Graancirkels

VIDEO: Mysterieuze graancirkels in Argentinië stellen politie voor een raadsel

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Argentinië zijn een aantal mysterieuze graancirkels verschenen. De politie staat voor een raadsel. Graancirkelonderzoekers menen dat de vreemde concentrische cirkels zijn gemaakt door lange, blonde buitenaardse humanoïden. Dat melden Britse media.

In de graanvelden in de noordelijke provincie Salta zijn dit jaar een aantal vreemde patronen ontstaan. De nieuwste formatie is verschenen in een weiland in de plaats Chicoana.

Graancirkelonderzoekster Mercedes Casas zei: “Het gaat om negen cirkels die steeds kleiner worden. De eerste heeft een doorsnee van zeven meter, de laatste heeft een diameter van vier meter en is voorzien van vreemde tekens. De cirkels zijn verbonden door middel van één meter lange lijnen.”

In februari dit jaar werden er ook al graancirkels gemeld in Salta. Mercedes gelooft dat ze worden achtergelaten door ‘humanoïden’, buitenaardse wezens die eruitzien als mensen. Ze omschrijft ze als ‘lange, blonde wezens’.

Anderen denken dat het gaat om een grap. “Hoewel theoretici suggereren dat ze gelinkt zijn aan vreemde natuurlijke fenomenen of aliens, is er geen wetenschappelijk bewijs voor dergelijke verklaringen,” zei professor Taner Edis van de Truman State University in Missouri, die denkt dat alle graancirkels worden gemaakt door mensen.

Bekijk hieronder beelden van de vreemde graanformaties:

[Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x