Buitenaards

Wordt dit het jaar waarin we contact leggen met buitenaardsen?

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In diverse kranten wordt openlijk de vraag gesteld of buitenaards leven aankomend jaar officieel zal worden ontdekt.

Toen wetenschappers als Enrico Fermi en Frank Drake een halve eeuw geleden voor het eerst openlijk speculeerden over de mogelijkheid van buitenaards bezoek, waren er nog geen andere zonnestelsels bekend.

Inmiddels hebben sterrenkundigen meer dan 1000 aardachtige planeten gevonden, waarvan een aantal in de bewoonbare zone om hun ster draait. Onlangs zijn vijf Jupiterachtige planeten in onze Melkweg ontdekt die water bevatten.

Als intelligent leven in het universum zo gewoon is als sommigen zeggen, kunnen we aannemen dat de buitenaardsen ons inmiddels hebben gevonden. Gaan we aankomend jaar een signaal opvangen? Of wellicht is er al iemand onderweg?

Mogelijk wordt 2014 dan ook het jaar waarin de kloof wordt gedicht tussen de wetenschappelijke gemeenschap – die volhoudt dat er nog geen buitenaards leven is gevonden – en de hooggeplaatste overheidsfunctionarissen, piloten en militairen die aangeven dat buitenaardsen de aarde al vele jaren bezoeken en hier leven.

Berekeningen laten zien dat we niet alleen zijn in het universum:

Bron: Telegraph.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
8 jaren geleden

Ik denk dat het heel snel gaat gebeuren omdat Palestijnen vrijgelaten worden en dat Kerry steeds in het Midden Oosten is om alles te regelen. Ik denk ook dat we niet alleen vuurwerk krijgen maar ook lichtjes in de lucht te zien gaan krijgen. ET’s beginnen met het nieuwe jaar en dan zal er een einde gaan komen aan het NAZI wereld regime.Ja de NAZI regeert nog steeds de wereld!!

hetzalwel
hetzalwel
8 jaren geleden

voordat er weer gestreden wordt om gelijk hebben. onthoudt dan het volgende.
het zijn wel de dwarsliggers die het spoor recht houden. 🙂

Winger
Winger
8 jaren geleden

Maakt niet zoveel of het nou volgend jaar is of later als we maar de juiste koers varen. Het lukt niet door op een knopje te drukken. Maar ik zie wel al veel verandering.

Deze video is de waarheid, heel mooi en wel toepasselijk.

http://www.youtube.com/watch?v=bfXwYCfJZag

max1
max1
8 jaren geleden

Het zou heel goed kunnen, gelet op uitspraken van medvedev in het verleden en ook de aanstelling van podesta als adviseur voor Obama kunnen disclosure bespoedigen. Ook het feit dat er een groot aantal levensvatbare planeten zijn ontdekt. Ook de msm bericht hier steeds vaker over. Kennelijk hebben zij nu ook het ”licht” gezien.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

36
0
We lezen graag je reactie!x