UFO

VIDEO: Mysterieuze raketvormige UFO gespot op Apollo-foto

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is een filmpje opgedoken over een Apollo-foto die volgens complottheoretici een UFO op de maan laat zien. De foto, die in 1969 is gemaakt, toont een raketvormig object dat een spoor lijkt achter te laten.

De foto zou zijn gemaakt tijdens de Apollo 11-missie. Het YouTube-kanaal Paranormal Crucible schrijft onder de video: “Bizarre afbeelding uit het Apollo-archief die een raketachtige UFO op de maan lijkt te tonen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Is het mogelijk dat NASA buitenaardse installaties op het maanoppervlak bombardeert met geavanceerde schepen die onderdeel vormen van het geheime ruimteprogramma?”

Doelwit

“Erg vreemd object,” aldus Paranormal Crucible. “Ben er niet van overtuigd dat het een buitenaards schip is. Het lijkt eerder iets te zijn dat wij hebben gelanceerd. Maar wie of wat is het doelwit en waarom?”

Schrijver Nigel Watson vertelde aan MailOnline: “Het belangrijkste probleem is dat we in dit geval niets weten over de schaal. We zouden hetzelfde gebied op verschillende momenten moeten bekijken om te achterhalen of het een optische illusie is die wordt veroorzaakt door een combinatie van geografische eigenschappen en de zon.”

Niet duidelijk

Apollo 11 was de missie die in juli 1969 voor het eerst mensen op de maan zette. De bemanning bestond uit Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins.

Op het maanoppervlak werden diverse foto’s gemaakt, hoewel het niet duidelijk is of de foto in de video van de NASA is.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pat
pat
7 jaren geleden

Mooie beelden.

GianlucaM
GianlucaM
7 jaren geleden

Mooie video. Beeld materiaal ziet er echt uit. In tegenstelling tot veel andere video’s die op deze website verschijnen.

Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x