Het Complot

VIDEO: “Leugenachtige, moordzuchtige zionisten zaten achter 9/11”

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Leider van de Nation of Islam Louis Farrakhan heeft tijdens een speech gezegd dat 9/11 een ‘false flag-operatie’ was. Dat meldt de krant Times of Israel. Zondag zei hij in een moskee in Chicago dat de Israëli’s en ‘zionistische Joden’ een sleutelrol vervulden bij de aanslagen op 11 september 2001 in New York, waarbij 3000 mensen om het leven zijn gekomen.

Tijdens het tweede deel van zijn lezing zei Farrakhan dat Joden de dodelijke aanvallen hebben uitgevoerd om een oorlog tussen het Westen en de moslimwereld te ontketenen. Hij beweerde ook dat de wortel van het terrorisme niet moet worden gezocht bij Arabieren of moslims.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Het wordt nu duidelijk dat er vele Israëli’s en zionistische Joden waren die tijdens de aanslagen op 9/11 sleutelposities vervulden,” vertelde de leider van de Nation of Islam het publiek. “We weten dat Israëlische cameramensen verkleed als Arabieren de Twin Towers filmden voordat het eerste vliegtuig insloeg. Met andere woorden: de Israëli’s waren op de hoogte van de aanslagen.”

“We hebben te maken met dieven, leugenaars en moordenaars,” zei Farrakhan. Hij claimde dat ‘vele Joden op 11 september 2001 een smsje hebben gekregen waarin stond dat ze die dag niet naar hun werk moesten gaan’. “Wie heeft dat smsje verstuurd?” vroeg hij.

Farrakhan zei ook dat ‘een aantal’ Israëli’s vlak na de aanslagen werd gearresteerd om later te worden vrijgelaten zodat ze konden terugkeren naar Israël.

Hij citeerde nieuw ‘bewijs’ waaruit zou blijken dat het WTC niet kon zijn ingestort als gevolg van de vliegtuigen. Er zouden met medeweten van de Joodse eigenaar van het gebouw, Larry Silverstein, bommen in de gebouwen zijn geplaatst. Farrakhan zei dat Silverstein bij het complot betrokken was, zodat hij na de aanslagen miljarden dollars aan verzekeringsgeld kon incasseren.

Farrakhan, die zei dat zijn tegenstanders hem proberen uit de weg te ruimen, heeft de Amerikaanse overheid opgeroepen een nieuw onderzoek in te stellen. “Het lijkt er nu op dat 9/11 een false flag-operatie was,” concludeerde Farrakhan. “Dat is een aanval die dusdanig is ontworpen zodat het lijkt alsof hij is uitgevoerd door een ander land, om een oorlog tussen beide landen te ontketenen. Is dit vriendschap?”

[Times of Israel]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
yvonne
yvonne
9 jaren geleden

Larry Silverstein no response to WTC 7 lies,

https://www.youtube.com/watch?v=wJsEGgc5L2c

Lyra
Lyra
9 jaren geleden

Jezuiten, Jezuiten, Jezuiten…. het zijn de Jezuiten verscholen in het Vaticaan. En het Vaticaan bestuurd ALLE religies en corrupte overheden.
De verraders zitten in het Vaticaan.

trackback
BOINNK!!! | Relevante nieuwsfeiten verzameld door Arie Goedhart
9 jaren geleden
Mono
Mono
9 jaren geleden

Precies Louis Farrakhan de JFK van de 21ste Eeuw, zouden de mensen nu wel luisteren??
speech J.F Kennedy 1961 https://www.youtube.com/watch?v=qvSD6If3zds

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x