Homepagina » Buitenland » Canadese toparts over corona: ‘Dit is de grootste hoax ooit’
arts

Canadese toparts over corona: ‘Dit is de grootste hoax ooit’

Een arts uit het Canadese Edmonton heeft gezegd dat mensen ‘om de tuin worden geleid’ door de overheid en dat het coronavirus niet erger is dan een ‘zware griep’.

“Er is sprake van ongefundeerde hysterie die wordt aangewakkerd door de media en politici,” zei patholoog Roger Hodkinson onomwonden tijdens een bijeenkomst van de Edmonton City Council Community and Public Services Committee. Beelden van de bijeenkomst zijn hier te bekijken op YouTube. “Dit is de grootste hoax die ooit is uitgehaald met een nietsvermoedend publiek.”

“Er is helemaal niets wat je kunt doen om het virus in te dammen, behalve het beschermen van kwetsbare mensen,” zei Hodkinson, die bestuursvoorzitter is van een bedrijf in North Carolina dat de coronatest verkoopt. “Dit is niets meer dan een zwaar griepseizoen. Dit is geen ebola, geen Sars. De politiek speelt een heel gevaarlijk spel.”

“Mondkapjes zijn volstrekt zinloos. Er is geen enkel bewijs dat ze effectief zijn. Mensen lopen rond als lemmingen en gehoorzamen zonder enige kennis, en doen hun kapjes op.” Hodkinson, die in Groot-Brittannië en Canada heeft gewerkt als huisarts, zei ook dat afstand houden ‘nutteloos’ is omdat het virus afstanden tot wel 30 meter kan overbruggen voordat het ergens terechtkomt.

Diep verontwaardigd

Hij zei dat de coronatests, die onbetrouwbaar zijn en niet aangeven of je het virus hebt, de ‘publieke hysterie’ aanjagen. Hij voegde tot dat we moeten stoppen met testen.

Bewoners van verzorgingstehuizen moeten volgens hem dagelijks vitamine D toegediend krijgen omdat dat kan helpen in de strijd tegen het virus. Hodkinson zei verder dat het sluiten van winkels heeft geleid tot een golf van zelfmoorden en andere sociale problemen.

“Het is gewoon een zware griep. Jullie worden om de tuin geleid,” zei de toparts. “Ik ben diep verontwaardigd dat het zover is gekomen.”

De Western Standard heeft contact opgenomen met het kantoor van Hodkinson, maar kreeg te horen dat hij het ‘te druk heeft’.

Facebook is al druk bezig om berichten over de arts te verwijderen. Voormalig BBC-presentatrice Anna Brees mag een week lang niks plaatsen omdat ze iets over hem had geschreven. Ook anderen klagen over censuur.


[Western Standard, CBC]

4.7 36 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Grote Henk
Grote Henk
10 maanden geleden

mensen willen nu eenmaal graag bedondert worden. spreek de waarheid en je wordt uitgelachen! De gemiddelde mens in het westen gebruikt zijn 6e zintuig al lang niet meer. Als Rutte zegt spring dan springen we allemaal

Hans
Hans
10 maanden geleden

Mensen, we moeten langs de deuren van huizen langs gaan met de bijbel en ze proberen over te halen zich niet te laten vaccineren. Dat is het minste wat we kunnen doen. Wie weet ontmoet je nog mensen die het helemaal met je eens zijn en dan kun je een fysieke contacten groep opbouwen van gelijkgezinden.

Jopie
Jopie
10 maanden geleden

Blij dat een arts dit zegt, maar hij verteld niks nieuws. Heel veel mensen weten dit al.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
10 maanden geleden

Iedereen mag het een “hoax” noemen natuurlijk.
Maar velen zijn dat punt ruim gepasseerd.
Ik noem het een staatsgreep; het installeren van een totalitair bewind. Op wereldschaal.
Dat kan voor niet zonder strafrechtelijke gevolgen blijven.
De vele plegers begaan hoogverraad jegens de betrokken bevolking.

x

Check Also

trudeau

Justin Trudeau: vaccinpaspoort draait om het belonen van mensen ‘die het juiste doen’

De Canadese premier Justin Trudeau legde vlak ...

begrafenisondernemer

Begrafenisondernemer slaat alarm: ‘Er sterven vrijwel uitsluitend geprikte mensen’

Tijdens de coronapandemie nam de sterfte niet ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

55
0
We lezen graag je reactie!x