Buitenland

VIDEO: Vlucht MH17, het onvertelde verhaal

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Drie maanden nadat vlucht MH17 van Malaysia Airlines boven Oekraïne werd neergehaald, is er nog altijd geen definitief uitsluitsel gegeven over de toedracht van de vliegramp. Door conflicten in het gebied waren internationale experts niet in staat om een volledig en diepgaand onderzoek uit te voeren.

De wrakstukken zouden geborgen moeten zijn om de schade te kunnen vaststellen, maar deze standaardprocedure is nooit uitgevoerd. Zonder wrakstukken moeten foto’s van het rampgebied, zwarte dozen, vluchtdatarecorders en getuigenverklaringen meer duidelijkheid geven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wellicht is dat genoeg om te achterhalen wat er precies met het vliegtuig is gebeurd. Werd het toestel geraakt door een luchtdoelraket of door het boordkanon van een straaljager?

“Ik keek opzij en zag een klein legertoestel in de lucht,” aldus één van de getuigen. “Ik ben er 100 procent zeker van dat er nog een tweede vliegtuig was.”

Oud-Lufthansa-gezagvoerder Peter Haisenko zag op foto’s van de wrakstukken kogelgaten die volgens hem gemaakt moeten zijn met een 30mm boordkanon. Correspondent Haris Hussain van de Maleisische krant de New Straits Times stelt op basis van zijn onderzoek dat vlucht MH17 in eerste instantie is geraakt door een lucht-luchtraket en vervolgens is uitgeschakeld met het boordkanon van een straaljager.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elohim
Elohim
9 jaren geleden

The negative agenda will NOT win, but it’s timing is up to you.

exegese
exegese
9 jaren geleden

Mark Rutte”de bovenste steen onder” zou zich dood moeten schamen tegenover de nabestaanden dat er nog steeds geen enkele duidelijkheid is over wat er gebeurd is met de MH17. Hij zou naar huis geschopt moeten worden, oneervol ontslagen met een bijstandsuitkering onder de arm op zoek naar nuttig werk. Het wordt hoe langer hoe duidelijker dat ze ook in Den Haag niet willen dat de waarheid boven tafel komt, dat ze heulen met de vijand, met de dader van deze immense tragedie en dat Rusland op dringend verzoek van Amerika de zwarte Piet toegespeeld moet worden. Hoe lang pikken mensen dit eigenlijk nog ?

pietje
pietje
9 jaren geleden

Allemaal bedrog zijn gewoon neergehaald door Amerikaanse starfighters (niet door de russen )om de geheimen te beschermen van de mensen die erin zaten ! Om de claims te beschermen en ook de man die een serum had voor aids te vernietigen ! Meer wil ik er niet van kwijt allles is bedrog in deze wereld ! Allemaal worden we bedrogen en wat doen we….. we blijven in onze stoel voor de tv zitten dus ja……. Zeker de Nederlanders zijn te lui om iets te doen !!!! Stelleteje sufferds de wereld gaat tenonder en jij blijft zitten stomme ideoot met een eq van 10 !!! Ik zeg Rothschild etc en dat is meer dan genoeg ! Ze hebben ons te pakken ! Want we zijn slaafjes ! Doe iets reageer ! We gaan er aan danklzij die mensen en jullie blijven allemaal op de bank zitten zielig ! Kom in opstand laten we iets beginnen met elkaar om te laten weten dat we niet slapen ! Wiue doet er mee ?????? Ik denk niemand !

Slaap zacht !!!!

IIS
IIS
9 jaren geleden

Volgens Spiegel presenteerde de BND de bewijzen uit het onderzoek op 8 oktober aan Duitse parlementariërs. De Boeing 777 van Malaysian Airlines zou met een raket die werd afgevuurd vanaf een zogenoemd Buk-raketsysteem zijn neergeschoten. De lancering vond plaats in de buurt van de stad Donetsk. Uit foto’s en satelietbeelden is op te maken dat pro-Russische seperatisten het Buk-systeem hadden gestolen van het Oekraïense leger.

Als dit waar is, waarom heeft Kiev dan niet onmiddellijk aan de bel getrokken dat er een buk systeem met of zonder meerdere radarsystemen is gestolen en is het überhaupt mogelijk een dergelijk systeem te stelen die dan ook nog eens feilloos moet kunnen werken zonder codes te moeten activeren o.i.d.? En waarom is men niet met deze informatie gekomen op de dag van het drama met de MH17 i.p.v. maanden later. Een buk systeem is door rebellen niet zo maar even te bedienen dan alleen maar door goed opgeleide mensen die zijn te vinden in Rusland of Kiev. Waarom laat men ons niet horen wat de -originele- zwarte dozen hebben geregistreerd. Waarom vloog dit vliegtuig over oorlogsgebied en wie heeft hier een hand in gehad en heeft deze route uitgestippeld? Waarom moest het vliegtuig lager vliegen? Waarom negeert men de uitspraken van experts die beweren dat er kogelgaten in onderdelen zitten.

Veronderstel dat de Russen het toestel per ongeluk hebben neergehaald, is men in het westen dan bang dit naar buiten te brengen omdat er dan echt harde strafmaatregelen genomen moeten worden? Of zit Kiev vuistdiep in het neerhalen en wil men dit ten koste van alles onder het tapijt vegen? Of is dit het omgekatte vliegtuig MH370 en heeft men het daar in delen neergelegd en laten ontploffen om zo het neerstorten te ensceneren? Lijken van ongelijk welke mensen dan ook kunnen vanuit een ander vliegtuig zijn afgeworpen. Dit zou niet eens zo heel raar zijn, want er zijn namelijk geen videobeelden van het vliegtuig die uit de lucht wordt geschoten of neerstort, jammer genoeg was er niemand die even snel een telefoon kon pakken om te laten zien wat er in de lucht gebeurde. Wel zag men beelden van een explosie op de grond, tenminste men zag een vuurbal en rook. Wat ook vreemd is dat bij de aanslag boven Lockerbie de Pan Am vliegtuigbrokstukken verdeeld lagen in een waaierpatroon, dit in tegenstelling tot de MH17 waarbij de brokstukken in een soort van winkelhaak lagen verspreid. Een waaierpatroon zou ook voor de MH17 logischer lijken.

Waaierpatroon Lockerbie http://www.panamair.org/accidents/lockerbie/trail.jpg
Patroon brokstukken MH17 http://tinyurl.com/qygdjwf

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x