Graancirkels

VIDEO: Mysterieuze graancirkels in Argentinië stellen politie voor een raadsel

Help anderen door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Argentinië zijn een aantal mysterieuze graancirkels verschenen. De politie staat voor een raadsel. Graancirkelonderzoekers menen dat de vreemde concentrische cirkels zijn gemaakt door lange, blonde buitenaardse humanoïden. Dat melden Britse media.

In de graanvelden in de noordelijke provincie Salta zijn dit jaar een aantal vreemde patronen ontstaan. De nieuwste formatie is verschenen in een weiland in de plaats Chicoana.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Graancirkelonderzoekster Mercedes Casas zei: “Het gaat om negen cirkels die steeds kleiner worden. De eerste heeft een doorsnee van zeven meter, de laatste heeft een diameter van vier meter en is voorzien van vreemde tekens. De cirkels zijn verbonden door middel van één meter lange lijnen.”

In februari dit jaar werden er ook al graancirkels gemeld in Salta. Mercedes gelooft dat ze worden achtergelaten door ‘humanoïden’, buitenaardse wezens die eruitzien als mensen. Ze omschrijft ze als ‘lange, blonde wezens’.

Anderen denken dat het gaat om een grap. “Hoewel theoretici suggereren dat ze gelinkt zijn aan vreemde natuurlijke fenomenen of aliens, is er geen wetenschappelijk bewijs voor dergelijke verklaringen,” zei professor Taner Edis van de Truman State University in Missouri, die denkt dat alle graancirkels worden gemaakt door mensen.

Bekijk hieronder beelden van de vreemde graanformaties:

[Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x