Mens en Dier

Bill Gates waarschuwt alvast voor pandemie 2. Wat staat ons te wachten?

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bill Gates was onlangs te gast in The Late Show with Stephen Colbert om te praten over het coronavaccin. Colbert vroeg hem hoelang we nog in deze situatie zitten.

Gates antwoordde dat er twee manieren zijn om hieruit te komen: een wondermiddel dat in meer dan 95 procent van de gevallen werkt of een zeer effectief vaccin. We hoeven volgens de miljardair niet te rekenen op een wondermedicijn. Hij voegde toe dat vaccins op dit moment al worden getest op mensen. Gates verwacht dat hij over een jaar kan beginnen met de productie, als alles perfect verloopt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Als het moeilijk blijkt om een effectief vaccin te vinden, kan het weleens twee jaar duren, waarschuwde hij.

Pandemie 2

Het Therapeutics Accelerator-programma van de Bill & Melinda Gates Foundation werkt hard aan een vaccin voor Covid-19. Madonna doneerde onlangs 1 miljoen dollar aan dit programma.

Gates zei tegen Colbert dat zijn stichting op dit moment werkt aan 7 vaccins en dat er meer dan 100 vaccins worden getest.

Hij ‘voorspelde’ de corona-uitbraak in 2015 tijdens een TED Talk. Colbert vroeg Bill Gates nog een keer in de toekomst te kijken. Wat staat ons te wachten?

Hij hintte op bioterreur. “Het goede nieuws – en ik wil je niet deprimeren – is dat het meeste wat we doen om voorbereid te zijn op pandemie 2 – ik noem dit pandemie 1 – ook gericht is op het minimaliseren van de dreiging van bioterrorisme.”

[Rolling Stone]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Silbereye
Silbereye
3 jaren geleden

Bio terrorisme? klopt, er was eens een dictator zeer veel op het nieuws deze waarschuwde keer op keer dat hij met een superwapen zou toeslaan als …. en heeft het uiteindelijk gedaan.

En daarna was het lang stil.

ra.ra

Silbereye
Silbereye
3 jaren geleden

Dat Pandemie deel 2 er aan zit te komen is wel zeker de impact op de totale populatie heden is verwaarloosbaar, de informatie is verwarrend incompleet etc..
De kennis minimaal tot op heden.

Je hoeft daarvoor geen profetische gaven te bezitten, aangezien onze samenleving niet in staat blijkt om tijdig op de situatie te acteren en voldoende desinfectie middelen in de markt te zetten dan minimaal en voor absurde bedragen.
Nee we gaan het niet redden de dichtbevolkte Aziatische landen welke het virus succesvol bestrijden doen het helemaal verkeerd volgens het RIVM lees je herhaaldelijk tussen de regels door.

Rob Klaasen
Rob Klaasen
3 jaren geleden

Ik hecht meer waarde aan onafhankelijke onderzoekers , zoals die Israëlische professor die voorspelt dat corona vanzelf uitdooft . Bij Bill z’n motieven gaan m’n voelsprieten overeind staan , die zal best goed werk verrichten met die foundations maar ……. . Een onafhankelijke onderzoeker zonder financieele bijbedoelingen is altijd meer overtuigend .

Willem
Willem
3 jaren geleden

Bill Gates heeft niets te willen en de rest van die achterlijken ook niet, deze hele poppenkast zal snel instorten. Allemaal zichzelf belangrijk vindende mannetjes die allerlei problemen bedenken om hun zielige verotte ego’tjes te voeden in de politiek en de media, het is allemaal mooi geweest.

Zomaar 10 minuten even wat lokaal nieuws doorgenomen,

Noodhospitaal Ahoy moest er snel komen, nooit gebruikt, Margriethal hetzelfde, nooit gebruikt want het “killervirus blijkt een gewoon griepvirus.
https://www.rijnmond.nl/nieuws/195716/Noodhospitaal-Ahoy-moest-er-snel-komen-over-het-geld-zouden-we-later-praten

Personeel cruiseschepen pleegt zelfmoord omdat ze niet naar huis kunnen, 9 van de 3000 personeelsleden waren positief getest, niet eens ziek.
https://www.rijnmond.nl/nieuws/195704/Verschrikkelijke-wanhoopsdaad-van-cruisemedewerkster-The-Regal-Princess

Maar toch blijven ze met allerlei onzinverhalen en modellen komen om al die waanzin te (blijven) rechtvaardigen.
https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3208573/van-rekensom-tot-militaire-operatie-zo-ontsnapten-de-ziekenhuizen-aan-italiaanse-toestanden

Het ligt aan vaak aan de mensen zelf, ondernemers in de horeca gaan niet tegen die waanzin in (zoals zoveel mensen) maar omarmen allerlei onzin die iedereen nog verder in de ellende zal storten.
https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2451710/App-om-anderhalve-meter-afstand-te-bewaken-op-drukke-plekken

Burgemeesters Zeeland zijn trots op de bevolking, wat zijn ze daar, kleine kinderen? Maar het geeft goed aan hoe ze over de burger denken. En als je de reacties leest merk je hoe wakker mensen zijn.
https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/120106/Burgemeesters-trots-op-Zeeuwen-in-coronaperiode

Verplicht vaccineren, ja de waanzin is nog niet voorbij maar lees de reacties en je ziet dat mensen er klaar mee zijn.
https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/120104/Als-een-corona-vaccin-verplicht-wordt-is-het-gedaan-met-het-vrije-Nederland

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x