Homepagina » Buitenland » Vermiste Boeing 777: “Iemand is duidelijk aan het liegen”
Vermiste Boeing 777: "Iemand is duidelijk aan het liegen"

Vermiste Boeing 777: “Iemand is duidelijk aan het liegen”

Gegevens van de vermiste Boeing 777 van Malaysia Airlines, waar de grootschalige zoekactie in de Indische Oceaan op werden gebaseerd, zijn ‘kwijt’. Zowel Maleisië, Australië als satellietbedrijf Inmarsat ontkennen de data te hebben.

Er zijn steeds meer kritische geluiden te horen nu het verdwenen vliegtuig na meer dan 70 dagen nog steeds niet is gevonden. Familieleden van passagiers en wetenschappers willen duidelijkheid over de satellietgegevens. Het zoekgebied in de Indische Oceaan werd afgebakend op basis van gegevens waaruit is opgemaakt dat het toestel nog ongeveer vijf uur heeft gevlogen nadat het van de radar verdween. Er is echter nog geen tastbaar bewijs geweest voor de satellietgegevens.

De Maleisische overheid maakte bekend de data niet te hebben. Het ministerie van Verkeer verwees naar het satellietbedrijf Inmarsat. De Australische overheid vertelde aan CNN niet in het bezit te zijn van de gegevens. Inmarsat stelde dat de data eerder al zijn overgedragen aan de onderzoekers. Luchtvaartexpert Miles O’Brien zei: “Ik weet niet wie ik moet geloven. Je zou bijna denken dat er iets in de gegevens staat dat de wereld niet mag zien.” Volgens O’Brien is het vrij duidelijk dat iemand aan het liegen is.

Hoewel de Maleisische overheid naar eigen zeggen niets te verbergen heeft, werden al geregeld vragen gesteld bij de gebrekkige communicatie van het land. Nadat de Boeing 777 op 8 maart van de radar verdween duurde het 17 minuten voordat de autoriteiten dat opmerkten.

Daarna duurde het nog eens vier uur voordat een officiële zoekactie werd opgezet, zo bleek uit een voorlopig rapport dat het Maleisische ministerie van Verkeer indiende bij de VN. In het rapport wordt met geen woord gerept over wat er tijdens die vier uur al dan niet is gebeurd. Waarom werd pas vier uur later gezocht naar de Boeing?

Eerder deze maand werden ook al vraagtekens gezet bij de inhoud van de lading aan boord van vlucht MH370. Het vliegtuig van Malaysia Airlines was deels gevuld met goederen die niet op het manifest stonden.

Het is bekend dat de laadruimte van het toestel 4,566 ton mangistans bevatte, een exotische bes. Daarnaast vervoerde de Boeing 200 kilo licht ontvlambare lithiumbatterijen. De batterijen maakten deel uit van een zending van 2,453 ton. Het is onbekend waar de rest van deze levering uit bestond.

[Knack]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  Wordt er rekening gehouden met de ‘Buitenaardse’ hypothese?

  22 likes
  • Plien schreef:

   Kalki
   16 mei 2014 17:10 at 17:10

   Het schijnt dat er paarse mannetjes met grote oranje ogen in een bootje gezien zijn op de plaats van het laatste radar contact. Ook staat er een raar geluid op de band van het laatste contact met de verkeersleiding, bzzzzzwiet bzzzzzwiet bzzzzzwiedewiedewiet of zoiets. Het zou om een code kunnen gaan maar er bestaat ook het vermoeden dat de verkeersleiding een conversatie met de thuisplaneet van die paarse mannetjes hebben opgevangen.

   25 likes
   • Johan schreef:

    Plien,

    Als je niets anders te doen hebt dan dit soort onzinnige tekst neer te zetten ga dan svp in een hoekje zitten wachten tot de aanval voorbij is.

    29 likes
    • Plien schreef:

     Johan
     16 mei 2014 19:50 at 19:50

     De aanval van buitenaardsen verwacht ik niet hoor! je moet mij niet verwarren met kalki die in ieder artikel wel iets buitenaards moet melden of iets over aliens die de wereld komen of MOETEN redden volgen kalki dan hè.

     Dat jullie erop los speculeren over buitenaardse interventie zonder enige onderbouwing dat werkt zo erg op mijn lachspieren dat ik bijna denk dat het een buitenaards trekje van mij is.

     17 likes
     • Jantje schreef:

      Zou het niet een “klein beetje” onwetendheid zijn Plien dat je zo reageert? Tenslotte maakt onbekend onbemind. En ben je misschien ook niet een beetje bang voor het onkende en ga je maar belachelijk maken, want dit is een vrij normale reactie bij mensen die geen grip op hun rationele denkvermogen kunnen krijgen.

      Er is zelfs teveel bewijs waar we met z’n allen niet eens langer meer omheen kunnen. Het is alleen nog niet in de publieke openheid geweest via het mainstream nieuws zoals TV en krant. Maar dat wil nog niet zeggen dat er geen ijverige onderzoekers zijn zoals bijvoorbeeld Steven Greer die met genoeg bewijsmateriaal komt, functionarissen, luchtmacht leden, politieke figuren met zelfs persoonlijke contacten met buitenaardsen, etc…teveel om op te noemen. En dit nog maar 1 ding van de duizenden.

      En denk je nu echt dat we de enigen zijn ? en denk je nu echt dat er geen technologie zou betaan die veel verder ontwikkeld is dan wij hebben? Bovendien bestaat alles in de kern uit licht en dat licht draagt informatie met zich mee dat ook gemanipuleerd kan worden. Net als software op een computer. Dus als er een vliegtuig is weggebeamd via een ‘lichtportaal’ (soort wormhole effect) door buitenaardsen -omdat ze de inzittenden wilden redden- dan kan ik indenken hoe dat werkt met een dergelijke technologie en vooral als zij al duizenden jaren verder geevolueerd zijn dan wij, dan is dat heel plausibel te noemen.

      Dus kijjk uit dat je straks niet ongelooflijk hard op je bek gaat als buitenaards leven wel blijkt te bestaan en dat dit soort dingen echt zijn. Maak jezelf dus niet belachelijk maar onderzoek voor jezelf de mogelijkheden, alleen een mening hebben is zeer kortzichtig en bekrompen omdat een dergelijke reactie uit je linkerhersenhelft komt (hokjesdenken!). Hou dus altijd een slag om de arm en doe je eigen onderzoek en gebruik vooral je rechterhersenhelft!!! Mediteer vooral ook om dit effect te vergroten!

      25 likes
     • Zoidberg schreef:

      @ Jantje:
      “Bla bla bla bla bladiebladiebla”.

      *Baseless speculation modus off*

      [End of transmission].

      2 likes
  • Sytze schreef:

   Voor wat betreft de “Buitenaardse hypothese” hoef je van de mainstream media nagenoeg niets te verwachten. Iedereen die de “Ufo-abduction theory” aanhangt wordt door de mainstream media gelijk de kast in getrapt als een “complot-gekkie”. Persoonlijk vind ik de “Ufo-abduction theory” zo gek nog niet. Is al eens eerder gebeurd. Google maar eens op ‘Frederick Valentich’. Dus, waarom zou deze theorie onzin of kolder zijn??? Ook een van de Discovery channels heeft hier een tijdje geleden nog aandacht aan besteed. Prima zaak.

   18 likes
   • Zoidberg schreef:

    Sytze:
    “Persoonlijk vind ik de “Ufo-abduction theory” zo gek nog niet. Dus, waarom zou deze theorie onzin of kolder zijn??? ”

    Omdat er geen enkele maar dan ook geen enkele substantiele aanwijzingen voor zijn.

    5 likes
    • Alex Donkers schreef:

     Er is überhaupt geen bewijs voor welke theorie dan ook. Zelfs niet dat het ding is neergestort. Tot die tijd mag iedereen er vrolijk op los speculeren. Toch?

     1 likes
   • Lion schreef:

    Je moet er wel bij zeggen dat die ‘Frederick Valentich een fervent gelovige in alles wat met ufo´s te maken had, en die het ook heel graag wou zien. Hij was er ook van overtuigd dat buitenaardse de aarde aan zouden vallen. Dus of hij echt heel betrouwbaar was weet ik niet. Ik denk dat er genoeg andere voorbeelden zijn die ik persoonlijk meer geloof en vertrouw.

    2 likes
 • Johan schreef:

  Tja, dan komt het verhaal van de chip en het patent weer in beeld. En……………dan ook weer de eventuele handelswijze van mensen en een heel groot land dat daar baat bij heeft. Op dat eiland, Diego Garcia, is ruimte genoeg om een Boeing te verstoppen. Liegen, liegen en nog eens liegen is wat hier gebeurd en niemand die weet waar die gegevens gebleven zijn, lijkt wel een normale gang van zaken m.b.t. de US.

  13 likes
 • pietje schreef:

  Plien ga jij maar kijken op de site van kabouter plof want door hoor je thuis !
  Verder is er dat patent van Rotschild die is nu eigenaar ervan omdat de andere 20 technici dus verdwenen zijn ! Maar ook een buitenaardse aktie acht ik niet van de baan ! Het leven is vol verrassingen ! Ja en we weten nog zo weinig ja en Diego Garcia is ook nog eens een optie maar……dat er gelogen is dat is zeker maar dat zijn we toch gewend zeker van amerika en die heeft heel veel handlangers dus ja……mijn hart gaat uit naar al die mensen aan boord wat is er van die mensen geworden ? Weet zeker dat we er niets meer van horen…..doofpot !

  9 likes
 • VanChrissum schreef:

  Het is gewoon een lieg en bedrieg scenario er wordt niets maar dan ook niets naar buiten gebracht.
  Men weet precies wat er aan de hand is maar omdat er toch een paar berichten naar buiten moeten komen geeft men de alternatieve media er ruimschoots de gelegenheid voor, en af en toe geeft men een lieg en bedrieg bericht door. Zodat die er weer een ander bedenksel aan toe kan worden gevoegd. zodat het raadsel alleen maar groter wordt. Zo houd men de mensen bezig. En dat zal ook altijd wel zo blijven.

  Er komt een tijd dat dit systeem niet meer gaat werken omdat er steeds meer mensen wakker worden.
  De berichten worden steeds onlogischer en dat valt natuurlijk op. Maar vreemd genoeg zijn er nog heel veel mensen die denken dat de overheid en Main Stream Media nog eerlijke berichten naar buiten brengen. En zolang dat zo blijft kunnen ze heel wat uithalen voor dat men werkelijk merkt wat er aan de hand is.

  8 likes
 • eNdEmiOn schreef:

  Zal eens een keer niet zo zijn dat zo’n populair item in de mainstream media rammelt aan alle kanten.

  5 likes
 • Plien schreef:

  Jantje
  17 mei 2014 11:37 at 11:37.

  Bij alle auto ongelukken ,sneeuwlawines , aardbevingen, tsunami’s, modderstromen, foutjes bij raket lanceringen, bosbranden, gaskamers vangen buitenaardsen dus zielen op? Ik vrees dat ik niet bij jullie krankzinnigen kan aansluiten dus vandaar dat ik mijn nuchtere kijk op zaken hier met telepathische ingeving van aliens sommigen moet behoeden voor de totale gekte.

  5 likes
 • Olleke schreef:

  Het idee bestond dat de wetenschappers die aan boord waren een contract gingen tekenen over een patent over nieuwe semiconductoren die in de wapenindustrie worden toegepast. omdat rotschild toch al de wapenindustrie controleert snap ik dat ze die patenten erop zelf willen hebben, als ze namelijk revenuen af moeten dragen aan buitenstaanders kan het nooit geen blackbudget meer zijn. vanuit dat idee is het aannemelijk dat ze zelfs zover gaan om een vliegtuig ergens te laten landen en de eigenaren van de patenten eruit te halen en ze een contract onder dwang te laten tekenen.
  maar waar ze gebleven zijn geen idee.

  4 likes
 • svartvatten schreef:

  Citaat: “Inmarsat stelde dat de data eerder al zijn overgedragen aan de onderzoekers.” Einde citaat.

  Er is geen organisatie, bedrijf of persoon die digitale bedrijfsinformatie van zijn core-business weggeeft.
  Als je wat weggeeft voor onderzoek is dat een kopie, die is identiek aan de originele registratie van data van de satellieten.
  Kom op zeg wat een onzin dat de dat er niet meer zouden zijn.

  4 likes
 • Alex Donkers schreef:

  “Familieleden van passagiers en wetenschappers willen duidelijkheid over de satellietgegevens. ”

  Wat hebben familieleden van wetenschappers hier nou mee te maken? 🙂
  #woordvolgorde

  2 likes
 • Fred Barendse schreef:

  Je weet nooit wat er met vliegtuigen vervoerd wordt. Drie van mijn naaste collega’s die dichtbij de onheilsplek in de Bijlmermeer 12 uur per dag werkten, zijn allen aan kanker overleden. Niet 1 heeft zijn pensioen gehaald. (een roker en 2 niet rokers) Ik kon niet werken toen; ik had een paar dagen daarvoor mijn arm gebroken. Toeval???!!! Ik geloof er niet meer in. Je hoort nooit de waarheid.
  Je wordt geregeerd door personen die nauw verwant zijn aan het werkwoord van de populaire sport klootschieten.

  0 likes
 • x

  Check Also

  thunberg

  ‘CO2-neutrale’ zeiljacht van Greta Thunberg verbruikte meer brandstof dan vliegtuig. Spaanse krant legt leugens bloot

  Klimaatactiviste Greta Thunberg, die door Time is ...

  Beelden opgedoken van mysterieus vliegtuig op topgeheime basis bij Area 51. Wat spoken ze hier uit?

  Beelden opgedoken van mysterieus vliegtuig op topgeheime basis bij Area 51. Wat spoken ze hier uit?

  De Tonopah Test Range is een militaire ...

  >