Binnenland

Forum voor Democratie maakt GroenLinks en D66 aan het huilen

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

Genoeg is genoeg. Regenboogvlaggen, regenboogzebrapaden, roze woensdag, paarse vrijdag, Coming Out Week, lgbtq+-spelletjes, de Rutgers Stichting, COC, SchoolsOUT, Gay-Straight Alliance, genderkoek, openbare tentoonstellingen, ik kan zelfs Microsoft Teams regenboogkleuren geven, zei raadslid Gino Luurssen (FVD) woensdag tijdens het Arnhemse raadsdebat over het vergoeden van het wijzigen van je geslacht in identiteitsbewijzen.

“Het is een keer klaar. Je wordt er letterlijk mee doodgegooid,” voegde hij toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Onkruid moet je bij de wortel aangrijpen. Van alle fenomenen die beticht zijn van sociaal constructivisme is de genderideologie er evident één van. De reden daarvoor is dat we de gek die dit bedacht heeft ook kunnen herleiden, sprak Luurssen.

Schadelijk

“Gender zoals bedoeld in de ogen van de lgbtq+-gemeenschap bestaat niet. En je identiteit is niet iets wat men subjectief vaststelt,” benadrukte hij.

“Er klopt niets van deze theorie en hij is schadelijk. Schadelijk voor volwassenen, maar ook zeker schadelijk voor jonge, beïnvloedbare, onzekere, door hormonen gevelde kinderen die omwille van identiteitsverwerving niet goed weten welke eigenschappen zij nu tijdelijk hebben of eeuwig, maar wel worden geïndoctrineerd dat hun tijdelijke experimentele gedrag permanente zeggenschap geeft over welk gender zij zouden hebben.”

‘Complottheorieën’

Daarna ontspoorde het debat volledig. D66, GroenLinks en PvdD verlieten de raadszaal en tijdens de schorsing die volgde liepen raadsleden en bezoekers huilend door het stadhuis, meldt Omroep Gelderland.

Mattijs Loor (D66) verweet Luurssen afstand te nemen van de wetenschap en complottheorieën te verspreiden. “D66 zal de zaal verlaten en ik roep alle raadsleden die dit ook weerzinwekkend vinden op om hetzelfde te doen.” Vervolgens liepen ook GroenLinks en PvdD weg.

4.9 133 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

182 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
1 jaar geleden

Weinig woorden aan vuil maken, totale waanzin verdient geen aandacht. De natuur is zoals het is en zeker NIET man made.

Jean
Jean
1 jaar geleden

laffe linksfascistische nazi`s

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
1 jaar geleden

Mooi, en dan graag ook wegblijven stelletje idioten..

Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
1 jaar geleden

Ook hier weer: zodra de spijker op z’n kop geslagen wordt en de waarheid al dan niet ongezouten wordt verteld, versterkt de zittende macht. Dan weet je dat je raak geschoten hebt. Demonstreren, tegenspraak en de wond open blijven pulken heeft dus zin! Komt allen 11 maart naar Den Haag en stem 15 maart WIJS! Sterkte en succes allemaal! x

Back to top button
182
0
We lezen graag je reactie!x