CoronaBinnenland

‘Vergeten’ rapport van Lareb: verreweg meeste overlijdens binnen 2 weken na vaccinatie

Help anderen door deze info met iedereen op je socials te delen!

Statisticus Herman Steigstra vraagt aandacht voor een ‘vergeten’ rapport van bijwerkingencentrum Lareb met daarin een overzicht van de meldingen met een overlijden na vaccinatie tot 18 februari 2022.

Op dat moment waren er in totaal 662 meldingen ontvangen waarbij de gevaccineerde was overleden in de periode na vaccinatie. Meer dan de helft van de meldingen kwam van artsen. Het overgrote deel van de meldingen betrof het Pfizer-vaccin.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

67 procent binnen 2 weken

De duur tussen het moment van overlijden en de vaccinatie varieerde van dezelfde dag tot 263 dagen. De mediaan was 8 dagen. In 49 procent van de meldingen was het moment van overlijden binnen een week na vaccinatie, in 67 procent binnen 2 weken, schrijft het Lareb. “Indien een overlijden kort na vaccinatie plaatsvindt, ligt het meer voor de hand een relatie met het vaccin te vermoeden.”

Steigstra: “Verreweg de meeste overlijdens binnen 2 weken na vaccinatie. Waarom mag oversterfte in relatie tot vaccinatie niet onderzocht worden? Waarom wordt [huisarts] Els van Veen wel vervolgd?”

Juist níet gemeld

Om de veiligheid van de vaccins te beoordelen, was het voor het Europees Geneesmiddelenagentschap EMA essentieel dat bijwerkingen goed zouden worden geregistreerd. Het agentschap verwachtte vele rapportages van bijwerkingen die optreden tijdens of kort na vaccinatie, wat betekent dat juist in de eerste periode vanaf vaccinatie de klachten moeten worden gemeld.

De regering steunde echter een beleid waarbij de klachten de eerste 14 dagen na vaccinatie juist níet werden gemeld omdat het vaccin 10 tot 14 dagen nodig zou hebben om ‘effectief’ te worden. Dat terwijl dus verreweg de meeste overlijdens in die periode plaatsvonden.

4.8 201 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jessie nameles
jessie nameles
6 maanden geleden

ALLES KOMT BOVEN en de [wetenschap] kan net zo goed naar het tribunaal .!!!!

Rinskedevries.
Rinskedevries.
6 maanden geleden

De “vacvinaties” waren wel actief: ☠️ daar waren/zijn ze voor gemaakt!

Wilbert thijsen
Wilbert thijsen
6 maanden geleden

Mensen wordt toch eens wakker…dit is opzettelijk . Natuurlijk weet men van d’r eerste twee weken en daarom wordt juist die periode niet in de grafieken meegenomen . De mensen die deze misdaad bedacht hebben zijn uiterst sluw en dit is mondiaal via hetzelfde script voorbereid . Gedragsbeinvloeding en het herhalen steeds maar weer van leugens maakt dat men er niet doorheen komt . Verder zijn er bewust usefull idiots op al die beleids plekken gezet om elke discussie te laten vastlopen . Kijk bv naar biden .. een mongool die atoombommen kan laten afgaan .. het is om gek te worden . We moeten deze machtsgreep terugdraaien .

Vrijheidstrijder
Vrijheidstrijder
6 maanden geleden

Was een cadeautje van het regime aan de SP in ruil voor hun riante medewerking coronamaatregelen en het prik pushen. Agnes Kant betaalt dat op haar manier terug. #doofpot #netwerkcorruptie #ambstmisdrijven #vaxxinazi genocide #ctrl oppositie

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x