Homepagina » Buitenaards » Verkoold lichaam ‘van alien’ gevonden na inslag meteoriet
Verkoold lichaam 'van alien' gevonden na inslag meteoriet

Verkoold lichaam ‘van alien’ gevonden na inslag meteoriet

Er zijn mysterieuze verkoolde resten in de vorm van een humanoïde gevonden op een plek waar een meteoriet zou zijn ingeslagen. Het ‘lichaam’ werd ontdekt nadat een vuurbal was ontploft boven het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Door de ontploffing viel de stroom uit.

Wetenschappers vermoeden dat miljoenen jaren geleden een enorme asteroïde of komeet op hetzelfde schiereiland is ingeslagen en verantwoordelijk is geweest voor het uitsterven van de dinosaurussen. Boven het gebied worden ook vaak UFO’s gesignaleerd.

Onderdelen van een machine

Het object veroorzaakte paniek en kleurde felblauw- en –groen voordat het ontplofte. Er werden grote fragmenten aangetroffen, waaronder enkele die volgens sommigen lijken op onderdelen van een machine. Er werd ook een verkoolde vorm gevonden die twee benen leek te hebben.

Het object explodeerde in september 2013, maar er was indertijd weinig aandacht voor het incident. Hoewel het materiaal volgens onderzoekers bestaat uit resten van de meteoriet, gaat het volgens sommige UFO-jagers om restanten van buitenaardse technologie.

Volgens Scott C. Waring van UFO Sightings Daily lijkt het ‘lichaam’ op een buitenaardse drone, robot of een ruimtepak. Ook merkt hij op dat er werd gesproken van ‘delen’ in plaats van ‘resten’, wat er volgens hem op wijst dat het gaat om technologie.

Ongewone vormen

“Deze buitenaardse technologie is in handen van mensen die geen idee hebben hoe waardevol het is,” zei hij. Waring vermoedt dat de buitenaardse drone of robot in de ruimte bezig was met onderhoudswerkzaamheden en op de één of andere manier is losgeraakt van het schip en in de atmosfeer van aarde terecht is gekomen.

Volgens sceptici zijn het fragmenten van een meteoriet, die ongewone vormen kunnen aannemen nadat ze zijn opgebrand in de atmosfeer.

[Yahoo, Express]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

gevechtspiloot

Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

new york times

New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x