CoronaBuitenland

Video: Explosieve persconferentie over prikschade in Oostenrijk, 17,5 procent overlijdt

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

Een persconferentie in Oostenrijk over vaccinatieschade heeft onlangs aardig wat stof doen opwaaien. De experimentele COVID-19-vaccins hebben ook daar een spoor van verwoesting achtergelaten en deskundigen beginnen zich uit te spreken.

Tijdens de persconferentie kwamen naast een slachtoffer van vaccinatieschade ook medisch deskundigen en een advocaat aan het woord.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Rudolf Wagner vertelde over een ernstige reactie op zijn coronavaccinatie. Hij werd duizelig en bleek vervolgens een levensbedreigende longembolie te hebben. Zijn arts claimde dat hij psychische klachten had en schreef antidepressiva voor.

(Video verwijderd? Klik hier...)

17,5 procent

Ook Britta Barnett kwam aan het woord. Zij is medeoprichter van ‘Verein für Impfopfer’, een groep die een database heeft opgezet waarin sinds juni 2021 meer dan 50.000 gevallen van vaccinatieschade zijn opgenomen. Maar liefst 17,5 procent van deze gevallen heeft geresulteerd in sterfte.

Medische professionals deelden tijdens de persconferentie hun inzichten. Arts Helmut Luck wees erop dat de sterfte in 2021, na de uitrol van het vaccin, hoger was dan in 2020, toen er nog geen vaccin was. Dit wijst volgens dr. Luck op veiligheidsrisico’s rond de prik.

Het grootste menselijke experiment

Professor Hannes Strasser is zeer kritisch op de vaccinatiecampagne. Hij sprak van ‘het grootste menselijke experiment uit de geschiedenis’ en zei dat vaccinatieschade niet langer afgedaan moet worden als ‘long covid’.

Advocaat Gottfried Forsthuber zei dat de politiek de bevolking verraden heeft. Het volk moet weten dat de prik bij zeer veel mensen schade aanricht, benadrukte hij.

De mainstreammedia en overheidsagentschappen proberen dit ondertussen allemaal onder het tapijt te vegen. Mensen die getroffen zijn, worden glashard genegeerd.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 224 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
17 dagen geleden

Dan word het tijd dat er wereldwijd actie ondernomen word,en iedereen die hier heeft aan meegewerkt heeft te straffen.

Guerilla
Guerilla
17 dagen geleden

Ik zou zeggen: Bezet het Mediapark Hilversum met honderden slachtoffers erbij en eis een uitzending met onafhankelijke artsen en deskundigen.

Riakan
Riakan
17 dagen geleden

Geen zin.

Draak
Draak
17 dagen geleden

Serieus, hoeveel mensen weten van deze persconferentie.
Hoeveel bewijs is er nog nodig om de normies aan het twijfelen te brengen. Overleven in deze krankzinnig tijden zuigt bij iedereen alle energie weg.

En 50.000 gevallen is hoeveel procent van de bevolking, en daarvan 17,5 procent.
Maar 8750 (die 17,5 %) is ook best nog veel. Was tijdens de mexicaanse griep prikjes toch anders.
Is niet dat de hele straat opeens dood neervalt. Was ook nooit de bedoeling. Gewoon iedere keer onopvallend ietsje meer dan normaal weg. Mensen hebben geen vergelijkingsmateriaal, dat wil zeggen ze vergeten snel hoe het vroeger was.
Tja, te veel rood vlees gegeten te hoog cholesterol, te veel verzadigd vet, te weinig lichaamsbeweging, te weinig insecten, te weinig paracetamol geslikt (grapje)… noem maar op.

Bestolen van je geld is erg, bestolen van je gezondheid is erger.

TRIBUNALEN.

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x