Homepagina » UFO » Mysterie rond de Roswell-crash ontrafeld. Wat is er gebeurd met de wrakstukken en de lichamen?
Mysterie rond de Roswell-crash ontrafeld. Wat is er gebeurd met de wrakstukken en de lichamen?

Mysterie rond de Roswell-crash ontrafeld. Wat is er gebeurd met de wrakstukken en de lichamen?

Burgemeester van Roswell Del Journey neemt ons mee naar Walker Air Force Base, waar de wrakstukken van de UFO en lichamen van aliens naartoe zouden zijn gebracht na de Roswell-crash.

Hij vertelt dat de wrakstukken en de lichamen daarna overbracht zouden zijn naar Wright-Patterson Air Force Base in Ohio.

Onderzoekers beweren dat de overheid er ook voor heeft gezorgd dat getuigen van het incident al die tijd hun mond hebben gehouden.

Verfrommelen

Toch zijn velen van hen later alsnog naar buiten getreden. Eén van hen was de eerste legerofficier die op de plek van de crash aankwam, majoor Jesse Marcel.

Zijn kleinzoon zegt dat hij zijn ervaringen deelde met de rest van de familie. Hij nam zelfs een aantal wrakstukken mee naar huis.

Die leken te bestaan uit een vreemd soort metaal, dat gemakkelijk vouwbaar was. Je kon het verfrommelen als een stuk papier, maar zodra je het losliet, nam het zijn oorspronkelijke vorm weer aan.

Bevelen geeft

Marcel zei dat het metaal niet het materiaal was dat is te zien op de beroemde foto die werd verspreid na het incident.

Op die foto kijkt de majoor niet naar de camera, maar omhoog, naar iemand die bevelen geeft, aldus de kleinzoon.

Bekijk het filmpje hieronder:

[History]


Vond je deze info interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. We hebben het hier over de toeristen inkomsten van een heel stadje dat zijn eigen monster van Lochness creeerde.Dit is uitvoerig onderzocht en men kon zelfs de buitenaardse taaltekens verklaren,Het was een weer ballon niet eens een nazie vliegende schotel gewoon ballon van stevig materiaal.Het is onmogelijk om te reizen in het heelal de afstanden zijn te groot en de gevaren voor biologische besmetting of dodelijke straling te groot .Hoe leuk ook het is niet anders.
  Mvrg,Marcel

  5 likes
  • marcel koningen,

   Ha een weerballon. Vandaar dat het leger op de dag van de vondst vijf doodskisten bestelde ter grote van een kind en met de eis dat deze luchtdicht afgesloten diende te worden. Toen de pers er lucht van kreeg verklaarde het leger dat er apen aan boord zaten die de crash niet hadden overleeft. Later suggereerde een woordvoerder van het leger dat er geen chimpansees aan boord zaten van de weerbalon maar dat het ing om test dummy’s. Ja ja.

   Op de één of andere manier heb ik meer vertrouwen in verklaringen van ooggetuigen ter plekke waaronder Eli Benjamin; https://youtu.be/0jWsJvc1f7I?t=128

   10 likes
  • Ik denk dat Marcel zich eens moet verdiepen in de hele Ancient Aliens- serie; zóveel rook dat er ook vuur moet zijn. Als je ná die serie nog steeds ontkent zal die plank voor de kop ook nooit meer weggaan…

   8 likes
  • “Het was een weerballon”. Beste Marcel, ik neem aan dat u er zelf bij was toen het gebeurde en daar foto’s of andere bewijzen daar voor heeft?

   0 likes
  • Je hebt echt geen idee wat er allemaal afspeeld, verdiep je eens in http://www.serpo.org
   Dan denk je wel anders.

   0 likes
  • Die lui die als trollen bovenop berichten zitten met informatie die ze toch niet geloven, hebben die niets beters te doen? Nee, daar zit meer achter. Ik maak het ook mee met de trollen die er een taak in zien advocaatje te spelen van VS staatscriminelen die 9/11 mogelijk maakten. Meestal mbv een fake profiel.

   0 likes
 2. Het is niet anders!!
  Volgens de geschriften en kleitabletten van het soemeriaans geschrift was het wel degenlijk anders.
  Marcel kan niet door de ruimte vliegen en dus niemand in het helal..hmmmm nee niet mee eens marcel.
  Er staan te veel veel te grote bouwwerken op aarde met hun “goden”erop getekend..
  Nee Marcel ,verdiep je eens in dr mythes van vroeger…heel vroeger…
  Mvg

  8 likes
 3. getuigen kunnen heel goed hun mond houden. en het gajus dat ze dat komt aanraden zal u nooit tegen komen in de supermarkt tijdens het boodschappen doen. gewoon alleen maar tegen komen, meer niet. u vergeet ze nooit meer

  3 likes
 4. De interessante wrakstukken en Artifacts uit de gecrashte ufo,s werden verdeeld onder bedrijven om de (onbekende) technologieën uit te pluizen en er bruikbare zaken voor de industrie en leger van te maken. Zo lijkt de F35 van Locheed Martin met zijn anti radar technologie meer op een UFO dan zijn concurrenten die een meer pijlvormige vorm hebben.

  3 likes
 5. dr is de..bij mythes.
  Dank U
  Mvg Predator

  0 likes
 6. Ik sluit het bestaan van Aliens zeker niet uit, maar een stel figuren (de gecrashte Roswell Aliens) van 1 meter grootte die in noodgevallen niet eens hun flying object kunnen repareren wegens gebrek aan lengte en kracht, lijkt mij werkelijk een raar verhaal. Wie stuurt nou z’n mensen (in dit geval z’n Aliens) op een suicide mission?

  0 likes
 7. Lees het boek ,The Day After Rosswell van LT Col. Corso. Dit is 100% waar.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

straaljagerpiloot

Het gedroeg zich niet volgens de normale natuurwetten. Straaljagerpiloot verbreekt na 15 jaar stilte over UFO

Straaljagerpiloot Chad Underwood legde in 2004 een ...

las vegas

Inwoner Las Vegas ziet ‘raadselachtig object’ boven stad. Deze beelden gaan momenteel viraal

In de lucht boven Las Vegas is ...