Mens en Dier

Voorzitter Vereniging van Universiteiten wil dat alle studenten zich laten prikken: ‘Onthoud deze naam’

Help mee door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We moeten er vol op inzetten om door te prikken, zei voorzitter van de Vereniging van Universiteiten Pieter Duisenberg in Nieuwsuur. Begin september opent het collegejaar en dan wil hij dat 80 tot 90 procent van de studenten is gevaccineerd.

“We moeten onszelf de vraag stellen: wat is ervoor nodig om te zorgen dat het open kan,” zei hij. “We moeten heel veel oproepen gaan doen. Als je wil studeren, laat je vaccineren. Zorgen voor prikbussen op locatie. We zijn met allerlei acties bezig om te zorgen dat iedereen zich laat vaccineren.”

Dit is dus de man bij wie je straks kunt aankloppen

Duisenberg krijgt op social media de nodige kritiek. “Mocht uw studerende kind zich straks gedwongen voelen zich te laten prikken, onthoud dan goed deze naam: Pieter Duisenberg. Dat kan nog van pas komen als uw kind straks ernstige gezondheidsproblemen krijgt als gevolg van het vaccin,” schrijft journalist Eric van de Beek.

“Hij wil dat alle studenten zich laten prikken. Dit is dus de man bij wie je straks kunt aankloppen mocht dit uitlopen op een gezondheidsdrama. Gegarandeerd bij 4 op de 1000 ernstige bijwerkingen op korte termijn. Onbekend: lange termijn,” voegt hij toe.

4500 ernstige bijwerkingen

Dit cijfer is afkomstig uit de enige studie over coronavaccinatie bij kinderen van 12 tot 15 jaar, die is uitgevoerd door Pfizer. Tijdens de trial kregen 1000 kinderen het vaccin en 1000 kinderen de placebo. Ernstige bijwerkingen van vaccinatie kwamen voor bij 4 van de 1000 gevaccineerde, gezonde kinderen (0,4%).

Nederland telt 1,18 miljoen jongeren tussen 12 en 18 jaar. Als iedereen uit die groep gevaccineerd wordt, kan dit met het percentage van 0,4% resulteren in ongeveer 4500 ernstige bijwerkingen.

4.8 53 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
143 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
10 maanden geleden

Deze Pieter Duisenberg mag zich straks als invloedrijk persoon verantwoorden voor het tribunaal wegens het aanzetten tot zware mishandeling met mogelijk de dood tot gevolg.

Kees v Ham
Kees v Ham
10 maanden geleden

Het zijn gekken die in de toekomst allemaal moeten worden veroordeeld voor misdaden tegen de menselijkheid

Burger
Burger
10 maanden geleden

Aangifte doen wegens discriminatie en ik meen artikel 10 grondwet over zelfbeschikking lichaam….wie denkt deze pepernoot wel niet dat hij is ….

Tom
Tom
10 maanden geleden

De corruptie is dus echt overal, in alle lagen, in alle verenigingen, in alle bedrijven (aan de top). De vereniging van Universiteiten, daar dus ook. Deze voorzitter is dus niet gehinderd door enige kennis, hoe kan zo iemand dan voorzitter zijn van zo’n vereniging? Welke belangen behartigd deze vereniging eigenlijk? In elk geval niet de belangen van de studenten. Triest alweer.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

143
0
We lezen graag je reactie!x