CoronaBuitenland

2 jongens dood in bed gevonden na tweede Pfizer-prik

Help anderen door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

In de Verenigde Staten zijn twee tienerjongens overleden na hun coronaprik, blijkt uit een artikel dat zal verschijnen in het tijdschrift Archives of Pathology & Laboratory Medicine. Ze werden respectievelijk drie en vier dagen na hun tweede Pfizer-prik dood gevonden in bed. De jongens zijn thuis doodverklaard en niet gereanimeerd.

De ene jongen klaagde over hoofdpijn en buikklachten, maar voelde zich drie dagen na de prik beter. De andere jongen had geen klachten. Ze hadden geen corona, maar wel myocarditis, blijkt uit autopsies die zijn uitgevoerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Eerste week

De onderzoekers schrijven dat de kans op myocarditis bij jonge mannen toeneemt na vaccinatie met Pfizer, met name na de tweede dosis. In de eerste week na de tweede dosis is de kans het grootst.

“Twee overlijdensgevallen als gevolg van myocarditis onder tienerjongens enkele dagen na de tweede dosis,” resumeert de Amerikaanse internist en cardioloog Peter McCullough. “Ze zijn thuis dood gevonden en er was geen mogelijkheid om ze te reanimeren.”

Meer sterfgevallen

“Ik heb op 24 januari in de Amerikaanse Senaat verklaard dat één geval er één te veel is!” benadrukt McCullough. “Ouders en kinderen moeten weten dat zich meer sterfgevallen zullen voordoen.”

4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JoeRi
JoeRi
2 jaren geleden

Vreselijk. Vooral ook de domheid van ouders, het wijten aan onwetendheid ben ik nu wel voorbij na alle verontwaardiging wereldwijd over het injecteren van kinderen, door de kop in het zand te steken ben je mijn inziens medeverantwoordelijk voor de dood van deze onschuld het moet ophouden en niet zsm maar nu , gisteren al !!!!!

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Inderdaad Corona is niet de boosdoener, het zijn de overheden, die door hun prikstrategie (als je niet geprikt ben mag je nergens in), de ware boosdoeners zijn.
De doden die aan corona worden toegeschreven, zijn gewoon de jaarlijkse bekende griep doden.
De stof die men via de corona vaccinaties in de mens brengt, schakelt ons immuunsysteem uit, vandaar die onverklaarbare oversterfte.

M J
M J
2 jaren geleden

Dit is het allergrootste drama!! Alle vaccinatiedoden en zij die levenslange schade gaan ondervinden.. het is misdadig dat deze feiten niet kenbaar worden gemaakt aan de bevolking. In NL juichen we alweer allemaal omdat ‘praktisch alle maatregelen worden opgeheven’ maar we worden nu een rad voor de ogen gedraaid. Zie wat NU in Frankrijk en Canada gebeurt.. men heeft letterlijk de oorlog verklaard aan de burger?

Oprotten dit beleid
Oprotten dit beleid
2 jaren geleden

De beerput gaat straks wel open. Besef dat de meeste mensen deze troep nog geen jaar in hun lijf hebben en nu al drie keer zijn geprikt

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x