BinnenlandCorona

‘Het is volslagen belachelijk om gezonde kinderen te vaccineren tegen corona!’

Help ons door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als kinderen vanaf 12 jaar een coronavaccin krijgen, zal dat de verspreiding van het virus de komende winter flink beperken, zegt RIVM-directeur Jaap van Dissel in gesprek met het AD. “De modelleurs hebben het alvast doorgerekend en dan zie je dat de reproductiewaarde in de winterperiode met zo’n 15 procent afneemt als je kinderen vanaf 12 jaar hebt ingeënt. Dat kan van belang zijn om de verspreiding ook in die periode laag te houden,” zei hij.

In Duitsland en Frankrijk is het Pfizer-vaccin al goedgekeurd voor kinderen vanaf 12 jaar. In Nederland mogen kinderen vanaf 16 jaar worden ingeënt. Van Dissel: “Daar hoop je ook het nodige van te leren. De Gezondheidsraad adviseert hier nog over, maar volgens onze prognoses heeft het effect.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Kinderen worden niet ziek van Covid-19

De RIVM-baas krijgt felle kritiek. Zo vraagt journalist Annelies Strikkers zich af: “Onder de 40 komt er vrijwel niemand in het ziekenhuis terecht MET een positieve PCR-test. Onder de 50 sterft er vrijwel niemand met een positieve PCR-test/Covid-19. Vertel mij eens hoe dan het effect van het inenten van KINDEREN met een experimentele injectie gemeten kan worden?” Robin Fransman, voorzitter van Hertsel-NL, antwoordt: “Dat kunnen ze inderdaad niet direct meten.”

Tweede Kamerlid Wybren van Haga twittert:


China gaat ook peuters vaccineren

Ondertussen is het coronavaccin van Sinovac in China via een spoedprocedure goedgekeurd voor kinderen vanaf 3 jaar. Het is daarmee het eerste land dat peuters gaat vaccineren tegen het coronavirus. De autoriteiten hebben nog niet bekendgemaakt wanneer ze ook daadwerkelijk willen beginnen met het vaccineren van kinderen.

4.9 38 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jolien
jolien
3 jaren geleden

Dat is zo ziek kinderen als doelwit te gebruiken ik snap niet waarom echt niemand wat eraan doet dit wordt maar erger en erger.
Nederland is niet meer langer een vrije land ben ik bang voor.

harm
harm
3 jaren geleden

Wanneer worden deze maffia moordenaars nu eens gestopt.

Annette
Annette
3 jaren geleden

Om te janken!!!! Hoe halen ze het in hun hersenen om KINDEREN met dat experimentele DNA-veranderende GIF in te spuiten? Als onze kinderen nog jong waren, dan zouden ze MIJ eerst moeten omleggen, voordat ze de kans zouden krijgen dat voor elkaar te krijgen. ALS ouders hiermee akkoord gaan, dan zijn ze wat mij betreft geen knip voor hun neus waard en hadden ze nooit kinderen mogen krijgen.
De waanzin ten top. Duidelijk is ook, dat China een baanbrekende rol speelt in het geheel. Daar zijn ze nog een stapje verder… kinderen van 3 jaar. En waarvoor? Om eventuele zogenaamde “corona”gevallen van misschien 60 of 70 jaar en ouder te redden.
Totaal van het pad af en volkomen crimineel!

Zoekenvind
Zoekenvind
3 jaren geleden

Ze zijn gewoon totaal los van God. Echt niet normaal. Kom heel het jaar op het schoolplein. Kinderen spelen met elkaar en als ze uit school komen staan alle ouders te knuffelen. Iedere dag kun je een foto maken en staan dezelfde ouders om het plein te wachten.

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x