BuitenlandCorona

Dit zijn de gezichten van meer dan 50 mensen die door hel gaan vanwege coronaprik: ‘Wij willen gehoord worden’

Help ons door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een filmpje dat rondgaat op internet zijn tientallen Amerikanen te zien die hun vaccin haalden omdat ze wilden meehelpen een einde te maken aan de ‘coronapandemie’. Ze kregen na de prik last van zeer ernstige bijwerkingen en proberen nu de stilte te doorbreken.

In de video zegt elke getroffene welk coronavaccin hij of zij gekregen heeft. “Wij hebben hulp nodig. We willen gehoord worden,” zeggen ze eensluidend. Meer dan 50 mensen hebben meegewerkt aan de totstandkoming van het filmpje.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Topje van de ijsberg

Waar hebben ze zoal last van? Vermoeidheid, gewrichts- en spierpijn, spasmen, spiertrekkingen, tremoren, trillen/schudden, neuropathie, verlamming, paresthesie, hoofdpijn, tinnitus, duizeligheid, maagproblemen, hartproblemen, huiduitslag, geheugenverlies en bloeddrukproblemen.

De groep vormt slechts het topje van de spreekwoordelijke ijsberg. Alleen al in de Verenigde Staten hebben vele tienduizenden mensen de afgelopen maanden vaccinschade opgelopen. Op deze website vind je meer informatie over de getroffenen.

Het voelde ‘alsof haar hart er via haar nek werd uitgerukt’

De discussie over vaccinschade werd aangezwengeld door senator Rob Johnson, die eind vorige maand een persconferentie hield met mensen die na het coronavaccin last kregen van ernstige bijwerkingen. De senator deelde aan journalisten documenten uit over de vele duizenden sterfgevallen en honderdduizenden gevallen van bijwerkingen na coronavaccinatie in de VS.

Eén van de slachtoffers is de 12-jarige Maddie, die afgelopen jaar deelnam aan het vaccinonderzoek van Pfizer. Nu zit ze in een rolstoel en krijgt ze sondevoeding. Na de inenting kreeg Maddie ontzettend veel pijn in haar buik en borst. Het voelde ‘alsof haar hart er via haar nek werd uitgerukt’.

4.8 44 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Een van de stille gewonden naast de stille dodelijke slachtoffers in deze oorlog.

Arie N
Arie N
2 jaren geleden

Die mensen lopen hier ook gerust wel maar dat komt niet in de media. Het is toevallig dat we hier iets lezen van Lisette die verlamd is. En het zal mij verbazen of Hugo de Jonge bij haar langsgegaan is alhoewel ik dat betwijfel.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Waarom zou ik naar deze mensen Luisteren? Toen ik & Vele Vele anderen deze Hersenloze Schapen probeerden te Waarschuwen…Luisterden ze ook niet naar ons!

Annette
Annette
2 jaren geleden

Hartverscheurend! Ik kan niet anders dan diep medelijden hebben met ALLE slachtoffers van deze nazipraktijken.
Nu hebben al deze slachtoffers er nog ZELF voor gekozen om mee te doen. Weliswaar onder valse voorwaarden (zoveel is wel duidelijk) maar toch…
Vanochtend stond er natuurlijk dat artikel hier over wat ze nu weer van plan zijn. Letterlijk aan je deur komen om je (gedwongen?) te vaccineren.
DAN krijg je een heel nieuwe groep slachtoffers: óf diegenen gaan alsnog onder dwang akkoord óf …. Geen idee wat ze dan doen.
Zo langzamerhand is de wereld zó knettergek geworden, dat het steeds moeilijker wordt om niet ook je verstand te verliezen.

Back to top button
55
0
We lezen graag je reactie!x