BuitenlandCorona

Zo worden Duitse kinderen geïndoctrineerd over corona

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Terwijl het leven in China al maanden weer normaal is, zucht het Westen nog steeds onder strenge maatregelen tegen corona. De maatregelen worden steeds extremer, zo zien we bijvoorbeeld in Australië. Daar hebben enkele besmettingsgevallen geleid tot strenge lockdowns.

Uit peilingen blijkt dat Australiërs positief staan tegenover nóg meer draconische maatregelen. Zo vindt een meerderheid dat mensen die positief getest zijn op corona een enkelband moeten dragen of naar een quarantainefaciliteit moeten. “Dat terwijl er maar heel weinig gevallen zijn; een stuk of 10 in Queensland, minder dan 5 in Zuid-Australië en nul in West-Australië. Toch zegt het volk: zodra je het krijgt, moet je een enkelband of naar de coronagevangenis,” zei Paul Murray op Sky News:

In Duitsland gaan ze nog een stapje verder. Daar krijgen kinderen op de basisschool wel heel bizar lesmateriaal voorgeschoteld. In een filmpje dat door Meldpunt Nederland op Facebook is geplaatst, is te zien dat kinderen een mapje met de AHA-regels krijgen: A staat voor afstand, H staat voor hygiëne en de tweede A staat voor alledaagse mondkapjes.

Vervolgens leren de kinderen hoe ze gezond moeten blijven: een mondkapje is goed, afstand houden is goed en handen wassen is goed. Niet goed: samen spelen, in elkaars oor fluisteren en samen zingen. Daar word je ziek van, suggereert de maker van het lespakket. Zo ver gaat de overheid inmiddels om kleine kinderen te indoctrineren en bang te maken.

Deze angst is niet gegrond!

Waar gaat het heen? Volgens influencer Tisjeboy Jay moeten we onze borst natmaken. “Je wordt beschouwd als een vijand van de volksgezondheid als je je moeder knuffelt, een verjaardag vieren wordt bestempeld als een misdaad en de spoedwet komt eraan. Dan heb je niet eens meer rechten in je eigen huis. Dit is nu! Terwijl het virus zo goed als weg is. Daarom moet ik je behoeden voor wat komen gaat,” schrijft hij op Facebook.

“Het gaat weer kouder worden, mensen worden ziek en mensen zullen sterven. Als de doden straks gaan vallen, zal er een enorme angstcampagne worden losgelaten op de bevolking. Ze gaan je het gevoel aanpraten dat je nergens meer veilig bent. Dit is nodig; zo blijf je de maatregelen accepteren en ontvang je het vaccin straks met open armen. Ik wil je op het hart drukken: deze angst is niet gegrond! It’s gonna get worse before it gets better.”

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 jaar geleden

“Zelfgerapporteerde vaccinatie tegen de griep voor het huidige seizoen werd in verband gebracht met een trend naar hogere virusuitscheiding in monsters met fijne aerosol; Vaccinatie met zowel de seizoensvaccins van het huidige als het voorgaande jaar was echter significant geassocieerd met een grotere uitstoot van fijne aerosol in niet-aangepaste en aangepaste modellen.
In aangepaste modellen zagen we 6,3 keer meer aerosoluitscheiding onder gevallen met vaccinatie in het huidige en vorige seizoen, vergeleken met geen vaccinatie in die twee seizoenen. ” EN WAT MET HET CORONA VACCIN?

Ron
Ron
1 jaar geleden

Hoewel het je misschien zal verbazen dat virusuitscheiding optreedt na bepaalde vaccinaties, zelfs de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), in hun rapport ‘Safety of Influenza Vaccines’ voor professionals, 12 stelt dat uitscheiding van het levende verzwakte vaccinvirus is “gebruikelijk” na ontvangst van LAIV. Ze citeren talrijke onderzoeken die als zodanig bevestigen, waaronder:
• Van de 345 LAIV3-ontvangers had 29% detecteerbaar virus in hun nasale secreties, met maximale uitscheiding binnen twee dagen na vaccinatie 13
• In een onderzoek onder 200 kinderen van 6 maanden tot en met 59 maanden liet 79% ten minste één vaccinvirus af; uitscheiding kwam het meest voor bij jongere kinderen, waarbij 89% van de 6- tot 23-maanden-jarigen ten minste één vaccinvirus afstootte 14

GEEN Schaap
GEEN Schaap
1 jaar geleden

6200 zgn. Corona doden in een half jaar tijd.
65.000 doden tijdens griepseizoen 2014-2015.
3100 doden door de hittegolf tussen 10 en 16 augustus.

Zet de dingen in perspectief. Ik heb dit op HLN gemeld, maar dit wordt niet geplaatst. Rara.

Rob
Rob
1 jaar geleden

Het eerste wat ik me afvraag als die kinderen op school worden gebrainwashed is ‘waar zijn de ouders’? Ouders zouden niet moeten tolereren dat hun kinderen op school politiek worden gebrainwashed. De scholen zijn er om ze te leren rekenen, lezen, schrijven etc, niet om ze o p politieke wijze te indoctrineren. Je zou toch denken dat een beetje ouder zich minimaal gepasseerd voelt door zo’n school als ze zich daar met kinderen bemoeien zonder dat de ouders er bij betrokken zijn. Dan zou een gemiddelde ouder toch boos moeten worden op zo’n school en een leraar of directeur de wind van voren geven. Of heb ik dan een te menselijk beeld over ouders in deze tijd? Ouders worden al jaren in een slecht daglicht gezet. Ook op de brainwash technologie, ook wel tv genoemd. Vroeger had je bv series waar het juist om de familiebanden ging. Denk aan series als Falamy ties, Cosby show enz. In latere series worden de ouders als idioten, slappelingen, onvolwassen, enz neergezet en de kinderen als degenen die het allemaal beter weten. Het verzieken van familie banden wordt zo al decennia in de hand gewerkt zodat de politiek, scholen en andere organisaties steeds meer macht over de kinderen pakken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x