UFO

VIDEO: De verborgen waarheid over het geheime ruimtevaartprogramma

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds de jaren tachtig is er een geheim ruimtevaartprogramma actief waar het volk niets over weet. Hoogleraar geschiedenis en UFO-onderzoeker Richard Dolan heeft 20 jaar lang bewijs verzameld over dit geheime ruimtevaartprogramma.

Tijdens deze lezing presenteert Dolan al zijn onderzoek. Hij is tot de schokkende ontdekking gekomen dat we sterk vertegenwoordigd zijn in het zonnestelsel en niet alleen zijn in het heelal.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Antizwaartekracht

Dolan kan rekenen op bijval van de Schotse computerhacker Gary McKinnon, die Amerikaanse overheidscomputers doorzocht om bewijs te vinden voor UFO’s, antizwaartekracht en vrije energie.

Hij zegt dit bewijs ook daadwerkelijk gevonden te hebben. Volgens hem runt de VS een geheim ruimtevaartprogramma en zou het land over een geheim ruimteschip beschikken dat door ‘niet-aardse officieren’ wordt bemand. Ook beschikt de VS naar verluidt over antizwaartekracht-apparaten.

Atoomoorlog voorkomen

Het moge inmiddels duidelijk zijn dat er meer gebeurt op en rond de aarde dan ons verteld wordt. Wijlen astronaut Edgar Mitchell, de zesde man op de maan, zei kort voor zijn dood dat vredelievende aliens op aarde een atoomoorlog hebben voorkomen.

Mitchell vertelde aan de media dat de aliens een nucleaire oorlog tussen de VS en Rusland hebben verijdeld. Daarvoor kwamen ze volgens hem naar onze planeet en vlogen ze met hun UFO’s boven Amerikaanse raketbases en boven White Sands, waar de eerste atoombom tot ontploffing werd gebracht.

[UFOTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Padja
Padja
8 jaren geleden

Ja echt waar hoor.
Hier op aarde kunnen ze nog niet eens een cluppie raddraaiers oppakken maar in de ruimte….. Naaaaaaaaaa daar zijn ze pas écht oppermachtig

En die lieve Aliens maken kernbommen onklaar.
De rest van het wapentuig waar men mekaar zo graag mee afslacht…. Sja, nououou, ehhhhhhhhhh
Verhip. Die niet.
Zullen wel té ingenieus geavanceerde wapens zijn dan he onze bommen en granaten.

Hans Verschoor
Hans Verschoor
8 jaren geleden

Dat zou heel goed kunnen wat Mitchell zegt , feit is ook dat toen de atoombom werd ontwikkeld en testen werden gedaan in White Sands met explosies er veel UFO activiteit begon en ondergrondse silo’s met het spul werden uitgeschakeld . Men kwam waarschijnlijk hier even kijken waar we op onze kleibol allemaal mee bezig waren . Stel we hadden de aarde vernietigt met atoombommen dan had het evenwicht in de ruimte zwaar verstoord geraakt want in feite is de ruimte een grote molecuul en als je daar een electron of neutron toevoegt of weghaalt b.v zoals de aarde dat weet iedereen dan klapt alles in elkaar en dus niet alleen de aarde . Dus maw ze beschermden hunzelf en daardoor ook de aarde , want als mijn buurman zijn huis in brand steekt dan ben ikzelf beslist ook niet zonder schade . Dit is denk ik de hele reden hierachter .

Heidi
Heidi
8 jaren geleden

I want to believe!!!

emka
emka
8 jaren geleden

zoveelste onbetrouwbare info.

In feite wordt er nu geroepen: “We hebben bewijs”
Waar is dit bewijs? Foto’s graag!

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x