Homepagina » UFO » VIDEO: Enschedeër legt onverklaarbare zaken vast in het luchtruim
VIDEO: Enschedeër legt onverklaarbare zaken vast in het luchtruim

VIDEO: Enschedeër legt onverklaarbare zaken vast in het luchtruim

Geregeld wordt er melding gemaakt van onverklaarbare gebeurtenissen in ons luchtruim. Dennis Meenderink uit Enschede heeft al veel vreemde objecten vastgelegd in de lucht, meldt RTV Oost.

“Als je elke dag in de lucht kijkt zie je echt aparte, vreemde dingen,” zegt hij. Meenderink begon vier jaar geleden met het spotten van UFO’s. Samen met een collega-spotter speurt hij het luchtruim af op zoek naar onverklaarbare zaken. Volgens hem zijn er in zijn omgeving meer mensen die vreemde dingen aan de hemel zien.

Oranje lichtbollen

Sinds 2012 houdt hij zich met name bezig met de zogeheten oranje lichtbollen of ‘orange orbs’. Dit zijn volgens Meenderink oranje energiebollen die boven de horizon zweven. Hij heeft na al die jaren nog altijd geen verklaring kunnen vinden voor dit fenomeen.

De UFO-spotter benadrukt dat niet alles wat hij ziet meteen verdacht is. “Ik ben niet zo doorgeslagen als veel andere UFO-spotters,” zegt hij.

Contrails

Arnold Tukkers van de Cosmos Sterrenwacht in Lattrop vermoedt dat het contrails zijn. “Het zijn vliegtuigen die opstijgen op bijvoorbeeld Schiphol en richting Engeland vliegen. Door de bolling van de aarde kun je ze over een afstand tot wel 150 kilometer zien.”

Zeker weten doet hij het niet, want dat er dingen zijn die ook hij niet kan verklaren is wel zeker.

[RTV Oost]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

De barriere tussen de geesten wereld en die van de materie valt steeds verder weg. Het is op dit moment sterker dan het altijd is geweest tijdens Samhein, en het is nu dus constant. Als mijn persoonlijke voorspellingen uitkomen zullen binnenkort de Goden wederom een bezoek brengen aan ons om ons eventjes definitief duidelijk te maken dat alles wat we geleerd hebben bijna allemaal onzin is en deceptie.
Het worden interessante tijden.

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

Als die vreemde verschijnselen het bewijs zijn voor UFO’s en ‘Aliens’ dan wordt het voor de overheden de hoogste tijd dat deze overheden gaan samenwerken met deze UFO’s en ‘Aliens’.

Dirk
Dirk
5 jaren geleden

Ik heb jaren geleden zo,n oranje bol van heel dichtbij waargenomen (heb toen een melding gedaan op deze site) ik zag hem vlak boven mijn huis geruisloos en in een rechte lijn langs zweven het waaide flink buiten maar dat bracht hem niet uit die rechte lijn en het was niet geheel oranje maar met rood en zwart en het leek te leven van binnen de grote was lastig in te schatten maar toch zo,n anderhalf meter breed schat ik. ik kreeg een heel vredig en liefdevol gevoel op dat moment nu na jaren denk ik er nog steeds aan ik hoop dat ik het nog eens te zien krijg.

Paul
Paul
5 jaren geleden

Ik heb samen met een voormalige buurvrouw een gigantische oranje bol gezien, hij was zo groot als de maan die ik op dat moment filmde. Ik zag de bol, draaide me om om de camera te draaien en toen was ie alweer weg.
Ooit ook een grote witte orb op 3 meter hoogte boven een weg zien vliegen, het was maar 3 seconden en toen was hij al de bocht om en uit het zicht, echt vaag.

x

Check Also

corona

Corona-uitbraak onder gevaccineerden in Enschedees verzorgingshuis: 60% positief getest

In het verzorg- en verpleeghuis De Eschpoort ...

fotograaf

Fotograaf maakt foto’s van lege parkeerplaats bij vaccinatiecentrum, wordt belaagd door beveiligers

Vrijdag werd een fotograaf van de Twentsche ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x