Homepagina » Straling » Teken van het Beest: volgen van kinderen via RFID-chip binnenkort realiteit
VIDEO: Volgen van kinderen via RFID-chip 'binnenkort realiteit'

Teken van het Beest: volgen van kinderen via RFID-chip binnenkort realiteit

Een microchip laten implanteren in je lichaam. Hoewel het voor de meesten nogal Orwelliaans klinkt, zijn er al mensen dit het doen. Ze kunnen inloggen op hun computer, de voordeur op slot doen of hun auto starten met behulp van de RFID-chip in hun hand.

Er zijn mensen die een stap verder gaan. Er wordt gewerkt aan de mogelijkheid om kinderen te implanteren met een chip, zodat ze kunnen worden opgespoord als ze verdwaald zijn of zijn gekidnapped.

Er zijn al horloges, armbanden of apparaatjes die je in een rugzak kunt doen om kinderen te volgen, maar het volgen van een microchip in een menselijk lichaam is een heel ander verhaal.

“Ik zit eraan te denken om het te laten doen,” zegt Trish Dickerson. Haar 3,5 jaar oude zoon is nergens bang voor. Op een dag dacht ze: “Mijn hond heeft een microchip, waarom zou ik mijn zoon niet laten chippen?”

Stewart Lipoff is expert op het gebied van radio-frequency identification (RFID). Hij zegt dat de technologie om een microchip te volgen met behulp van GPS nog niet beschikbaar is, maar wel dichtbij is.

Volgens Lipoff is het mogelijk om een mens met een geïmplanteerde chip te volgen. Je hoeft dan alleen maar scanners te plaatsen op bepaalde plekken zoals deuropeningen en op de hoek van elke straat. De informatie uit de microchip wordt vervolgens afgelezen als het individu in de buurt komt van zo’n scanner.

[WTSP]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AtomNics
AtomNics
5 jaren geleden

leuk man onafhandelijk worden met dank aan RFID doe het nu dus

Arwijn
Arwijn
Reactie op  AtomNics
5 jaren geleden

Ja en het leuke is, het is NOG STEEDS totaal hackbare ongesecurede technology. Dus vooral in het lichaam doen. Het zal vast geen onvoorziene problemen veroorzaken 😉

Dree
Dree
Reactie op  AtomNics
5 jaren geleden

T lijkt zo mooi allemaal..maar ooit sla je jezelf voor je harses dat je zo dom had kunnen zijn om je te laten implanteren..Ze kunnen je overal volgen..maar ze zouden je zo kunnen uitschakelen..Daar ooit wel eens aan gedacht..of dat ze alles van je kunnen wissen???
Nee niet aan gedacht hè..succes met je implantaat! !

JC
JC
5 jaren geleden

Aan me nooit niet!

mohsen
mohsen
5 jaren geleden

Ipv een chip in een soort sterke pleister te verwerken zodat je het kan plakken en later eraf kan halen ipv je kind te verdoemenis met constant radiosignalen in de lichaam! Waarvan we de gevolgen niet weten maar weet wel zeker dat het nooit goed kan zijn anders had de natuur ons al voorzien van een soort van echolocatie zoals bij dolfijnen. Maar we hebben het niet en alles heeft een reden dus niet lopen kloten simpel. Tot nu toe heeft alles wat wij hebben gecreëerd als mens een negatieve gevolg gehad op aarde. Niets heeft iets positiefs toegevoegd. Alleen maar meer uitstoot meer afval meer ziektes voor de mensheid en alles raakt op. Van dammen en dijken die de natuurlijke flow van rivieren heeft verandert de afgelopen jaren tot onze plastic soep. We zijn waardeloos en nu komen we met chips in ons lichaam en voor kinderen? Ja hoor vertrouw er maar in tuurlijk

S0M30N3
S0M30N3
5 jaren geleden

Walgelijk en maar promoten met vele voordelen, pffff lijkt erop dat de mensheid het verliezen van een paar monsters aan de top van de piramide….

Waarom, waarom, waaaaaaaaaaarooooom laten we dit gebeuren!!!

Marc
Marc
Reactie op  S0M30N3
5 jaren geleden

Ik begrijp je noodkreet wel.

Waarom? Nou ten eerste kunnen we ons niet voorstellen dat een paar monsters de mensheid tot slaaf wil maken, ten tweede weten we niet echt wie er aan de top van de piramide staat, dus tegen wie wil je protesteren?

Ten slotte is het waarschijnlijk dat dit al jarenlang voorbereid wordt. Ik ben bang dat elke stap die wij willen zetten al door de ‘elite’ is voorzien-als ware het een schaakspel waarbij de tegenpartij vele zetten vooruit denkt.

Faith
Faith
Reactie op  Marc
5 jaren geleden

De kaarten liggen ineens anders. Blatter is nog net niet opgepakt. Wat daar allemaal naar boven komt kon weleens einde kliek zijn. Wie denk je dat ie allemaal mee naar beneden gaat trekken. Old boy’s network is voorbij.

Johan
Johan
5 jaren geleden

Kun je ook gehackt worden?

Arwijn
Arwijn
Reactie op  Johan
5 jaren geleden

Je kunt “uitgewist” worden.

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

Het einde is zoek en met dit RFID-chippen; als tegenprestatie zouden we ons collectief moeten teleporteren.

Anke
Anke
Reactie op  Kalki
5 jaren geleden

Kalki, teleporteren, mooi woord joh. Als jij dit als de oplossing ziet van alles???? Je kunt ook een kano huren en er vandoor gaan!

Anke
Anke
Reactie op  Kalki
5 jaren geleden

Kalki, teleporteren, mooi woord joh. Als jij dit als de oplossing ziet van alles???? Je kunt ook een kano huren en er vandoor gaan!

Arnout
Arnout
5 jaren geleden

Wat heeft dit nou weer met het teken van het beest te maken?

even deze muziek eronder zetten maakt het weer een stuk leuker!
https://www.youtube.com/watch?v=jsmcDLDw9iw

Elise49
Elise49
Reactie op  Arnout
5 jaren geleden

Misschien wat filmpjes over mindcontrol kijken op youtube. Nanotechnologie(googlen) en wat je er mee kan doen.

Pete Del Fina
Pete Del Fina
Reactie op  Arnout
5 jaren geleden

Lord Belial: Mark of the beast

https://www.youtube.com/watch?v=ibRasBCfnMs

welniet
welniet
Reactie op  Arnout
5 jaren geleden

Iedere chip heeft een barcode signature. Iedere barcode heeft standaard drie zessen in zich verwerkt. Het kan in de hand of hoofd geimplanteerd worden. Zonder dit “teken” zou je niets kunnen kopen/betalen of betaald kunnen worden…
Zo gekeken gaat het daar wel heen. Contant geld gaat verdwijnen waar het nu nog smartphones zijn kunnen dit deze chips gaan worden….

Oeboema
Oeboema
5 jaren geleden

Is dit nieuws?

Als je je mobieltje meeneemt, dan kunnen ze ook zien waar je bent.

Het implanteren van een RFID chip in iemand die daar niet om heeft gevraagd, dat is natuurlijk immoreel. Maar als wetgeving hier al geen einde aan maakt, dan zal in de USA vroeg of laat een rechtszaak volgen waarna ouders het wel uit hun hoofd zullen laten.

welniet
welniet
Reactie op  Oeboema
5 jaren geleden

De wereld is uitermate immoreel…
Ik zie overheden eerder dit (aan iedereen) verplichten dan het ouders verbieden om op hun kinderen toe te passen. Ook wij Nederlanders moesten ineens massaal als criminelen onze vingerafdrukken afgeven omdat we anders geen paspoort konden krijgen…jaja, zo makkelijk gaat dat!

jannie
jannie
5 jaren geleden

Volwassenen kunnen voor zichzelf kiezen, wél of geen chip in je lijf. Maar laat kinderen zelf de keuze wanneer ze minimaal volwassen zijn!!!! En laat er geen chip in plaatsen voor het gemak van ouders!!
Gewoon goed op je kind letten lijkt mij en verder vooral geen spoken zien.

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdnieuws en andere nieuwsberichten, verzameld door: Arie Goedhart
5 jaren geleden
x

Check Also

great reset

Brein achter ‘Great Reset’ wil onderhuidse chips voor iedereen

Klaus Schwab, het brein achter de ‘Great ...

netanyahu

Netanyahu wil kinderen microchippen. Zo ziet het ‘nieuwe normaal’ eruit in Israël

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft voorgesteld ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

34
0
We lezen graag je reactie!x