Mens en Dier

Arts haalt hard uit: ‘Klaus Schwab is een enge sociopaat’

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts Vladimir Zelenko noemde Klaus Schwab, de oprichter van het World Economic Forum, tijdens een interview met collega-arts Joseph Mercola een ‘eng individu’. Hij wees erop dat Schwab in 2016 in een interview heeft aangekondigd dat mensen over 10 jaar getagd zullen zijn zodat ze gemakkelijk geïdentificeerd kunnen worden.

Wat hebben ze nog meer voor ons in petto? “In de 2030 Agenda van de VN, die is opgesteld door het World Economic Forum, staat het volgende: Amerika zal niet langer een supermacht zijn, je zult niets bezitten en gelukkig zijn, je zult geen vlees eten, fossiele brandstoffen zullen verboden zijn en er zullen een miljard vluchtelingen zijn die geïntegreerd moeten worden in jullie samenleving,” zei Zelenko.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Nazi-ideologie

Hij noemde Schwab een sociopaat die denkt dat hij ver boven de gewone mens staat. In een interview met LifeSiteNews trok hij een parallel met de nazi-ideologie. De nazi’s gaven zichzelf het recht om de zogenoemde untermenschen uit te roeien. “Nu gebeurt hetzelfde, alleen is het niet antisemitisch.”

Zelenko zei dat Schwab en Bill Gates onderdeel uitmaken van ‘een groep sociopaten’. “Ze denken dat ze een soort supermens zijn. Ze streven een transhumanistische agenda na,” waarschuwde de arts. “Ze willen af van privébezit, fossiele brandstoffen en ieder mens op aarde vaccineren.”

Derde Wereldoorlog

“Het is een complot, maar geen theorie,” zei hij. “Het is een complot om genocide te plegen. De Derde Wereldoorlog is aan de gang en het wapen dat gebruikt wordt, angst, is een stille moordenaar. Geef niet toe aan angst.”

4.9 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Charlotte
Charlotte
2 jaren geleden

Precies! Schwab en consorte zijn de nazi’s van dit moment, ze hangen aan z’n lippen als hij het woord neemt,, je ziet wat er gebeurt nu de wereld bevolking in spuiten met rotzooi! ? Haat verspreiden Etc.. En een groot gedeelte trapt er in! #zucht ?

Burger
Burger
2 jaren geleden

AS 1 aug moeten we weer van ons laten horen….dit moet gestopt worden en de minderheid begint gelukkig rap te groeien

salvar
salvar
2 jaren geleden

geef niet toe aan angst?
kijk maar eens rond en zie.
lopen nu nog met muilkorven voor , renne nu nog naar het test gebied of vaccinatie plaats zoals ze het zo mooi zeggen.

je krijg ze niet om en beginnen bijna te janken als je zegt niet injecteren.

gelijk heeft hij ze zijn stiekem bezig.

Eric
Eric
2 jaren geleden

Nou is het wel zo dat de angst bijzonder effectief is gezaaid en je jezelf daartegen moet zien te verzetten, maar van dit soort artikelen knap je ook niet echt op. Ook al is het de waarheid.

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x