we niet echt kunnen meten en vast kunnen stellen wat er zit. Daarna is het gewoon raadwerk.[/quote]

  Het is ook de enige logische verklaring. Een logische verklaring die ondersteund wordt door talloze bewijzen en theorieën uit de geologie, fysica en astronomie/sterrenkunde. Sowieso hoe planeten gevormd worden is al vrij duidelijk, het is zelfs te zien bij andere sterren. Planeten kunnen zich niet ‘hol’ vormen. Het is geen ballon met papier-maché! En ja het zijn ook theorieën opgesteld uit observaties en dus niet uit de fantasie van een of ander zweverig figuur. Want laten we eerlijk wezen, er is totaal geen bewijs of wetenschappelijke theorie voor een ‘holle planeet’. Alleen maar aannames en vage oude foto’s die vaak bewerkt zijn door hoaxers of foutief worden geïnterpreteerd. Het lijkt mij zeer sterk, want dan zouden we alle natuurweten en alle kennis moeten herschrijven die we afgelopen honderden jaren hebben vergaard als mensheid zijnde. Prima als je wel wil geloven dat er een magische wereld is onder de aardkorst waar smurfen op eenhoorns rijden, maar ga niet beweren dat het ‘de waarheid’ is alleen maar omdat een paar Jomanda-achtige types dat geloven op basis van hun fantasie. Zoals hierboven ook staat: “The deepest sin against the human mind is to believe things without evidence. – Aldous Huxley” Wel heel erg misplaatst in dit artikel dan.

  0 likes
 205. De mensen die dit geloven zijn nogal van de fantasie. Ze zouden hier een boek over moeten schrijven. o, wacht..dat is al gedaan. Door Jules Verne! Het valt me op dat bij bepaalde boeken en films er op een gegeven moment altijd 1 begint met het “feit” dat het waar is. Zo ook dingen uit Star Trek, V, Stargate, Matrix etc…en helaas zijn er mensen die dit allemaal maar geloven. Omdat ze de echte wereld niet aan kunnen en vluchten in een “religie”.

  0 likes
 206. Hallo iedereen,ben nieuw op dit forum en vindt dat men over de holle aarde vanuit 3D moet redeneren want daar zitten we nu in en die zul je moeten afmaken om verder te gaan. Lees dat een minderheid redeneert vanuit 5D en de meerderheid vanuit 3D wat het allemaal heel verwarrend maakt. Mijn mening is dat het in onze 3D wereld niet mogelijk is door de wetten die in 3D gelden. One Love

  0 likes
 207. Nou ik heb bewijs geleverd dat de aarde hol is. Na eerst zorgvuldig die pen eruit te trekken kon ik tot mijn grote verbazing de twee helfden van elkaar verwijderen. Maar helaas er zat geen zon in maar alle wetenschap ten spijt hij is echt hol.

  0 likes
 208. [quote name=”Ken”]Een logische verklaring die ondersteund wordt door talloze bewijzen […] Want laten we eerlijk wezen, er is totaal geen bewijs of wetenschappelijke theorie voor een ‘holle planeet’. Alleen maar aannames en vage oude foto’s die vaak bewerkt zijn door hoaxers of foutief worden geïnterpreteerd. Het lijkt mij zeer sterk, want dan zouden we alle natuurweten en alle kennis moeten herschrijven die we afgelopen honderden jaren hebben vergaard als mensheid zijnde. […] [/quote]
  Ten eerste valt er alleen in de wiskunde iets te bewijzen. Er wordt aangetoond aan de hand van observaties dat zus en zo zich zo en zo gedraagt, dat materiaal, volgens de observaties, die en die eigenschappen heeft. Formules worden opgesteld die het gedrag zoals die geobserveerd wordt kopiëert en benadert, zoals de bekende formules van Newton. Het zelfde doen we, als mensheid, met alle dingen om ons heen, want we wéten het gewoon niet. We kijken, we meten, we berekenen, maar weten doen we het niet. En wie weet moeten we inderdaad onze paradigma aanpassen, zoals wij als mensheid al eerder hebben moeten doen. Ik weet niet of de holle aarde theorie in onze werkelijkheid bestaat en waar te nemen valt, maar ik sluit de mogelijkheid niet uit. De Amerikaanse en Duitse legers namen het kennelijk wel serieus genoeg om er manschappen en materiaal naar te sturen in ieder geval.
  “The only true wisdom is in knowing you know nothing.” Socrates.

  0 likes
 209. veel wat 25 y geleden als wetenschap werd aangenomen is nu verouderd of klopt niet.
  wat we nu als echte wetenschap aannemen klopt over 25 y mischien ook niet…
  hoe is de geplande reis verlopen met die ysbreker…afgelast? vind niks meer op het net, of uit de lucht genomen,of zijn ze al daar en willen niet meer terug.hahah
  trouwens die actie van ene Bryd met een propeller vliegtuig kan toch nagebootst worden.moet je wel niet te hoog vliegen anders vlieg je over de kuil heen.
  Op de maan waren we vlugger….

  0 likes
 210. [quote name=”Vonzie”]De mensen die dit geloven zijn nogal van de fantasie. Ze zouden hier een boek over moeten schrijven. o, wacht..dat is al gedaan. Door Jules Verne! Het valt me op dat bij bepaalde boeken en films er op een gegeven moment altijd 1 begint met het “feit” dat het waar is. Zo ook dingen uit Star Trek, V, Stargate, Matrix etc…en helaas zijn er mensen die dit allemaal maar geloven. Omdat ze de echte wereld niet aan kunnen en vluchten in een “religie”.[/quote]

  Of zijn die films en boeken misschien een hint voor ons om verder op onderzoek uit te gaan? Misschien wil men niet dat wij dit weten. Je moet het van meerdere kanten bekijken, de mensen die zeggen dat de mensen die hierin geloven in een droom wereldje leven zijn juist de gene die in een droom leven, een droom die snel tot een einde zal komen.

  0 likes
 211. Waarom denken mensen dat alles wat wij nu weten waar is? Hoezo kan het niet anders dan wat wij leren op school? Jullie weten ook wel dat ze vroeger dachten dat de aarde plat is… Nu lachen wij hun uit. Worden wij over 100 jaar ook uitgelachen omdat wij dachten dat de aarde niet hol is? Think about it.

  0 likes
 212. Vraag me af wat dat grote rechthoek met haaietanden is in het Leopold and Astrid Coast gebied op de Zuidpool.

  0 likes
 213. [quote name=”Holbewoner”]Dit verhaal gaat heel snel uitkomen ik ga iedere dag naar de Holle Aarde ..ik kan u zeggen we komen binnenkort met nieuws!
  de wereldwijde onrust zal verdwijnen .Het volk van de Holle Aarde zal ingrijpen!
  Wij zijn de echte aardbewoners.Wij zien eruit als reuzen in jullie ogen wij zijn het volk van Agger tot gauw…….[/quote]

  Een tijdje van de LSD afblijven en dat komt wel terug in orde met jou…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

vikingen

Mysterieuze runensteen van de Vikingen waarschuwt voor nieuwe ijstijd. Wetenschappers kraken 1200 jaar oude code

Wetenschappers hebben een 1200 jaar oude code ...

windparken

Windparken krijgen miljoenen per dag om géén stroom te produceren. En wie betaalt de rekening?

Windparken hebben afgelopen week omgerekend 3,5 miljoen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.