Homepagina » Gezondheid » ‘Vertrouwelijk’ document onthult dat 36 kinderen zijn gestorven door vaccin. Hebben we nog meer bewijs nodig dat vaccins schadelijk zijn?
doctor 673578 1280

‘Vertrouwelijk’ document onthult dat 36 kinderen zijn gestorven door vaccin. Hebben we nog meer bewijs nodig dat vaccins schadelijk zijn?

Uit vertrouwelijke stukken die aan de pers zijn gelekt, blijkt dat in een periode van twee jaar tijd 36 baby’s zijn gestorven na het vaccin Infanrix Hexa van GlaxoSmithKline.

Tussen 2009 en 2011 kreeg de farmaceut 1742 meldingen van bijwerkingen na vaccinatie, waaronder 503 ernstige bijwerkingen en 36 sterfgevallen.

Infanrix Hexa is een vaccin dat is ontwikkeld om zes ziektes te voorkomen: difterie, tetanus, kinkhoest, hepatitis B, polio en Haemophilus influenzae type b (Hib).

Slechts een tiende

Het vaccin wordt sinds 2011 gebruikt binnen het Rijksvaccinatieprogramma.

Sinds het in 2000 op de markt is gekomen zijn er 73 baby’s aan gestorven, zo meldde website Initiative Citoyenne.

De site merkte verder op dat slechts een tiende van alle bijwerkingen wordt gemeld. In werkelijkheid kan het probleem nog veel groter zijn dan gedacht.

Enkele uren

Uit de stukken blijkt dat de meeste baby’s enkele dagen na vaccinatie kwamen te overlijden. Drie baby’s stierven binnen enkele uren nadat ze het vaccin hadden gekregen.

De tragedie komt niet als een verrassing als wordt gekeken naar de ingrediënten die GlaxoSmithKline voor het vaccin gebruikt, schrijft de site GreenMedInfo.

Neurotoxine

Er zit onder meer een hulpstof in die aluminium bevat. Aluminium is een neurotoxine die wordt geassocieerd met de ziekte van Alzheimer en beroertes.

GlaxoSmithKline mag proberen de feiten te verdoezelen, maar vroeg of laat komt de waarheid boven water.

[Natural News]
5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rene
Rene
2 jaren geleden

De waarheid is allang boven water. De vraag is waarom de politiek daar niets mee doet.
En dat is ook niet echt een vraag, draaideur politici/farmaceuten met financiele belangen.
Die vinden geld belangrijker dan onze gezondheid.

eksegese
eksegese
Reactie op  Rene
2 jaren geleden

En niet alleen geld is belangrijker @Rene, het ruimt ook zo lekker op. Het wordt op den duur, zeker als ze het verplicht weten te stellen, gebruikt om de mensheid eens flink uit te dunnen en uit hun kracht te halen en , zoals in Afrika onvruchtbaar gemaakt . Het mes snijdt dus aan twee kanten. Er is inmiddels zoveel bekent over smerigheid met en door vaccins dat niemand daar nog de ogen voor kan sluiten, zeker de overheden niet. En toch gebeurt het !

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Rene
2 jaren geleden

KRANTEN! GOOI HET IN DE PUBLICITEIT!

marcel koningen
marcel koningen
Reactie op  Rene
2 jaren geleden

Een sterf geval per miljoen gevaccineerden is het gemiddelde.Daartegen overstaan ontelbare mensen die een ziekte niet krijgen.Kortom niks aan de hand op zijn hoogst moeten sommige draag stoffen nog meer aangepast worden.Wat wel een probleem is ,is dat er overal in het milieu stoffen zitten de eigenschappen van b.v. pseudo oestrogeen [vrouwlijk hormoon]nabootsen en de lozing van nano technologische rommel waarvan wij niet weten hoe die zich gedragen in ons en in alles om ons heen.
Er is een maar met vaccins en dat is dat ons immuun systeem soms de anti stoffen van het doormaken van een ziekte voor een ding soms ook nodig heeft als verdediging tegen een heel andere ziekte . Laat u vooral niet gekmaken het vaccineren leverd nog steeds veel meer voordeel dan nadeel op.Kijktip:Joe Rogan 1261
Mvrg,Marcel

P.S.het valt op dat een hoop van de nieuwe twijfels allemaal rechtstreeks uit de fundamentalistische diverse religieuze hoeken komen :platte aarde,geen vaccins,god zorgt dus kan er nooit een probleem door klimaat verandering komen vanwege goddelijke op tijd ingreep en ga zo maar door geen evolutie ,geen dino’s en heel veel mensen haat naar vrouwen en mensen die niet in het hetero plaatje passen.Geld mag ten koste van anderen verdient worden.Religie:achterlijker en bekromper en dodelijker kunnen we het niet maken.

rob
rob
2 jaren geleden

Het bewijs is er, maar dat is nog niet Genoeg, er moet nog meer Mensen eraan OVERLIJDEN en men moet zeker weten dat het door vaccins komt, dus ze gaan nog wel even door met vaccins, aan mensen te verstrekken,zie het als een soort Rechtszaak,men moet eerst genoeg bewijzen hebben tot dat ze een uitspraak kunnen geven met Harden Bewijzen .. En deze Zaak gaat nog land duren ..het inenten gaat gewoon door voor ze het in gaan inzien dat het werkelijk door vaccins gebeurt,en de schuldigen gaan straks gewoon vrijuit…dat word gewoon straks een afschuif spelletje gespeeld en niemand wil de schuld opzich dragen..ze vinden altijd wel weer wat om de schuld ergens naar toe te brengen, deze maken ze dan zo complex, dat niemand er aansprakelijk voor is …dus volgt gewoon vrijspraak ..

Elles
Elles
2 jaren geleden

Enkele jaren geleden berichtten de media dat tientallen Syrische kinderen die door de VN gevaccineerd werden stierven, daarna hoorde je er niets meer over

H20
H20
2 jaren geleden

Is allemaal makkelijk praten voor veel mensen. Ik heb mijn kinderen ook niet ingeënt maar ik zit er wel mee. Wat is de bron van dit stuk? Hoe weet ik zeker dat er aluminium in het vaccin zit? Waarom zou de overheid kinderen ziek willen maken terwijl het juist de toekomst van het land is? Als de jeugd niet instaat is om een gezonde toekomst op te bouwen heeft de regering daar ook totaal geen baat bij uiteindelijk! Toch heb ik samen met mijn partner besloten om niet in te enten het voeld niet goed om je kind vol met ziektes te spuiten terwijl ze zelf antibacterien aanmaken. Het internet maakt het je moeilijk maar ook de overheid omdat ze er niet volledig open over zijn!

Azraël
Azraël
Reactie op  H20
2 jaren geleden

Toekomst van het land? De toekomst is dat er over nog geen 50 jaar teveel mensen zijn in zoverre dat daar helemaal geen grondstoffen of bronnen voor zijn om zo’n grote (over)bevolking van voedsel of water te kunnen voorzien. Ook het geproduceerde afval kunnen we dan niet langer kwijt….er MOETEN minder mensen komen. Dat is de reden. Als ze niets doen is er helemaal GEEN toekomst. De wereld kan zoveel mensen niet aan.

Geenweet
Geenweet
Reactie op  Azraël
2 jaren geleden

Er moeten geen minder mensen komen want er is genoeg plek voor iedereen.
Het gedrag van de mens moet veranderen.
Men wil te veel, is nooit tevreden.
Men wil de beste zijn, beter dan een ander.
Men heeft veel praatjes maar weinig daadjes, totdat het in het eigen straatje gebeurt.
Men wil alles geregeld hebben maar doet zelf het liefst zo weinig mogelijk.
Men laat liever een ander denken dan zelf na te denken.
De mens is een zacht gekookt ei van het wieg tot het graf.
etc etc.
Brave New World.

Doe gewoon wat meer research, en trek niet gelijk een conclusie.
blijf open minded kennis is oneindig

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  H20
2 jaren geleden

Vraag: Waarom zou de overheid kinderen ziek willen maken terwijl het juist de toekomst van het land is?

Antwoord: Zie ook de tabak fabrikanten die tabak zonder radioactief polonium kunnen produceren, maar voor kostenbesparing kiezen (anders moeten ze heel een laag grond vervangen).

je zou dus kunnen denken dat het kort antwoord “Kostenbesparing” is, maar dat is niet altijd zwart/wit.

Hou regering en overheid gescheiden.

Binnen de overheid zijn er organen, een ervan houd het budget bij voor uitgaven (bijv vaccinaties). Als er alternatieve producten op de markt zijn (en de verantwoordelijke de keuze maakt om over te stappen. Bijv doordat de rapporten aangeven aan dat het effectiever is, of goedkoper is (niet noodzakelijk beter) of een steekpenning is geaccepteerd), dan stapt men over naar dat nieuwe product.

Let op dat het niet altijd de minister van volksgezondheid is die gelobyd wordt. Meestal zit dat bij het team die het rapport maakt; een rapport dat maanden duurt, en bij verklarende vragen het weer maanden duurt voordat het weer geupdate is. Soms is die tijd er niet.

Het hoeft niet noodzakelijker goedkoper te zijn. Ik weet niet meer voor welk medicijn, maar er is voor een duurdere, minder effectiever middel gekozen ergens begin deze eeuw. Het oud medicijn is nooit terug gekomen. Niet winstgevend voor de Farma.

Dus als de farma een product opheft… wat moet de overheid dan?

Frank
Frank
Reactie op  H20
2 jaren geleden

De bron van dit stuk weet ik niet, maar 5 minuten googlen leerde me dat het onzin is.
Die 36 babytjes zijn inderdaad overleden na de vaccinatie, maar dat betekent NIET dat het vaccin er ook voor verantwoordelijk was. Er sterven namelijk nog altijd baby’s aan wiegedood en ondanks autopsies wordt niet altijd gevonden waaraan de kleintjes precies zijn gestorven. Hetzelfde geldt voor de 36 sterfgevallen uit het artikel. Het is niet bekend waaraan ze zijn overleden, maar de pro-plaguers gebruiken de correlatie met het krijgen van het vaccin als bewijs dat het vaccin de oorzaak is. Onzin, want hoe verschrikkelijk ook, deze sterfgevallen waren niet in zo’n grote getallen dat ze boven het gemiddelde van wiegedood uitkwamen.

Dat aluminium verhaal kun je ook met een korreltje zout nemen, net als het broodje-aapverhaal over kwik dat in een ander vaccin zou zitten, en om grotendeels dezelfde reden: niet-gebonden aluminium en kwik zijn idd schadelijk, maar wanneer ze in een chemische verbinding zoals een eiwit zitten kunnen deze schafelijke eigenschappen geneutraliseerd worden. En in het geval van kwik in ieder geval, wordt zelfs die onschadelijk gemaakte kwikverbinding niet eens meer gebruikt.

Tot slot: vaccins zijn juist bedoeld om juist het aanmaken van die antistoffen op te starten zodat je kind al antistoffen heeft voordat hij of zij daadwerkelijk de betreffende ziekte oploopt (die veel gevaarlijker is dan een onschuldig prikje en misschien een beetje verhoging) en dan pas begint met antistoffen aanmaken.

Eksegese
Eksegese
Reactie op  Frank
2 jaren geleden

@Frank, klaarblijkelijk is het maar net hoe je op een bepaald item googelt. Ik houd de info over vaccinatie al jaren nauwkeurig in de gaten en kom tot heel andere conclusies. De stelling dat vaccinaties veilig zijn is al lang over zijn houdbaarheidsdatum heen helaas.

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Eksegese
2 jaren geleden

De compositie van vaccinaties wordt telkens aangepast (en geproduceerd in landen waar toezicht niet zo streng is; bijv China). Dat wat we als kinderen ingespoten kregen is niet het zelfde als wat er nu op de markt is. Bovendien zijn er verschillende soorten en merken, en elk land heeft wel een verschillende lijst met preferred suppliers. Dat maakt leunstoel onderzoek moeilijk.

Weesje
Weesje
Reactie op  Frank
2 jaren geleden

Dat is het probleem hem nou juist met wetenschappelijk onderzoek. Er wordt maar op één aspect getest, zoals de aanwezigheid van antistoffen, waarbij men voorbij gaat aan de werking van je hele afweersysteem. Wat een middel met de rest van je lichaam doet, wordt voor het gemak ook maar buiten beschouwing gelaten.
Sowieso is de wetenschap goed in zaken aantonen, die al duizenden jaren bekend zijn. Knutselen met die deelinformatie kan risico’s geven.
Antistoffen krijgt een kind ook, bij een gezonde moeder, via de moedermelk. Verder word je afweer gestimuleerd door een gezond eet- en leefpatroon. Door het doormaken van kinderziektes maak je stoffen aan die zorgen voor een verminderd risico op kanker. Een ziek kind goed begeleiden, zoals met de juiste voedingsstoffen, lijkt me ook zinvoller.

Joris
Joris
Reactie op  Frank
2 jaren geleden

Ik zou zelfs gebonden aluminium zoals in adiuvans van vaccins niet met een korreltje zout nemen als zelfs een alumnium-expert schrikt van zijn eigen bevindingen rondom deze vormen van aluminium.

Prof. Exley

Prof. Exley vertelt aan het eind van zijn presentatie over dat aluminiumzouten de hersenen binnendringen, dat hij er tot zijn schrik achter kwam dat hij in het anti-vaccinatiekamp terecht was gekomen:

39:02 min. So these types of immune reactive cells, you can get a signal from the brain to the rest of the body ´come and help! We have got an inflammatory problem! And cells comes from the rest of the body. And sometimes these cells are loaded up with aluminium, carrying a cargo of aluminium into brain-tissue.” (39:20 min.)
[…]

39:46 min. “Perhaps we leave you with the more profound image.
You know, I gave an interview directly after presenting this research for the first time at a conference in Paris. I was extremely succinct about it. Before I saw this research, I saw no role for aluminium in autism. But actually after we have done the research, I have to change my mind. I have to change my mind. And not only that, the inference that some of that aluminium could come from the injection site of a vaccine is incredibly strong. There are many instances where infants in their first month of live suffer brain encephalopathy mediately after vaccination.

Bron: https://www.youtube.com/watch?v=GSgk5m3tds0

Joris
Joris
Reactie op  Frank
2 jaren geleden

Ik zou gebonden kwik als in thimerosal zeker ook niet met een korreltje zout nemen.

In de meeste vaccins in Nederland zit het gelukkig niet meer, maar nog wel in Pandemrix, het mexicaanse griepvaccin, wat narcolepsie kan veroorzaken.

Brian Hooker on Thimerosal

For nearly ten years, Brian Hooker has been requesting documents that are kept under tight wraps by the Centers for Disease Control and Prevention (CDC). His more than 100 Freedom of Information Act (FOIA) requests have resulted in copious evidence that the vaccine preservative Thimerosal, which is still used in the flu shot that is administered to pregnant women and infants, can cause autism and other neurodevelopmental disorders.

Dr. Hooker, a PhD scientist, worked with two members of Congress to craft the letter to the CDC that recently resulted in his obtaining long-awaited data from the CDC, the significance of which is historic. According to Hooker, the data on over 400,000 infants born between 1991 and 1997, which was analyzed by CDC epidemiologist Thomas Verstraeten, MD, “proves unequivocally that in 2000, CDC officials were informed internally of the very high risk of autism, non-organic sleep disorder and speech disorder associated with Thimerosal exposure.”
When the results of the Verstraeten study were first reported outside the CDC in 2005, there was no evidence that anyone but Dr. Verstraeten within the CDC had known of the very high 7.6-fold elevated relative risk of autism from exposure to Thimerosal during infancy. But now, clear evidence exists. A newly-acquired abstract from 1999 titled, “Increased risk of developmental neurologic impairment after high exposure to Thimerosal containing vaccine in first month of life” required the approval of top CDC officials prior to its presentation at the Epidemic Intelligence Service (EIS) conference. Thimerosal, which is 50% mercury by weight, was used in most childhood vaccines and in the RhoGAM® shot for pregnant women prior to the early 2000s.

https://www.prweb.com/releases/asot/thimerosal/prweb11598819.htm

Joris
Joris
Reactie op  Frank
2 jaren geleden

Dat de ‘prikjes’ (injecties) onschuldig zouden zijn zou volgens de artsen eed (Het klassike ‘Primum non nocere’ komt wel degelijk nog voor in de moderne Nederlandse artseneed) allereerst bewezen dienen te worden voordat ze worden toegediend.

De boel omdraaien en en bewijzen vragen dat vaccins niet veilig zijn is een typische framing in deze….

Dusi
Dusi
Reactie op  H20
2 jaren geleden
marcel koningen
marcel koningen
Reactie op  H20
2 jaren geleden

Dat u het woordt anti bakterie gebruikt betekend dat u op een totaal verkeerd been bent gezet.Het heet antistof en is lichaams eigen.Geloof niet alle onzin afkomstig van mensen die geen wetenschappelijk doorwrocht artikel plubliceren het kaft moet van het koren worden gescheiden.Als u goed engels kunt verstaan kijk eens naar you tube Joe Rogan aflevering 2061.
Mvrg,Marcel

William
William
2 jaren geleden

Ondanks alles word het overal verplicht, zelfs Italie is er voor gezwicht, Frankrijk idem, je bent verplicht je kind te laten vaccineren anders word je kind van school gestuurd, alsof je ongevaccineerde kind een gevaar vormt voor de wel gevaccineerde kinderen.. de wereld op zijn kop.. de kinderen worden verplicht met rotzooi volgespoten.. Hoe kan je een zuigeling een vaccinatie geven terwijl het imuunsysteem nog niet ontwikkeld is.. vaccinatie is er toch om het imuunsysteem te triggeren om weerstand tegen de ziektes op te bouwen?

thomass30
thomass30
Reactie op  William
2 jaren geleden

“vaccinatie is er toch om het imuunsysteem te triggeren om weerstand tegen de ziektes op te bouwen?”

Nee joh, dan bent u verkeerd ingelicht.

Wat uw immuunsysteem echt nodig heeft leest u bijvoorbeeld hier:

https://www.seniorennet.be/Dossier/Vitaliteit/sterk_immuunsysteem.php

William
William
Reactie op  thomass30
2 jaren geleden

Wat heeft dit met vaccinatie te maken? Wat doet zo n vaccin volgens U in het kleine lichaampje van de zuigeling?

thomass30
thomass30
Reactie op  William
2 jaren geleden

@William

Snap je hem nu? 😉

Henk
Henk
2 jaren geleden

Als er geen vaccinaties zijn gaan er nog veel meer kinderen dood! Deze vaccinaties zorgen ervoor dat deze ziektes ook in de rest van de wereld worden stopgezet. Liever 0 doden dan 36 maar toch liever 36 dan 360000.

danmaarzo
danmaarzo
Reactie op  Henk
2 jaren geleden

Helemaal gelijk, maar ook blijven onderzoeken of we zonder vaccinatie kunnen.

Mano Crypto
Mano Crypto
2 jaren geleden

Ben het helemaal eens met niet-vaccineren
Maar graag wel een bron erbij want dit artikel lijkt wel uit de duim gezogen.
Ik neem niks aan voor waarheid ook al gaat dit artikel over een onderwerp waar ik het
compleet mee eens ben namelijk niet vaccineren. Maar ook hier hoort gewoon een bron bij
anders is het gewoon een waardeloos artikel in mijn ogen. Mijn oprechte excusses mocht je
alsnog een bron toevoegen aan dit artikel.

Louise
Louise
2 jaren geleden

Jahoor hier is hij….de tegenbeweging in Amerika is gestart… Een 18 jarige jongen liet zich vaccineren voor alle kinderziekten, zijn ouders waren namelijk geen voorstanders van geënte kinderen,…. Kijk snel even op het AD voor het weer verdwenen is………Beter genoeg informatie als te weinig…..

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

Brandbrief om toch zo snel mogelijk nog meer vaccinaties op te nemen in het programma. Ze hebben er ongelooflijke haast mee om de mensheid nog meer vol te spuiten met hun giftige troep. Ze denken klaarblijkelijk echt op te moeten schieten voor de mensen wakker worden.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3288412/brandbrief-medici-over-vaccin-meningokokken-b

x

Check Also

wetenschapper

Wetenschapper ontslagen én gecensureerd om coronakritiek: ‘Het wordt me onmogelijk gemaakt’

Sam Brokken werd ontslagen door de PXL ...

meisje

Hartverscheurend: 2-jarig meisje sterft na coronavaccin Pfizer

Een tweejarig meisje is gestorven na toediening ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x