Homepagina » UFO » VIDEO: De verborgen waarheid over het geheime ruimtevaartprogramma
VIDEO: De verborgen waarheid over het geheime ruimtevaartprogramma

VIDEO: De verborgen waarheid over het geheime ruimtevaartprogramma

Sinds de jaren tachtig is er een geheim ruimtevaartprogramma actief waar het volk niets over weet. Hoogleraar geschiedenis en UFO-onderzoeker Richard Dolan heeft 20 jaar lang bewijs verzameld over dit geheime ruimtevaartprogramma.

Tijdens deze lezing presenteert Dolan al zijn onderzoek. Hij is tot de schokkende ontdekking gekomen dat we sterk vertegenwoordigd zijn in het zonnestelsel en niet alleen zijn in het heelal.

Antizwaartekracht

Dolan kan rekenen op bijval van de Schotse computerhacker Gary McKinnon, die Amerikaanse overheidscomputers doorzocht om bewijs te vinden voor UFO’s, antizwaartekracht en vrije energie.

Hij zegt dit bewijs ook daadwerkelijk gevonden te hebben. Volgens hem runt de VS een geheim ruimtevaartprogramma en zou het land over een geheim ruimteschip beschikken dat door ‘niet-aardse officieren’ wordt bemand. Ook beschikt de VS naar verluidt over antizwaartekracht-apparaten.

Atoomoorlog voorkomen

Het moge inmiddels duidelijk zijn dat er meer gebeurt op en rond de aarde dan ons verteld wordt. Wijlen astronaut Edgar Mitchell, de zesde man op de maan, zei kort voor zijn dood dat vredelievende aliens op aarde een atoomoorlog hebben voorkomen.

Mitchell vertelde aan de media dat de aliens een nucleaire oorlog tussen de VS en Rusland hebben verijdeld. Daarvoor kwamen ze volgens hem naar onze planeet en vlogen ze met hun UFO’s boven Amerikaanse raketbases en boven White Sands, waar de eerste atoombom tot ontploffing werd gebracht.

[UFOTV]


Vind je deze informatie belangrijk? Deel het dan met mensen die je kent op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

37 reacties

 1. Ja echt waar hoor.
  Hier op aarde kunnen ze nog niet eens een cluppie raddraaiers oppakken maar in de ruimte….. Naaaaaaaaaa daar zijn ze pas écht oppermachtig

  En die lieve Aliens maken kernbommen onklaar.
  De rest van het wapentuig waar men mekaar zo graag mee afslacht…. Sja, nououou, ehhhhhhhhhh
  Verhip. Die niet.
  Zullen wel té ingenieus geavanceerde wapens zijn dan he onze bommen en granaten.

  8 likes
  • Dit sarcasme is niet humoristisch, niet constructief en wat is dan het doel? Even een hersenscheetje de vrije loop laten? Dat kun je ook elders doen en als je werkelijk totaal niet gelooft in dergelijke materie, dan kun je toch net zo goed naar nu.nl of een andere website met nieuws dat binnen jouw kaders past?

   Voor de mensen die wel geloven in buitenaards leven of die Ufo’s hebben gezien (zoals ik duidelijk zag), is dit soort berichten wel interessant om te lezen. Daarmee zeg ik zeer beslist niet dat men alles maar moet geloven, nee wees juist kritisch in welke informatie goed voelt en probeer een beetje een open hart/mindset te hebben.

   30 likes
   • Ik woon in New Mexico……naast Los Alamos, een paar uur rijden van White Sands en ook in de buurt van Scandia Labs, MAAR heb hier in 25 jaar nog nooit iets als een UFO gezien. (anderen wel)
    WEL in NL toen ik 16 was!
    Mijn overleden man (marine officier vlieger) heeft op een NASA instituut in de VS ook geclassifiseerde rapporten gezien van niet-militaire vliegende objecten.
    Trouwens, het is voor mij nooit een punt geweest, dat die dingen bestaan.
    En het leuke is, dat als je geen mentale blokkades hebt, je ook meer meemaakt/waarneemt.

    11 likes
    • @Realitycheck, Mooi punt dat je maakt over de relatie tussen het niet hebben van mentale blokkades (lees open staan) en het waarnemen van allerlei bijzondere zaken. Zo ervaar ik het ook!

     5 likes
     • @Tikkertje

      Jazeker Tikkertje, ik heb een goed betaalde als manager bij een grote organisatie.

      Heb jij zelf ook werk en hoe kom je op deze bijzondere vraag? Want contextueel kan ik hem even niet plaatsen, hooguit op een negatieve manier maar zo’n simpele ziel zal jij vast niet zijn. Toch?

      7 likes
     • Gezien jouw reacties is het heel begrijpelijk dat het jou vreemd lijkt Tikkertje.

      Een tip, hou die verwondering (in elk opzicht) vooral vast!!

      Overigens is naast een boel onecht materiaal, ook een tsunami aan bewijzen op internet te vinden van het bestaan van Ufo’s.

      3 likes
     • Dus je kunt niet lezen, je trekt continue de verkeerde conclusies… Laat mij raden, je hebt pukkeltjes en raakt gefrustreerd omdat je niets teweeg brengt bij mij? ??

      En mensen die geen bewijs willen zien over UFO’s die hoeven dat ook niet te zien.

      2 likes
     • En werken Martijn. Doe je dat ook?

      1 likes
     • Nou, het lijkt me vreemd dat een goed betaalde manager van een grote organisatie op alle mogelijke tijdstippen van alle dagen van de week de tijd heeft om op deze website op allerlei berichten te reageren. In elk zichzelf serieus nemend bedrijf zou dit niet mogelijk moeten zijn…. En kun je even een fotootje posten van die ufo die je zelf gezien hebt? Of heb je als goed betaalde manager geen smartphone?

      1 likes
     • Geen werk dus…. Neemt dr. Greer serieus… Heeft zelf ufo ervaring maar geen fotootje gemaakt… Moeten mensen in je omgeving toch ook gezien hebben, of eas je alleen in the middle of nowhere?… ☺ En er is op internet overigens GEEN ENKEL STUKJE ECHT BEWIJS voor het bestaan van ufos of alien. Als je het hebt over een tsunami, geef dan eens drie referenties van sreekhoudend bewijs.

      0 likes
    • Fantast

     3 likes
   • Ik heb het ook met eigen ogen gezien.
    En dan bedoel niet een lichtje ergens ver in de lucht.
    Dan is geloof in buitenaards leven geen geloof meer maar een weten.

    Wil dus niet zeggen dat je nonsens berichten voor zoete koek moet slikken.
    Het is sacasme maar ik heb er dus wel degelijk over nagedacht.

    2 likes
  • Padja dikke duim!!! Realiteitszin is hier meer dan ooit op zijn plaats. Zoals Martijn zelf al heel goed aangeeft zijn ze daar hier niet van gediend. Liever elkaar sprookjes blijven vertellen en elkaar bevestigen.

   Even over dit artikel: hij heeft het bewijs ook daadwerkelijk gevonden…. Maar ach ach ach hij is het vergeten op te slaan, te fotograferen of te kopieren. Hij heeft de overheidsbeveiliging gehackt maar heeft alleeen naar het bewijs GEKEKEN. Gelukkig kan hij ons nu wel zeggen dat hij het heeft gevonden. Geweldig….

   1 likes
 2. Dat zou heel goed kunnen wat Mitchell zegt , feit is ook dat toen de atoombom werd ontwikkeld en testen werden gedaan in White Sands met explosies er veel UFO activiteit begon en ondergrondse silo’s met het spul werden uitgeschakeld . Men kwam waarschijnlijk hier even kijken waar we op onze kleibol allemaal mee bezig waren . Stel we hadden de aarde vernietigt met atoombommen dan had het evenwicht in de ruimte zwaar verstoord geraakt want in feite is de ruimte een grote molecuul en als je daar een electron of neutron toevoegt of weghaalt b.v zoals de aarde dat weet iedereen dan klapt alles in elkaar en dus niet alleen de aarde . Dus maw ze beschermden hunzelf en daardoor ook de aarde , want als mijn buurman zijn huis in brand steekt dan ben ikzelf beslist ook niet zonder schade . Dit is denk ik de hele reden hierachter .

  26 likes
  • Nou nou goed verhaal , goed onderbouwt , beslist geen hersenloos gewauwel , dat een mens over zoveel feiten kennis over materie en structuur van het heelal kan beschikken en tot zo’n duidelijke eindconclusie over de werking van het heelal kan komen , echt ongelooflijk , petje af!!

   4 likes
 3. zoveelste onbetrouwbare info.

  In feite wordt er nu geroepen: “We hebben bewijs”
  Waar is dit bewijs? Foto’s graag!

  9 likes
  • Waar is jouw bewijs dat er geen (intelligent) buitenaards leven is dat ons bezoekt?

   Ik heb het met mijn eigen ogen gezien en dat is mijn persoonlijke bewijs. Dat hoeft/zal jou natuurlijk niet te overtuigen en verder hoop ik dat je dezelfde kritische houding inneemt tegen de andere bronnen waar je het nieuws leest.

   9 likes
 4. Als er een atoomoorlog op Aarde uitbreekt, dan is dat een schadepost voor het heelal.

  12 likes
 5. Welk bewijs ? Een uur geneuzel en een paar clips van ufo’s in de ruimte (zoals er op youtube duizenden te vinden zijn), ik heb het stuk gemist waarin hij bewijs toont van een Secret Naval (niet Airforce) Space Command en dat is er natuurlijk, al sinds de jaren 50 maar bv. pas in de jaren 70 hebben ze die kilometerlange sigaarvormige ruimteschepen in gebruik genomen.

  De mensen willen disclosure maar beseffen niet wat de gevolgen zouden zijn :
  – elk land zou dan moeten verklaren dat het niet op de hoogte was van aliens en bijhorende technologie
  -> regeringsleiders in de stoere landen (Rusland) zouden dan moeten verklaren waarom Amerikanen wel die technologie hebben en zij niet
  – landen die wel toegeven op de hoogte te zijn (of technologie gebruiken) moeten dan uitleggen waarom het volk hier niets van wist
  – dan volgen de vanzelfsprenkende vragen : wat heeft dit al gekost aan de belastingbetaler, wie is er in de ruimte geweest, wat hebben ze daar gedaan ? Zijn er kolonies op andere planeten ? Waarom houden ze technologie achter waardoor dieselmotor’s (en alles op wielen) niet meer nodig zijn (de Arabische Emiraten gaan sowieso failliet gaan na zulk nieuws) ? De samenwerking met aliens heeft ongetwijfeld voor technologie gezorgd waarbij alle ziektes kunnen genezen worden, de regering(en) wisten hiervan en hebben hun landgenoten laten sterven met 100.000’en rechtszaken als gevolg etc etc

  gevolg : regeringen die vallen en die niemand nog ooit kan vertrouwen, eens de doos van Pandora geopend zal alles tot 60 jaar terug naar boven komen, men spreekt dan zonder meer van een globale crisis; rellen zullen uitbreken, het leger zal wapens inzetten die tot dat moment onbekend waren voor het publiek, kortom een allesomvattende chaos en anarchie.

  9 likes
  • hai… wel is de optie overwogen dat er ook zo iets bestaat als een nieuw begin. De overheden dragen toch al een schild tegen schuld. Denk je nou echt dat ze dat niet onder controle hebben? Ze hebben elk scenario klaar liggen. Degenen die bezig zijn aan dit soort projecten zijn niet de overheden. De overheid is het poppetje op tv.
   Deze mensen en consorten zijn vele malen groter. Beetje rommelige reactie, sorry

   2 likes
 6. “een geheim ruimtevaartprogramma actief waar het volk niets over weet”

  Dat krijg je he, als iets geheim is.

  1 likes
 7. Gerucht gaat dat er alleen al in de VS meer dan 600 ruimtevoertuigen zijn die worden ingezet, de technologie is grotendeels verkregen middels het herleiden/nabouwen van technologie uit voertuigen van ‘de anderen’.
  Het bezit/aansturing van de voertuigen/bestuurders is niet rechtstreeks in handen van een regering(svertegenwoordiging) zoals de VS. Dit laatste baart mij het meeste zorgen, om voor de hand liggende redenen. Wat vreten deze lui uit in onze naam!?

  Uiteraard is de VS niet het enige land met een dergelijke constructie.

  4 likes
  • @Martijn,
   Weet je wie hier veel informatie over geeft? Catherine Austin Fitts.
   Vooral in haar interviews met Dark Journalist on YT.
   Lees vooral haar bio en waar ze allemaal doorheengegaan is. Dit alles maakt haar een betrouwbare bron.
   Ze werkt veel samen met de hier genoemde Richard Dolan en met dr. Joseph Farrell (zeer de moeite waard).
   MUFON wordt niet meer als betrouwbar beschouwd…..teveel ego’s en lui die er beter van willen worden.
   Ook Steven Greer heeft teveel “inside” connecties om hem helemaal te kunnen vertrouwen.
   Maar zelfs alle dis/mis- informatie bevat kernen van waarheid, gesandwiched tussen “blablabla”.
   Leert ons ons onderscheidingsvermogen aan te scherpen, he?!

   3 likes
   • Nog een kleine toevoeging:
    Als je meer wilt weten over “aliens among us” google dan ook de info over
    Stranger At The Pentagon plus op YT.
    En vwb de samenwerking tussen X.terr en aardsen (hoewel we allemaal alien DNA schijnen te hebben) natuurlijk Gary McKinnon., vooral met Project Camelot.

    2 likes
    • Hey dank je wel voor deze informatie, ik ga er zeker even naar kijken.

     Overigens heb ik een boek gelezen van Dr. Greer en er staat toch wel veel in dat overeenkomt met mijn gevoel/ervaringen op dit vlak.
     Zoals ik na een meditatie plotseling een grote Ufo zag over vliegen, bijzondere en mooie ervaringen. Het suggereert mij dat ‘zij’ ons en onze energie zelfs kunnen waarnemen op individueel niveau.

     Anyway, bedankt voor de informatie!!

     1 likes
 8. Het is ook merkwaardig dat er vlak na die tijd grote revolutionaire dingen op de markt kwamen , en 1 daarvan de chiptechnologie , en dit is denk ik niet zomaar ontsproten uit een gedachtenkronkel van een wetenschapper . Nee daar is meer voor nodig idem als fibertechnologie voor data communicatie , dus toch hulp van buiten of ontleden van gecrashte vaartuigen ? Dat laatste ligt veel meer voor de hand .

  4 likes
  • En Hans……had je gehoord van Eisenhouwer’s ontmoeting(en) met X.terr. in 1951?
   En van het geheime verdrag dat er toen getekend zou zijn:
   Uitwisseling van technologie in ruil voor abducties? Dit laatste schijn uit de hand gelopen te zijn. Iets waarvan Eisenhouwer later spijt had.

   3 likes
 9. I want to believe!!!

  4 likes
 10. Al die kerncentrales op aarde is/zijn al een tikkende nucleaire tijdbom. Bij een grote natuurramp hoeft er niet eens iemand op een knop(wapen) te drukken.

  2 likes
 11. dit is inderdaad sluitend bewijs van dit verborgen geheim ?????????????????
  wat dus toch geen geheim meer is?

  1 likes
 12. In de Indiase epos Ramayan wordt ook een Universumvernietigende wapen (Brahmastra) gelanceerd. Alleen werkt het dan niet meer omdat de lanceerder de wetten van het gebruik ervan overtrad.

  In de Mahabharat, die andere grote Indiase epos, worden zelfs 2 Brahmastra’s gelanceerd. De eerste verliest haar kracht wegens onethisch gebruik en doodt slechts een kind in de baarmoeder en de tweede wordt weer veilig teruggebracht na de lancering daar het was gelanceerd om de eerste te counteren en onklaar te maken.

  1 likes
 13. rasecht berensiroop

  space scientific politics and monetary systems Exopolitics.org

  In de astronomie spelen zich tegenwoordig verschillende taferelen af, naderen van een minizonnestelsel met planeet Nibiru. Een groot zonnestelsel in de aanwezigheid van grote ruimteschepen naderen het Aardse zonnestelsel in de buurt van planeet Pluto??!!

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

las vegas

Inwoner Las Vegas ziet ‘raadselachtig object’ boven stad. Deze beelden gaan momenteel viraal

In de lucht boven Las Vegas is ...

ufo

Legerveteraan spot ‘3 kilometer lange UFO’ boven legerbasis. Wat heeft hij gezien?

Een Amerikaanse marineveteraan heeft onthuld dat hij ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.