Mens en Dier

Nederlandse arts: ‘Er lijkt een staatsgreep te zijn gepleegd’

Help anderen door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er lijkt een staatsgreep te zijn gepleegd. Dat zegt arts Elke de Klerk, lid van de onlangs opgerichte World Doctors Alliance, in gesprek met Lange Frans. “Er is een vreemde mogendheid die onze overheid heeft overgenomen. We zijn nu alleen maar Agenda 21 aan het uitrollen. That’s it,” licht ze toe.

De Klerk vindt het triest om te zien dat mensen momenteel allemaal als schapen zijn. “Schapen zijn voor de wolven.” Ze zegt ook dat ziekenhuizen ‘heel leeg’ zijn. “Ik heb informatie uit meerdere ziekenhuizen.” De arts zit niet te wachten op een coronavaccin: “Ik heb al heel veel schade gezien door vaccins.”

Hoe kunnen we ons een weg banen uit deze crisis? “Als we gewoon allemaal opstaan en zeggen ‘we doen dit niet meer’, dan is het gewoon klaar.”

De Klerk krijgt veel lovende reacties. “Wat een moedige arts. Wat een mooi, inspirerend mens,” reageert Mieke Mennink. “Langzamerhand hoor je van steeds meer artsen een tegengeluid. En van verpleegkundigen die ernstige bedenkingen hebben bij een verplichte vaccinatie tegen corona. Het gaat te snel. Hoe weet je dat het veilig is? Persoonlijk hoop ik dat we zo snel mogelijk terug kunnen naar het oude normaal.”

Agenda 21

Mennink stelt voor om weer het aantal overleden mensen als uitgangpunt te nemen in plaats van het aantal ‘besmettingen’. “Een positieve PCR-test meet alleen dat je een – tot wel 3 maanden oud – virus in je lichaam hebt.”

Michiel de Jong voegt toe: “Mooie, integere uiteenzetting van een arts. Een realistische kijk op zaken die er voorlopig zeer slecht uitzien.”

Bekijk hier de hele video, waarin De Klerk dieper ingaat op Agenda 21.

4.5 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paul Dino
Paul Dino
2 jaren geleden

Hoe lang kan dit ongehoord blijven?

Catharina
Catharina
2 jaren geleden

1000 % zeker weten dat dit een staats greep is….en de schaapjes maar verder pitten….welterusten ?

mee 2
mee 2
2 jaren geleden

ja natuurlijk is een staatsgreep gepleegd dat kon je zien van af dag 1. Er zijn veel parallellen te zien tussen EU landen. onze volks vertegenwoordigers zijn volks vijand NR 1

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Hulde voor lange frans.
Hulde voor het feit dat hij de video’s vanaf zijn eigen website exploiteert (al dan niet alsnog via andere sociale media platforms (vanwege de serverkosten)).
Het is zeer belangrijk om kijkers/ luisteraars eerst naar je eigen internetsite te krijgen, zoals Jensen het reeds vanaf het begin heeft aangepakt. Daar is nog steeds de vrijheid, het vrije internet.
Desnoods pleur je de server in Rusland. Of ga je ondergronds via het Dark web.

Dark web gaat om die reden als het zo doorgaat nog heel groot worden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

71
0
We lezen graag je reactie!x