Homepagina » Buitenland » Zo worden Duitse kinderen geïndoctrineerd over corona
corona

Zo worden Duitse kinderen geïndoctrineerd over corona

Terwijl het leven in China al maanden weer normaal is, zucht het Westen nog steeds onder strenge maatregelen tegen corona. De maatregelen worden steeds extremer, zo zien we bijvoorbeeld in Australië. Daar hebben enkele besmettingsgevallen geleid tot strenge lockdowns.

Uit peilingen blijkt dat Australiërs positief staan tegenover nóg meer draconische maatregelen. Zo vindt een meerderheid dat mensen die positief getest zijn op corona een enkelband moeten dragen of naar een quarantainefaciliteit moeten. “Dat terwijl er maar heel weinig gevallen zijn; een stuk of 10 in Queensland, minder dan 5 in Zuid-Australië en nul in West-Australië. Toch zegt het volk: zodra je het krijgt, moet je een enkelband of naar de coronagevangenis,” zei Paul Murray op Sky News:

In Duitsland gaan ze nog een stapje verder. Daar krijgen kinderen op de basisschool wel heel bizar lesmateriaal voorgeschoteld. In een filmpje dat door Meldpunt Nederland op Facebook is geplaatst, is te zien dat kinderen een mapje met de AHA-regels krijgen: A staat voor afstand, H staat voor hygiëne en de tweede A staat voor alledaagse mondkapjes.

Vervolgens leren de kinderen hoe ze gezond moeten blijven: een mondkapje is goed, afstand houden is goed en handen wassen is goed. Niet goed: samen spelen, in elkaars oor fluisteren en samen zingen. Daar word je ziek van, suggereert de maker van het lespakket. Zo ver gaat de overheid inmiddels om kleine kinderen te indoctrineren en bang te maken.

Deze angst is niet gegrond!

Waar gaat het heen? Volgens influencer Tisjeboy Jay moeten we onze borst natmaken. “Je wordt beschouwd als een vijand van de volksgezondheid als je je moeder knuffelt, een verjaardag vieren wordt bestempeld als een misdaad en de spoedwet komt eraan. Dan heb je niet eens meer rechten in je eigen huis. Dit is nu! Terwijl het virus zo goed als weg is. Daarom moet ik je behoeden voor wat komen gaat,” schrijft hij op Facebook.

“Het gaat weer kouder worden, mensen worden ziek en mensen zullen sterven. Als de doden straks gaan vallen, zal er een enorme angstcampagne worden losgelaten op de bevolking. Ze gaan je het gevoel aanpraten dat je nergens meer veilig bent. Dit is nodig; zo blijf je de maatregelen accepteren en ontvang je het vaccin straks met open armen. Ik wil je op het hart drukken: deze angst is niet gegrond! It’s gonna get worse before it gets better.”

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
7 maanden geleden

“Zelfgerapporteerde vaccinatie tegen de griep voor het huidige seizoen werd in verband gebracht met een trend naar hogere virusuitscheiding in monsters met fijne aerosol; Vaccinatie met zowel de seizoensvaccins van het huidige als het voorgaande jaar was echter significant geassocieerd met een grotere uitstoot van fijne aerosol in niet-aangepaste en aangepaste modellen.
In aangepaste modellen zagen we 6,3 keer meer aerosoluitscheiding onder gevallen met vaccinatie in het huidige en vorige seizoen, vergeleken met geen vaccinatie in die twee seizoenen. ” EN WAT MET HET CORONA VACCIN?

Ron
Ron
7 maanden geleden

Hoewel het je misschien zal verbazen dat virusuitscheiding optreedt na bepaalde vaccinaties, zelfs de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), in hun rapport ‘Safety of Influenza Vaccines’ voor professionals, 12 stelt dat uitscheiding van het levende verzwakte vaccinvirus is “gebruikelijk” na ontvangst van LAIV. Ze citeren talrijke onderzoeken die als zodanig bevestigen, waaronder:
• Van de 345 LAIV3-ontvangers had 29% detecteerbaar virus in hun nasale secreties, met maximale uitscheiding binnen twee dagen na vaccinatie 13
• In een onderzoek onder 200 kinderen van 6 maanden tot en met 59 maanden liet 79% ten minste één vaccinvirus af; uitscheiding kwam het meest voor bij jongere kinderen, waarbij 89% van de 6- tot 23-maanden-jarigen ten minste één vaccinvirus afstootte 14

GEEN Schaap
GEEN Schaap
7 maanden geleden

6200 zgn. Corona doden in een half jaar tijd.
65.000 doden tijdens griepseizoen 2014-2015.
3100 doden door de hittegolf tussen 10 en 16 augustus.

Zet de dingen in perspectief. Ik heb dit op HLN gemeld, maar dit wordt niet geplaatst. Rara.

Rob
Rob
7 maanden geleden

Het eerste wat ik me afvraag als die kinderen op school worden gebrainwashed is ‘waar zijn de ouders’? Ouders zouden niet moeten tolereren dat hun kinderen op school politiek worden gebrainwashed. De scholen zijn er om ze te leren rekenen, lezen, schrijven etc, niet om ze o p politieke wijze te indoctrineren. Je zou toch denken dat een beetje ouder zich minimaal gepasseerd voelt door zo’n school als ze zich daar met kinderen bemoeien zonder dat de ouders er bij betrokken zijn. Dan zou een gemiddelde ouder toch boos moeten worden op zo’n school en een leraar of directeur de wind van voren geven. Of heb ik dan een te menselijk beeld over ouders in deze tijd? Ouders worden al jaren in een slecht daglicht gezet. Ook op de brainwash technologie, ook wel tv genoemd. Vroeger had je bv series waar het juist om de familiebanden ging. Denk aan series als Falamy ties, Cosby show enz. In latere series worden de ouders als idioten, slappelingen, onvolwassen, enz neergezet en de kinderen als degenen die het allemaal beter weten. Het verzieken van familie banden wordt zo al decennia in de hand gewerkt zodat de politiek, scholen en andere organisaties steeds meer macht over de kinderen pakken.

Dries
Dries
Reactie op  Rob
7 maanden geleden

Beste Rob,
Zal ik je uit de droom helpen?

Ouders mogen niet meer het schoolgebouw in! Mogen zich niet eens meer op het schoolplein vertonen! Laat staan bij de school betrokken zijn!
Allemaal in het kader van ‘corona’ !!

Althans, bij ons op school, want ik weet niet of die achterlijke regel overal in Nederland geldt?

Rob
Rob
Reactie op  Dries
7 maanden geleden

Dan wordt het tijd dat de ouders wakker worden want die zijn dan nog in slaap. Er is geen dodelijk corona virus. Het enige virus dat gevaarlijk is is het fascisme. Misschien doe je er goed aan om (nog) eens de speech van David Icke te beluisteren bij de protesten in Londen. Die legt het haarfijn uit hoe het zit. Het fascisme neemt ook de macht over de kinderen. Maar die macht hebben ze alleen als de ouders (als het om kinderen gaat) hen die macht geven. Als dat toegestaan wordt dan stellen ouders zich onmachtig op en LATEN de scholen de macht over hun kinderen nemen. Maar wat kan een school doen als ouders gezamelijk en massaal die school benaderen? Ouders zijn verantwoordelijk voor het leven van hun kinderen. Maar ja, als je al niet de verantwoordelijkheid over je eigen leven neemt, hoe kun je dan de verantwoordelijkheid over het leven van je kinderen nemen? Intussen laat je wel je kinderen in een gevangenis situatie indoctrineren. Dan wordt de school net als FEMA kampen voor volwassenen een opvoedkamp voor de NWO in plaats van een onderwijsinstelling voor de kinderen. Het wordt een gesloten instelling, net als een gevangenis of kamp. Maar dat laten de ouders zelf gebeuren want zij geven gehoor aan het fascisme. Kinderen kunnen dat helemaal lang nog niet begrijpen. Het zou toch inmiddels wel duidelijk moeten zijn dat corona geen gevaarlijk iets is maar dat het een dekmantel voor het fascisme is. En toch laat het gros zich nog steeds belazeren met de grootste leugen aller tijden. Er is alleen op deze site al zoveel aan de kaak gesteld met zoveel berichten van allerlei experts op diverse vlakken dat het inmiddels toch wel duidelijk zou moeten zijn. En dit is dan maar één website. Als het dan nog niet is doorgedrongen dan ben ik niet degene die wakker moet worden want ik droom wat dat betreft allang niet meer. Wakker worden houdt in ‘de realiteit onder ogen komen’ en dan moet je je Zelf ook onder ogen komen en niet meer die sprookjes en leugens geloven of volgen die je voorgeschoteld worden. Als dat niet vanuit je Zelf lukt dan zouden je kinderen de reden moeten zijn om dat wel te doen anders is hun leven straks echt verziekt. En wie denk je dat ze later zullen aanspreken daarover, de ouders of de scholen waar ze dan allang weg zijn? Wie heeft dan niet de verantwoordelijkheid genomen hun hun leven?

Walter
Walter
7 maanden geleden

Lang leve het verrotte onderwijssysteem

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Mondmasker vernietigt je gezondheid!

1.Mond Speeksel is
waterige vloeistof die door klieren in de mond wordt uitgescheiden, zorgt voor smering bij het kauwen en slikken en bevordert de spijsvertering…
Mondkap dragen krijg je droge mond, wat schadelijk is voor je gebit en je krijg tandvlees problemen.
2.Hypoxie is een conditie waarbij weefsels in het lichaam als geheel of in een bepaald deel van het lichaam niet voorzien worden van voldoende zuurstof.
3. Hypercapnie. Een verhoogde concentratie koolstofdioxide in het bloed.
4. Veel mensen krijgen een licht gevoel zijn hoofd. Kan niet goed adem halen raken ook in angst.
5. Als een crimineel mij beroofd, ik ga naar de politie, je kan deze persoon niet beschrijven als hij/zij een masker draagt. Daarom staat in de grondwet dat je gezicht mag niet bedekt zijn.

MONDMASKER VERNIETIGT JE IMMUUNSYSTEEM!!

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Als je dan toch ergens verplicht wordt om een mondkapje te dragen maak er dan een van kippengaas. Houdt ook geen virus tegen maar je kunt wel normaal ademhalen.

Tony
Tony
Reactie op  AlbertV
7 maanden geleden

Wat denk je van onzichtbare mondkapjes.

Alex
Alex
7 maanden geleden

Talk about child abuse!

Petrus
Petrus
7 maanden geleden

De wereld is gek geworden.

ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

De Duitse Geschiedenis herhaalt zich kennelijk weer.

De Duitse Politici en vooral de Duitse Reguliere Media moeten zich de ogen uit de kop schamen.

Patricia Müller
Patricia Müller
Reactie op  ProAsfalt
7 maanden geleden

Heb je gelijk. Met bangmakerij kan je de Duitsers in alle richtingen manipuleren. Ze zijn ontzettend bang en lafhartig. En dan zie je, dat ze uiteindelijk niets uit Hitler fascisme en DDR dictatuur geleerd hebben. En ook uit de corona dictatuur zalen ze uiteindelijk niks leren.

Ik weet, waarover ik het heb, want ik ben Duitse en ik leef in Duitsland.

ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Niet alleen Duitse Kinderen.

Ook Nederlandse Jongeren worden geïndoctrineerd.
Zie vanavond bij Op1.
Op1 heeft een drietal jongeren gevonden (vast na heel lang zoeken) die maandenlang na de infectie nog steeds (ernstige) klachten hebben.
https://op1npo.nl/2020/09/07/jonge-coronapatienten-sterre-de-jong-maurits-de-jong-en-rosanne-stam-zijn-nog-steeds-aan-het-revalideren-van-het-virus/

Dit wordt natuurlijk gedaan om de angst er goed in te houden.

Maar gelukkig is de Griep volkomen ‘on’schuldig en wordt geen enkele jongere door de griep blijvend getroffen. Echt waar.

Wordt tijd dat de reguliere media voor het gerecht wordt gebracht.

Philip
Philip
Reactie op  ProAsfalt
7 maanden geleden

Net zoals in België, hier zijn er ook mensen na maanden in coma (kunstmatig) zijn geweest aan het herstellen van Corona, verteld de main stream media.
Maar in de realiteit zijn die mensen niet aan het herstellen van Covid 19, maar wel door die kunstmatige coma!!

x

Check Also

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x