Gezondheid

Ex-kankerpatiënt vertelt hoe cannabisolie haar leven heeft gered. Zo reageerden artsen

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw die kanker overleefde zegt dat cannabisolie ‘haar leven heeft gered’. Ze kreeg in eerste instantie te horen dat ze binnen enkele maanden zou sterven als gevolg van een hersentumor.

In december 2013 zeiden artsen tegen Lynn Cameron uit Schotland dat ze nog ‘zes tot 18 maanden’ te leven had.

Na chemotherapie en bestraling te hebben geprobeerd, besloot ze voor cannabisolie te gaan. Lynn leeft nog steeds en pleit nu voor soepelere cannabiswetgeving.

Heel bang

“Ik kreeg op 30 november 2013 een beroerte,” zei de vrouw. “Een scan op 10 december liet een massa zien, waarna ik met spoed werd opgenomen.”

Op 16 december werd ze geopereerd en op 27 december kreeg ze te horen dat ze een vergevorderde vorm van hersenkanker had.

“Ik onderging chemotherapie en bestraling, maar kreeg te horen dat ik maximaal nog zes tot 18 maanden zou leven,” zei ze.

“Een goede vriend raadde me aan om cannabisolie te proberen, maar ik was heel bang omdat het illegaal is,” vervolgde ze.

Bewerkte voeding

“Ik vond het ook moeilijk om te geloven dat het hersenkanker zou genezen,” aldus Lynn.

Ze legde uit dat op de scans geen veranderingen waren te zien en besloot ermee door te gaan.

Ze ging op zoek naar natuurlijke alternatieven, stapte over op een alkalisch dieet en deed bewerkte voeding in de ban. Ze stopte ook helemaal met suiker.

Blij

Na de zesde MRI-scan bleek de tumor te zijn verdwenen. Pas daarna onthulde ze dat ze cannabisolie gebruikte.

De artsen wilden het niet geloven en zeiden dat voeding geen invloed zou hebben, maar dit waren dezelfde mensen die hadden gezegd dat ik een ongeneeslijke vorm van kanker had, zei ze.

“Ik ben blij dat ik er onderzoek naar heb gedaan,” besloot Lynn.

[Birmingham Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
4 jaren geleden

Geloof en hoop doet leven.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
only you
only you
4 jaren geleden

Je staat verstelt als je hoort wat deze disciplines zeggen bv we weten niet voor soort kanker u heeft maar slikt de hormoonkuur gewoon door?
ALS ZE DAAR BIJ MIJ MEE AANKOMEN DAN MAKEN ZE HET WEL TE BONT
LAAT ZE ERAF BLIJVEN MET AL DIE DURE EN ONNODIGE ONDERZOEKEN! HET LICHAAM VINDT OP ALLES WEL EEN OPLOSSING.

ster
ster
4 jaren geleden

Je bent wat je eet. Eet gezond en je blijft gezond. Google bv naar silicium en naar omega 3 en 6 om je hersens op peil te houden ook op tijd wat wiet doet wonderen met je hersens en gezonde kruiden om je lijf in orde te houden kom je gauw op spiruline terecht en bij Guarana en bij magisium en vit C en die laatste word en een vergeet hoekje geduwd terwijl we die HEEL hard nodig hebben en dat 2 gram per dag en ja 2 GRAM en vergeet niet voor je kraakende knieen en andere gewrichten Glucosaminesulfaat en dan iedere dag honing en wat beetje kaneel en dan verders gezond eten en en water kefir drinken of melk kefir en je hebt binne een paar maanden het gevoel dat je onsterfelijk bent.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x