Straling

Teken van het Beest: volgen van kinderen via RFID-chip binnenkort realiteit

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een microchip laten implanteren in je lichaam. Hoewel het voor de meesten nogal Orwelliaans klinkt, zijn er al mensen dit het doen. Ze kunnen inloggen op hun computer, de voordeur op slot doen of hun auto starten met behulp van de RFID-chip in hun hand.

Er zijn mensen die een stap verder gaan. Er wordt gewerkt aan de mogelijkheid om kinderen te implanteren met een chip, zodat ze kunnen worden opgespoord als ze verdwaald zijn of zijn gekidnapped.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er zijn al horloges, armbanden of apparaatjes die je in een rugzak kunt doen om kinderen te volgen, maar het volgen van een microchip in een menselijk lichaam is een heel ander verhaal.

“Ik zit eraan te denken om het te laten doen,” zegt Trish Dickerson. Haar 3,5 jaar oude zoon is nergens bang voor. Op een dag dacht ze: “Mijn hond heeft een microchip, waarom zou ik mijn zoon niet laten chippen?”

Stewart Lipoff is expert op het gebied van radio-frequency identification (RFID). Hij zegt dat de technologie om een microchip te volgen met behulp van GPS nog niet beschikbaar is, maar wel dichtbij is.

Volgens Lipoff is het mogelijk om een mens met een geïmplanteerde chip te volgen. Je hoeft dan alleen maar scanners te plaatsen op bepaalde plekken zoals deuropeningen en op de hoek van elke straat. De informatie uit de microchip wordt vervolgens afgelezen als het individu in de buurt komt van zo’n scanner.

[WTSP]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AtomNics
AtomNics
8 jaren geleden

leuk man onafhandelijk worden met dank aan RFID doe het nu dus

JC
JC
8 jaren geleden

Aan me nooit niet!

mohsen
mohsen
8 jaren geleden

Ipv een chip in een soort sterke pleister te verwerken zodat je het kan plakken en later eraf kan halen ipv je kind te verdoemenis met constant radiosignalen in de lichaam! Waarvan we de gevolgen niet weten maar weet wel zeker dat het nooit goed kan zijn anders had de natuur ons al voorzien van een soort van echolocatie zoals bij dolfijnen. Maar we hebben het niet en alles heeft een reden dus niet lopen kloten simpel. Tot nu toe heeft alles wat wij hebben gecreëerd als mens een negatieve gevolg gehad op aarde. Niets heeft iets positiefs toegevoegd. Alleen maar meer uitstoot meer afval meer ziektes voor de mensheid en alles raakt op. Van dammen en dijken die de natuurlijke flow van rivieren heeft verandert de afgelopen jaren tot onze plastic soep. We zijn waardeloos en nu komen we met chips in ons lichaam en voor kinderen? Ja hoor vertrouw er maar in tuurlijk

S0M30N3
S0M30N3
8 jaren geleden

Walgelijk en maar promoten met vele voordelen, pffff lijkt erop dat de mensheid het verliezen van een paar monsters aan de top van de piramide….

Waarom, waarom, waaaaaaaaaaarooooom laten we dit gebeuren!!!

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x