Buitenland

Britse oud-premier Thatcher ‘stopte kindermisbruik in de doofpot’

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De voormalige Britse premier Margaret Thatcher wist dat politici kinderen misbruikten, maar deed er niets tegen. Dat heeft een Brits parlementslid verteld aan Sky News.

Simon Danczuk, die oud-parlementslid Sir Cyril Smith ontmaskerde als kindermisbruiker, zei: “Er is nu geen twijfel meer over dat ze een oogje dichtkneep bij pedofilie.” Hij voegde toe dat de overheid weigert om vier andere documenten over kindermisbruik vrij te geven omdat men bezorgd is over wat er vlak voor de verkiezingen allemaal naar buiten zou kunnen komen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Het kabinet weigert deze documenten al meer dan 12 maanden vrij te geven,” ging hij verder. “Dit is onacceptabel. Ze weigeren het volk te vertellen wie Cyril Smith voor een koninklijke onderscheiding heeft genomineerd. Een journalist wist dat te achterhalen door naar de commissaris voor informatiebeheer te stappen. Het was oud-parlementslid David Steel.”

Op de vraag of premier David Cameron en vicepremier Nick Clegg het schandaal in de doofpot stoppen antwoordde Danczuk: “Dat is de enige conclusie die je kunt trekken.” Een woordvoerder ontkende dat er sprake is van een ‘cover-up’. Cameron heeft zich eerder over de kwestie uitgesproken en zei toen dat hij er alles aan zou doen om de onderste steen boven te krijgen.

“We naderen de verkiezingen. Ze zijn bang dat er gevoelige informatie naar buiten zal komen,” vervolgde Danczuk. “Daarnaast zijn ze meer bezig met het beschermen van oud-politici.” Uit documenten blijkt dat Thatcher voor de onderscheiding wist dat Smith jongens had misbruikt.

De Britse minister van Binnenlandse Zaken Lynne Featherstone zei dat de documenten moeten worden vrijgegeven en dat seksueel misbruik en kindermisbruik moeten worden uitgeroeid.

[Sky]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
9 jaren geleden

Komt die Demmink ook weer in beeld hoop je dan.
Maar ja Op-Stelten. heeft zo zijn eigen leugens.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Waar is de wetenschapper der wetenschappers en/of waar is de God der Goden die dit soort verschrikkingen de wereld uit helpen?

Boerenkool
Boerenkool
9 jaren geleden

En dit is nog maar het puntje van de ijsberg!

Vandaag de dag gebeurt dit nog steeds, ook in Nederland!

Lyra
Lyra
9 jaren geleden

Kindermisbruik is onderdeel van een satanisch ritueel waarbij in de hoogste kringen van deze evil elite ook kinderen en babies ritueel werden geslacht, hun bloed word gedronken en het vlees gegeten (sorry dat ik het zo moet benoemen). Thatcher was gewoon een lid van deze satanische orde. Anders schop je het niet zo hoog, want alleen leden van die orde komen in die top posities. Dus niks doofpot, ze was er gewoon van op de hoogte omdat ze er aan mee deed.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x