CoronaMens en Dier

De ‘belachelijke excuses’ van Kuipers om een herstelbewijs niet af te geven met een bloedtest

Help ons door dit met iedereen op je socials te delen!

Forum voor Democratie vroeg zorgminister Ernst Kuipers op welke termijn hij verwacht dat serologische testen (wel) toegestaan zullen zijn. Zulke testen slaan aan op antilichamen in je bloed, om te zien of je corona hebt gehad.

Een herstelbewijs mag op dit moment niet worden afgegeven met een bloedtest. FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen vindt dat absurd. “Kijk eens naar de belachelijke excuses die door Kuipers hiervoor worden gegeven, alles om de ‘vaccins’ door te drukken,” twittert hij.

Tijdstip van infectie, afkapwaardes

Kuipers antwoordt: “Het OMT is van mening dat voor individueel gebruik deze testen niet geschikt zijn om te gebruiken als basis voor een coronatoegangsbewijs (CTB). Zij geven aan dat met een serologische test het tijdstip van infectie niet is vast te stellen en er derhalve geen termijn aan het CTB kan worden gekoppeld. Daarnaast zijn er geen internationaal geaccepteerde afkapwaardes tussen het aantonen van de antistoffen en de mate van bescherming.”

EU wil het niet, omikron

De minister voegt toe dat in Europa nog geen overeenstemming is over het gebruik van serologische testen als basis voor een herstelbewijs om mee te reizen. “Dat het moment van infectie niet vastgesteld kan worden, is ook in de EU een barrière om er een herstelbewijs aan te koppelen.” Ook de opkomst van de omikronvariant vraagt volgens Kuipers om ‘nadere analyse’.

4.8 78 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
150 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

De aap komt alweer uit de mouw!

Het gaat inderdaad maar om één ding: zoveel mogelijk mensen prikken, prikken en nog eens prikken.

Ze hebben toch niet voor niets zoveel van die smerige giftroep ingekocht? Allemaal bedoeld om hun vriendjes en vriendinnetjes van de farmaceutische industrie nóg rijker te maken dan ze al zijn.

In de (eens) normale wereld (nog even en velen weten niet eens meer wat een normale wereld voorstelt) kon je ziek worden en vervolgens had je in het algemeen genoeg antilichamen aangemaakt om je voor de rest van je leven te beschermen.

Denk maar aan de waterpokken, mazelen, bof e.d. IK heb deze allemaal als kind doorgemaakt.

Alléén van de waterpokken ben ik best wel ziek geweest met hoge koorts, maar daarna uiteraard nooit meer gehad.

HOEVEEL mensen zullen er wel niet zijn op dit moment, die ná twee jaar een zogenaamde “corona”-infectie hebben doorgemaakt en natuurlijke immuniteit hebben vergaard?

Ik vermoed zomaar dat dat er héél veel zijn.

Wat is het dan voor een totaal achterlijk beleid om rücksichtslos iedereen maar dóór te blijven prikken!

DAARMEDE is dus eigenlijk het bewijs geleverd, dat die gentechinjecties een compleet ander doel hebben dan het beschermen van mensen.

Iedereen die maar een greintje aan hersencellen bezit, moet toch inzien, dat dit totaal niets, maar dan ook niets te maken heeft met volksgezondheid, maar met het verwerven van totale controle.

DAT is ook precies de reden, waarom die akelige heks van een Ursula von der Leyen heeft aangekondigd, dat iedere Europeaan een digital wallet kan bemachtigen (allemaal op “vrijwillige” basis natuurlijk), maar…. gekoppeld aan je QR code (dus alleen maar voor mensen, die braaf hun prikjes hebben gehaald).

Toen het Verenigd Koninkrijk zich losmaakte van de EU, was ik ongelooflijk jaloers daarop.

Hadden wij maar zo een man als Nigel Farage gehad, dan was het Nederland misschien ook gelukt.

HOE komen wij ooit uit deze digitale gevangenis?

Dan zullen er heel wat méér Pepijn van Houwelingen look-a-likes moeten opstaan.

Marianne
Marianne
1 jaar geleden

Tja en dat (OMT) noemt zichzelf medisch professional ? Is het niet zo dat antistoffen eigenlijk niets zeggen? Deze verdwijnen automatisch uit het lichaam na een periode. Dat betekent nog niet dat je niet beschermd bent, want er zijn ook nog zoiets als T-helper geheugen cellen en B-geheugen cellen. Die hebben alle informatie over corona en zorgen er voor dat bij een nieuwe aanraking met het corona virus er automatisch weer nieuwe antistoffen worden aangemaakt. Hierdoor ben je levenslang beschermd. Maar ja, zelfs dan, waarom zou je dat moeten aantonen he?
We willen toch af van dat corona toegangsbewijs. Dus zelfs al had ik een bewijs dat ik het net gehad heb, dan nog zou ik dat bewijs niet willen hebben. Principes zijn principes !
Wat wel duidelijk is geworden is dat die hele medische wereld maar om één ding draait: MEDICIJNEN, en misschien dat je er van geneest, maar garantie tot aan de voordeur. Want kennis over genezen is er niet, (en de uitzonderingen bevestigen de regel).

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Antilichamen zijn Antilichamen….B-Geheugencellen blijven tot tientallen jaren actief…laat die Vrijmetselende Pseudowetenschappers & Dierenartsen maar lekker hun Bullshit blijven volhouden…die Serologische Test is de beste test om antilichamen aan te tonen, dus vandaar dat die Haagse Landverraders & Oorlogsmisdadigers zoiets liever niet gebruiken…Want na twee jaar COVID-1984 heeft inmiddels 100% van Nederland aantoonbare antistoffen aangemaakt….Wat dan weer automatisch betekent dat helemaal niemand zo’n volkomen zinloos klassieke zwaar verouderde COVID-1984-VaxxiNazi meer nodig heeft….Sterker nog als je al eens Cojona hebt gehad moet je zéker geen prikkie meer nemen….Omikron is nu overigens al officieel erkent als een gewoon griepje waar we mee moeten leren leven…Cryptowetenschapper Kuipers & zijn Broeders in het Kwaad zijn blijkens hun volkomen belachelijke Leugens de Pure Wanhoop inmiddels nabij…zo mooi om dat ongedierte zich in allerlei bochten te zien kronkelen om hun vege lijf te redden…Kruip lekker terug in je veilige holletje waar de zon nooit schijnt Kuipers…lieg & bedrieg vooral nog ff vrolijk door met z’n allen…wat een ongelooflijke puinzooi is deze hele poppenkast toch ook….

kodebeier
kodebeier
1 jaar geleden

Ook al zo’n hielenlikker van het WEF.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

150
0
We lezen graag je reactie!x