Homepagina » Buitenland » Britse oud-premier Thatcher ‘stopte kindermisbruik in de doofpot’
Britse oud-premier Thatcher 'stopte kindermisbruik in de doofpot'

Britse oud-premier Thatcher ‘stopte kindermisbruik in de doofpot’

De voormalige Britse premier Margaret Thatcher wist dat politici kinderen misbruikten, maar deed er niets tegen. Dat heeft een Brits parlementslid verteld aan Sky News.

Simon Danczuk, die oud-parlementslid Sir Cyril Smith ontmaskerde als kindermisbruiker, zei: “Er is nu geen twijfel meer over dat ze een oogje dichtkneep bij pedofilie.” Hij voegde toe dat de overheid weigert om vier andere documenten over kindermisbruik vrij te geven omdat men bezorgd is over wat er vlak voor de verkiezingen allemaal naar buiten zou kunnen komen.

“Het kabinet weigert deze documenten al meer dan 12 maanden vrij te geven,” ging hij verder. “Dit is onacceptabel. Ze weigeren het volk te vertellen wie Cyril Smith voor een koninklijke onderscheiding heeft genomineerd. Een journalist wist dat te achterhalen door naar de commissaris voor informatiebeheer te stappen. Het was oud-parlementslid David Steel.”

Op de vraag of premier David Cameron en vicepremier Nick Clegg het schandaal in de doofpot stoppen antwoordde Danczuk: “Dat is de enige conclusie die je kunt trekken.” Een woordvoerder ontkende dat er sprake is van een ‘cover-up’. Cameron heeft zich eerder over de kwestie uitgesproken en zei toen dat hij er alles aan zou doen om de onderste steen boven te krijgen.

“We naderen de verkiezingen. Ze zijn bang dat er gevoelige informatie naar buiten zal komen,” vervolgde Danczuk. “Daarnaast zijn ze meer bezig met het beschermen van oud-politici.” Uit documenten blijkt dat Thatcher voor de onderscheiding wist dat Smith jongens had misbruikt.

De Britse minister van Binnenlandse Zaken Lynne Featherstone zei dat de documenten moeten worden vrijgegeven en dat seksueel misbruik en kindermisbruik moeten worden uitgeroeid.

[Sky]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

6 reacties

 1. Komt die Demmink ook weer in beeld hoop je dan.
  Maar ja Op-Stelten. heeft zo zijn eigen leugens.

  16 likes
 2. Kindermisbruik is onderdeel van een satanisch ritueel waarbij in de hoogste kringen van deze evil elite ook kinderen en babies ritueel werden geslacht, hun bloed word gedronken en het vlees gegeten (sorry dat ik het zo moet benoemen). Thatcher was gewoon een lid van deze satanische orde. Anders schop je het niet zo hoog, want alleen leden van die orde komen in die top posities. Dus niks doofpot, ze was er gewoon van op de hoogte omdat ze er aan mee deed.

  8 likes
 3. En dit is nog maar het puntje van de ijsberg!

  Vandaag de dag gebeurt dit nog steeds, ook in Nederland!

  7 likes
 4. Waar is de wetenschapper der wetenschappers en/of waar is de God der Goden die dit soort verschrikkingen de wereld uit helpen?

  2 likes
 5. je ziet toch haar bloeddorstige lippen op de foto…
  Iron lady.. kan wezen, stuk vullis net als de rest van alle overheden

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

misbruik

De baby van Lisa (15) werd vermoord. Hoe wijdverbreid is satanisch ritueel misbruik in Nederland?

Onderzoeksjournaliste Sanne Terlingen maakte voor Argos een ...

archeologen

Archeologen doen ‘verbazingwekkende ontdekking’ bij Stonehenge: Grootste prehistorische monument ooit gevonden

Archeologen hebben rond een oude nederzetting in ...