Homepagina » Straling » Teken van het Beest: volgen van kinderen via RFID-chip binnenkort realiteit
VIDEO: Volgen van kinderen via RFID-chip 'binnenkort realiteit'

Teken van het Beest: volgen van kinderen via RFID-chip binnenkort realiteit

Een microchip laten implanteren in je lichaam. Hoewel het voor de meesten nogal Orwelliaans klinkt, zijn er al mensen dit het doen. Ze kunnen inloggen op hun computer, de voordeur op slot doen of hun auto starten met behulp van de RFID-chip in hun hand.

Er zijn mensen die een stap verder gaan. Er wordt gewerkt aan de mogelijkheid om kinderen te implanteren met een chip, zodat ze kunnen worden opgespoord als ze verdwaald zijn of zijn gekidnapped.

Er zijn al horloges, armbanden of apparaatjes die je in een rugzak kunt doen om kinderen te volgen, maar het volgen van een microchip in een menselijk lichaam is een heel ander verhaal.

“Ik zit eraan te denken om het te laten doen,” zegt Trish Dickerson. Haar 3,5 jaar oude zoon is nergens bang voor. Op een dag dacht ze: “Mijn hond heeft een microchip, waarom zou ik mijn zoon niet laten chippen?”

Stewart Lipoff is expert op het gebied van radio-frequency identification (RFID). Hij zegt dat de technologie om een microchip te volgen met behulp van GPS nog niet beschikbaar is, maar wel dichtbij is.

Volgens Lipoff is het mogelijk om een mens met een geïmplanteerde chip te volgen. Je hoeft dan alleen maar scanners te plaatsen op bepaalde plekken zoals deuropeningen en op de hoek van elke straat. De informatie uit de microchip wordt vervolgens afgelezen als het individu in de buurt komt van zo’n scanner.

[WTSP]


Vond je deze info leuk? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

34 reacties

 1. leuk man onafhandelijk worden met dank aan RFID doe het nu dus

  4 likes
  • T lijkt zo mooi allemaal..maar ooit sla je jezelf voor je harses dat je zo dom had kunnen zijn om je te laten implanteren..Ze kunnen je overal volgen..maar ze zouden je zo kunnen uitschakelen..Daar ooit wel eens aan gedacht..of dat ze alles van je kunnen wissen???
   Nee niet aan gedacht hè..succes met je implantaat! !

   11 likes
  • Ja en het leuke is, het is NOG STEEDS totaal hackbare ongesecurede technology. Dus vooral in het lichaam doen. Het zal vast geen onvoorziene problemen veroorzaken 😉

   5 likes
 2. Walgelijk en maar promoten met vele voordelen, pffff lijkt erop dat de mensheid het verliezen van een paar monsters aan de top van de piramide….

  Waarom, waarom, waaaaaaaaaaarooooom laten we dit gebeuren!!!

  12 likes
  • Ik begrijp je noodkreet wel.

   Waarom? Nou ten eerste kunnen we ons niet voorstellen dat een paar monsters de mensheid tot slaaf wil maken, ten tweede weten we niet echt wie er aan de top van de piramide staat, dus tegen wie wil je protesteren?

   Ten slotte is het waarschijnlijk dat dit al jarenlang voorbereid wordt. Ik ben bang dat elke stap die wij willen zetten al door de ‘elite’ is voorzien-als ware het een schaakspel waarbij de tegenpartij vele zetten vooruit denkt.

   5 likes
   • De kaarten liggen ineens anders. Blatter is nog net niet opgepakt. Wat daar allemaal naar boven komt kon weleens einde kliek zijn. Wie denk je dat ie allemaal mee naar beneden gaat trekken. Old boy’s network is voorbij.

    0 likes
 3. Mijn hond krijgt geen chip en ik ook niet. Moet ik, dan maak ik er zelf een eind aan. Een wetenschapper in Spanje had jaren geleden een chip in een stier gepland. Hij kon de stier volledig beheersen. Hij maakt hem mak, maar kon hem ook agressief maken. Deze man is gehuurd door Darpa. Binnenkort komt er een natuurfilm op tv over leeuwen die elkaar aanvallen. Komt nooit voor, maar nu wel. We weten dat alle beschermde dieren gechipt worden om te kijken hoeveel er nog zijn. Ik zeg dus: niet doen. Bij deze: offer jezelf op, om andere mensen wakker te maken.

  7 likes
 4. Kun je ook gehackt worden?

  4 likes
 5. Aan me nooit niet!

  8 likes
 6. Volwassenen kunnen voor zichzelf kiezen, wél of geen chip in je lijf. Maar laat kinderen zelf de keuze wanneer ze minimaal volwassen zijn!!!! En laat er geen chip in plaatsen voor het gemak van ouders!!
  Gewoon goed op je kind letten lijkt mij en verder vooral geen spoken zien.

  7 likes
 7. Ipv een chip in een soort sterke pleister te verwerken zodat je het kan plakken en later eraf kan halen ipv je kind te verdoemenis met constant radiosignalen in de lichaam! Waarvan we de gevolgen niet weten maar weet wel zeker dat het nooit goed kan zijn anders had de natuur ons al voorzien van een soort van echolocatie zoals bij dolfijnen. Maar we hebben het niet en alles heeft een reden dus niet lopen kloten simpel. Tot nu toe heeft alles wat wij hebben gecreëerd als mens een negatieve gevolg gehad op aarde. Niets heeft iets positiefs toegevoegd. Alleen maar meer uitstoot meer afval meer ziektes voor de mensheid en alles raakt op. Van dammen en dijken die de natuurlijke flow van rivieren heeft verandert de afgelopen jaren tot onze plastic soep. We zijn waardeloos en nu komen we met chips in ons lichaam en voor kinderen? Ja hoor vertrouw er maar in tuurlijk

  5 likes
 8. Wat heeft dit nou weer met het teken van het beest te maken?

  even deze muziek eronder zetten maakt het weer een stuk leuker!
  https://www.youtube.com/watch?v=jsmcDLDw9iw

  2 likes
 9. Is dit nieuws?

  Als je je mobieltje meeneemt, dan kunnen ze ook zien waar je bent.

  Het implanteren van een RFID chip in iemand die daar niet om heeft gevraagd, dat is natuurlijk immoreel. Maar als wetgeving hier al geen einde aan maakt, dan zal in de USA vroeg of laat een rechtszaak volgen waarna ouders het wel uit hun hoofd zullen laten.

  4 likes
  • De wereld is uitermate immoreel…
   Ik zie overheden eerder dit (aan iedereen) verplichten dan het ouders verbieden om op hun kinderen toe te passen. Ook wij Nederlanders moesten ineens massaal als criminelen onze vingerafdrukken afgeven omdat we anders geen paspoort konden krijgen…jaja, zo makkelijk gaat dat!

   0 likes
 10. Er zijn altijd mensen (domme schapen) die zullen zeggen. ” Ja hoor doe maar, ik heb niks te verbergen”. Zonder zich werkelijk te beseffen wat dit zou betekenen. Hetzelfde is er nu bezig over een “legitieme officiële” DNA databank. “Veiligheid” (gebruik van angst maken) is een hulpmiddel om totale controle te bereiken. Beetje bij beetje wordt zo de bewegingsvrijheid van ons “vrije” mensen steeds kleiner gemaakt.

  4 likes
 11. Het risico om gehackt te worden is heel erg groot. Heb je 2 vijanden: de crimineel en de gevestigde orde. Ziet niemand wat er nu al gebeurt. De bovenwereld en de onderwereld komen steeds nader tot elkaar toe. De middenwereld lost zo langzaam op.

  3 likes
 12. Het einde is zoek en met dit RFID-chippen; als tegenprestatie zouden we ons collectief moeten teleporteren.

  0 likes
 13. Chip is toch achterhaald zeg. Straks worden van buitenaf toegevoegde chemicaliën, als nanodeeltjes en metaaldeeltjes, op afstand geprogrammeerd.
  De meeste mensen hebben misschien niet zoveel te verbergen maar je kan bijvoorbeeld die ‘gevaarlijke’ complotters uitsluiten van bepaalde dingen.

  0 likes
  • Toch ziet het er naar uit dat de natuur ze voor is. Natuurlijk is de natuur ze voor. Daar gaan ze niet van winnen. Het zijn de laatste stuiptrekken van de darkies om de mensheid angst aan te jagen want ze maken helemaal niets meer klaar. Geweldig dat Blatter, mag ik dat vinden? ja dat mag ik vinden, in het nauw gedreven is. Het rommelt angstaanjagend op de planeet en ik sluit niet uit dat Yellowstone van zich laat horen. In deze tijd moet je op alles voorbereid zijn. Gelukkig zien we overal UFO’s in en uit vulkanen schieten, dit wordt uiterst punctueel, met 100 x meer dan militaire precisie, gedoseerd uitgevoerd. De Here Here staat ons bij, reken daar maar op.

   1 likes
 14. Dit gaat gewoon gebeuren en iedereen gaat gewoon meedoen. Ik maak wel eens grapjes of creëer serieuze gesprekken hieromtrent. Uit mijn schatting zal hooguit 1 op de 1000 mensen ver gaan om het tegen te gaan. Echter zal de massa winnen en mensen die met hun leven dreigen zullen zelfmoord moeten plegen of zullen tekortkomen met de technologie in de maatschappij. In het begin gaan mensen de technologische voordelen alleen maar zien. Met een beetje goede reclame heb je zo 88% van de mensen in Nederland om gepraat. De rest die echt niet mee willen doen ( als die ruimte überhaupt komt ) zal achterlopen of nergens toegang hebben in bijvoorbeeld ruimtes of auto’s. Ik heb visioenen gehad hieromtrent en waren behoorlijk realistisch.

  Echter is het mobieltje al het teken van het ” beest “. De afhankelijkheid van de mens en telefoon slaat nergens op. De langer de mens kijkt naar zo’n mobieltje de dichterbij het hoofd komt. Zodra het op een bepaalde afstand tussen brein ( derde oog ) en telefoon richt zal de waarneming vibratie omlaag gaan en het serotonine gehalte zal langzaam dalen. Mensen worden onrustig, chagerijnig dus negatief en voelen zich logischerwijs niet vrij. Door deze vaak herhaaldelijke bewegingen kunnen ze makkelijk berekenen wat een mens gemiddeld doen. Hierdoor kunnen ze in de economische wereld en hierarchie op aanpassen waardoor de economie sneller stroomt, de mens harder en sneller werkt ( voornamelijk onderaan de ladder ) en geld / macht naar de behoevende . Hedendaags kan je aan mensen vragen of ze werkelijk gelukkig zijn. De meeste weten dat het NEE is en doen alsof ze het beste leven ever hebben. Elk huisje heeft z’n kruisje alleen ik ben er ook achter gekomen dat het wel hele zieke kruisjes zijn vaak. Alsof de duivel tussendoor glipt en men het niet door heeft omdat hun brein zo gebarricadeerd is met angsten. Zo onstaan behoeftes aan verkrachtingen, misbruik, criminele duisteren gedachtes, moordgedachtes etc. Tot je daar bij de psycholoog bent wat tegenwoordig normaal is en de gemiddelde geesteziekte onder ” overspannen” word gecategoriseerd. Zodra je iets raars waarneemt schroom je niet en doe er iets aan! Laat men zien dat ze er niks aan kunnen doen en dat de duvel sterker is bij de ene dan bij de ander. geef ze nooit het gevoel dat ze raar zijn en dus niet begrepen worden. Praat erover met mensen en laat zien dat je een lichtwezen dat niet te zweverig is en met waarheden spreukt. Als je energie niet flowed met mensen dan houden mensen iets achter dat er WEL toe doet, denken mensen dingen waarvan die persoon weet als jij het denkt dan onstaat er een giga ruzie oid. twijfel nooit aan je gevoel en laat de wijze spreken uit jezelf. Je vind jezelf vast wel een wijs persoon. Een wijs persoon is bewust van zijn wijsheid en kan het gebruiken als tool om te helen. Als je echt zo wijs bent kan je dit en zal je waakzaam zijn en vechten voor liefde. Dit betekend dus awkward confrontaties aangaan etc.

  In essentie wil elk wezen dus ook het vreselijkste wezen een onderdeel zijn van liefde. echter zodra de angst en schaamte doorbreekt verliezen vele zielen het licht in hun bewustzijn.

  Waar het bijvoorbeeld al fout gaat is al kinderen STRAF krijgen voor de WAARHEID. Ze gaan LIEGEN. Bij zulke dingen kan de duvel tussenbeide komen zonder dat iemand het doorheeft. We zijn niet perfect maar wel able om goed op te letten en dingen aan te voelen.

  Het moet nou gewoon is afgelopen zijn met die onzin.

  1 likes
 15. ik ben ervoor, iedereen aan de chip, maar eerst de elite, dan kunnen we ze mooi hacken en zo de afgrond in laten lopen op commando, en we leefden nog lang en gelukkig, wat wil je nog meer ;- )

  0 likes
  • Dat is echt de meest achterlijke reactie die ik ooit in mijn leven hebt gelezen. Niet iedereen wilt gechipt worden, en daar is ook een duidelijke reden voor. (Zoals privacy.) Door jezelf te chippen Weten ze alle gegevens van je, en ze kunnen jou controleren. En het schijnt dat die chip ook nog gevaarlijk is voor je lichaam. Zowel mentaal als fysiek. Heb jij daar dan niet aan gedacht.

   0 likes
 16. Laat jezelf nóóit implanteren met een rfid chip! Geloof het of niet maar het is allemaal een onderdeel van de agenda om van een vrij mens een slaaf te maken.fysiek geld zal verdwijnen en de moderne slaaf kan alleen betaling doen via deze chip.Als er een instantie is die bepaalt om jouw chip uit te zetten sta je machteloos en 100% afhankelijk van deze instantie om weer financieel deel te kunnen nemen aan de maatschappij!
  100% RFID financieel afhankelijk slaaf.

  0 likes
  • De criminaliteit zal hier ook van gaan profiteren.
   Die zullen berovingen met behulp van een operatiemes gaan doen. Je even van je chip beroven door je hand open te snijden en vervolgens groot inkopen gaan doen bij de juwelier met jouw portemonnaie.
   Of als de Chip zodanig werkt dat er levend weefsel omheen moet zitten, de hele hand eraf snijden en direct aan een kleine hart-longmachine koppelen. In plaats van alleen een bankpasje of portemonnaie ben je dan opeens je hele hand kwijt, en bij de volgende beroving je andere hand.

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Tegen 2030 'zijn alle mensen op aarde gechipt'. Dit zijn de bizarre gevolgen

Tegen 2030 ‘zijn alle mensen op aarde gechipt’. Dit zijn de bizarre gevolgen

Rond het jaar 2030 zal het brein ...

Merkteken van het beest: heel Zweden laat zich chippen. Is dit het achterliggende doel?

Merkteken van het beest: heel Zweden laat zich chippen. Is dit het achterliggende doel?

Steeds meer Zweden laten microchips in hun ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.