Buitenaards

Verkoold lichaam ‘van alien’ gevonden na inslag meteoriet

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn mysterieuze verkoolde resten in de vorm van een humanoïde gevonden op een plek waar een meteoriet zou zijn ingeslagen. Het ‘lichaam’ werd ontdekt nadat een vuurbal was ontploft boven het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Door de ontploffing viel de stroom uit.

Wetenschappers vermoeden dat miljoenen jaren geleden een enorme asteroïde of komeet op hetzelfde schiereiland is ingeslagen en verantwoordelijk is geweest voor het uitsterven van de dinosaurussen. Boven het gebied worden ook vaak UFO’s gesignaleerd.

Onderdelen van een machine

Het object veroorzaakte paniek en kleurde felblauw- en –groen voordat het ontplofte. Er werden grote fragmenten aangetroffen, waaronder enkele die volgens sommigen lijken op onderdelen van een machine. Er werd ook een verkoolde vorm gevonden die twee benen leek te hebben.

Het object explodeerde in september 2013, maar er was indertijd weinig aandacht voor het incident. Hoewel het materiaal volgens onderzoekers bestaat uit resten van de meteoriet, gaat het volgens sommige UFO-jagers om restanten van buitenaardse technologie.

Volgens Scott C. Waring van UFO Sightings Daily lijkt het ‘lichaam’ op een buitenaardse drone, robot of een ruimtepak. Ook merkt hij op dat er werd gesproken van ‘delen’ in plaats van ‘resten’, wat er volgens hem op wijst dat het gaat om technologie.

Ongewone vormen

“Deze buitenaardse technologie is in handen van mensen die geen idee hebben hoe waardevol het is,” zei hij. Waring vermoedt dat de buitenaardse drone of robot in de ruimte bezig was met onderhoudswerkzaamheden en op de één of andere manier is losgeraakt van het schip en in de atmosfeer van aarde terecht is gekomen.

Volgens sceptici zijn het fragmenten van een meteoriet, die ongewone vormen kunnen aannemen nadat ze zijn opgebrand in de atmosfeer.

[Yahoo, Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x