UFO

Dit zei een Amerikaans congreslid over UFO-wrakstukken die geborgen zijn

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Afgelopen weekeinde zijn meerdere ongeïdentificeerde vliegende voorwerpen uit de lucht geschoten. Dat gebeurde onder meer voor de kust van Alaska en boven Canada. Er werd ook een object neergehaald boven het Huronmeer.

Het Pentagon heeft geen idee hoe deze ‘objecten’ in de lucht blijven. Ze beschikken over onbekende aandrijfsystemen. “Er is een reden dat we spreken van objecten in plaats van ballonnen,” zei luchtmachtgeneraal Glen VanHerck.

Raadsel

Op de vraag of hij uitsluit dat het om aliens gaat, zei generaal VanHerck dat ‘niets nog is uitgesloten’. Een defensieambtenaar zei dat er vooralsnog geen aanwijzingen zijn dat het om aliens of buitenaardse activiteit gaat.

Afgelopen maand publiceerde de Directeur van Nationale Inlichtingendiensten een rapport over waarnemingen van ongeïdentificeerde vliegende objecten die experts voor een raadsel stellen.

Volgens het Amerikaanse congreslid André Carson worden UFO’s veelvuldig waargenomen. Vorig jaar leidde hij de eerste openbare hoorzitting hierover.

Geen alarmbellen

David Martin van CBS News vroeg Carson of er ook wrakstukken van UFO’s zijn geborgen. Het congreslid deed vervolgens een opmerkelijke uitspraak. Hij zei dat de wrakstukken die geborgen zijn ‘geen alarmbellen hebben doen afgaan’. Dat was alles wat hij erover kwijt wilde.

Het object dat boven het Huronmeer is neergeschoten, had een achthoekige vorm met draden. De overheid kan niet zeggen wat het was. Het is de vierde keer dat de Amerikaanse luchtmacht een vliegend object in het luchtruim heeft neergehaald.

4.7 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

144 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
7 maanden geleden

Kijk allemaal die kant op nu, want we zijn met iets héél anders bezig, waarvan we je aandacht willen afleiden.

Roosje
Roosje
7 maanden geleden

Droom fijn verder…..prachtige afleidingsmanoeuvre.

Jojo
Jojo
7 maanden geleden

Laten we afspreken dat we hier geen aandacht aan gaan geven aub!! tis gewoon weer afleiding van het levensgrote probleem namalijk cbdc!

Herman R
Herman R
7 maanden geleden

Interessant!🤔 Dus klopt t toch, dat Lucifer👿 aan z’n laatste tijd🤏 bezig =

Back to top button
144
0
We lezen graag je reactie!x