Het Complot

Functionaris Republikeinse partij ziet complot in schietpartij Florida. Was het een false flag?

Help ons door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De vicevoorzitter van de Republikeinse partij in Cobb County in de Amerikaanse staat Georgia heeft een video gedeeld waarin wordt geclaimd dat de dodelijke schietpartij op een middelbare school in Florida nep was.

Michael Davis deelde de video, waarin een oefening vlak voor de schietpartij wordt aangedragen als bewijs dat het bloedbad nooit heeft plaatsgevonden, op zijn Facebookpagina.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In het bericht wordt beweerd dat leerlingen van de Douglas High School ‘repeteerden’ voordat ‘de nep-schietpartij werd uitgezonden door NBC’.

In scène

De gebruikte hashtags #CrisisActors en #FalseFlag suggereren dat de schietpartij in scène is gezet.

Voorzitter van de Republikeinse partij in Cobb County Jason Shepherd wilde niet zeggen of dit ook het officiële standpunt is van de partij.

Shepherd ging niet in op de vraag van de lokale zender 11Alive of de Republikeinse partij in Cobb County meent dat de schietpartij ‘nep’ was en dat ‘crisisacteurs’ een ‘false flag’ hebben uitgevoerd.

Bijna het slechtst

Wel zei hij dat 11Alive zich beter zou kunnen richten op het feit dat de leerlingenprotesten die na de tragedie ontstonden, zijn georganiseerd door linkse organisaties zoals de ACLU, die wordt gesteund door George Soros.

Shepherd vindt het geen goede ontwikkeling dat dergelijke politieke organisaties leerlingen kunnen gebruiken om de schooldag te verstoren, aangezien Amerikaanse leerlingen in de geïndustrialiseerde wereld nu al bijna het slechtst presteren.

“Als een schooldistrict de deur opent voor één zo’n organisatie moeten ze ook andere groepen toelaten,” zei hij. “Wat zal dat doen met het onderwijs in Amerika?”

Meer hierover in onderstaand filmpje:

Foto: Tony Webster Wikimedia Commons

[11Alive]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Falseflag
Falseflag
6 jaren geleden

Weer een vraagteken in de titel! Hoe lomp zijn jullie nou eigenlijk? Ja het was een false flag incident.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Theo
Theo
6 jaren geleden

Zou het ook kunnen zijn, dat deze beelden van een fakevertoning, zelf een fakevertoning zijn? En dat de leerlingen van deze scholen het slachtoffer zijn van de verdeelde Amerikaanse politiek? Waarom geloof je wel deze beelden? Omdat je van complotten houdt?

Nehemia
Nehemia
6 jaren geleden

Cruz – de vermeende dader was waarschijnlijk een MK Ultra (hersenspoelprogramma CIA) geval en hij zat gezien de duizend meter blik die hij had waarschijnlijk onder de psychotrope drugs. De sherrif en zijn andere vier collega’s hadden een stand down order waar ze het prima in konden vinden. Ze mochten dus niet naar binnen terwijl de leerlingen één voor één werden afgeschoten. Waanzin natuurlijk, want als agent ben je juist getraind om het aantal slachtoffers zo beperkt mogelijk te houden en meteen naar binnen te stormen. Dat is je werk.

Ook het medisch personeel moest buiten blijven wachten terwijl de slachtpartij binnen verder ging. Dat de sherrif genaamd Israël met een sardonische grijns samen met Hillary Clinton op de foto staat zegt heel veel natuurlijk. Helemaal de beelden die ik op SGT report zag (YouTube) waar je vier vol bewapende agenten met beschermende kleding en grote tassen (met inhoud) ziet die ten tijde van het drama de achterkant van de school het terrein verlieten en instapten in een pick-up wagen die klaar stond. Het is één grote cover up. Een georchestreerde false flag met weliswaar echte doden.

Het doel is om het Amerikaanse volk totaal te ontwapenen. Zo zijn ze weerloos zodat het echte kwaad (als de tijd rijp is) ze makkelijk kan afvoeren. Wat ook niet valt te rijmen en waarop niet gehandeld wordt is dat je pas een wapenvergunning zou mogen hebben – als ze je eerst grondig gecheckt hebben – ook op medische en mentale gronden. Dat gebeurt niet of amper. Je kunt je klok erop gelijk zetten. Als er weer zo een schietpartij plaatsvindt – krijsen alle liberals en alle MSM om gun control. Nogmaals – ze willen het Amerikaanse volk ontwapenen en uiteraard zijn Amerikanen die hun eigen have en goed willen beschermen en die de soevereiniteit van hun land willen borgen de eerste slachtoffers van de Deep State als de wapens netjes zijn ingeleverd. Persoonlijk denk ik niet dat het tweede amendement (het recht om wapens te dragen) in Amerika wordt geofferd omdat er achter de schermen een stille oorlog plaatsvindt.

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x