Homepagina » Buitenaards » Verkoold lichaam ‘van alien’ gevonden na inslag meteoriet
Verkoold lichaam 'van alien' gevonden na inslag meteoriet

Verkoold lichaam ‘van alien’ gevonden na inslag meteoriet

Er zijn mysterieuze verkoolde resten in de vorm van een humanoïde gevonden op een plek waar een meteoriet zou zijn ingeslagen. Het ‘lichaam’ werd ontdekt nadat een vuurbal was ontploft boven het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Door de ontploffing viel de stroom uit.

Wetenschappers vermoeden dat miljoenen jaren geleden een enorme asteroïde of komeet op hetzelfde schiereiland is ingeslagen en verantwoordelijk is geweest voor het uitsterven van de dinosaurussen. Boven het gebied worden ook vaak UFO’s gesignaleerd.

Onderdelen van een machine

Het object veroorzaakte paniek en kleurde felblauw- en –groen voordat het ontplofte. Er werden grote fragmenten aangetroffen, waaronder enkele die volgens sommigen lijken op onderdelen van een machine. Er werd ook een verkoolde vorm gevonden die twee benen leek te hebben.

Het object explodeerde in september 2013, maar er was indertijd weinig aandacht voor het incident. Hoewel het materiaal volgens onderzoekers bestaat uit resten van de meteoriet, gaat het volgens sommige UFO-jagers om restanten van buitenaardse technologie.

Volgens Scott C. Waring van UFO Sightings Daily lijkt het ‘lichaam’ op een buitenaardse drone, robot of een ruimtepak. Ook merkt hij op dat er werd gesproken van ‘delen’ in plaats van ‘resten’, wat er volgens hem op wijst dat het gaat om technologie.

Ongewone vormen

“Deze buitenaardse technologie is in handen van mensen die geen idee hebben hoe waardevol het is,” zei hij. Waring vermoedt dat de buitenaardse drone of robot in de ruimte bezig was met onderhoudswerkzaamheden en op de één of andere manier is losgeraakt van het schip en in de atmosfeer van aarde terecht is gekomen.

Volgens sceptici zijn het fragmenten van een meteoriet, die ongewone vormen kunnen aannemen nadat ze zijn opgebrand in de atmosfeer.

[Yahoo, Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

new york times

New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

mayakalender

Mayakalender herzien: ‘Einde van de wereld is deze week’

Een pandemie, wereldwijde protesten, sprinkhanenplagen, vulkaanuitbarstingen, orkanen; ...

>