Homepagina » Mens en Dier » Bill Gates waarschuwt alvast voor pandemie 2. Wat staat ons te wachten?
bill gates
Foto: DFID - UK Department for International Development CC BY 2.0

Bill Gates waarschuwt alvast voor pandemie 2. Wat staat ons te wachten?

Bill Gates was onlangs te gast in The Late Show with Stephen Colbert om te praten over het coronavaccin. Colbert vroeg hem hoelang we nog in deze situatie zitten.

Gates antwoordde dat er twee manieren zijn om hieruit te komen: een wondermiddel dat in meer dan 95 procent van de gevallen werkt of een zeer effectief vaccin. We hoeven volgens de miljardair niet te rekenen op een wondermedicijn. Hij voegde toe dat vaccins op dit moment al worden getest op mensen. Gates verwacht dat hij over een jaar kan beginnen met de productie, als alles perfect verloopt.

Als het moeilijk blijkt om een effectief vaccin te vinden, kan het weleens twee jaar duren, waarschuwde hij.

Pandemie 2

Het Therapeutics Accelerator-programma van de Bill & Melinda Gates Foundation werkt hard aan een vaccin voor Covid-19. Madonna doneerde onlangs 1 miljoen dollar aan dit programma.

Gates zei tegen Colbert dat zijn stichting op dit moment werkt aan 7 vaccins en dat er meer dan 100 vaccins worden getest.

Hij ‘voorspelde’ de corona-uitbraak in 2015 tijdens een TED Talk. Colbert vroeg Bill Gates nog een keer in de toekomst te kijken. Wat staat ons te wachten?

Hij hintte op bioterreur. “Het goede nieuws – en ik wil je niet deprimeren – is dat het meeste wat we doen om voorbereid te zijn op pandemie 2 – ik noem dit pandemie 1 – ook gericht is op het minimaliseren van de dreiging van bioterrorisme.”

[Rolling Stone]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Silbereye
Silbereye
7 maanden geleden

Bio terrorisme? klopt, er was eens een dictator zeer veel op het nieuws deze waarschuwde keer op keer dat hij met een superwapen zou toeslaan als …. en heeft het uiteindelijk gedaan.

En daarna was het lang stil.

ra.ra

Silbereye
Silbereye
7 maanden geleden

Dat Pandemie deel 2 er aan zit te komen is wel zeker de impact op de totale populatie heden is verwaarloosbaar, de informatie is verwarrend incompleet etc..
De kennis minimaal tot op heden.

Je hoeft daarvoor geen profetische gaven te bezitten, aangezien onze samenleving niet in staat blijkt om tijdig op de situatie te acteren en voldoende desinfectie middelen in de markt te zetten dan minimaal en voor absurde bedragen.
Nee we gaan het niet redden de dichtbevolkte Aziatische landen welke het virus succesvol bestrijden doen het helemaal verkeerd volgens het RIVM lees je herhaaldelijk tussen de regels door.

Aphelius
Aphelius
Reactie op  Silbereye
7 maanden geleden

Waar heb jij het over? Er bestaat helemaal geen virus… Luister bijv. naar dit interview: https://www.youtube.com/watch?v=xmwNy8X5IrE&feature=emb_logo

Rob Klaasen
Rob Klaasen
7 maanden geleden

Ik hecht meer waarde aan onafhankelijke onderzoekers , zoals die Israëlische professor die voorspelt dat corona vanzelf uitdooft . Bij Bill z’n motieven gaan m’n voelsprieten overeind staan , die zal best goed werk verrichten met die foundations maar ……. . Een onafhankelijke onderzoeker zonder financieele bijbedoelingen is altijd meer overtuigend .

salvar
salvar
Reactie op  Rob Klaasen
7 maanden geleden

@Rob Klaasen
goed werk verrichten met zijn foundations?
dit is zeker als grap bedoeld?
geen grap dan is het goede werk van hen : india uit geflikkerd en uit een afrikaans land eruit geflikkerd.
ja zeer goed werk tig kinderen dood of invalide , goed werk hoor van die foundation.

Willem
Willem
7 maanden geleden

Bill Gates heeft niets te willen en de rest van die achterlijken ook niet, deze hele poppenkast zal snel instorten. Allemaal zichzelf belangrijk vindende mannetjes die allerlei problemen bedenken om hun zielige verotte ego’tjes te voeden in de politiek en de media, het is allemaal mooi geweest.

Zomaar 10 minuten even wat lokaal nieuws doorgenomen,

Noodhospitaal Ahoy moest er snel komen, nooit gebruikt, Margriethal hetzelfde, nooit gebruikt want het “killervirus blijkt een gewoon griepvirus.
https://www.rijnmond.nl/nieuws/195716/Noodhospitaal-Ahoy-moest-er-snel-komen-over-het-geld-zouden-we-later-praten

Personeel cruiseschepen pleegt zelfmoord omdat ze niet naar huis kunnen, 9 van de 3000 personeelsleden waren positief getest, niet eens ziek.
https://www.rijnmond.nl/nieuws/195704/Verschrikkelijke-wanhoopsdaad-van-cruisemedewerkster-The-Regal-Princess

Maar toch blijven ze met allerlei onzinverhalen en modellen komen om al die waanzin te (blijven) rechtvaardigen.
https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3208573/van-rekensom-tot-militaire-operatie-zo-ontsnapten-de-ziekenhuizen-aan-italiaanse-toestanden

Het ligt aan vaak aan de mensen zelf, ondernemers in de horeca gaan niet tegen die waanzin in (zoals zoveel mensen) maar omarmen allerlei onzin die iedereen nog verder in de ellende zal storten.
https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2451710/App-om-anderhalve-meter-afstand-te-bewaken-op-drukke-plekken

Burgemeesters Zeeland zijn trots op de bevolking, wat zijn ze daar, kleine kinderen? Maar het geeft goed aan hoe ze over de burger denken. En als je de reacties leest merk je hoe wakker mensen zijn.
https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/120106/Burgemeesters-trots-op-Zeeuwen-in-coronaperiode

Verplicht vaccineren, ja de waanzin is nog niet voorbij maar lees de reacties en je ziet dat mensen er klaar mee zijn.
https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/120104/Als-een-corona-vaccin-verplicht-wordt-is-het-gedaan-met-het-vrije-Nederland

Havana
Havana
7 maanden geleden

De flapdrol zegt gewoon wat er op hun agenda staat.. Zolang deze terorristen niet opgepakt worden, vormen ze een bedreiging tegen de gehele mensheid..

Jos
Jos
Reactie op  Havana
7 maanden geleden

Door wie zouden zij dan moeten worden opgepakt? Zij hebben het wereldkapitaal, zij zijn de baas over alles en trekken aan alle touwtjes: politiek, wetenschap, politie, leger, nieuwsvoorziening, onderwijs, gezondheidszorg. En dankzij de privatiseringen hebben ze overal hun klauwen in kunnen slaan. Met dank aan al onze kabinetten van na WO2, die met vreugde de deur hebben opengezet voor hun baasjes, de multimiljardairs. Waarom denk je dat die Gates zo’n grijns heeft? En dat schoothondje van de MSM grijnst omdat’ie zijn baasje mag interviewen. Nee: niemand doet hem wat. Behalve dan misschien een baasje dat weer boven hém staat.

Rob
Rob
Reactie op  Jos
7 maanden geleden

Als die types niet worden opgepakt dan is het dus aan het volk. Maar ja, als die ook gehoorzaam naar de gifbank (vaccinaties) gaan met zijn allen dan wordt er niets gestopt. Een enkele persoon die zijn eigen rechten en vrijheid voorop stelt en weg blijft bij dat gif kunnen ze gemakkelijk oppakken en alsnog vaccineren. Maar als het volk massaal weg blijft bij die troep, wat willen ze dan beginnen? Helaas hebben we in Nederland niet zo’n slim volk. Die zijn net zo gehoorzaam als de politiek aan de globalisten.

M.L
M.L
Reactie op  Havana
7 maanden geleden

Hele maal mee eens

exegese
exegese
7 maanden geleden

We blijven hoe dan ook steeds de criminele psychopaten de macht in handen geven. Het is om gek van te worden. In onderstaand filmpje een heldere uitleg hoe dat steeds weer in zijn werk gaat.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=442&v=dLFjgk4tVcY&feature=emb_logo

Karel V
Karel V
Reactie op  exegese
7 maanden geleden

Bedankt exegese, Corbett is spot-on.
Mijn idee van wat een virus is, is, het is net een geheugenstickje met een executable programma.
Uiteindelijk ben je zelf, door je immunsysteem, en zelfs je gedachten, bepalend voor wat er gebeurt.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
7 maanden geleden

Deze terroristen schuwen niet om hun agenda te openbare. Dit is echt een Duivels persoon. Een bedreiging voor de mensheid.

30 mei, Den Haag ✊

rayoflight
rayoflight
7 maanden geleden

Conjectie :

Bill Gates.

BG is een psychopatische eugenist met vreselijk veel geld die er niet voor schuwt om genocide te plegen om zijn zin door te zetten. Hij is onderdeel van de ‘SuperElite’

De super Elite zal inderdaad met Virus 2.0 Dreigen. Net zo lang tot er een verplichte ID2020 chip in de vaccinaties zit. Gekozen is voor het ‘windows anti virus model’ verplichte updates met anti-virus vaccines.

Social distancing 5G en geolocatie.

Social distancing heeft met geolocatie te maken. 5G is instaat om directe beams van EMF te sturen maar heeft moeite met geolocatie als objecten te dicht bij elkaar zijn. De ID2020 kan uitgelezen worden en positie van object bepaald worden. Het is dan doelgericht mogelijk om individuen ziek te maken middels EMF. ()
Waar het uiteindelijk om gaat is een samenleven te creeeren met mensen die allemaal de staatsmening hebben.
Dit is de reden waarom volgens mij voor : social distancing is gekozen.

Social Distancing gaat nooit meer weg en is gevolg van limitaties van 5G binnen dit scenario.

BG is een crimineel net als de rest van de superelite.

Brickshooter
Brickshooter
7 maanden geleden

Waarom kunnen zo’n gasten gewoon over straat lopen (die hele kabal bende)? Ik bedoel als je ze de nek om draait is dat gewoon zelfverdediging.

Aphelius
Aphelius
7 maanden geleden

Mensen, luister eens naar dit interview: https://www.youtube.com/watch?v=xmwNy8X5IrE&feature=emb_logo

Zoals meerdere mensen over de wereld claimen is dat er niet zoiets als virussen, etc bestaan. Wij kunnen elkaar helemaal niet infecteren. Deze ideeen van gevaarlijke virussen en bacterien zijn allen gebasseerd op een hypothese welke niet correct is.

De voornaamste redenen dat wij ziek worden zijn. Slechte voeding (gebrek aan mineralen, vitaminen), stress, elektrosmog en toxiciteit (vervuiling in lucht, water, voeding, vaccinaties, etc)

Marc
Marc
Reactie op  Aphelius
7 maanden geleden

@Aphelius: er wordt een hoop onzin verkocht op het internet, covid-19 is helemaal geen dodelijk virus maar wel degelijk een virus. Virussen bestaan wel degelijk en mensen kunnen elkaar besmetten met bepaalde virussen. Ipv youtube als leerplatform te gebruiken zou je beter zelf leren nadenken en een basisopleiding biologie en chemie volgen. Bij youtube gaan zin en onzin hand in hand.

Aphelius
Aphelius
Reactie op  Marc
7 maanden geleden

Ken je mij? Waaruit concludeer jij dat ik niet zelf kan nadenken? En zelf nadenken leer je niet op school…welke opleiding dan ook. De schrijvers in dit interview hebben duidelijk aangegeven dat er geen bewijs is dat virussen bestaan. Jouw geloof dat het bestaat is een aanname gebasseert op een hypothese.

Aphelius
Aphelius
Reactie op  Marc
7 maanden geleden

En nog iets… de meeste onzin die mij is verkocht waren op opleidingen. En ja, ik heb er een aantal gevolgd op die zogenaamde hogescholen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Marc
7 maanden geleden

@ Marc net zoals jij beter een opleiding zelfstandig nadenken kan volgen. Je braakt alleen maar het narratief van de staatsmedia uit. Komt waarachijnlijk doordat je verblind bent door je eigen superioriteit gevoel voor de waarheid. Je betoog wordt door geen enkel wetenschappelijk onderzoek ondersteunt. Ja behalve die van de waarheid zoals verkondigt in de staatsmedia en andere zogenaamde commercieel (doch staats gesubsidieerde) media.

Karel V
Karel V
Reactie op  Aphelius
7 maanden geleden

Aan het luisteren. Klopt wel volgens mij. Goede bron.
Vaxxed II is uit: https://www.youtube.com/watch?v=s4N8GxKBZyc&feature=emb_logo

x

Check Also

who

WHO past criteria coronatest aan vanwege vals-positieven

De WHO heeft experts gewaarschuwd dat ze ...

fuellmich

Advocaat Reiner Fuellmich reageert op belangrijke uitspraak Duitse rechter: ‘Eerste in zijn soort’

Een rechter in Weimar in de Duitse ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x