Homepagina » Buitenland » “Verkiezing van Trump was staatsgreep door Netanyahu”
"Verkiezing van Trump was staatsgreep door Netanyahu"

“Verkiezing van Trump was staatsgreep door Netanyahu”

De verkiezing van aankomend president Donald Trump was een ‘staatsgreep’ door de Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu en criminele zionistische groepen in de VS. Dat zegt een Amerikaanse onderzoeker.

“Trump is een creatie van de meest extremistische elementen binnen de zionistische georganiseerde misdaad,” zei auteur en politiek commentator Kevin Barrett.

Trump is gedurende zijn hele carrière een ‘frontman geweest voor georganiseerde misdaad’, aldus Barrett. “Dat is alles wat hij ooit gedaan heeft.”

Valse hoop

“We zijn juist getuige geweest van een vijandige overname van de VS,” zei de analist. “De verkiezing van Donald Trump was een staatsgreep door Netanyahu, die de VS in zijn macht heeft.”

Volgens Barrett gaf Trump Amerikaanse kiezers tijdens de verkiezingscampagne valse hoop.

“De dingen die hij zei gaf mensen hoop en deed hen geloven dat hij een vredeskandidaat is, maar dat was een list om Netanyahu en zijn zionistische handlangers de VS te laten overnemen,” voegde hij toe.

VN-resolutie

Netanyahu trekt zich ondertussen weinig aan van de aangenomen VN-resolutie die het bouwen van nederzettingen in bezet gebied scherp veroordeelt.

Hij gaat door met harde diplomatieke maatregelen en wijst naar president Obama als het brein achter Israëls nederlaag bij de VN.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry verwierp de Israëlische kritiek op de resolutie.

Isolement

Hij zei dat Israël een internationaal isolement riskeert met het beleid om nederzettingen op de Westoever en in Oost-Jeruzalem toe te staan.

Trump beschuldigde president Obama ervan Israël ‘met complete minachting’ te behandelen en allerlei blokkades op te werpen tijdens de machtsoverdracht.

Stuk meer ruimte

Vorige week maakte Trump nog eens duidelijk dat Israël van hem een stuk meer ruimte zal krijgen dan zijn voorganger.

“Het begin van het einde was de vreselijke deal met Iran en nu dit. Wees sterk Israël, 20 januari komt er snel aan,” twitterde hij.

[PressTV]


Vond je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

36 reacties

 1. Amerika en Israel, de grootste schurkenstaten ter wereld. zonder hen zouden er geen oorlogen zijn..

  25 likes
  • mwa… volgens mij is degene die de meeste doden op aarde op zijn geweten heeft nog steeds die pedofreet mohammed en zijn Islam volgelingen.

   3 likes
  • De nazi’s waren anders ook niet zulke lieverdjes hoor.

   1 likes
   • Mooie keus, Kees. Volgens wijlen Willem Oltmans, onze beste journalist wat mij betreft, zijn Amerika en Israel de nieuwe Nazi’s.

    Willem Oltmans
    New Nazis
    ‘Pamfletten die willen aantonen dat, uit het oogpunt van de auteur, de Verenigde Staten onder leiding van George Bush Junior zullen veranderen in “the Evil Empire” van de 21e eeuw. Hij verdedigt de stelling dat als het ABM verdrag met Rusland uit 1971 uit de tijd is, het NATO verdrag van 1947 als eerste zou moeten worden afgedankt. Het European-US verbond om de USSR te vernietigen heeft zijn oorspronkelijke doel voorbijgestreefd. West-Europa en het huidige EU zijn slechts marginale schiereilandjes aan de massieve Euraziatische landmassa Rusland, die zich uitstrekt van voorbij de Oeral tot aan Chamkatka.’

    http://www.dbnl.org/tekst/oltm003newn01_01/

    1 likes
  • De één heeft z’n vingers gebrand aan 9/11 de andere aan te hete pizzas of toch beide?

   1 likes
 2. Dus als ik het goed begrijp was Amerika eerst van indianen, toen kwamen de blanken, vervolgens werd Amerika overgenomen door de joden, toen liet Obama de Arabieren binnen en nu nemen de joden het weer over?

  10 likes
  • Hallo Henk, ik denk dat Arabieren nooit veel te vertellen hebben gehad in de USA. Het lijkt erop dat sinds het bestaan van Amerika altijd Engelsen (Angelsaksen) en joden aan de top hebben gestaan, tot aan de dag van vandaag. Via geheime genootschappen en Zionisme (Talmudisme) hadden ze altijd de touwtjes in handen. Wat mij betreft was het ook zo in het Westen, ook voordat de US werd gesticht. De geschiedenis spreekt boekdelen.

   6 likes
   • Ik zag dit op Wikipedia onder WASP (White Anglo-Saxon Protestant). Dat verklaart ook veel.

    ‘Vooral in de 19e en tot het midden van de 20ste eeuw bepaalden WASP-families het politieke leven in de VS.’

    Belangrijke WASP-families
    Nederlandse voorouders: onder anderen de familie Vanderbilt en de familie Roosevelt.
    Duitse voorouders: onder anderen de families Rockefeller, Heinz, en Astor;
    Franse voorouders: onder anderen de familie Du Pont;
    Schotse voorouders: onder anderen de familie Carnegie;
    Schots-Ierse voorouders: onder anderen familie Mellon.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/White_Anglo-Saxon_Protestant

    6 likes
    • Ik heb ook liever WASP families aan de macht dan een stelletje Allahu Hakbars. Ik hoop dat je dat begrijpt.

     2 likes
     • Dat snap ik wel gezien onze christelijke achtergrond. Probleem is dat deze WASP families waarschijnlijk de God van de macht en geld vereren (figuurlijk gezien natuurlijk, volgens mij zijn de meeste huidige machthebbers atheistisch-communistische machtsgeile criminelen), niet de christelijke waarden en normen die voor ons heilig zijn en trouwens ook voor de doorsnee moslim.

      Probleem is niet de religie hier, probleem is dat er geen normen en waarden in ons huidige corrupte financiele en politieke systeem zijn. De natte droom van deze families die al eeuwen het stokje doorgeven is Bolsjewistisch Sovjetunie. Een kleine groep aan de macht, de rest is werkvee. Daar hoor jij ook bij, Kees.

      1 likes
     • Ik zit niet in loondienst, hoor.

      0 likes
 3. @Elise.
  Wat een gezwam vertel jij hier zeg.
  Ik adviseer je om eens wat minder geestverruimende middelen te gebruiken.
  Ik spreek uit ervaring: ik doe géén drugs meer, en denk ineens veel helderder.
  Hou je maar eens bezig wat écht belangrijk is, en niet deze ‘ver van mn bed show’.

  Ik kan je oeverloze gezwam in ALLE topics niet meer lezen. Je ziet ergens een cijfertje, en dan is het ineens een oude cultuur die de zionisten aan’t kruis willen nagelen. Of zoiets.
  Mens…doe eens rustig!

  4 likes
  • Nee, dat bedoel ik niet/goed alles lezen, zij voeren zelf het kruis nagelen uit bij mensen(omdat zij het geheim niet kennen) Met het kruis nagelen/Jezus wordt overigens de passering/kruizen van de aarde door die nevel(zonder bescherming van de zon, omdat de planeten standen zo staan) bedoeld. Alle heilige boeken gaan over natuurlijke gebeurtenissen/planeten/zon enz. Ze zijn in wederkerende teksten geschreven. Een begin en een eind en van het eind naar weer een begin. Een Niburu.
   Alle wereldleiders kennen dit: bewijs: bekijk de symbolen van de ridderordes. Erdogan heeft de halve maan op zijn stoel. Poetin het andreas kruis. de stier(orion) bij EU gebouw(toren van babel) Zelfs de sterren in de vlag van de EU staan voor planeten. De kleur blauw voor de maagd/september. En nog vele voorbeelden. Alles is voorop gezet/wordt gestuurd.
   Voor bepaalde mensen is het heel moeilijk om het totaal plaatje te zien. Dit komt, omdat je heel veel moet lezen om er iets van te begrijpen. Met andere woorden: de symboliek/occulte te herkennen/kunnen lezen.
   Tip: voordat je iemand afzeikt. Lees eerst eens waarover ik schrijf. Ga zelf eens onderzoek doen. Vraag jezelf af: Hoe, waarom, waar komen we vandaan enz. Waarom zit jij op de startpagina: Hoe zit het nu echt? Veel lees plezier.

   4 likes
   • Beste Elise49, Je hebt twee clusters planeten, van Zon t/m Saturnus en van Uranus t/m de Zwarte Maan. De wereldleiders en elite werkt occult, probeert alles te controleren en zit wat dat betreft gevangen in de Saturnale wetmatigheden (Saturnus heeft de Ring-niet-Verder) en zijn gericht op de Zon. Ze willen de mens ook gevangen houden in deze wetmatigheden, de evolutie tegenhouden op hun manier…. Het tweede cluster is de bevrijdende astrologie (de Zwarte Lichten), Hier zijn de planeten niet meer gericht op de Zon maar op de Zwarte Maan en gaat het om kosmisch bewustzijn. Het tweede cluster kun je ook zien als de Hand van God/Allah. In de Koran staat: (al Anfal) But they plan and Allah plans, and Allah is the Best of Planners…. Wie zijn zij, de elite, ze denken dat zij gelijk aan God zijn maar er is maar Een, de Schepper. Aangezien de elite egoistische doeleinden nastreeft zullen zij niet succesvol zijn want ze zijn volledig afgedwaald van het Goddelijk Plan…. Elk mens is verantwoordelijk voor zijn eigen daden.

    0 likes
 4. Dat is meer geloofwaardiger dan een Russische hack. Hopelijk heeft Nethanyahu daarmee zijn doodsvonnis getekend samen met Israel.

  6 likes
 5. Het(agenda) blijft/is een hegilaans schaakspel. Einddoel=zeven zegels/nieuw tijdperk/slang die in zijn eigen staart bijt, dus niemand is veilig. Ook Is ra el(betekenis: is zonne god) zelf niet. ISRA is je ip adres/nummer, EL = elektriciteit. Via technologie wordt/is de wereld al 1. http://www.globalswitch.com Eigenaren de Reuben Brothers, 1 van de 12 stammen van Israel. 12 apostelen, ook de sjiieten(eerste lijn Mohammed aanbeden) hebben 12 dienaren en de 13 is de nieuwe mahdi(Koran) Hetzelfde verhaal zoals de bijbel. Alle drie de geloven hebben Abraham als stamvader(zij bezitten de kennis van de zon/maan/hemelkalenders). 12 zijn de symbolen voor het planeten stelsel.
  Als het verhaal van Earthwatch(you tube filmpjes) klopt(dat er veel magnetische energie op de aarde afkomt, dan is het netwerk van wifi/cern enz. een schild). En als de aarde door de gouden wolk(Israel had hier een nummer over bij songfestival/golden boy) heen gaat, dan wordt de aarde even niet beveiligt door de energie(helium) van de zon. Dan vallen de sterren/brokstukken/gruis enz. van deze wolk op de aarde.(under de doom verhaal/bijbel). De legertroepen over de hele wereld zijn hiervoor bedoeld(zo ook de kernraketten om het gruis tegen te gaan) en niet voor land tegen land oorlog. Alle wereldleiders/schaduwregeringen) weten dit.(elite verstopt zich onder de grond) De chinezen hebben de draak. India Shiva. Culturen die veel ouder zijn dan de drie geloven. Alles draait dus om de zonnekalender.(overal staan obelisken(bv Vaticaan) Zo ook de mythologie verhalen.(stonehenge/wiel van Yule enz.) Ooit afgevraagd waarom onze dagen zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn. 7 dagen. Jaar enz. Om te tellen/te berekenen. De komst van Niburu.(event) Niet voor niks is het shemitah jaar uitgesproken(schulden vereffenen en graanschuren volstouwen)En volgens velen zullen we die zien rond 23 september 2017.(meer hierover op deze site en niburu.nl).
  Het gevaar komt dus van boven en het komt als een dief in de nacht!

  1 likes
  • Om dit Event te verbloemen zou men wel eens een nep Alien invasie kunnen gebruiken. Vergeet niet, dat alle kennis over technologie al eeuwenlang bestaat. Zie schilderijen op deze site. Nog meer bewijs dat er iets staat te gebeuren. 2015 was officieel het jaar van het licht.(zowel bij kerk als kunstlicht). 21 september is officieel de dag van de vrede. Als dit Event/dag des oordeels gebeurt, dan gaan mensen elkaar helpen en maken de ruzies/oorlogen onderling niks meer uit. Niburu wordt ook wel the Ferry of the planeet crossing genoemd. The Ferry is de zonnebark. Het is het schip waarmee de zonnegod Ra door de wateren door de noen voer.(de buis en nevel/wolk zie filmpje Earthwatch) Het had als belangrijkste taak om de zon weer terug te voeren naar de aarde. Het moest door 12 poorten heen, elk uur. Als het door de laatste poort heen gaat, dan komt de zon weer op de aarde.(dus na de drie dagen duisternis) Bij de Sumerians: the winged planet. 12de planeet/Anakim. Kim is horizon. Annunaki. Anu of An betekent overigens de eerste onder de scheppers/parilicious(stand van de zon enz.)

   1 likes
   • In oude culturen/geloven/mythologie wordt dit Event beschreven als oorlog in de hemelen. Bijbel: “Toen brak er oorlog uit in de hemel. Michaël en zijn engelen bonden de strijd aan met de draak (=de satan). De draak en zijn engelen(planet x en zijn manen/gouden nevel/energie of hoe je het ook noemen wilt) boden weerstand maar werden verslagen: sindsdien is er voor hen in de hemel geen plaats meer.” (Openbaring 12:7-8, NBV200) 3600 jaar dan/maya’s cycli 5125 jaar.
    Michael is een aartsengel. Dus ook van de mensen. Dus het zijn mensen/ouden/ouderlingen/kosmonauten die in de hemel kunnen vertoeven. De Maya’s/Dogon enz. spreken allemaal over kosmonauten die hen kennis bracht. Dus is het allemaal al eerder gebeurt. Vandaar de verschillende tijdperken. Dus niet alle mensen zijn/waren van de aarde weggeveegd. Gebeurt dit wel met je: dan is het je lot. Pluk de dag en geniet van het samen zijn/natuur enz. Kleine troost: uit je as groeit weer leven.(denk aan vulkaan/vruchtbare grond) Dus kom je op 1 of andere manier toch weer terug.

    4 likes
  • Geen goede vooruitzichten dus….

   0 likes
   • Ja en nee. Met een beetje/veel geluk aan je zijde(plek waar je woont/of hoe mensen met elkaar omgaan) dan zou je het kunnen overleven. Zie oude verhalen. Grotten/ondergrondse stelsels overal op de wereld. Turkije, Australië enz. En misschien toch een soort van UFO vloot die mensen ophaalt. Vooral de jongeren. Misschien is de menselijke chip wel voor een reset voor het geheugen. Een nieuw tijdperk met traumatische mensen beginnen lijkt mij ook niet bevorderlijk. En het geheim van de zonnekalender mag natuurlijk niet doorgegeven worden. Waar ik eigenlijk tegen ben, als de chip gebruikt wordt voor totale controle middel in een nieuw tijdperk. Zie het(eindtijd) als positief. Mensen(wijze) zullen nader tot elkaar komen. Daarin heeft de paus(nieuwjaars preek) dan wel weer gelijk.(maar hij weet het geheim(niet voor niks een sterrenwacht aanwezig op het Vaticaan) en daarom noem ik zijn preek een sausje). Ook zijn woorden over aliens. Dat zijn gewoon mensen/ouden(die alle kennis al hebben/weten over de zon/kalenders/ufo’s) Die ufo’s zijn er om het gruis tegen te houden. Satellieten om de standen te meten/ voor het schild enz.

    0 likes
 6. Caesar Lion Cachet

  LS…

  We gaan nog dingen meemaken in dit jaar die je niet voor mogelijk houdt ! Een ding schijnt zeker: Bibi zal ook branden en Trump zal moeten buigen voor iedereen die meer power heeft dan hij. En dat zijn er velen !

  4 likes
 7. Omdat de Israelieten zowel de natuurlijke god als technologie vereren/de agenda uitvoeren(nu zijn ze nog uitverkoren) worden zij uiteindelijk toch vervloekt.(karma) Dus het is daar ook niet veilig.

  4 likes
 8. IS is onderdeel van de agenda.(zionistisch gestuurd) De moslims worden gewaarschuwd door de Koran. Laat je geest niet meenemen door de djin.(valse god). In de Koran staat trouwens ook heel die oorlog in de hemelen beschreven. Moslims worden nu verleid door de verschillende geloof stromingen onder moslims zelf, die door geld gestuurd worden. De enige waarheid is het Koranisme.(zij die voor leven staan) Ook gebaseerd op de natuurfenomenen, zoals de bijbel, die zich nu voltrekken. De tekenen aan de hemel. God is de natuurwetten/Karma. Zowel bij de mens, als de natuurlijke gebeurtenissen. Het ethische/etherische.
  Kijk eens naar de lucht. Luister naar het geluid in de lucht. Het klinkt anders. Doffer. Hier op de site een verhaal over het noordelijk licht/geluid. De boeddhistische monnik die al jaren bidt in het uiterste noorden(ook een verhaal die hier voorbij is gekomen) De zingende grot. Geluiden/fata morgana’s overal op de wereld enz.
  Het is echt niet moeilijk om de puzzelstukjes in elkaar te zetten als 1 puzzel. Logisch nadenken. Alle kennis meenemen.

  4 likes
 9. Tuurlijk.
  niet tegen je verlies kunnen.

  2 likes
 10. De Maya’s hadden een kalender van 5125 jaar. Elk tijdperk/cultuur heeft een andere tijd/jaarberekening. 5125-2016=3109 is pagina in Hebreeuwse bijbel van aankondiging van het teken dat de tijd voorbij is en de 2de komst van Christus. Let wel: dit is onder mensen, maar ook de passering/Event/kruising van de aarde in kosmos.
  Volgens Earthwatch is de mega energie naar aarde toe echt begonnen in dec 2016. Volgens een andere kenner/kennis al in okt 2016.
  Toeval? Alle verhalen/tekeningen/gebouwen/kunstwerken enz. uit het verleden/oudheid enz. 1 hoax? In elk verhaal schuilt een kern van waarheid.

  2 likes
 11. Voor meer informatie over de gouden nevel/energie van buiten aarde: zie wijwordenwakker.org onder universum.

  2 likes
 12. Intussen bestaan er zoveel (complot)theoriën dat door het bos de bomen niet meer te zien zijn. Ik gooi er nog een complottheorie bij: Trump is gekozen omdat de VS nog steeds racistisch is en haar blanke bovenlaag een zwarte als president en daarna ook nog eens een vrouw (2 minderheden achter elkaar zou een enorme klap zijn voor de ego van de blanke man) echt niet kon tolereren.
  Bovendien stoken de voorspelligen in de bijbel al enige tijd het vuurtje flink op. De bijbel is gespecialiseerd in het demoniseren van niet-Israelis, het aanbidden van Israelis en het prediken van hel en verdoemenis. Satan is de hoofdpersoon in de bijbel en God speelt slechts een bijrol (een soort politieman die Satan moet oppakken en opbergen).

  0 likes
  • Daar wil ik wel wat over zeggen. Volgens mij is Trump niet verkozen, maar geselecteerd door de machthebbers. Ik kan niet geloven dat 50% op hem heeft gestemd, ongeacht de anti-Clinton stroom. Amerikanen zijn ongeinformeerd, maar zoiets als de vrouwonvriendelijke daden van Trump zou de meerderheid van de religieuze Amerikanen niet kunnen trekken.

   De bijbel moet ik nog steeds gaan lezen, maar het schijnt dat het Oude en Nieuw Testament volledig met elkaar in tegenspraak zijn. Het Oude T. is ook de Tora van de joden waar naar voren komt dat de wereld volledig om de joden draait, de rest is bijzaak. Het Nieuwe Testament zou een veel positievere boodschap hebben met het wel en wee van Jezus en zijn gevecht tegen de geldleners. Tegen degenen die zich onterecht joden noemen.

   Nieuwe Testament » Openbaring » hoofdstuk 2
   9. Ik weet uw werken, en verdrukking, en armoede (doch gij zijt rijk), en de lastering dergenen, die zeggen, dat zij Joden zijn, en zijn het niet, maar zijn een synagoge des satans.

   http://www.statenvertaling.net/bijbel/open/2.html

   1 likes
 13. stem op geen enkele populistische partij!
  We raken verdeeld daar door. Open mind ; open grenzen!

  1 likes
 14. Wat een grote onzin!! Tuurlijk laten we lekker de boel overnemen door de religie van liefde, Islam, en de moslims van Amerika en Europa lekker het Kalifaat maken. Dan kom het helemaal goed hoor! Stelletje idioten!

  0 likes
 15. Ik ben niet bepaald pro-Israel, gezien hoe zij omgaan met hun buren, maar DIT… dit is echt te absurd voor woorden!!!

  De Communistisch-Fascistische Anti-Humanitaire Nieuwe Wereld Orde poogd zijn eigen been eraf te snijden om maar te proberen de populistische bevrijding van de VS en Europa maar tegen te gaan. Compleet absurd!

  0 likes
 16. Ik ben blij met Trump ondanks dat hij.ook niet verschoond is van elite relaties. Maar de Clintons kliek en Obama was ook niet alles en hun relatie met Israel was niet interessant voor de media . Maar als iemand wel meer relatie heeft met Israel dan komt alles in beweging om het te stoppen, of het leugens zijn of niet maakt waarschijnlijk niet uit. Ik ben blij dat er iemand vorr dit kleine land opkomt wat te midden van vijandelijke landen ligt omdat er een grote plan is met Jeruzalem.

  0 likes
 17. Nee, was niet nodig. VS is al sinds de coup van de bankiers in Talmoedische handen/banden;
  in 1913 – met een list – grepen ze het monopolie op de geldcreatie – tegen rente.

  De VS heeft sindsdien de facto een 1-partijen stelsel. Heks Hillary, en Trump zitten in dezelfde congsi.
  Zo zaten beiden aan bij het jaarlijkse Jezuïeten diner. Gastheer: Paapse Cardinaal Dolan.

  Je bent te lui om jezelf enigszins behoorlijk te informeren over de essentiële zaken in de politiek als je al dat bedrog nóg niet doorziet.
  enkele lees, luister tips:
  http://wariscrime.com/new/the-usa-isnt-a-country-its-a-corporation/
  http://www.cooperatiedevrijemedia.nl/2016/10/de-weg-naar-een-totale-dictatuur-amerikas-schaduw-regering-en-hun-stille-coup/
  How Israel Lobby took control of US foreign policy:
  http://www.informationclearinghouse.info/article23098.htm

  Netanyahoe is een oud-commando. Een vréselijk sadistische staat van dienst. Dat typeert zijn premierschap. Hij zoekt ruzie met de hele wereld – provoceren. Dan met kernwapens/Mossad-IS erop!

  Nu slaat hij als een wilde om zich heen. Alle landen, deelstaten, steden zelfs die BDS ondersteunen neemt hij (letterlijk) onder vuur (ook middels terreuraanslagen – waarvan (uiteraard) hij moslims de schuld geeft).
  https://www.sott.net/article/338112-Netanyahu-warned-New-Zealand-that-its-support-for-UN-resolution-would-be-declaration-of-war
  Komt nog bij, dat hij nu álle landen in de VN die de illegale nederzettingen/annexatie in/van eveneens illegaal bezette gebieden vooroordeeld hebben, dat hij al die landen nu ‘onder vuur neemt’.

  Hij maakt alleen maar ‘vrienden’ om van hen te kunnen profiteren voor de kwaadaardige doelen. De Bolsjewiekse heilstaat. Een mondiale slavenkolonie olv. de Talmudisten. De Joden worden hierbij door de Talmudisten gebruikt als menselijk schild. (Pogroms in de oude USSR, en de Holocaust twee van de meest bekende voorbeelden hoe deze Talmudisten al vele miljoenen Joden over de kling hebben gejaagd.
  2 leestips met kennis die het staatonderwijs al een eeuw censureert; de geschiedenis is taboe:
  Zionists The Enemies Of Jews:
  http://rense.com/general54/zins.htm
  http://www.truetorahjews.org/zionists-and-nazis-worked-together-sow-seeds-anti-semitism-germany

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

artsen

Waarom er minder patiënten sterven als artsen staken

Er is onlangs een einde gemaakt aan ...

bill gates

Bill Gates: Covid-19 komt in oktober-november in alle hevigheid terug

De Amerikaanse miljardair en softewareontwikkelaar Bill Gates ...