Homepagina » Buitenland » Dit zijn de gezichten van meer dan 50 mensen die door hel gaan vanwege coronaprik: ‘Wij willen gehoord worden’
mensen
Foto: Videostill YouTube

Dit zijn de gezichten van meer dan 50 mensen die door hel gaan vanwege coronaprik: ‘Wij willen gehoord worden’

In een filmpje dat rondgaat op internet zijn tientallen Amerikanen te zien die hun vaccin haalden omdat ze wilden meehelpen een einde te maken aan de ‘coronapandemie’. Ze kregen na de prik last van zeer ernstige bijwerkingen en proberen nu de stilte te doorbreken.

In de video zegt elke getroffene welk coronavaccin hij of zij gekregen heeft. “Wij hebben hulp nodig. We willen gehoord worden,” zeggen ze eensluidend. Meer dan 50 mensen hebben meegewerkt aan de totstandkoming van het filmpje.

Topje van de ijsberg

Waar hebben ze zoal last van? Vermoeidheid, gewrichts- en spierpijn, spasmen, spiertrekkingen, tremoren, trillen/schudden, neuropathie, verlamming, paresthesie, hoofdpijn, tinnitus, duizeligheid, maagproblemen, hartproblemen, huiduitslag, geheugenverlies en bloeddrukproblemen.

De groep vormt slechts het topje van de spreekwoordelijke ijsberg. Alleen al in de Verenigde Staten hebben vele tienduizenden mensen de afgelopen maanden vaccinschade opgelopen. Op deze website vind je meer informatie over de getroffenen.

Het voelde ‘alsof haar hart er via haar nek werd uitgerukt’

De discussie over vaccinschade werd aangezwengeld door senator Rob Johnson, die eind vorige maand een persconferentie hield met mensen die na het coronavaccin last kregen van ernstige bijwerkingen. De senator deelde aan journalisten documenten uit over de vele duizenden sterfgevallen en honderdduizenden gevallen van bijwerkingen na coronavaccinatie in de VS.

Eén van de slachtoffers is de 12-jarige Maddie, die afgelopen jaar deelnam aan het vaccinonderzoek van Pfizer. Nu zit ze in een rolstoel en krijgt ze sondevoeding. Na de inenting kreeg Maddie ontzettend veel pijn in haar buik en borst. Het voelde ‘alsof haar hart er via haar nek werd uitgerukt’.

4.8 44 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Een van de stille gewonden naast de stille dodelijke slachtoffers in deze oorlog.

Arie N
Arie N
2 maanden geleden

Die mensen lopen hier ook gerust wel maar dat komt niet in de media. Het is toevallig dat we hier iets lezen van Lisette die verlamd is. En het zal mij verbazen of Hugo de Jonge bij haar langsgegaan is alhoewel ik dat betwijfel.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 maanden geleden

Waarom zou ik naar deze mensen Luisteren? Toen ik & Vele Vele anderen deze Hersenloze Schapen probeerden te Waarschuwen…Luisterden ze ook niet naar ons!

Annette
Annette
2 maanden geleden

Hartverscheurend! Ik kan niet anders dan diep medelijden hebben met ALLE slachtoffers van deze nazipraktijken.
Nu hebben al deze slachtoffers er nog ZELF voor gekozen om mee te doen. Weliswaar onder valse voorwaarden (zoveel is wel duidelijk) maar toch…
Vanochtend stond er natuurlijk dat artikel hier over wat ze nu weer van plan zijn. Letterlijk aan je deur komen om je (gedwongen?) te vaccineren.
DAN krijg je een heel nieuwe groep slachtoffers: óf diegenen gaan alsnog onder dwang akkoord óf …. Geen idee wat ze dan doen.
Zo langzamerhand is de wereld zó knettergek geworden, dat het steeds moeilijker wordt om niet ook je verstand te verliezen.

x

Check Also

verpleegkundige

Verpleegkundige Benthe doet boekje open over mensen die ernstig ziek werden na de prik

Demissionair minister Hugo de Jonge herhaalt het ...

von der leyen

EU-baas Von der Leyen weigert sms’jes van Pfizer-topman vrij te geven: ‘Wat zou er toch in hebben gestaan?’

De Europese Ombudsman wil van EU-baas Ursula ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

55
0
We lezen graag je reactie!x