Homepagina » Buitenland » Klokkenluider: 45.000 doden door coronavaccins, rechtszaak tegen overheid
coronavaccin
Foto: Thomas Renz (Videostill BitChute)

Klokkenluider: 45.000 doden door coronavaccins, rechtszaak tegen overheid

Volgens een Amerikaanse klokkenluider zijn 45.000 mensen binnen drie dagen na het coronavaccin gestorven. De onthullingen hebben geleid tot een rechtszaak.

Advocaat Thomas Renz sleept de Amerikaanse overheid voor de rechter wegens het wegmoffelen van sterfgevallen als gevolg van de coronavaccins. Renz staat in contact met een klokkenluider die werkt met het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt.

Er moeten mensen in de gevangenis worden gegooid

Tijdens een bijeenkomst van Awaken America zei Renz dat de vrouw beschikt over data waaruit blijkt dat er 45.000 mensen zijn gestorven door de coronaprik. Volgens de klokkenluider zijn er in totaal 11 systemen die bijwerkingen verzamelen en heeft één van die systemen 45.000 sterfgevallen geregistreerd. De vrouw heeft een beëdigde verklaring afgelegd.

Renz vermoedt dat het werkelijke aantal nog vele malen hoger ligt en pleit voor een onderzoek naar het VAERS-systeem. “Hoeveel mensen zijn er werkelijk gestorven en waarom vegen ze dit onder het tapijt?” vroeg de advocaat. “Ze vermoorden mensen. Er moeten mensen in de gevangenis worden gegooid.”

Medeplichtig

Hij benadrukte dat de media niets zullen schrijven over de sterfgevallen of de rechtszaak. Sterker nog: YouTube, Facebook en Google zullen er alles aan doen om de informatie te censureren. Renz zei dat Big Tech medeplichtig is aan de dood van al deze mensen. “Ik kan niet wachten om jullie aan te klagen.”

De advocaat, die aangesloten is bij America’s Frontline Doctors, hoopt te kunnen voorkomen dat het coronavaccin op grote schaal wordt toegediend aan kinderen van 15 jaar en jonger.

4.8 95 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 maanden geleden

Ik verwacht zomaar dat klokkenluiders hun leven niet zeker zullen zijn. Het lijkt mij momenteel één van de gevaarlijkste baantjes ter wereld. Ik mag hopen dat ze goed beveiligd zullen zijn.
Wij hebben al kunnen zien, hoe de cabal genadeloos afrekent met tegenstanders. Denk aan de vermoorde presidenten in Afrika en Haïti. Iedereen die niet naar hun pijpen danst, kan linea recta naar de eeuwige jachtvelden.
Ik hoop in ieder geval van harte, dat de rechtszaak tot een positief resultaat zal leiden.
Dat VERDIENEN alle slachtoffers van de SMERIGSTE volkerenmoord aller tijden. En er zijn natuurlijk al heel wat geweest, maar dat was dan een plaatselijk fenomeen. Wat er nu gebeurt, is nog nooit vertoond. Dit is wereldwijd.

P.M.
P.M.
3 maanden geleden

the force be with you !!!.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
3 maanden geleden

Het is heel simpel, wanneer er een doeltreffende vaccinatie zou bestaan, dan zou er geen 1 dode zijn door die vaccinatie, hooguit wat lichte bijwerkingen.

Daar dit niet het geval is en het aantal doden na vaccinatie veel groter is dan door het WHO wordt erkend, dan is er dus maar van 1 ding sprake, namelijk wereldwijd volkerenmoord met voorbedachte rade.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 maanden geleden

Procederen tegen de staat. In Nederland is dat niet bijzonder succesvol gebleken.
Vandaag was het hoger beroep van viruswaarheid tegen de staat over afschaffen van alle maatregelen evenals hoofdstuk 5a van Wpg.
Zo voortvarend als het hof te werk ging om de avondkloktotalitarisme te herstellen zo veel tijd nemen ze nu.
Op dinsdag 31 augustus 2021 is pas de uitspraak. Worden wij bevrijd door deze rechters of niet?

x

Check Also

ziekenhuis

Voormalig ziekenhuisdirecteur: het is helemaal niet zo druk in de ziekenhuizen

In de media verschenen de afgelopen dagen ...

corona

Hoger beroep tegen uitspraak over coronapas: ‘Het moet echt afgelopen zijn met die ‘fact-free’ politiek en media’

Het kabinet beraadt zich op aanvullende maatregelen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

61
0
We lezen graag je reactie!x