Buitenland

“Verkiezing van Trump was staatsgreep door Netanyahu”

Help mee door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De verkiezing van aankomend president Donald Trump was een ‘staatsgreep’ door de Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu en criminele zionistische groepen in de VS. Dat zegt een Amerikaanse onderzoeker.

“Trump is een creatie van de meest extremistische elementen binnen de zionistische georganiseerde misdaad,” zei auteur en politiek commentator Kevin Barrett.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Trump is gedurende zijn hele carrière een ‘frontman geweest voor georganiseerde misdaad’, aldus Barrett. “Dat is alles wat hij ooit gedaan heeft.”

Valse hoop

“We zijn juist getuige geweest van een vijandige overname van de VS,” zei de analist. “De verkiezing van Donald Trump was een staatsgreep door Netanyahu, die de VS in zijn macht heeft.”

Volgens Barrett gaf Trump Amerikaanse kiezers tijdens de verkiezingscampagne valse hoop.

“De dingen die hij zei gaf mensen hoop en deed hen geloven dat hij een vredeskandidaat is, maar dat was een list om Netanyahu en zijn zionistische handlangers de VS te laten overnemen,” voegde hij toe.

VN-resolutie

Netanyahu trekt zich ondertussen weinig aan van de aangenomen VN-resolutie die het bouwen van nederzettingen in bezet gebied scherp veroordeelt.

Hij gaat door met harde diplomatieke maatregelen en wijst naar president Obama als het brein achter Israëls nederlaag bij de VN.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry verwierp de Israëlische kritiek op de resolutie.

Isolement

Hij zei dat Israël een internationaal isolement riskeert met het beleid om nederzettingen op de Westoever en in Oost-Jeruzalem toe te staan.

Trump beschuldigde president Obama ervan Israël ‘met complete minachting’ te behandelen en allerlei blokkades op te werpen tijdens de machtsoverdracht.

Stuk meer ruimte

Vorige week maakte Trump nog eens duidelijk dat Israël van hem een stuk meer ruimte zal krijgen dan zijn voorganger.

“Het begin van het einde was de vreselijke deal met Iran en nu dit. Wees sterk Israël, 20 januari komt er snel aan,” twitterde hij.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
7 jaren geleden

LS…

We gaan nog dingen meemaken in dit jaar die je niet voor mogelijk houdt ! Een ding schijnt zeker: Bibi zal ook branden en Trump zal moeten buigen voor iedereen die meer power heeft dan hij. En dat zijn er velen !

emka
emka
7 jaren geleden

Tuurlijk.
niet tegen je verlies kunnen.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opmerkelijk nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
Henk Terlouw
Henk Terlouw
7 jaren geleden

Dus als ik het goed begrijp was Amerika eerst van indianen, toen kwamen de blanken, vervolgens werd Amerika overgenomen door de joden, toen liet Obama de Arabieren binnen en nu nemen de joden het weer over?

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x