Homepagina » Buitenland » VIDEO: Vlucht MH17, het onvertelde verhaal
VIDEO: Vlucht MH17, het onvertelde verhaal

VIDEO: Vlucht MH17, het onvertelde verhaal

Drie maanden nadat vlucht MH17 van Malaysia Airlines boven Oekraïne werd neergehaald, is er nog altijd geen definitief uitsluitsel gegeven over de toedracht van de vliegramp. Door conflicten in het gebied waren internationale experts niet in staat om een volledig en diepgaand onderzoek uit te voeren.

De wrakstukken zouden geborgen moeten zijn om de schade te kunnen vaststellen, maar deze standaardprocedure is nooit uitgevoerd. Zonder wrakstukken moeten foto’s van het rampgebied, zwarte dozen, vluchtdatarecorders en getuigenverklaringen meer duidelijkheid geven.

Wellicht is dat genoeg om te achterhalen wat er precies met het vliegtuig is gebeurd. Werd het toestel geraakt door een luchtdoelraket of door het boordkanon van een straaljager?

“Ik keek opzij en zag een klein legertoestel in de lucht,” aldus één van de getuigen. “Ik ben er 100 procent zeker van dat er nog een tweede vliegtuig was.”

Oud-Lufthansa-gezagvoerder Peter Haisenko zag op foto’s van de wrakstukken kogelgaten die volgens hem gemaakt moeten zijn met een 30mm boordkanon. Correspondent Haris Hussain van de Maleisische krant de New Straits Times stelt op basis van zijn onderzoek dat vlucht MH17 in eerste instantie is geraakt door een lucht-luchtraket en vervolgens is uitgeschakeld met het boordkanon van een straaljager.

[RT]


Vond je deze informatie belangrijk? Deel het dan met je vrienden op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

45 reacties

 1. Mark Rutte”de bovenste steen onder” zou zich dood moeten schamen tegenover de nabestaanden dat er nog steeds geen enkele duidelijkheid is over wat er gebeurd is met de MH17. Hij zou naar huis geschopt moeten worden, oneervol ontslagen met een bijstandsuitkering onder de arm op zoek naar nuttig werk. Het wordt hoe langer hoe duidelijker dat ze ook in Den Haag niet willen dat de waarheid boven tafel komt, dat ze heulen met de vijand, met de dader van deze immense tragedie en dat Rusland op dringend verzoek van Amerika de zwarte Piet toegespeeld moet worden. Hoe lang pikken mensen dit eigenlijk nog ?

  53 likes
  • @exegese
   We zijn maar een klein piep landje op het wereldtoneel.
   Mark Rutte is president van een land wat voor anderen niet groter is dan een stad.

   Hoe de slachtoffers zijn binnengehaald in nl heb ik groot respect voor.
   Wat verwacht je verder precies van de beste man?
   Ff Oekraïne binnenvallen en schoonvegen zodat we gedegen onderzoek kunnen plegen?

   Zeg je schopt hem naar huis, en jij mag het aanpakken…..hoe zou jij het dan doen?

   4 likes
   • @Padja schreef : Zeg je schopt hem naar huis, en jij mag het aanpakken…..hoe zou jij het dan doen?

    Ik zal het doen door nooit en te nimmer meer naar een stembus te gaan om daar bewezen oplichters en leugenaars middels mijn stem het mandaat te geven om hun moorddadige mismanagement over ons uit te strooien. En jij ? Wat doe jij zoal om dat tuig een halt toe te roepen ?

    je schreef ook : Wat verwacht je verder precies van de beste man?

    Ik had verwacht dat ze per direct de voicerecorders hadden opgeëist voor eigen zeer secuur onderzoek. Ik had ook verwacht dat ze de satellietbeelden van Amerika die ze zonder elke twijfel hebben, hadden opgeëist om zeker te zijn dat er geen andere vliegtuigen bij in de buurt zijn geweest.

    Ik had ook verwacht dat ze Kiev hadden gemaand hun beschietingen op te schorten tot na het onderzoek. Van de Russische separatisten hadden ze namelijk alle medewerking. Het is op z’n minst raar te noemen dat het Oekraïnse leger voluit het vuur opende toen men met het onderzoek wilde beginnen op plaats delict.

    Het is ook raar te noemen dat er tal van nabestaanden en journalisten ongestoord op de rampplek rond kunnen lopen en zo gauw er onderzoekers opduiken er onmiddellijk weer geschoten wordt door de Oekraïners wel te verstaan.

    Ik had op z’n minst verwacht dat daar toch wel iets van opheldering over opgeëist zou worden door ons aller Mark Ruttten “de bovenste steen onder”

    Ook zou ik opheldering willen over de afspraken met andere betrokken landen om vooral met zo weinig mogelijk informatie over de ramp naar buiten te komen.

    Zo maar een greep uit de vaagheden die men maar weigert te verklaren.

    16 likes
    • @exegese
     Helemaal eens. Al die zaken zou ik ook graag willen.

     Voicerecoreder is opgeëist..
     Er is gemaand de beschietingen te staken ivm onderzoekers. Niet alleen door Rutte maar door heel Europa.
     Helaas, Rute is geen superman.
     Het tuig luistert niet zo goed.

     Ik ben van mening de schuld bij het tuig te laten.
     Niet bij de mensen die proberen de puinzooi op te ruimen..

     4 likes
     • Het tuig luistert niet zo goed ?
      Weet wel dat Nederland, en dus ook op initiatief van onze premier Rutte, dat tuig door dik en door dun steunt. Want de Koninklijke Shell met de boel daar mee leegroven. Het is nog maar even gelden dat Frans huilebalk Timmermans en weledelgestrenge heer van Baalen nog in Oekraïne publiekelijk ten tonele traden om de boel mee op te hitsen tegen Rusland. Wij, althans wie gestemd heeft op dat tuig in Den Haag, zijn mede verantwoordelijk voor de oorlog die daar heerst. Verder is er helemaal niets opgeëist. Men is tevreden gesteld met wat kruimels aan informatie die ons toegeworpen is, er is een rapport opgesteld wat door de hele wereld smalend als waardeloos en nietszeggend is weggezet. Er staat maar één zinnetje in je reactie wat voor waar aangenomen mag worden : Helaas, Rute is geen superman. Maar het gaat nog ietsje verder, het is een waardeloze schlemiel net als de rest van de hele tweede kamer. Ze dienen duidelijk een ander doel dan het doel wat ons gewone burgers voor ogen staat.

      3 likes
     • Betse Padja.

      Wie is het tuig, de separatisten die misschien per ongeluk mh17 naar beneden hebben gehaald of de huidige oekraiense regering die BEWUST clusterbommen op zijn eigen burgerbevolking gooit.

      0 likes
     • Hio Bert s -;)
      Mmmmm per ongeluk?
      Ben ik raar als ik denk dat zodra je een wapen ter hand neemt het woord per ongeluk daar niet meer bij hoort?
      Eenieder die een ander moedwillig kwaad doet mag van mij onder de noemer “tuig” vallen

      0 likes
   • Al zijn wij maar een klein landje Padja, toch denk ik dat Nederland een land van grote betekenis kan zijn, het is niet voor niks dat al die vreemde gebeurtenissen met Nederland gebeuren.

    0 likes
    • @carlijn.
     Er gebeuren over de hele wereld bijzondere dingen en vreemde gebeurtenissen.
     Nl is niet speciaal of uniek of groots.
     We zijn een klein landje met een heeeeeeele grote waffel -:) -:)

     4 likes
     • @carlijn
      Je bent een schat! Fijn idee dat jij een medelander bent. -:)
      Heb je veel gereisd? Ik heb buiten Europa in Shanghai en Nanjing gewoond. Woon nu in Myanmar. En reis enorm veel. Elke keer als in in nl ben beneemt het me de adem. Zo mooi, goed geregeld, goed verzorgd. Wat een rijkdom. En dan de vrijheid die mensen genieten. In nl mag je gewoon zeggen en schrijven wat je allemaal vindt. En idd. Zelfs een partij voor de dieren!. Dat is in andere landen wel anders. Als we het over onderdrukking en klein houden hebben kan ik heel wat opnoemen. Maar NL …nee.
      Nl verlicht? Ik denk a la trap van Maslov. Als alle basis voorwaarden geregeld zijn kun je gaan nadenken over spiritualiteit. Altruïsme is een luxe. Kun je pas doen als je kinderen niet meer dreigen dood te gaan van de honger.
      Nl is een prachtig land. Mensen hebben het goed. Dat mag best gewaardeerd worden.
      Knuffel!

      3 likes
     • @padja, haha ja dat is ook ergens waar, maar bijv. MH17 is toch een vreemde gebeurtenis waar de hele wereld nog over praat, de aanslagen op het koninklijk huis, presidents kandidaat die is vermoord etc. zie ik in België, duitsland of zelfs frankrijk en engeland nog niet zo gauw gebeuren maar Nederland heeft het allemaal gehad. Ik denk dat Nederlanders onderhuids best verlichte mensen zijn, kijk maar hoe ze toch veel liefde hebben voor dieren in vergelijking met andere landen, we hebben hier zelfs een partij voor de dieren, en gaat er om dat mensen hier best hoog in hun hartje zitten en vandaar dat wij Nederlanders misschien extra worden onderdrukt en KLEIN gehouden.

      2 likes
    • helemaal waar, prins bernard is de medeoprichter van de bilderberg groep en Beatrix heeft meer in de pap te roeren dan je denkt.
     Vraag me ook altijd af waarom ons koningshuis altijd iets heeft met mogelijke oorlogsmisdadigers?

     2 likes
  • Starfighters zijn al lang buiten gebruik.

   1 likes
  • Heeeeeeeeeeeeel lang……..

   0 likes
 2. Allemaal bedrog zijn gewoon neergehaald door Amerikaanse starfighters (niet door de russen )om de geheimen te beschermen van de mensen die erin zaten ! Om de claims te beschermen en ook de man die een serum had voor aids te vernietigen ! Meer wil ik er niet van kwijt allles is bedrog in deze wereld ! Allemaal worden we bedrogen en wat doen we….. we blijven in onze stoel voor de tv zitten dus ja……. Zeker de Nederlanders zijn te lui om iets te doen !!!! Stelleteje sufferds de wereld gaat tenonder en jij blijft zitten stomme ideoot met een eq van 10 !!! Ik zeg Rothschild etc en dat is meer dan genoeg ! Ze hebben ons te pakken ! Want we zijn slaafjes ! Doe iets reageer ! We gaan er aan danklzij die mensen en jullie blijven allemaal op de bank zitten zielig ! Kom in opstand laten we iets beginnen met elkaar om te laten weten dat we niet slapen ! Wiue doet er mee ?????? Ik denk niemand !

  Slaap zacht !!!!

  14 likes
  • Hoe is dat pietje om alwetend te zijn?

   5 likes
  • Pietje heeft wel gelijk. Maar Pietje kan niks doen en ik ook niet want daar hebben we de hele bevolking voor nodig. Helaas is het grootste gedeelte bezig met het geloven van de media die maar leugens blijven verspreiden. Straks als iedereen erachter komt hoe het werkelijk zit in deze wereld is het TE LAAT!

   8 likes
  • En wat ga jij doen, Pietje? Ik ben zo nieuwsgierig, ga jij de barricaden op, grijp je Rutte bij z’n jasje, c.q.strot, ga je een opstand regelen??? Wat ga je doen???? Ben zo benieuwd, of kruip jij ook terug en neemt nog maar eens een sticky???

   7 likes
  • pietje?? hierin moet ik jou gelijk geven .ik heb hier ook al zo vaak over geschreven maar tot op heden zie ook ik hier echt geen reactie op .

   3 likes
  • “ook de man die een serum had voor aids te vernietigen”

   En deze man heeft dat alleen gedaan?
   Denk je niet dat hij resultaten gedeeld heeft met mede onderzoekers?
   Dat hij dat niet ergens op computer heeft opgeslagen?
   Dat hij dit niet gedeeld heeft met andere onderzoekers?

   Naief

   1 likes
 3. Volgens Spiegel presenteerde de BND de bewijzen uit het onderzoek op 8 oktober aan Duitse parlementariërs. De Boeing 777 van Malaysian Airlines zou met een raket die werd afgevuurd vanaf een zogenoemd Buk-raketsysteem zijn neergeschoten. De lancering vond plaats in de buurt van de stad Donetsk. Uit foto’s en satelietbeelden is op te maken dat pro-Russische seperatisten het Buk-systeem hadden gestolen van het Oekraïense leger.

  Als dit waar is, waarom heeft Kiev dan niet onmiddellijk aan de bel getrokken dat er een buk systeem met of zonder meerdere radarsystemen is gestolen en is het überhaupt mogelijk een dergelijk systeem te stelen die dan ook nog eens feilloos moet kunnen werken zonder codes te moeten activeren o.i.d.? En waarom is men niet met deze informatie gekomen op de dag van het drama met de MH17 i.p.v. maanden later. Een buk systeem is door rebellen niet zo maar even te bedienen dan alleen maar door goed opgeleide mensen die zijn te vinden in Rusland of Kiev. Waarom laat men ons niet horen wat de -originele- zwarte dozen hebben geregistreerd. Waarom vloog dit vliegtuig over oorlogsgebied en wie heeft hier een hand in gehad en heeft deze route uitgestippeld? Waarom moest het vliegtuig lager vliegen? Waarom negeert men de uitspraken van experts die beweren dat er kogelgaten in onderdelen zitten.

  Veronderstel dat de Russen het toestel per ongeluk hebben neergehaald, is men in het westen dan bang dit naar buiten te brengen omdat er dan echt harde strafmaatregelen genomen moeten worden? Of zit Kiev vuistdiep in het neerhalen en wil men dit ten koste van alles onder het tapijt vegen? Of is dit het omgekatte vliegtuig MH370 en heeft men het daar in delen neergelegd en laten ontploffen om zo het neerstorten te ensceneren? Lijken van ongelijk welke mensen dan ook kunnen vanuit een ander vliegtuig zijn afgeworpen. Dit zou niet eens zo heel raar zijn, want er zijn namelijk geen videobeelden van het vliegtuig die uit de lucht wordt geschoten of neerstort, jammer genoeg was er niemand die even snel een telefoon kon pakken om te laten zien wat er in de lucht gebeurde. Wel zag men beelden van een explosie op de grond, tenminste men zag een vuurbal en rook. Wat ook vreemd is dat bij de aanslag boven Lockerbie de Pan Am vliegtuigbrokstukken verdeeld lagen in een waaierpatroon, dit in tegenstelling tot de MH17 waarbij de brokstukken in een soort van winkelhaak lagen verspreid. Een waaierpatroon zou ook voor de MH17 logischer lijken.

  Waaierpatroon Lockerbie http://www.panamair.org/accidents/lockerbie/trail.jpg
  Patroon brokstukken MH17 http://tinyurl.com/qygdjwf

  4 likes
  • @ISS. Het is een heel verschil of de explosie van binnen in het vliegtuig komt, (bom is statisch t.o.v. het vliegtuig, en brokstukken vliegen 360 graden uit elkaar) of met een snelheid van 2000km p/u van voren komt. (dan gaan de brokstukken niet naar voren, en dit haalt ook het verhaal van kogels onderuit)
   Dus absoluut niet met elkaar te vergelijken.

   2 likes
   • @Nobel

    Het is een verschil, absoluut,maar een vliegtuig dat strak rechtdoor vliegt en met hoge snelheid vliegt en in vele stukken uit de lucht komt vallen zal een voorwaartse verstrooiing van brokstukken moeten laten zien, zeg maar een waaierpatroon. En in het geval van MH17 ontbrak dit patroon totaal, het leek niet eens in die richting te gaan. Wat ik me nog wel kan voorstellen is dat het vliegtuig is omgekeerd toen het werd aangevallen en het daardoor dit haakse patroon van brokstukken laat zien.

    Verder wat je tweede reactie aangaat en lezende dat je mensen afkraakt en ridiculiseert ga ik ervan uit de je eerste reactie van hetzelfde niveau is en dus ook niet al te serieus genomen kan worden. Overigens komt het verhaal over leeggebloede en stinkende lijken van degene die lijken dwars door hun dak hebben gekregen of hebben gevonden voor hun deur. Over de kogelgaten zijn niet de ‘complotters’ begonnen, maar kwamen van mensen die men ook wel experts noemt, mensen die normaal gesproken zeer serieus worden genomen, maar dit keer even niet goed uitkwamen.

    Kijk beste Nobel, ook jij bent één van de vele mensen c.q. slaven en goedgelovigen die er mede schuldig aan zijn dat de VS, UK en Israël met samenwerking van SA en andere Midden-Oosten handlangers met te veel saldi op de rekening een derde wereldoorlog en nieuwe holocaust kunnen starten. Wat zou Adolf Hitler geweest zijn zonder zijn nitwits, zonder zijn leeghoofdige slaven? Hetzelfde gebeurt nu dus weer doordat mensen zoals Nobel en vele miljoenen andere meelopers van slaven te veel hun geloof en verhelderende inzichten naar de mainstream laten hangen. Als het licht ooit nog eens gaat branden bij jullie slaven en mede veroorzakers van de derde wereldoorlog kom dan nog eens terug met op de man spelen. Mocht je overtuigd blijven, net als al die andere slaven dan hoop ik wel dat jullie je leven zullen geven in het verdedigen van de waarheden in het leger van de leugen met moord en doodslag en niet de rollen gaan omdraaien, want de complotters zijn geenzins van plan jullie smerige oorlogen voor geld en macht uit te vechten.

    5 likes
    • IIS

     U heeft geen verstand wat een SAM doet
     Doel van SAM is niet om vliegtuig in vele stukken te breken maar om cockpit van romp te doen scheiden.

     “Over de kogelgaten zijn niet de ‘complotters’ begonnen, maar kwamen van mensen die men ook wel experts noemt,”
     Jawel daar zijn de complotters over begonnen
     Want de OSCE man vertelde dat het kogelgaten LEKEN.
     En complotters maakte ervan dat het kogelgaten waren.

     Dat u uzelf als slaaf ziet, jammer
     Gelukkig kan ik vrij denken

     1 likes
    • @ISS. Als er een wolk van schroot, met een snelheid van twee keer de snelheid van het vliegtuig, dit vliegtuig raakt, dan blijft er weinig over van de voorwaardse beweging. Lijkt een beetje als met hoge snelheid tegen een dikke betonnen muur rijden, daar stopt je voorwaardse beweging wel van.
     En de rest van je reaktie “slaven” en “goedgelovigen” dat roep je bij ieder artikel, dus daar reageer ik natuurlijk niet op, je weet niet beter.

     1 likes
  • Dit is niet waar

   De PKGr heeft een lek
   Schlinder heeft scenario’s gepresenteerd en het lek heeft dit doorgespeeld naar Spiegel als bewijs.
   Bevestigd door Schuster

   Het Spiegel verhaal is een hoax
   Spiegel presenteerde ook geen enkel bewijs voor hun verhaal

   0 likes
 4. The negative agenda will NOT win, but it’s timing is up to you.

  9 likes
  • Maybe It’s time to accept that we lost the battle a long time ago.
   If this reality was the Matrix than they are the sentinels, the gate keepers, key makers,the oracles, the agents and at last they are the Architects.
   They are everywhere and they are nowhere…

   The only way to escape this reality is by drugs or by death… thinking you can win from them is as foolish as Ikarus thought he could fly to the sun with feather wings.
   Both are impossible!!

   Pim and Theo are the example for what happens if you cross there lines.
   Better you accept this and leave these things for what they are. Make the best out of it and try to stay happy with that what you already have till they’ll finally also take that from you.

   0 likes
   • You are insane!

    4 likes
   • @light, de aarde en de mensheid krijgt juist enorme hulp vanuit het Licht en met goedkeuring van de Bron (God, maar niet God zoals in de boekjes maar een alles omvattende goddelijke energie met een totaal bewustzijn waar wij allemaal aspecten van zijn) en hierdoor is het GAME OVER voor het negatieve en alles wat met dualisme te maken heeft. Zoniet, dan hadden wij mensen zeker geen schijn van kans gehad.

    3 likes
   • Source Consciousness

    “Don’t think I AM unaware of what’s happening – do you really think those ‘little minions’ can destroy my creation?”

    1 likes
 5. Wat een ontzettend kul verhaal, en de reakties zijn van personen met een IQ van ver beneden normaal.
  Toen het net was gebeurd beweerden ze dat deze slachtoffers al lang dood waren, omdat er geen bloed was te zien. Nu weten we zeker welke mensen aan boord waren, en dat deze een paar uur daarvoor levend waren ingestapt, en nu is dit komplot doodgebloed (leuke woordspeling) Toen dit verhaal hier werd gepubliceerd, waren er ook heel wat lezers die hier op doken, die wisten zeker dat het een komplot was, en dat het vliegtuig alleen maar mensen aan boord had die al lang dood waren. Waarom hoor ik daar niks meer over? Nu ook weer, zeker weten dat het kogels zijn? Er is ondertussen al zoveel bewijs dat het de terroristen zijn die oost Oekraine gijzelen, en dat het voor 99,99 procent zeker een BUK raket is geweest. Maar als dat raport straks naar buiten komt, zijn er hier toch weer van die NoNo’s die beweren dat het een komplot is, dus wat er ook naar buiten komt, maakt niet uit. Simpele zielen zijn het.

  6 likes
  • Is geen enkel bewijs dat het een BUK raket is geweest. Dat beweren ze alleen omdat ze Rusland de schuld willen geven maar ze hebben totaal geen bewijs. Als je je hier wat verder in verdiept had, was je nooit tot die conclusie gekomen. Waarschijnlijk zal het uiteindelijke rapport wel zijn dat het is neergeschoten door een BUK raket. Helaas zullen we nooit achter de waarheid komen.

   5 likes
   • Yes! Dat gaan we wel, achter de waarheid komen. Alles gaat uitkomen, omdat de tijd rijp is. Ze spelen nog even blufpoker, waar ze zo groot en machtig mee zijn geworden zijn, wees eerlijk en niet met heldere inzichten en wijze vergezichten maar het spel is uit. Waar het fout ging in mijn idee, wat dacht je wat Edward Snowden allemaal voor interessant nieuws heeft. En die hebben ze met zijn informatie en al het land uitgejaagd. Wat een miskleun, maar wat moesten ze anders doen? Helemaal de weg kwijt en dat al decennia lang. Ze zijn uitgestreden en de frequenties van het Licht nemen alleen maar toe. Dat het slaapwandelende gedeelte van de mensheid een poosje in shock gaat verkeren is te verwachten.

    2 likes
    • Edward Snowden zit waarschijnlijk ook in een complot. Het feit dat hij alles mag lekken deugt gewoon niet. Sinds de onthullingen van Snowden is er een berusting in de wereld ontstaan m.b.t. dat alles wordt afgeluisterd, de NSA draait nog vol op en doet nu zelfs nog meer.
     MH17 wordt een kwartier voordat Isreal de gaza binnen valt neergeschoten. Op dit niveau bestaat geen toeval, ook hier zijn het de zionisten die aan de touwtjes trekken. Nota bene de hele Obama administration is zionist.
     Alles draait volgens mij om het creëren van een grotere staat Israel. Vergeet niet dat de rockefellers, Rothchilds, JP Morgans en de warren buffets allemaal zionisten zijn en ook toevallig de rijkste en machtigste mensen op aarde.
     Ook onze zionistische politieke clown Geert Wilders draagt hier zijn steentje aan bij. Misschien heb ik het gemist maar ik heb Wilders nog weinig gehoord overvlucht MH17.

     1 likes
   • Op 15 juli reed er een buk UA in
    Op 17 juli reed er een buk UA uit, met 1 raket missend

    En op 17 juli was er een 777 neergehaald

    0 likes
    • @LGK. Inderdaad, en dit is maar een heel klein stukje van het bewijs. Maar ja, als je in een komplot wilt geloven, dan geloof je alles wat geroepen wordt door deze simpele zielen. Zelf kunnen ze niet denken. Ze googlen en pakken elk berichtje op wat op een komplot lijkt te wijzen, en dikken dat weer aan, zodat het steeds groter wordt. …..Zielig gewoon……

     2 likes
   • @THiZ-iZ-MaDNeSS. Zo zie je maar, en geef je het zelf ook al aan, zelfs als er straks een rapport is dat het een BUK raket is geweest, dan nog geloven we niet dat dit zo is…. Daaraan zie je toch al dat wat er ook uit komt, als het niet op een komplot wijst dan is het niet waar….. Het verdiepen in iets is niet googlen en uitzoeken wat op een komplot wijst.

    1 likes
 6. Helaas is de plaats delict opzettelijk ernstig aangetast door ruïneren/verplaatsen/verstoren van de stille getuigen niets maar dan ook niets dan alleen de registratiedozen kan nog smetteloos als bewijslast dienen als zijnde de oorzaak van deze terreurdaad/ongeluk. Wederrechtelijke bezoekers kunnen bewijslast vernietigd hebben of hebben laten verdwijnen, ook kan een en ander aangepast zijn met bijvoorbeeld kogelgaten et cetera.
  De langdurige aanhoudende pogingen het gebied te mogen betreden/onderzoeken had achterwege moeten blijven na enkele pogingen/dagen en per omgaande beloond moeten worden met het verbreken van de betrekkingen, schepen vliegtuigen etc hadden per direct aan de kettingen moeten komen voor het veiligstellen van de kosten en herstelbetalingen.

  De Heer Timmermans de man met de krokodillen tranen welke als Nederlands parlementariër zich bemoeide met politieke zaken in een soevereine staat zou zichzelf eens moeten afvragen of hij zelf misschien de aanleiding/hoofdrolspeler is geweest van deze terreurdaad, wat nu vaststaat is dat hij het Nederlandse publiek heeft misleid met leugens. (zuurstofmasker) dit maakt hem als politiek betrokkene totaal ongeloofwaardig. Het trieste is dat deze persoon nog beloond is met een zetel in Brussel, walgelijk dat zegt wel iets over de EU in zijn algemeenheid.
  Wat onze volksmanagers betreft het zijn politiek correcte lafbekken, van meet af aan had men moeten spreken van een terreurdaad dat had recht gedaan aan de nabestaanden en slachtoffers, nu doet men of het een ongeval betreft dat had gekund men had ook per ongeluk de M17 kunnen treffen omreden dat de jachtvliegtuigen dekking zochten in de nabijheid van het burgervliegtuig, dit is dus never nooit bevestigd door de hoofdrolspelers te weten de Oekrainers Russische separatisten, en kan zodoende ook niet meer als oorzaak opgebracht worden het ruïneren/verplaatsen/verstoren van het bewijsmateriaal maakt dat onmogelijk deze kemphanen nog te geloven.

  Trieste politiek en zoals altijd worden de hoofdrolspelers beloond voor hun disfunctioneren.

  1 likes
 7. Stel: chemtraling wordt ergens vanaf een invloedrijk (politiek) organisatie een vliegmaatschappij opgelegd. Ergens wordt beslist deze airline maatschappij moet meedoen… Stel dat Malasian airlines heeft geweigerd… Stel dat ze een 1e waarschuwing kregen; “”niet luisteren, dan verdwijnt er een vliegtuig” Toen Malasian airlines nog geen gehoor gaf om mee te doen aan chemtraling, kregen ze nog een laatste waarschuwing in de vorm van het neer schieten van MH17. “toevallig” ook nog boven oorlogsgebied zodat de US dat handig voor zijn eigen oorlogshonger kon gebruiken…

  Ver gezocht?

  0 likes
 8. Hebben jullie gezien, dat een hooggewaardeerde forensisch expert, ontslagen is, na het geven van een lezing over het onderzoek van MH17 ?
  We hebben nu écht onze eigen 9/11.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Dit is onmogelijk. Waren de telefoontjes die op 9/11 vanuit de gekaapte vliegtuigen zijn gepleegd nep?

‘Dit is onmogelijk’. Waren de telefoontjes die op 9/11 vanuit de gekaapte vliegtuigen zijn gepleegd nep?

Op 9/11 zouden er vanuit de gekaapte ...

De plannen lagen in 1962 al klaar. Dit is hoe 9/11 werd veroorzaakt door militaire drones

De plannen lagen in 1962 al klaar. Dit is hoe 9/11 werd veroorzaakt door militaire drones

De vliegtuigen die op 9/11 in de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.