Gezondheid

Man met ‘ongeneeslijke’ kanker genezen door honing en kruiden

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dertien jaar geleden kreeg Ante Krešić uit Kroatië te horen dat hij zou sterven aan de gevolgen van longkanker. Artsen konden niets meer voor hem doen. Hij kwam in contact met een vrouw uit Bosnië en Herzegovina, die van kanker was genezen door een combinatie van gember en honing.

Krešić had niets meer te verliezen en besloot het middel te proberen. Hij herstelde volledig. “Ik werd in april ontslagen uit het ziekenhuis en in de zomer was ik een totaal ander mens,” zei hij. “Toen ik contact opnam met mijn artsen konden ze niet begrijpen dat ik nog leefde. Ze konden hun ogen niet geloven toen ze de resultaten van de onderzoeken kregen.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Man met 'ongeneeslijke' kanker genezen door honing en kruiden
Ante Krešić

Het bleek dat Krešić, die inmiddels imker is geworden, kankervrij was. Van over de hele wereld nemen mensen contact met hem op om meer te weten te komen over zijn geneesmiddel. Voor de sceptici heeft Krešić uitgebreide documentatie opgesteld.

Uit grotschilderingen blijkt dat honing 8000 jaar geleden al werd gebruikt voor genezingsdoeleinden. In de graftombe van Toetanchamon is 3000 jaar oude honing gevonden. De Romeinen en Grieken gebruikten honing om wonden te genezen. Wetenschappers van de Universiteit van Zagreb in Kroatië ontdekten in 2004 dat honing de tumorgroei bij muizen kan stoppen.

In het Journal of the Science of Food and Agriculture schreven de onderzoekers dat producten van de honingbij waarschijnlijk een soortgelijk effect hebben op mensen. Hoofdonderzoeker dr. Nada Oršolić concludeerde dat dergelijke producten kunnen helpen bij de beheersing van tumorgroei.

[Healthy Food House]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
9 jaren geleden

Hij zal niet de enige met kanker zijn daar, dankzij de humanitaire acties van Billie Clinton die het land heeft bezaaid met zwaar Uranium.

Wel fijn om te horen dat de mensen daar niet allemaal zich laten bedoezelen en verzieken door het medisch industriële complex.

m.v.bommel
m.v.bommel
9 jaren geleden

Puik dit soort artikelen!
Ik ben ook zeker overtuigd van de werking van honing en andere natuurproducten.
Maar..er staat nooit bij HOE de honing, of wat ook, gebruikt werd.
Door de koffie? In het eten, of gewoon puur?

pietje
pietje
9 jaren geleden

Ja Bommel dat is ook mijn vraag en welke honing ?

poseidon
poseidon
9 jaren geleden

Mijn vrouw en ik zijn bevriend geraakt met een tweetal imkers en hebben zodoende veel geleerd.
Belangrijk is dat de honing bij een goede imker gekocht wordt, de honing mag namelijk niet teveel verhit worden omdat de werkzame bestanddelen dan verloren gaan zoals veelal het geval is bij honing uit de supermarkt. In de thee en koffie vallen dus af, de honing kan puur of op koude gerechten gebruikt worden. Er zijn veel verschillende soorten honing, dit hangt af van het seizoen en de omgeving (flora en fauna) van de bijen. Daarnaast kan honing ook gebruikt worden op het lichaam, dit is in Rusland onderdeel van een totaalbehandelplan tussen chronische – en auto-immuunziekten (oa de bijensteektherapie).
Naast honing kan men ook propolis innemen of zelfs inhaleren met een eclectische sigaret. Kortom er zijn vele toepassingen. Er is overigens een enorme hoeveelheid aan onderzoeken gedaan naar het gebruik van honing, met positieve uitkomsten.

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x