Homepagina » UFO » VIDEO: Mysterieuze raketvormige UFO gespot op Apollo-foto
VIDEO: Mysterieuze raketvormige UFO gespot op Apollo-foto

VIDEO: Mysterieuze raketvormige UFO gespot op Apollo-foto

Er is een filmpje opgedoken over een Apollo-foto die volgens complottheoretici een UFO op de maan laat zien. De foto, die in 1969 is gemaakt, toont een raketvormig object dat een spoor lijkt achter te laten.

De foto zou zijn gemaakt tijdens de Apollo 11-missie. Het YouTube-kanaal Paranormal Crucible schrijft onder de video: “Bizarre afbeelding uit het Apollo-archief die een raketachtige UFO op de maan lijkt te tonen.”

“Is het mogelijk dat NASA buitenaardse installaties op het maanoppervlak bombardeert met geavanceerde schepen die onderdeel vormen van het geheime ruimteprogramma?”

Doelwit

“Erg vreemd object,” aldus Paranormal Crucible. “Ben er niet van overtuigd dat het een buitenaards schip is. Het lijkt eerder iets te zijn dat wij hebben gelanceerd. Maar wie of wat is het doelwit en waarom?”

Schrijver Nigel Watson vertelde aan MailOnline: “Het belangrijkste probleem is dat we in dit geval niets weten over de schaal. We zouden hetzelfde gebied op verschillende momenten moeten bekijken om te achterhalen of het een optische illusie is die wordt veroorzaakt door een combinatie van geografische eigenschappen en de zon.”

Niet duidelijk

Apollo 11 was de missie die in juli 1969 voor het eerst mensen op de maan zette. De bemanning bestond uit Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins.

Op het maanoppervlak werden diverse foto’s gemaakt, hoewel het niet duidelijk is of de foto in de video van de NASA is.

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • pat schreef:

  Mooie beelden.

  1 likes
 • GianlucaM schreef:

  Mooie video. Beeld materiaal ziet er echt uit. In tegenstelling tot veel andere video’s die op deze website verschijnen.

  1 likes
 • x

  Check Also

  planeetonderzoeker

  Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

  Het is algemeen bekend dat de zon ...

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  >