UFO

VIDEO: Hoever gaat de elite om UFO-crashes te verdoezelen?

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn vele tientallen rapporten van UFO-crashes, maar slechts weinig incidenten bereiken het grote publiek. In 1976 leidde een UFO-crash in de Golf van Mexico tot een confrontatie tussen de Verenigde Staten en Mexico. Rond 1800 werd in een boerendorp een openbare begrafenis gehouden voor de buitenaardse piloot van een gecrashte vliegende schotel.

In Kecksburg in de Amerikaanse staat Pennsylvania gaat een man op zoek naar de waarheid achter een UFO-crash in 1965. Wie verdoezelt het bewijs voor UFO-crashes en hoever is men bereid te gaan om de waarheid te verhullen?

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

[History]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
simpel
simpel
9 jaren geleden

“De realiteit over het leven in het Universum, de ontmoeting met het leven in het Universum en de buitenaardse interventie zelf, samen vertegenwoordigen ze de meeste ontkende realiteit in de wereld van vandaag.”
ET Intervention: ‘Allies Of Humanity Briefings’ Marshall Vian Summers FREE Download http://www.alliesofhumanity.org/allies-of-humanity-book1.pdf
Extraterrestrial Intruders: The Reality Of The Extraterrestrial Life Visiting Our World http://www.youtube.com/watch?v=5QEqPZpbA5g&list=PLxgfBwG_5wUBlqkSKTgfC3XK4Z1R1vN4

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

De elite gaat daar veel te ver in het verdoezelen van UFO-chrashes; we zouden juist een samenhorigheid moeten aspireren tov. van dit soort en andere rampen.

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x