Mens en Dier

Uitspraken Pechtold wekken woede: ‘Waarom nodigt de staatsomroep deze loser uit?’

Help ons door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

Ook voormalig D66-partijleider Alexander Pechtold heeft zich kritisch uitgelaten over Pieter Omtzigt, die in de peilingen op 46 zetels staat.

“Politiek is niet alleen vertellen waar de problemen zitten en de schuldigen zoeken uit het verleden, het is ook verantwoordelijkheid nemen,” zei hij in het radioprogramma Sven op 1.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Pieter Omtzigt is uitstekend in het aanwijzen waar problemen zitten, maar hij lost ze zelf niet op,” vervolgde Pechtold.

Hij zei het voor een groot deel eens te zijn met VVD-prominent Henk Kamp, die zich eerder kritisch uitliet over Omtzigt.

Er zijn nauwelijks mensen van lager allooi dan Pechtold

Pechtold krijgt op social media de wind van voren. Peter Vlemmix, mediadirecteur van Ongehoord Nederland, zegt: “Er zijn nauwelijks mensen van lager allooi dan Alexander Pechtold, die een vrouw tot abortus dwong en een appartement ‘kado’ kreeg uit het buitenland. En die gaat Pieter Omtzigt de maat nemen? Lachwekkend.”

“De angst van de gesettelde politieke elites voor Omtzigt begint treurige vormen aan te nemen. Ze weten dat Omtzigt ze met twee vingers in de neus vermorzelt, dus hem mentaal uitschakelen vóór er überhaupt sprake is van een officiële strijd, geniet de hoogste prioriteit,” merkt journalist Zamire Willems op.

Wie interesseert het ook maar iets wat die twee vinden?

Jurist Theo Hiddema heeft vooral kritiek op presentator Thomas van Groningen. “Wat een bizar gebrek aan vraagtalent zien we hier bij deze NPO-lakei: zelfs voor de hand liggende verbazing over het kritisch oordeel van Pechtold komt niet bij hem op.”

“Nou wat een wereldnieuws zeg! Alexander Pechtold is het eens met Gekke Henkie. Wie interesseert het ook maar iets wat die twee vinden? Waarom nodigt de staatsomroep deze losers uit? Laat ze lekker tuinieren of zo,” briest PVV-leider Geert Wilders.

Professor Armand Girbes schrijft: “Ach, Pechtold herkent de waarde van integriteit heel slecht en het is helaas ook uitgehold in de politiek. Verantwoordelijkheid nemen begint met kennis van zaken en integriteit. Dat rijbewijs ontberen sommige politici, ook die uit de parkeergarage worden gereden door de omroep.”

4.9 159 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
9 maanden geleden

Waarom de Staatsomroep deze loser, Alexander Pechtold, uitnodigt?

Het antwoord lijkt mij duidelijk: Dit is een typisch een staaltje DAMAGE CONTROL.

Niet dat het volgens mij ook maar een biet uitmaakt. De teerling is geworpen en daar helpen gesprekken met Henk Kamp en Alexander Pechtold helemaal niets aan.

Ik vraag mij trouwens werkelijk af, WIE de personen nog zijn, die überhaupt naar de staatsradio en de staatstelevisie horen en kijken.

Het is niet voor niets, dat de kijk- en luistercijfers niet meer in de openbaarheid komen.

Niet verbazingwekkend, want kijken en luisteren naar deze zenders is in feite doodzonde van je tijd. EN…. je zal er maar door geïndoctrineerd worden. DAT moet je toch niet willen?

Al met al: het modder gooien is inmiddels een feit.

Zelf begrijp ik die enorme populariteit van Pieter Omtzigt niet. Als je kijkt hoe hij de afgelopen jaren gestemd heeft in de Tweede Kamer, dan zou je toch met recht de nodige twijfels kunnen hebben.

Of het nu gaat om Carolientje of Pietertje: voor mij blijven zij niets anders dan “controlled opposition” en niets meer dan dat.

Voor mij is er maar één partij, die de moeite waard is om op te stemmen. En dat is, uiteraard, Forum voor Democratie.

Ondanks het feit, dat ik mij in den gerede afvraag, of stemmen nog zin heeft, blijf ik dat wel doen.

Maar….. als je goed kijkt naar wat er politiek gezien allemaal wordt uitgerold, kan ik mij óók goed voorstellen, dat er mensen zijn, die hier niets meer in zien.

Dat die dikke tuinkabouter, Frans Timmermans, nu ineens partijleider is geworden van PvdA/GroenLinks, is een teken aan de wand. Het lijkt er op, dat de “macht” achter de schermen hem al beloofd heeft om Nederland definitief naar de afgrond te “leiden”. Met in zijn kielzog het kleuterkonijn Jesse Klaver als zijn rechterhand.

Nu ja….. wij zien het wel met z’n allen. En voor nu: oogjes toe en snaveltjes dicht.

tray de pum
tray de pum
9 maanden geleden

Het “bashen” is begonnen,Ja “kopstuk” Pechol zou zich er niet mee bemoeien,die kop en strot zakt net zo snel als demonen-66 in de peilingen….

Arnoud
Arnoud
9 maanden geleden

waarom Omtzigt het niet op lost, dat is omdat hij ook niet in de regering zit he, domoor, en dus geen minister is.

Jos
Jos
9 maanden geleden

De heren hebben een doel want stemmen kanon Pieter moet beschadigt worden.
Dat doel heiligt alle middelen dus ook liegen en het bekende manipuleren.
De Thorbecke lezing van de man toont nu juist aan dat hij heel goed ook oplossingen kan aangeven. Maar daar hebben die lui dus geen enkele inhoudelijke reactie op.
En de omroep zou zichzelf een waarschuwing moeten geven voor deze manipulatie!

Back to top button
132
0
We lezen graag je reactie!x