Gezondheid

‘Vertrouwelijk’ document onthult dat 36 kinderen zijn gestorven door vaccin. Hebben we nog meer bewijs nodig dat vaccins schadelijk zijn?

Help mee door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit vertrouwelijke stukken die aan de pers zijn gelekt, blijkt dat in een periode van twee jaar tijd 36 baby’s zijn gestorven na het vaccin Infanrix Hexa van GlaxoSmithKline.

Tussen 2009 en 2011 kreeg de farmaceut 1742 meldingen van bijwerkingen na vaccinatie, waaronder 503 ernstige bijwerkingen en 36 sterfgevallen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Infanrix Hexa is een vaccin dat is ontwikkeld om zes ziektes te voorkomen: difterie, tetanus, kinkhoest, hepatitis B, polio en Haemophilus influenzae type b (Hib).

Slechts een tiende

Het vaccin wordt sinds 2011 gebruikt binnen het Rijksvaccinatieprogramma.

Sinds het in 2000 op de markt is gekomen zijn er 73 baby’s aan gestorven, zo meldde website Initiative Citoyenne.

De site merkte verder op dat slechts een tiende van alle bijwerkingen wordt gemeld. In werkelijkheid kan het probleem nog veel groter zijn dan gedacht.

Enkele uren

Uit de stukken blijkt dat de meeste baby’s enkele dagen na vaccinatie kwamen te overlijden. Drie baby’s stierven binnen enkele uren nadat ze het vaccin hadden gekregen.

De tragedie komt niet als een verrassing als wordt gekeken naar de ingrediënten die GlaxoSmithKline voor het vaccin gebruikt, schrijft de site GreenMedInfo.

Neurotoxine

Er zit onder meer een hulpstof in die aluminium bevat. Aluminium is een neurotoxine die wordt geassocieerd met de ziekte van Alzheimer en beroertes.

GlaxoSmithKline mag proberen de feiten te verdoezelen, maar vroeg of laat komt de waarheid boven water.

[Natural News]

5 5 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rene
Rene
5 jaren geleden

De waarheid is allang boven water. De vraag is waarom de politiek daar niets mee doet.
En dat is ook niet echt een vraag, draaideur politici/farmaceuten met financiele belangen.
Die vinden geld belangrijker dan onze gezondheid.

rob
rob
5 jaren geleden

Het bewijs is er, maar dat is nog niet Genoeg, er moet nog meer Mensen eraan OVERLIJDEN en men moet zeker weten dat het door vaccins komt, dus ze gaan nog wel even door met vaccins, aan mensen te verstrekken,zie het als een soort Rechtszaak,men moet eerst genoeg bewijzen hebben tot dat ze een uitspraak kunnen geven met Harden Bewijzen .. En deze Zaak gaat nog land duren ..het inenten gaat gewoon door voor ze het in gaan inzien dat het werkelijk door vaccins gebeurt,en de schuldigen gaan straks gewoon vrijuit…dat word gewoon straks een afschuif spelletje gespeeld en niemand wil de schuld opzich dragen..ze vinden altijd wel weer wat om de schuld ergens naar toe te brengen, deze maken ze dan zo complex, dat niemand er aansprakelijk voor is …dus volgt gewoon vrijspraak ..

Elles
Elles
5 jaren geleden

Enkele jaren geleden berichtten de media dat tientallen Syrische kinderen die door de VN gevaccineerd werden stierven, daarna hoorde je er niets meer over

H20
H20
5 jaren geleden

Is allemaal makkelijk praten voor veel mensen. Ik heb mijn kinderen ook niet ingeënt maar ik zit er wel mee. Wat is de bron van dit stuk? Hoe weet ik zeker dat er aluminium in het vaccin zit? Waarom zou de overheid kinderen ziek willen maken terwijl het juist de toekomst van het land is? Als de jeugd niet instaat is om een gezonde toekomst op te bouwen heeft de regering daar ook totaal geen baat bij uiteindelijk! Toch heb ik samen met mijn partner besloten om niet in te enten het voeld niet goed om je kind vol met ziektes te spuiten terwijl ze zelf antibacterien aanmaken. Het internet maakt het je moeilijk maar ook de overheid omdat ze er niet volledig open over zijn!

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x