Homepagina » UFO » VIDEO: Enschedeër legt onverklaarbare zaken vast in het luchtruim
VIDEO: Enschedeër legt onverklaarbare zaken vast in het luchtruim

VIDEO: Enschedeër legt onverklaarbare zaken vast in het luchtruim

Geregeld wordt er melding gemaakt van onverklaarbare gebeurtenissen in ons luchtruim. Dennis Meenderink uit Enschede heeft al veel vreemde objecten vastgelegd in de lucht, meldt RTV Oost.

“Als je elke dag in de lucht kijkt zie je echt aparte, vreemde dingen,” zegt hij. Meenderink begon vier jaar geleden met het spotten van UFO’s. Samen met een collega-spotter speurt hij het luchtruim af op zoek naar onverklaarbare zaken. Volgens hem zijn er in zijn omgeving meer mensen die vreemde dingen aan de hemel zien.

Oranje lichtbollen

Sinds 2012 houdt hij zich met name bezig met de zogeheten oranje lichtbollen of ‘orange orbs’. Dit zijn volgens Meenderink oranje energiebollen die boven de horizon zweven. Hij heeft na al die jaren nog altijd geen verklaring kunnen vinden voor dit fenomeen.

De UFO-spotter benadrukt dat niet alles wat hij ziet meteen verdacht is. “Ik ben niet zo doorgeslagen als veel andere UFO-spotters,” zegt hij.

Contrails

Arnold Tukkers van de Cosmos Sterrenwacht in Lattrop vermoedt dat het contrails zijn. “Het zijn vliegtuigen die opstijgen op bijvoorbeeld Schiphol en richting Engeland vliegen. Door de bolling van de aarde kun je ze over een afstand tot wel 150 kilometer zien.”

Zeker weten doet hij het niet, want dat er dingen zijn die ook hij niet kan verklaren is wel zeker.

[RTV Oost]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Arwijn schreef:

  De barriere tussen de geesten wereld en die van de materie valt steeds verder weg. Het is op dit moment sterker dan het altijd is geweest tijdens Samhein, en het is nu dus constant. Als mijn persoonlijke voorspellingen uitkomen zullen binnenkort de Goden wederom een bezoek brengen aan ons om ons eventjes definitief duidelijk te maken dat alles wat we geleerd hebben bijna allemaal onzin is en deceptie.
  Het worden interessante tijden.

  17 likes
  • rocko schreef:

   Laat ik ook iets voorspellen wat zeker waar zal blijken te zijn , wat jij beweert is een hoop onzin , puur en alleen bedoelt om interessant te zijn en aandacht te trekken !!!!!

   17 likes
  • Edwin schreef:

   De goden zijn er…
   Alles staat nu volledig open…
   Archonten en ander astraal tuig hebben het knap moeilijk..

   De ankerpunten (goden) zijn nu geactiveerd…het netwerk breidt zich uit…
   Of iemand mij nu wel of niet geloofd doet me niets..
   Het gebeurt gewoon, en daar kunnen een stelletje blinde vinkjes niets aan veranderen….
   Op het astrale vlak is er een HOOP aan de gang momenteel…
   De grootste veranderingen zullen ook vanuit het astrale vlak worden bewerkstelligd, kan je lekker niet zien en komt ineens patsboem op je ongelovige bordje terecht
   Veel plezier de komende tijd….de rationele geest zal het de komende tijd hard te verduren krijgen…dingen zijn er aan het gebeuren waar de wetenschap en religie niet een verklaring voor kunnen vinden…jammer he??

   Enjoy the ride

   2 likes
   • Alfred E. Neuman schreef:

    Dat iets niet te verklaren is zegt uiteraard niets over de aard van het fenomeen, het betekend slechts dat onze kennis ontoereikend is. In het verleden bv kon men weersverschijnselen zoals onweer niet verklaren, tegenwoordig kunnen we dat wel.

    5 likes
    • Pete Del Fina schreef:

     We kunnen het tegenwoordig inderdaad natuurkundig verklaren. Maar misschien is het toch deity Baal die het verschijnsel initieert. Dat gevoel kreeg ik ineens heel sterk bij die beruchte supercel tijdens Pukkelpop. Het was zo dreigend en ‘demonisch’.

     Over 10 seconden pak ik de mok koffie die voor me staat. Met mijn wil initieer ik dan dat biologische te analyeren proces. Maar die wil..lijkt wel een entiteit op zich.

     1 likes
   • Rocko schreef:

    Leuk al die BS en jij hebt natuurlijk een direct lijntje naar die goden en weet precies wat ze willen en ze spreken via jou etc. enz. Goh waar hebben we dat allemaal eerder gehoort , oh grote verlichte wijze geest , onderwijs aub deze domme aardbewoner.

    2 likes
   • Arwijn schreef:

    Iedere zonde die nu wordt begaan zal niet zo makkelijk weg te wimpelen zijn.

    0 likes
  • Brainwashed schreef:

   Net als 21 12 12 maya calender. Vertegenwoordigd Door drunvalo voor de westerse wereld. Of edgar casey die ver voor zijn tijd is… of niet… de wereld is gewoon zo zoals we hem kennen… kwantumfysica

   2 likes
   • Rini schreef:

    Jij loopt echt achter zeg met je Maya verhaal,het was het einde van de Maya kalender.
    Men schreef niet op wat daarna zou gebeuren,wij zouden dat met ons denk vermogen kunnen pakken,vandaar geen tekst na deze kalender eind tijd.
    ik geloof er heilig in dat we aan de voordeur ytaan van iets groots.
    En ik weet zeker als jij meend wat je zegd jij het heel moeilijk gaat krijgen,want jij zit er (sorry)echt ver naast(en je loopt ver achter) 🙂 🙂 🙂

    2 likes
 • Dirk schreef:

  Ik heb jaren geleden zo,n oranje bol van heel dichtbij waargenomen (heb toen een melding gedaan op deze site) ik zag hem vlak boven mijn huis geruisloos en in een rechte lijn langs zweven het waaide flink buiten maar dat bracht hem niet uit die rechte lijn en het was niet geheel oranje maar met rood en zwart en het leek te leven van binnen de grote was lastig in te schatten maar toch zo,n anderhalf meter breed schat ik. ik kreeg een heel vredig en liefdevol gevoel op dat moment nu na jaren denk ik er nog steeds aan ik hoop dat ik het nog eens te zien krijg.

  13 likes
  • Peter schreef:

   Jaren geleden heb ik ze gezien, en gefotografeerd.

   De foto’s waren naar deze website opgestuurd, maar werden niet geplaatst.

   Iemand zei over die rode bollen: het zijn energieën die zich manifesteren. Net zoals bliksem het geval is. Alleen in het geval van de rode bollen gaat het over kosmische energie.

   Toen ik ze voor het eerst zag, vond ik het heel raar. Naarmate je ze vaker ziet is het meer van “Ach, daar zijn ze weer :)”

   4 likes
 • Kalki schreef:

  Als die vreemde verschijnselen het bewijs zijn voor UFO’s en ‘Aliens’ dan wordt het voor de overheden de hoogste tijd dat deze overheden gaan samenwerken met deze UFO’s en ‘Aliens’.

  2 likes
 • Paul schreef:

  Ik heb samen met een voormalige buurvrouw een gigantische oranje bol gezien, hij was zo groot als de maan die ik op dat moment filmde. Ik zag de bol, draaide me om om de camera te draaien en toen was ie alweer weg.
  Ooit ook een grote witte orb op 3 meter hoogte boven een weg zien vliegen, het was maar 3 seconden en toen was hij al de bocht om en uit het zicht, echt vaag.

  2 likes
 • sjaan schreef:

  deze foto’s zijn ook allemaal in nederland gemaakt.

  https://www.instagram.com/mai.coh/

  2 likes
 • joop schreef:

  Als de alliens komen dan is dat omdat de mensheid er zooitje van maakt op aarde . oorlog ,geweld onderdrukking ,uitbuiting , uitsluiting , overpopulatie ,klimaatveranderingen coruptie , enz de alliens komen dat afkeuren en zullen wijsheid en orde op zaken brengen op aarde de aarde zal dan weer een mooien planeet worden met beschaafde mensen .

  0 likes
 • de pusseldenker schreef:

  hallo . de meeste mensen kunnen niet buiten de kubbes denken dat komt door hun beperte intelligentie .ik bedoel ze kunnem niet voor hun zelf denken zijn mee loopers zo als kudde dieren doen 1 loopt voor op de rest Volgt kunnen ze niks aan doen dat doet ongeveer meer dan de helft van de wereld bevolking van 8 to 5 werken eten krantlezen nos kijken en na bed dag in dag uit jaar in jaar uit .dat is hun wereld wat de overhijd zegt doen ze en geloven ze kwakkeloos zonder er over na te denken voor hun zelf .zo is de mens gemaakt .onderdanig en gehoorzaam om te werken zonder tegen spraak ..met gemaaakt bedoel ik dus gennetisgemanupuleert dna .???? denken ze nu wtf heeft hij nu over dat kan niet wij stammen van de aapen af dat is evolutie .toen wisten we niks van dna ja idd zo hebben ze ons dat op school geleerd idd .ma klopt dat ook ????als je dat wilt weeten moet je de geschiedenis in duiken wel na het beging van de geschiedenis wat we nu weeten en hebben gevonden kwa beelden tekeningen Enzo ik zal zeggen begin ma bij de soemerisch bevolking be kijk de tekeningen en de geschriften zo als de spijkerschrifttabletten uit mesopotamie .lees sitchin .hij en danderen hebben het vertaalt .zo als anderen die de hierogliefen van egypte hebben vertaald als je sitchin realistisch leest en bekijkt en verder door de tijd gaat van de geschiedenis na het heden van nu dan begrijp men .dat er door de geschiedenis heen alijd word gesproken over iets uit de hemel kwam met veel kabaal en vuur en landen op aarde om goud te delfen uit de aarde ma dat was zwaar werk voor ze en hadden ze wijnig zin in om te doen .dat waren de anunnakis en die hebben ons gemaakt met dna van hun en primitievediersoorten zo als de aap . om het werk van hun te doen dus we zijn gemaakt als slaaf om te werken voor de anunnakis die uit de ruimte komen van planeet niburu of planeet x . als je van de ene kant na de andere kant door de geschiedenis rijst zul je zien dat mensen er al duizenden jaaren over hebben en tekeningen en beelden hebben gemaakt en op papier hebben gezet zo als columbo die lichten zag onder water en op steeg na de hemen en de steren zul je merken dat we allemaal genept worden door de overhijd en dat alien echt bestaan zelf nu nog en dat de amerikaanse overhijt samen werkt met de reptieljens en de grijsen dat zijn die wij kennen tegen woordig .ze zijn al meer dan 450 miljart jaar hier ze en ze zijn er nog op aarde en op de maan en op mars ze zitten in mars en in de maan en de aarde want die zijn hol van binnen .ma kijk en lees het zelf ma dan zul je zien dat de mens hijd door duizende jaaren gelijk heeft ge hat dat alien echt bestaan .en als je toch door de geschiedenis gaat zul je snel merken dat wat ze ons als kint vertelden dat de kerstman en sinterklaas bestaan dat dat onzin is en nooit bestaan hebben . en srookjes bestaan niet zeiden ze me alijd ma hoe ouder ik word en meer verdiep in de geschiedenis word het me steeds duidelijke reuzen en zeemeermings en krakens bigfood Enzo dat dat echt geen sprookjes zijn ma echt hebben en nog bestaan zo als bigfood en zeemeerminen als het nog de zelfde soort is als wat in de boeken staat .of zo als de zeemeernin de boddyfound op discoveri kijk op youtube kan de zelfde soort zijn van duizende jaaren out of is genetis gemanupuleert door de over hijd de man in black zeg ma we worden voor berijd op de komst van onze schepper die al hier is in onze sonnen stelsel achter de zon komt ie van daan kijk op youtube of niburu 9 voor neuws dubbele zon ondekt dat is niburu de planeet met 5 klijne planeeten er om heen van de anunnakie hoop dat sommige mensen nu is zelf gaan kijken na de fijten van de geschiedenis van de aarde en de mens ps als je gelovig bent en in jesus gelooft snap ik /niet/ want daar zijn geen bewijsen voor ma de bijbel is niet aleen propaganda ma de helft van het boek kopt wel ma zijn alemaal kleine stuken die in de geschiedenis voor de tijd van jesus al gebeurt zijn en hebben bestaan zo als reuzen en zo dat staat wel weer in de bijbel dus ik zal zeggen veel plezier en denk werk als je echt wilt weeten wat nu wel waar is en wat niet om te beginen hep je nu genoeg invo denk ik zo niet vraag het gewoon je hoef niet bang te zijn dat ze je op sluiten als je in alien gelooft .en sorry voor me dyslexie mvg de pusseldenker

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  ufo's

  Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

  Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...

  >