Mens en Dier

Verontwaardiging over standpunten van CDA-leider Bontenbal, dit zijn ze

Help anderen door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!

CDA-leider Henri Bontenbal sluit een samenwerking met FVD en PVV uit. “Die partijen laten steeds zien dat ze de democratische rechtsstaat vaak niet respecteren,” beweerde hij in Nieuwsuur. “We gaan niet met ze in een coalitie en ook niet in een gedoogconstructie.”

In het radioprogramma WNL Haagse Lobby zei Bontenbal: “De poort naar PVV en FVD gaat niet open. Ik vind ze niet fatsoenlijk en ze willen niet echt de democratische rechtsstaat beschermen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Over fatsoenlijk gesproken. Op 22 mei 2020 schreef Bontenbal op X, het voormalige Twitter: ‘Je zou bijna reageren met ‘waarom raakt corona niet vooral domme mensen?’, maar zo’n reactie zou echt niet kunnen. Dus maak ik ‘m maar niet.”

Dit is geen nieuw elan

De lijsttrekker van het CDA wordt op social media overstelpt met kritiek. “Het CDA, beter bekend van ‘wijk na wijk, deur na deur, arm na arm’, sluit opnieuw miljoenen uit,” merkt data-analist Daniël van der Tuin op.

Redacteur van OpinieZ.com Rutger van den Noort reageert: “Dit is geen nieuw elan, dit is gewoon een voortzetting van het huidige beleid met nieuwe wisselspelers. Op deze manier verandert er helemaal niets in Nederland.”

“Bedoel je de democratische rechtsstaat van afgeschafte referenda? Van geroofde pensioenen? Of toch die van gedwongen vaccins, coronapas en lockdowns?” vraagt mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix.

CDA blijkt onbetrouwbaar

Marianne Akkermans-Linssen, fractievoorzitter van FVD in de gemeente Land van Cuijk, wijst erop dat Bontenbal ook voorstander is van de spreidingswet. “Dit betekent dat er op elk moment gepinpoint kan worden in uw gemeente waar er asielzoekers opgevangen moeten worden en wordt de lokale politiek buitenspel gezet. CDA blijkt onbetrouwbaar.”

“Gemeenten dwingen om de zogenaamde asielzoekers op te vangen. Nooit samenwerken met PVV en FVD. Meer klimaatdwang opleggen. CDA anno 2023. Zullen we nu eens aan onze democratische plicht voldoen en de laatste restjes CDA eruit stemmen?” aldus journalist Joost Niemoller.

4.9 159 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ALF
ALF
9 maanden geleden

CDA moet de D van Democratisch veranderen in Demonisch.

tray de pum
tray de pum
9 maanden geleden

Het is slechts een puppet on a string,en krijgt van het CDA-bestuur opdrachten,denk wel dat het cda een ietwat grote broek aantrekt aangaande uitsluitingen,amper zes zeteltjes,als je op die manier denkt te winnen,heb je nog veel “Bonte-“Ballen” nodig,en wat ze in het vorig kabinet geleverd hebben,waren ook armzalige incompetente stumperds die achter de MP aanhinkten,wie wil nu bij zo,n ver over datum heen zijn partij meedoen……

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
9 maanden geleden

ALLE partijen ERUIT !!,,Nederland heeft een nieuwe besturing systeem nodig…
OUDE PARTIJEN EN HET SYSTEEM IS NIET TE VERTROUWEN,,TIJD VOOR HET VOLK OP TE STAAN..GENOEG IS GENOEG !!

mark
mark
9 maanden geleden

De lul komt net uit z’n pamper gekropen en probeert nu al de lakens uit te delen bwahhahhah..!

Back to top button
127
0
We lezen graag je reactie!x