Mens en DierCorona

Vice-president bij softwaregigant Oracle sterft aan ‘corona’ na tweede vaccinatie

Help door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Joel R. Kallman, hoofd softwareontwikkeling voor Oracle APEX, stierf korte tijd nadat hij zijn tweede vaccin had gekregen aan ‘corona’. Op 26 maart liet Kallman op Twitter weten dat hij zijn eerste coronaprik had gehaald. Een maand later kreeg hij zijn tweede prik. Op 25 mei overleed hij plotseling, waarna Oracle en de mainstream media eensluidend zeiden dat hij was gestorven aan ‘corona’.

“Zeer bedroefd delen wij u mede dat Joel Kallman op 25 mei is overleden aan corona,” twitterde Oracle APEX. “Hij is 54 geworden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Surveillancetool

Door te zeggen dat Kallman is gestorven aan corona, willen de media ons doen geloven dat het gevaar van de ziekte nog altijd niet geweken is en het belangrijk is dat iedereen zich laat vaccineren. Ook honkballegende Hank Aaron en verschillende andere prominente persoonlijkheden overleden kort na de coronavaccinatie.

Joel werkte naar verluidt zeven dagen per week, 18 uur per dag aan r-type, een surveillancetool die de ‘coronasymptomen’ van mensen moest gaan bijhouden.

Geen activiteit

Sommigen hebben de link met het vaccin inmiddels gelegd. Zo schreef iemand: “Geen activiteit na zijn eerste prik. Hij stierf twee maanden na zijn eerste vaccin.”

[Infowars]

4.8 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Wat een anti reclame voor het coronavaccin. Deze hoge pief van Oracle had toch echt beter moeten weten dan zich met een experimenteel middel te laten inspuiten. Ik kan niet echt medelijden hebben met hem, sorry. Wel opvallend natuurlijk om gelijk te roeptoeteren dat hij is overleden aan corona. Bullshit. Waar blijft dan dat hele verhaal over de bescherming door het “vaccin”? Er wordt al maanden gesuggereerd, dat je nog wel corona kunt krijgen, MAAR dan wel in lichtere mate. Dat verhaal is bij deze ook opgeblazen. Natuurlijk zijn het de effecten van de vaccinatie geweest, die het einde voor deze man hebben betekend.
Het is niets anders dan het spelen van Russische roulette: je kunt er vrij snel aan bezwijken of het duurt wat langer. Karma is a bitch. Hij heeft zichzelf als proefkonijn laten gebruiken met desastreuze gevolgen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

CDC (Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en preventie) krijgt meer dan $ 1 miljard om covid-vaccinpropaganda te verspreiden,

HOEVEEL HEEFT DE RIVM GEHAD om covid-vaccinpropaganda te verspreiden ??

Reknir
Reknir
2 jaren geleden

54 jaar? Wat een doorzichtige leugen!

Moedeloos
Moedeloos
2 jaren geleden

Mis je niets aan

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x