Paranormaal

VIDEO: Politie New Mexico legt geest vast op camera

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 20 september jongstleden bekeek politieagent Karl Romero uit Española in de staat New Mexico beveiligingsbeelden toen hij plotseling iets vreemds zag. Hij kon zien hoe een spookachtige verschijning over de parkeerplaats bewoog en door een gesloten hek ging.

“Ik dacht eerst dat het een vlieg of een mot was, maar toen zag ik de benen en bleek het een mens te zijn,” vertelde Romero aan zender KOAT. Het object in de video lijkt te lopen. Hoewel de claims van de rechercheur veel wenkbrauwen doen fronsen, zegt Romero dat er vaker vreemde gebeurtenissen plaatsvinden op het politiebureau.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Veel agenten hebben bepaalde dingen gezien,” zei rechercheur Romero. “Sommige agenten hebben in de vergaderruimte adem in hun nek gevoeld.” KOAT meldt dat het bureau, dat in 2006 is gebouwd, niet op een oude begraafplaats staat en dat er ook geen gevangenen op het terrein zijn gestorven.

De meeste mensen die op het politiebureau werken hebben wel een vreemd verhaal te vertellen. Veel van de agenten hebben midden in de nacht vreemde geluiden gehoord of zagen in de hal vreemde afbeeldingen die ze niet konden verklaren.

Is de verschijning in de video een vuiltje op de lens of een bezoeker uit het hiernamaals? Voor Romero is het duidelijk. “Ik geloof in geesten,” zei hij. “We hebben in de omgeving een paar onopgeloste moorden gehad.”

[KOAT, FoxNews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sola
Sola
9 jaren geleden

Als er ergens gebouwd wordt, kan ook energie vrij komen of worden verstoord. Daar is geen kerkhof o.i.d. voor nodig. Het kan ook gaan om energie (residu-energie of een echte geest) in de buurt. Dus de onopgeloste moorden zouden ermee te maken kunnen hebben.

Rory
Rory
9 jaren geleden

De laatste tijd ben ik zelf meer van mening dat “Geesten” verschijningen zijn van parrallelle dimensies. Waar op sommige plekken de muur wat zwakker is tussen dimensies. Het sijpelt dus door.

hier is het wel moeilijk te zien. Het leek namelijk of de bewaker van de rechter camera doorliep naar het andere camera veld. een soort… ja ja ghosting 🙂 En links in dat beeld is dat dan ook een verschijning of een stilstaande bewaker?

Pia Maria van der Winden
Pia Maria van der Winden
9 jaren geleden

Ik denk ook dat daar het raakpunt bestaat tussen 2 dimensievormen.
Als een elektron om een kern draait, kan hij ook plotseling even wegploppen zonder we weten waar deze blijft, maar op precies hetzelfde tijdstip ergens anders te voor schijn komt. Geen tijd ertussen, wat wij wel zouden verwachten.
Wat betreft de geestverschijning is dat precies hetzelfde. Even in dit moment en vervolgens terug.
Als we een 2 dimensionaal vlak nemen en daar een potlood rechtovereind opzetten met een lichtbron erachter, valt de schaduw op het 2 dimensionale vlak, zonder dat degene die daar “leven” het potlood ooit waar kunnen nemen. Dat zou in principe ook een geestverschijning kunnen zijn. 1, 2, 3 en vier dimensies kennen wij, maar er zijn er veel meer. Wij kunnen dat niet zien.
Naar waarschijnlijkheid ligt onze dimensie(s) opgerol tussen de grotere dimensie(s). Zie het als een spons met gaatjes.

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x