UFO

Mysterie rond de Roswell-crash ontrafeld. Wat is er gebeurd met de wrakstukken en de lichamen?

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Burgemeester van Roswell Del Journey neemt ons mee naar Walker Air Force Base, waar de wrakstukken van de UFO en lichamen van aliens naartoe zouden zijn gebracht na de Roswell-crash.

Hij vertelt dat de wrakstukken en de lichamen daarna overbracht zouden zijn naar Wright-Patterson Air Force Base in Ohio.

Onderzoekers beweren dat de overheid er ook voor heeft gezorgd dat getuigen van het incident al die tijd hun mond hebben gehouden.

Verfrommelen

Toch zijn velen van hen later alsnog naar buiten getreden. Eén van hen was de eerste legerofficier die op de plek van de crash aankwam, majoor Jesse Marcel.

Zijn kleinzoon zegt dat hij zijn ervaringen deelde met de rest van de familie. Hij nam zelfs een aantal wrakstukken mee naar huis.

Die leken te bestaan uit een vreemd soort metaal, dat gemakkelijk vouwbaar was. Je kon het verfrommelen als een stuk papier, maar zodra je het losliet, nam het zijn oorspronkelijke vorm weer aan.

Bevelen geeft

Marcel zei dat het metaal niet het materiaal was dat is te zien op de beroemde foto die werd verspreid na het incident.

Op die foto kijkt de majoor niet naar de camera, maar omhoog, naar iemand die bevelen geeft, aldus de kleinzoon.

Bekijk het filmpje hieronder:

[History]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
3 jaren geleden

getuigen kunnen heel goed hun mond houden. en het gajus dat ze dat komt aanraden zal u nooit tegen komen in de supermarkt tijdens het boodschappen doen. gewoon alleen maar tegen komen, meer niet. u vergeet ze nooit meer

Peter Cernjavski
Peter Cernjavski
3 jaren geleden

De interessante wrakstukken en Artifacts uit de gecrashte ufo,s werden verdeeld onder bedrijven om de (onbekende) technologieën uit te pluizen en er bruikbare zaken voor de industrie en leger van te maken. Zo lijkt de F35 van Locheed Martin met zijn anti radar technologie meer op een UFO dan zijn concurrenten die een meer pijlvormige vorm hebben.

marcel koningen
marcel koningen
3 jaren geleden

We hebben het hier over de toeristen inkomsten van een heel stadje dat zijn eigen monster van Lochness creeerde.Dit is uitvoerig onderzocht en men kon zelfs de buitenaardse taaltekens verklaren,Het was een weer ballon niet eens een nazie vliegende schotel gewoon ballon van stevig materiaal.Het is onmogelijk om te reizen in het heelal de afstanden zijn te groot en de gevaren voor biologische besmetting of dodelijke straling te groot .Hoe leuk ook het is niet anders.
Mvrg,Marcel

PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

Het is niet anders!!
Volgens de geschriften en kleitabletten van het soemeriaans geschrift was het wel degenlijk anders.
Marcel kan niet door de ruimte vliegen en dus niemand in het helal..hmmmm nee niet mee eens marcel.
Er staan te veel veel te grote bouwwerken op aarde met hun “goden”erop getekend..
Nee Marcel ,verdiep je eens in dr mythes van vroeger…heel vroeger…
Mvg

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x