CoronaBuitenland

2 jongens dood in bed gevonden na tweede Pfizer-prik

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

In de Verenigde Staten zijn twee tienerjongens overleden na hun coronaprik, blijkt uit een artikel dat zal verschijnen in het tijdschrift Archives of Pathology & Laboratory Medicine. Ze werden respectievelijk drie en vier dagen na hun tweede Pfizer-prik dood gevonden in bed. De jongens zijn thuis doodverklaard en niet gereanimeerd.

De ene jongen klaagde over hoofdpijn en buikklachten, maar voelde zich drie dagen na de prik beter. De andere jongen had geen klachten. Ze hadden geen corona, maar wel myocarditis, blijkt uit autopsies die zijn uitgevoerd.

Eerste week

De onderzoekers schrijven dat de kans op myocarditis bij jonge mannen toeneemt na vaccinatie met Pfizer, met name na de tweede dosis. In de eerste week na de tweede dosis is de kans het grootst.

“Twee overlijdensgevallen als gevolg van myocarditis onder tienerjongens enkele dagen na de tweede dosis,” resumeert de Amerikaanse internist en cardioloog Peter McCullough. “Ze zijn thuis dood gevonden en er was geen mogelijkheid om ze te reanimeren.”

Meer sterfgevallen

“Ik heb op 24 januari in de Amerikaanse Senaat verklaard dat één geval er één te veel is!” benadrukt McCullough. “Ouders en kinderen moeten weten dat zich meer sterfgevallen zullen voordoen.”

4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JoeRi
JoeRi
5 maanden geleden

Vreselijk. Vooral ook de domheid van ouders, het wijten aan onwetendheid ben ik nu wel voorbij na alle verontwaardiging wereldwijd over het injecteren van kinderen, door de kop in het zand te steken ben je mijn inziens medeverantwoordelijk voor de dood van deze onschuld het moet ophouden en niet zsm maar nu , gisteren al !!!!!

H.J.
H.J.
5 maanden geleden

Inderdaad Corona is niet de boosdoener, het zijn de overheden, die door hun prikstrategie (als je niet geprikt ben mag je nergens in), de ware boosdoeners zijn.
De doden die aan corona worden toegeschreven, zijn gewoon de jaarlijkse bekende griep doden.
De stof die men via de corona vaccinaties in de mens brengt, schakelt ons immuunsysteem uit, vandaar die onverklaarbare oversterfte.

M J
M J
5 maanden geleden

Dit is het allergrootste drama!! Alle vaccinatiedoden en zij die levenslange schade gaan ondervinden.. het is misdadig dat deze feiten niet kenbaar worden gemaakt aan de bevolking. In NL juichen we alweer allemaal omdat ‘praktisch alle maatregelen worden opgeheven’ maar we worden nu een rad voor de ogen gedraaid. Zie wat NU in Frankrijk en Canada gebeurt.. men heeft letterlijk de oorlog verklaard aan de burger?

Oprotten dit beleid
Oprotten dit beleid
5 maanden geleden

De beerput gaat straks wel open. Besef dat de meeste mensen deze troep nog geen jaar in hun lijf hebben en nu al drie keer zijn geprikt

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

66
0
We lezen graag je reactie!x