Homepagina » Mens en Dier » Bill Gates waarschuwt alvast voor pandemie 2. Wat staat ons te wachten?
bill gates
Foto: DFID - UK Department for International Development CC BY 2.0

Bill Gates waarschuwt alvast voor pandemie 2. Wat staat ons te wachten?

Bill Gates was onlangs te gast in The Late Show with Stephen Colbert om te praten over het coronavaccin. Colbert vroeg hem hoelang we nog in deze situatie zitten.

Gates antwoordde dat er twee manieren zijn om hieruit te komen: een wondermiddel dat in meer dan 95 procent van de gevallen werkt of een zeer effectief vaccin. We hoeven volgens de miljardair niet te rekenen op een wondermedicijn. Hij voegde toe dat vaccins op dit moment al worden getest op mensen. Gates verwacht dat hij over een jaar kan beginnen met de productie, als alles perfect verloopt.

Als het moeilijk blijkt om een effectief vaccin te vinden, kan het weleens twee jaar duren, waarschuwde hij.

Pandemie 2

Het Therapeutics Accelerator-programma van de Bill & Melinda Gates Foundation werkt hard aan een vaccin voor Covid-19. Madonna doneerde onlangs 1 miljoen dollar aan dit programma.

Gates zei tegen Colbert dat zijn stichting op dit moment werkt aan 7 vaccins en dat er meer dan 100 vaccins worden getest.

Hij ‘voorspelde’ de corona-uitbraak in 2015 tijdens een TED Talk. Colbert vroeg Bill Gates nog een keer in de toekomst te kijken. Wat staat ons te wachten?

Hij hintte op bioterreur. “Het goede nieuws – en ik wil je niet deprimeren – is dat het meeste wat we doen om voorbereid te zijn op pandemie 2 – ik noem dit pandemie 1 – ook gericht is op het minimaliseren van de dreiging van bioterrorisme.”

[Rolling Stone]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

32 reacties

 1. De flapdrol zegt gewoon wat er op hun agenda staat.. Zolang deze terorristen niet opgepakt worden, vormen ze een bedreiging tegen de gehele mensheid..

  48 likes
  • Door wie zouden zij dan moeten worden opgepakt? Zij hebben het wereldkapitaal, zij zijn de baas over alles en trekken aan alle touwtjes: politiek, wetenschap, politie, leger, nieuwsvoorziening, onderwijs, gezondheidszorg. En dankzij de privatiseringen hebben ze overal hun klauwen in kunnen slaan. Met dank aan al onze kabinetten van na WO2, die met vreugde de deur hebben opengezet voor hun baasjes, de multimiljardairs. Waarom denk je dat die Gates zo’n grijns heeft? En dat schoothondje van de MSM grijnst omdat’ie zijn baasje mag interviewen. Nee: niemand doet hem wat. Behalve dan misschien een baasje dat weer boven hém staat.

   17 likes
   • Als die types niet worden opgepakt dan is het dus aan het volk. Maar ja, als die ook gehoorzaam naar de gifbank (vaccinaties) gaan met zijn allen dan wordt er niets gestopt. Een enkele persoon die zijn eigen rechten en vrijheid voorop stelt en weg blijft bij dat gif kunnen ze gemakkelijk oppakken en alsnog vaccineren. Maar als het volk massaal weg blijft bij die troep, wat willen ze dan beginnen? Helaas hebben we in Nederland niet zo’n slim volk. Die zijn net zo gehoorzaam als de politiek aan de globalisten.

    9 likes
  • Hele maal mee eens

   3 likes
 2. Bill Gates heeft niets te willen en de rest van die achterlijken ook niet, deze hele poppenkast zal snel instorten. Allemaal zichzelf belangrijk vindende mannetjes die allerlei problemen bedenken om hun zielige verotte ego’tjes te voeden in de politiek en de media, het is allemaal mooi geweest.

  Zomaar 10 minuten even wat lokaal nieuws doorgenomen,

  Noodhospitaal Ahoy moest er snel komen, nooit gebruikt, Margriethal hetzelfde, nooit gebruikt want het “killervirus blijkt een gewoon griepvirus.
  https://www.rijnmond.nl/nieuws/195716/Noodhospitaal-Ahoy-moest-er-snel-komen-over-het-geld-zouden-we-later-praten

  Personeel cruiseschepen pleegt zelfmoord omdat ze niet naar huis kunnen, 9 van de 3000 personeelsleden waren positief getest, niet eens ziek.
  https://www.rijnmond.nl/nieuws/195704/Verschrikkelijke-wanhoopsdaad-van-cruisemedewerkster-The-Regal-Princess

  Maar toch blijven ze met allerlei onzinverhalen en modellen komen om al die waanzin te (blijven) rechtvaardigen.
  https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3208573/van-rekensom-tot-militaire-operatie-zo-ontsnapten-de-ziekenhuizen-aan-italiaanse-toestanden

  Het ligt aan vaak aan de mensen zelf, ondernemers in de horeca gaan niet tegen die waanzin in (zoals zoveel mensen) maar omarmen allerlei onzin die iedereen nog verder in de ellende zal storten.
  https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2451710/App-om-anderhalve-meter-afstand-te-bewaken-op-drukke-plekken

  Burgemeesters Zeeland zijn trots op de bevolking, wat zijn ze daar, kleine kinderen? Maar het geeft goed aan hoe ze over de burger denken. En als je de reacties leest merk je hoe wakker mensen zijn.
  https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/120106/Burgemeesters-trots-op-Zeeuwen-in-coronaperiode

  Verplicht vaccineren, ja de waanzin is nog niet voorbij maar lees de reacties en je ziet dat mensen er klaar mee zijn.
  https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/120104/Als-een-corona-vaccin-verplicht-wordt-is-het-gedaan-met-het-vrije-Nederland

  38 likes
 3. Laat je niet beïnvloeden

  Deze terroristen schuwen niet om hun agenda te openbare. Dit is echt een Duivels persoon. Een bedreiging voor de mensheid.

  30 mei, Den Haag ✊

  29 likes
 4. Conjectie :

  Bill Gates.

  BG is een psychopatische eugenist met vreselijk veel geld die er niet voor schuwt om genocide te plegen om zijn zin door te zetten. Hij is onderdeel van de ‘SuperElite’

  De super Elite zal inderdaad met Virus 2.0 Dreigen. Net zo lang tot er een verplichte ID2020 chip in de vaccinaties zit. Gekozen is voor het ‘windows anti virus model’ verplichte updates met anti-virus vaccines.

  Social distancing 5G en geolocatie.

  Social distancing heeft met geolocatie te maken. 5G is instaat om directe beams van EMF te sturen maar heeft moeite met geolocatie als objecten te dicht bij elkaar zijn. De ID2020 kan uitgelezen worden en positie van object bepaald worden. Het is dan doelgericht mogelijk om individuen ziek te maken middels EMF. ()
  Waar het uiteindelijk om gaat is een samenleven te creeeren met mensen die allemaal de staatsmening hebben.
  Dit is de reden waarom volgens mij voor : social distancing is gekozen.

  Social Distancing gaat nooit meer weg en is gevolg van limitaties van 5G binnen dit scenario.

  BG is een crimineel net als de rest van de superelite.

  28 likes
 5. Ik hecht meer waarde aan onafhankelijke onderzoekers , zoals die Israëlische professor die voorspelt dat corona vanzelf uitdooft . Bij Bill z’n motieven gaan m’n voelsprieten overeind staan , die zal best goed werk verrichten met die foundations maar ……. . Een onafhankelijke onderzoeker zonder financieele bijbedoelingen is altijd meer overtuigend .

  16 likes
  • @Rob Klaasen
   goed werk verrichten met zijn foundations?
   dit is zeker als grap bedoeld?
   geen grap dan is het goede werk van hen : india uit geflikkerd en uit een afrikaans land eruit geflikkerd.
   ja zeer goed werk tig kinderen dood of invalide , goed werk hoor van die foundation.

   9 likes
 6. We blijven hoe dan ook steeds de criminele psychopaten de macht in handen geven. Het is om gek van te worden. In onderstaand filmpje een heldere uitleg hoe dat steeds weer in zijn werk gaat.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=442&v=dLFjgk4tVcY&feature=emb_logo

  13 likes
  • Bedankt exegese, Corbett is spot-on.
   Mijn idee van wat een virus is, is, het is net een geheugenstickje met een executable programma.
   Uiteindelijk ben je zelf, door je immunsysteem, en zelfs je gedachten, bepalend voor wat er gebeurt.

   2 likes
 7. Mensen, luister eens naar dit interview: https://www.youtube.com/watch?v=xmwNy8X5IrE&feature=emb_logo

  Zoals meerdere mensen over de wereld claimen is dat er niet zoiets als virussen, etc bestaan. Wij kunnen elkaar helemaal niet infecteren. Deze ideeen van gevaarlijke virussen en bacterien zijn allen gebasseerd op een hypothese welke niet correct is.

  De voornaamste redenen dat wij ziek worden zijn. Slechte voeding (gebrek aan mineralen, vitaminen), stress, elektrosmog en toxiciteit (vervuiling in lucht, water, voeding, vaccinaties, etc)

  13 likes
  • @Aphelius: er wordt een hoop onzin verkocht op het internet, covid-19 is helemaal geen dodelijk virus maar wel degelijk een virus. Virussen bestaan wel degelijk en mensen kunnen elkaar besmetten met bepaalde virussen. Ipv youtube als leerplatform te gebruiken zou je beter zelf leren nadenken en een basisopleiding biologie en chemie volgen. Bij youtube gaan zin en onzin hand in hand.

   7 likes
   • Ken je mij? Waaruit concludeer jij dat ik niet zelf kan nadenken? En zelf nadenken leer je niet op school…welke opleiding dan ook. De schrijvers in dit interview hebben duidelijk aangegeven dat er geen bewijs is dat virussen bestaan. Jouw geloof dat het bestaat is een aanname gebasseert op een hypothese.

    2 likes
   • En nog iets… de meeste onzin die mij is verkocht waren op opleidingen. En ja, ik heb er een aantal gevolgd op die zogenaamde hogescholen.

    2 likes
   • @ Marc net zoals jij beter een opleiding zelfstandig nadenken kan volgen. Je braakt alleen maar het narratief van de staatsmedia uit. Komt waarachijnlijk doordat je verblind bent door je eigen superioriteit gevoel voor de waarheid. Je betoog wordt door geen enkel wetenschappelijk onderzoek ondersteunt. Ja behalve die van de waarheid zoals verkondigt in de staatsmedia en andere zogenaamde commercieel (doch staats gesubsidieerde) media.

    1 likes
  • Aan het luisteren. Klopt wel volgens mij. Goede bron.
   Vaxxed II is uit: https://www.youtube.com/watch?v=s4N8GxKBZyc&feature=emb_logo

   1 likes
 8. Bio terrorisme? klopt, er was eens een dictator zeer veel op het nieuws deze waarschuwde keer op keer dat hij met een superwapen zou toeslaan als …. en heeft het uiteindelijk gedaan.

  En daarna was het lang stil.

  ra.ra

  11 likes
 9. er is helemaal geen pandemie, alleen de perceptie wordt gecreëerd dat er een pandemie is. de media is hier schuld aan en zouden hiervoor berecht moeten worden.

  9 likes
 10. Waarom kunnen zo’n gasten gewoon over straat lopen (die hele kabal bende)? Ik bedoel als je ze de nek om draait is dat gewoon zelfverdediging.

  8 likes
 11. het goede nieuws is : we hebben nog een jaar om iets te verzinnen om onder de vaccinatie uit te komen !

  8 likes
 12. Bij de eerste virus is het niet gelukt om meer mensen dood te krijgen. Dan laat hij straks een nieuw virus los. Waarom luisteren we eigenlijk naar deze enge man.

  8 likes
 13. Volgens mij heeft hij meer verstand van computervirussen…….

  7 likes
 14. Kijk dit filmpje eens van begin tot het einde Nederlands ondertiteld
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=-trzGcUXUmo&feature=emb_logo

  4 likes
 15. Dat Pandemie deel 2 er aan zit te komen is wel zeker de impact op de totale populatie heden is verwaarloosbaar, de informatie is verwarrend incompleet etc..
  De kennis minimaal tot op heden.

  Je hoeft daarvoor geen profetische gaven te bezitten, aangezien onze samenleving niet in staat blijkt om tijdig op de situatie te acteren en voldoende desinfectie middelen in de markt te zetten dan minimaal en voor absurde bedragen.
  Nee we gaan het niet redden de dichtbevolkte Aziatische landen welke het virus succesvol bestrijden doen het helemaal verkeerd volgens het RIVM lees je herhaaldelijk tussen de regels door.

  3 likes
 16. hallo leipo kijk eens in de toekomst , ja hoor er komt een tweede pandemie aan.
  alleen ik moet wel zelf meehelpen natuurlijk.
  beste bill wil je nog een keer in de toekomst kijken aub.
  de lui zijn knettergek.
  ik heb vorige week de vvd en de tweede kamer een mail gestuurd , antwoord u krijg bericht zodra ……..
  niets gehoord.
  in het kort , heel kort samengevat ophouden met die poppenkast.

  3 likes
 17. Een tweede golf lijkt mij niet waarschijnlijk, tenzij een nieuwe lading virussen wordt verspreid, maar dan kan je van alles verwachten. Een passende naam voor het vaccinbedrijf van Bill Gates is: “Microprick”.

  3 likes
 18. Zijn aanbod: of zijn vaccin of Pandemie 2. Kies maar.

  1 likes
 19. blabla gates, ballen verstand van medica, maar al vast voorspellen, getuigd van
  “voorkennis” Een geldwolf is het, ten koste van….

  1 likes
 20. Het is net of alle regeringen zich angstig aan de richtlijnen van de WHO houden. Denk eerst zelf eens na hoe een griepinfectie werkt en kijk of dat in jouw land ook van toepassing is. Half Afrika hongert en er gaat haast niemand dood aan het virus. Lang verhaal maar mijn visie

  Corona in de longen, maar uit een besmettingsproductie perspectief.

  Ik zal, voor zover ik het snap, uitleggen wat er met een voor het lichaam onbekend virus gebeurt als het een cel in een longblaasje binnenkomt en die cel ineens gedwongen is een heleboel (ik schat 1500) kopietjes van het virus te maken totdat de cel ervan sterft en onze baby virusjes langzaam zijn vrijgekomen. Dat gebeurt maar bij enkele, voor dat virus specifieke soorten, cellen want er moeten in de celwand van target cel aanhaakpunten zijn en er moet ook een enzym zijn wat het virus naar binnen trekt. De rest van het lichaam kan opgelucht ademhalen want die kunnen, op een paar andere soorten, die meestal heel ergens anders zitten, na, nooit besmet worden. In de luchtwegen zijn dat, voor Corona, twee soorten cellen, één soort in het neusslijmvlies en één soort in de longblaasjes, die ervoor zorgt dat de longblaasjes open blijven. Een ontstoken neusslijmvlies is goed mee te leven, maar met dicht gezakte longblaasjes (alveoli) minder goed.

  In de longen, die normaal alleen werken met lucht van 37C en 100% luchtvochtigheid, wordt vocht afgescheiden en worden ook kleine happertjes, fagen (1000/mm3), en “struikeldraadmoleculen” aan het longvocht toegevoegd. Die happertjes hebben als taak om alle vervuilingen (virussen,stof,etc) op te eten zodat de rest daar geen last van heeft en de struikeldraad moleculen om ze te waarschuwen dat er wat te happen is. En waar vocht gemaakt en het 100% vochtig is, moet het ook weer afgevoerd worden en dat gebeurt, al vanaf de eindbronchiën, door er lange moleculen aan toe te voegen en het als slijm, met behulp van cellen met een haartje eraan (cillia), in een wave, uitgevoerd door de celhaartjes, naar de keel te transporteren (1cm/min) waar het ingeslikt wordt om gerecycled te worden.

  Terug naar onze baby virusjes, die, net als hun moeder, niets kunnen, ze zijn te groot om tussen de gaten in de bloedvaten door te vallen en kunnen ook niet door de wand van bloedvaten. Ze liggen daar in het longvocht te wachten op wat er gebeuren gaat. Het enige wat zou kunnen gebeuren is dat ze door het openbreken van het blaasje celwand de lucht in zouden kunnen schieten maar omdat alles gevuld is met water zal dat ook niet zo’n vaart lopen. Sommigen zullen door hele kleine (brownse) bewegingen en door het afvoeren van het vocht nog een andere cel kunnen besmetten maar er patrouilleren ook T-cellen die abnormaal functionerende cellen een dodelijke injectie geven.
  Langzaam maar zeker worden onze virusjes samen met de happertjes, die er ook nog een flink aantal opeten, naar de keel gebracht, ingeslikt, mishandeld met maagzuur en gal en ook al komen ze ergens in aanraking met een passende cel en al krijgen ze kinderen; Er is het maag-darmkanaal een éénrichtingsweg die onvermijdelijk in de pot uitkomt en dan zijn we eraf.
  Maar als we zo’n goed afvoersysteem hebben, wat moet er dan gebeuren om in een heleboel longblaasjes cellen te besmetten zodat we last krijgen met ademen? Want als we in quarantaine in ons eigen kamertje liggen moet ons lichaam dat helemaal alleen doen, want virussen hebben geen pootjes. En we moeten in een paar dagen 100miljoen of meer longblaasjes in laten zakken om enig effect te kunnen waarnemen.
  De enige manier om in een verder gezond lichaam om met een virus een longblaasje te bereiken is via de lucht, de longbloedvaten zijn van het gesloten type, en door de filterende werking van de slijmlaag, die ook als een soort oliebad luchtfilter werkt, alleen met deeltjes kleiner dan 3 micrometer.

  De reden dat we ziek worden ligt in het afvoermechanisme, onderdeel daarvan is het het zojuist genoemde slijmtransport dat heel goed werkt bij hoge temperatuur en luchtvochtigheid, maar in winterse omstandigheden zo traag kan worden dat de afvoer vlak voor de keel heel traag wordt of zelfs stil kan komen te staan. Omdat de longen op 100% vochtigheid werken bij 37C, dat is 44g/kg en moet ergens de lucht bevochtigd en opgewarmd worden, en daar gaat het fout. In winterse omstandigheden wordt de neus overvraagd en wordt de lucht in luchtpijp nog een stuk verder verwarmd en bevochtigd. Het slijmtransport kan heel slecht tegen half uitgedroogd slijm en zal steeds langzamer worden, in een onderzoek bij muizen kwam het helemaal stil te staan. Diep in de longen, waar het vochtig genoeg is, loopt het transport nog steeds met 1cm/min en in het stukje vlak voor de keel staat het nagenoeg stil zodat het door verdamping ingedikt en daarmee geconcentreerd wordt. Ik denk dat ook onze happertjes vast komen te zitten. Een ontstoken neus helpt hier ook bij, want hoewel die haast geen kleine deeltjes maakt door de laminaire stroming ter plekke, wordt toch virus houdende vloeistof de luchtpijp in gelekt en daar uitgedroogd. Tevens treed vlak voor het echt ziek worden soms een lichte diarree op en krijg je koorts. Koorts dat klinkt onschuldig maar als de longen 100% luchtvochtigheid nodig hebben bij 40 graden, zijn er 6 gram/kg water extra nodig om de lucht te bevochtigen. En bij dehydratie zal het lichaam kiezen om meer vocht door condensatie tijdens het uitademen terug te winnen waardoor nòg een groter stuk van de luchtpijp een langzamer slijmtransport krijgt. Wat ik ook aan mechanismen kan bedenken met kleine druppeltjes / losse virusjes van een door condensatie drogend oppervlak laten wegwaaien, je hebt er heel veel virusjes voor nodig, vooral omdat het tijdens inademen moet gebeuren. Een slijmlaag is gauw 100 micrometer dik en dat is 330 virusjes dik, een druppel van 3µ gaat 147 x in een mm3 en ik kan me niet eens voorstellen hoe je die van een ingedikte slijmlaag moet afbreken. De afbreekkans is onwaarschijnlijk laag, want ingedikt slijm plakt nu eenmaal goed. Het enige wat ik mij voor kan stellen is dat tijdens het indrogen een klein gedeelte van de virussen, wat toevallig aan de oppervlakte lag tijdens het drogen, als los virus de weg terug naar de longblaasjes kan vinden en dat zou ook bij het drogen bij inademen en het bevochtigen bij uit uitademen passen. Ik schat dat je ademhalingsproblemen krijgt als je een kwart van je longblaasjes (100 miljoen) laat instorten waarbij je voor ieder blaasje vele cellen moet vernietigen, kortom miljarden van virussen moeten weer richting longblaasje. Die grote hoeveelheid ongebruikte virussen zou ook een verklaring kunnen zijn waarom je met een enkele zanger, nog zonder klachten, een hele kerk met virusdeeltjes kan vullen, want het geconcentreerde stuk zit dan nog vlak voor de keel, waar de geluidstrillingen bij zingen sterk zijn.

  Als je naar de correlaties van corona uitbraken en het weer kijkt, lijkt dat het punt waar bij de meeste mensen het transport ongeveer stil komt te staan, op 6 gram waterdamp per kg lucht te liggen wat ongeveer correspondeert met een dauwpunt van 6 C.

  Wat kan je er zelf aan doen?
  Jezelf niet uit laten drogen, want door uitdrogen wordt het transport trager.
  Niet voor dag en dauw (het dauwpunt is dan nog onder de 6C) samen met andere mensen lang praten of zingen en zeker niet bij het sporten. (die fluimen komen ook van een stilstaand transport)
  Onder de douche, zeker na het sporten, de vochtige lucht diep inademen en strottenhoofd/luchtpijp verwarmen met de straal, zodat het slijmtansport weer op gang komt.
  Als je corona hebt en thuis moet blijven; De luchtvochtigheid verhogen. Bij 20C voel je je nog comfortabel bij 80% relatieve vochtigheid.
  Voorzichtig zijn met praten en zingen, want ik heb de indruk dat je juist met geluidstrillingen heel kleine druppeltjes kan laten losbreken, die bij een ander diep in de longen terecht kunnen komen.

  Wat kan de zorg er aan doen
  Patiënten in een goed bevochtigde omgeving verplegen, de verzorgende wordt dan ook niet snel aangestoken. Bij extra zuurstof ook extra vocht (en dat kan alleen maar met extra lucht) toevoeren. (dat moet met een door de WHO afgeraden CPAP)

  Wat kan je hier mee verklaren?
  Dikke, oude, diabetische en plaspillen slikkende mensen hebben allemaal een verhoogde kans op uitdrogen, en dat komt een beetje overeen met de risicogroepen.
  Kinderen hebben een groter hoofd (en daarin wordt ook bevochtigd) t.o.v. hun longen waardoor zij vochtiger lucht bij het strottenhoofd hebben, bij hun zal het transport sneller zijn.
  In gebieden met luchtvervuiling zal bij gelijke snelheid van het transport de besmettelijkheid groter zijn doordat de happertjes ook daar aan moeten werken.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

west-afrika

West-Afrika wordt proeftuin voor orwelliaanse technologie: ‘Alarmerend’

In arme, afgelegen gemeenschappen in West-Afrika wordt ...

internist

Internist deelt belangrijke informatie over coronavaccin: ‘Dit beangstigt me’

Internist Carrie Madej doet naar eigen zeggen ...