Buitenland

FDA-commissie zegt ‘nee’ tegen boosters voor álle Amerikanen: ‘Prikken kosten meer levens dan ze redden’

Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een tegenvaller voor de Amerikaanse president Joe Biden: een adviespanel van medicijnwaakhond FDA heeft geconcludeerd dat niet alle Amerikanen, maar alleen 65-plussers, mensen met een kwetsbare gezondheid en zorgmedewerkers een derde coronaprik moeten krijgen.

De uitkomst is slechts een advies, maar de FDA neemt de adviezen van het panel meestal over. De commissie is van mening dat er niet genoeg bewijs is dat een boostervaccin nu al nodig is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Biden kondigde in augustus aan alle volledig ingeënte Amerikanen acht maanden na hun laatste dosis een boosterprik te willen aanbieden. Dat gaat dus waarschijnlijk niet door.

We doden twee mensen om één leven te redden

Voordat de FDA-commissie stemde over de goedkeuring van een derde Pfizer-dosis voor 16-plussers werden diverse deskundigen gehoord. Eén van hen, dr. Steve Kirsch, beweerde dat de injecties meer levens kosten dan ze redden.

“We richten ons vandaag de dag vrijwel uitsluitend op het aantal coronadoden dat we voorkomen en de effectiviteit van het vaccin omdat ons is voorgehouden dat de vaccins volstrekt veilig zouden zijn. Dat is gewoon niet waar,” zei Kirsch.


“Zelfs als de vaccins 100 procent bescherming bieden, doden we twee mensen om één leven te redden,” voegde hij toe.

Kirsch zei verder dat uit gegevens afkomstig uit verzorgingstehuizen blijkt dat ongeveer de helft van de gevaccineerden stierf terwijl geen van de ongevaccineerden overleed.

Coronavaccins lijken drijvende kracht te zijn achter mutaties

Immunoloog Jessica Rose zei dat de voordelen van het vaccin bij jonge mensen, met name kinderen, niet opwegen tegen de risico’s. Dr. Rose zei dat het totale aantal bijwerkingen in 2021 in vergelijking met het afgelopen decennium met meer dan 1000 procent is gestegen. “En 2021 is nog niet eens voorbij.”

Rose zei daarnaast dat coronavaccins de drijvende kracht lijken te zijn achter de mutaties, zoals de alfa- en deltavariant. Deze twee varianten staken de kop op vlak na de uitrol van het coronavaccin in Israël, zei ze.


[Infowars]

4.8 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vout
Vout
2 jaren geleden

Dat is goed nieuws, een goed begin van deze dag. Nu nog de schuldigen voor het gerecht en nieuwe verkiezingen graag! Een utopie waarschijnlijk.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Ik vind dit goed nieuws en slecht nieuws.
Ik zal het verklaren. Natuurlijk is het fantastisch als alle mensen tot 65 jaar niet meer verder vergiftigd zullen worden door middel van een derde boosterprik. Dat zal in ieder geval binnen deze leeftijdsklasse een groot verschil maken.
Maar…. als je dus boven de 65 jaar bent, mankementen hebt of anderszins een “last” voor de gemeenschap bent, dan mag je versneld deze aardse wereld verlaten. Het liefst zo snel mogelijk.
De alinea waarin staat dat in de verzorgingshuizen de helft van de geprikte mensen kwam te overlijden en daarentegen van de ongeprikte mensen helemaal niemand zegt eigenlijk al genoeg.
Ik vind het trouwens wel heel apart, dat de mensen die in de Verenigde Staten in een verzorgingshuis verblijven, schijnbaar nog zelfbeschikkingsrecht hebben. Dat is echt super als je dat vergelijkt met bijvoorbeeld ons land. Hier heb je als je zo ongelukkig bent om niet meer voor je zelf te kunnen zorgen, helemaal NIETS meer te vertellen. Dan ben je letterlijk overgeleverd aan de “demonen” die daar de scepter zwaaien. En zogenaamd voor je gezondheid prikken ze je vervolgens lek tot de dood je verlost.
Als het advies van de FDA wordt opgevolgd, kan dat betekenen dat in ieder geval ALLE mensen onder de 65 voorlopig worden gespaard. Daar zit vast wel wat achter. Als er namelijk heel veel productieve mensen zouden uitvallen, dan zou dat ongelooflijk veel negatieve gevolgen hebben. Dan stopt voor een groot deel het economische leven.

Willem
Willem
2 jaren geleden

Heel duidelijk dit voor mij , blij dat ik er niet ben ingetrapt gezonde mensen vaccineren is in alle opzichten FOUT !

Helaas hebben de grote leiders achter de schermen , al lang geleden beslist dat iedereen aan de spuit moet , dat zal ook gebeuren tenzij de slapende massa eindelijk wakker wordt …

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Ze weten drommels goed dat er meer mensen sterven en of permanent invalide raken door het serum, dan de media en overheden toe willen geven.
Als we weer terug willen naar de normale beschaving, zullen we dat zelf terug moeten pakken!

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x