Mens en DierCorona

Verpleegster Nicole doet boekje open over coronaprikken: ‘Dit heb ik werkelijk nog nooit gezien’

Help door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de website C19VaxReactions.com is een filmpje verschenen waarin verpleegster Nicole uit Baltimore in de Amerikaanse staat Maryland haar ervaringen met de coronaprik deelt. De site is opgericht door een groeiende groep mensen die ernstig zijn beschadigd door het coronavaccin.

In de video zegt ze dat veel patiënten schade oplopen. “Ik heb dit werkelijk nog nooit gezien.” Ze is sinds januari dit jaar getuige geweest van zes sterfgevallen na vaccinatie. Ook heeft ze talloze gevallen van ernstige bijwerkingen gezien. “Ik ben de tel kwijt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ademstilstand, hartstilstand, beroertes

“We hebben het hier niet over bijwerkingen als koorts, rillingen of spierpijn, maar over het uitplassen van bloedproppen, paresthesie, gastroparese, ademstilstand, hartstilstand, beroertes en diabetes. Ik heb patiënten die niet meer kunnen lopen. Patiënten die klagen dat hun voeten en handen branden. Ze vergeten waar ze zijn. Ik heb dit nog nooit gezien,” zei de verpleegster.

Artsen en verpleegkundigen negeren het of weten niet wat ze ermee aan moeten. Veel patiënten lijden ondraaglijk omdat zorgmedewerkers geen idee hebben wat hen mankeert, aldus Nicole. “Ze zijn beschadigd door een experimentele behandeling en daar zijn geen protocollen voor.”

Cognitieve dissonantie

De verpleegster zei ook dat het ontzettend lastig is om de cognitieve dissonantie te doorbreken en artsen te laten inzien dat deze patiënten zijn beschadigd door de vaccinatie.

4.9 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marco
Marco
2 jaren geleden

?

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Al die genoemde bijwerkingen: dat overkomt mij niet zegt de massa met als klap op de vuurpijl: iedereen die ik ken heeft de felbegeerde prik gehad en niemand had ernstige bijwerkingen (of is dood neergevallen). En uitgepraat ben je en ze staan in de rij voor de GGD prikstraat.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Wat zij hier zegt is slechts een tipje van de ijsberg. Dit is wereldwijd het geval en wordt natuurlijk door de veroorzakers ontkent en daarnaast denk ik dat artsen op het verkeerde spoor zijn gezet en geen ervaring hebben met de nieuwe technologie en stoffen (grafeen-oxide) die nu gebruikt wordt om mensen de wereld uit te werken.

Dat mensen vreselijk moeten lijden, is natuurlijk leedvermaak voor de uitvoerende partij en laat zien wat de bedoelingen zijn van het programma van de NWO.

De artsen die vaccins promoten en zetten, hebben natuurlijk da kant van de boosdoeners gekozen en die cognitieve dissonantie die er bij artsen heerst, heeft alles te maken met het feit dat zij onder controle zijn van de NWO. Een gedeelte van de artsen zal het niet weten en het andere gedeelte kijkt bewust de andere kant uit.

Arnold
Arnold
2 jaren geleden

In de rij voor de GGD-prikstraat voor een zekere dood. Triest.

Back to top button
88
0
We lezen graag je reactie!x