Universum

Verkeerslicht gefotografeerd op Mars?

Help mee door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Britse UFO-jager die elke dag de foto’s van Marswagen Curiosity op de website van NASA bestudeert, zegt een verkeerslicht te hebben gezien op de rode planeet. Het gaat om een foto die op 19 september door Curiosity is gemaakt op Mars.

“Ik volg de foto’s van NASA vanaf het begin en surf iedere dag naar de website om de nieuwe beelden te bestuderen,” citeert de Western Daily Press Joe Smith. “Toen ik deze foto zag dacht ik: ‘hier is iets vreemds aan de hand’.”

Hoewel Smith gelooft dat het object op de foto ‘duidelijk is ontworpen door een intelligent wezen’, gaat het hoogstwaarschijnlijk om een vreemd gevormde rots.

Enkele dagen geleden zag Paul Scott Anderson van The Meridiani Journal een bizarre ‘bal’ op Mars. Volgens wetenschappers van het Jet Propulsion Laboratory (JPL) in Californië was het een rots die zijn bolvorm had te danken aan concretie, een proces waarbij mineralen hard en compact worden.

Het is niet de eerste keer dat UFO-jagers vreemde objecten zien op foto’s van Mars. Eerder werden al een leguaan, een vinger, een schedel en een dijbeen ‘gezien’ op de rode planeet.


[AD]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zoutoplossing
Zoutoplossing
8 jaren geleden

Leuke en curieus gevormde stenen! Dat soort stenen waarmee je met behulp van een gezond stukje fantasie leuke vormen in kunt zien zijn ook op aarde te vinden, altijd leuk om te bestuderen.

Bij gebrek aan stenen kun je ook naar wolken staren, verbazingwekkend wat je dan “te zien” krijgt. 🙂

Carlijn
Carlijn
8 jaren geleden

Een stenen verkeerslicht? Zouden de Flinstones dan echt bestaan?

Arnold
Arnold
8 jaren geleden

Verkeerslicht. Voor welk verkeer dan? Als daar ook nog foto’s van zijn dan kan ik er nog wel inkomen.
Maar meer dan een glimlach heeft het bij mij tot nu toe niet opgeleverd. Toch denk ik dat wij meer niet weten dan wel weten over de planeet Mars.

Rory
Rory
8 jaren geleden

Oh crap een Dalek! ik dacht dat die uitgestorven waren…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x