Homepagina » Buitenaards » Studie: Buitenaardse groepen houden aarde mogelijk bewust in isolement
Studie: Buitenaardse groepen houden aarde mogelijk bewust in isolement

Studie: Buitenaardse groepen houden aarde mogelijk bewust in isolement

Er is een nieuwe studie verschenen waarin wordt gespeeld met het idee dat aliens ons er bewust van weerhouden om contact met ze op te nemen.

Volgens de dierentuinhypothese bestaat er superintelligent buitenaards leven, maar kiest het ervoor om geen contact met het leven op aarde op te nemen om ons ongemerkt te bestuderen of om de menselijke beschaving zo de kans te geven zich te ontwikkelen.

Dergelijke ideeën zijn het meest aannemelijk als er een universele entiteit zou bestaan die zijn wil aan andere buitenaardse beschavingen kan opleggen. Volgens de hypothese is een voldoende geavanceerde beschaving in staat om de handhaving van regels effectiever af te dwingen dan de mensheid gewoon is.

Strijdende groepen

Astrofysicus Duncan H. Forgan van de Universiteit van St Andrews heeft een model gebruikt waaruit blijkt dat beschavingen in zo’n scenario meer geneigd zijn om groepjes te vormen in plaats van één grote galactische club.

Als alle beschavingen ongeveer tegelijkertijd zijn ontstaan en al meer dan een miljoen jaar bestaan, dan zou zo’n club volgens Forgan kunnen bestaan. Het is zijns inziens waarschijnlijker dat er meerdere strijdende groepen beschavingen zijn die het niet met elkaar eens kunnen worden over een universeel beleid.

Impasse doorbreken

“Het is goed mogelijk dat de aarde zich bevindt in een deel van de ruimte dat wordt bezet door een conservatieve groep die geen contact wil,” valt te lezen in zijn paper. “Nu we steeds beter in staat zijn om onbewuste signalen van zowel bestaande als vergane beschavingen te kunnen detecteren, zouden we deze impasse moeten kunnen doorbreken.”

De paper is gepubliceerd op de website arXiv.

[RT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • bert s schreef:

  De enige reden dat ze ons in een isolement houden is dat we zo’n allemachtig idioot agressief ras zijn en dat komt weer omdat we afstammelingen zijn van de fallen angels, die zich hier helemaal suf hebben geneukt omdat ze dat in de hemel niet mochten doen.

  37 likes
 • Denk.na schreef:

  Deze “dierentuinhypothese” bestaat al sinds de jaren ‘70.
  Nu doet iemand daar wat additionele veronderstellingen en wat wiskundige berekeningen rond, en het wordt (weeral) “Buitenaardse groepen houden aarde mogelijk bewust in isolement”. En voordat je het goed en wel beseft, wordt dit dan als een ‘bewijs’ van UFO’s en aliens aanzien….

  Maar er wordt weer mooi genegeerd wat er in die studie staat: “[this study] cannot even predict if extraterrestrial intelligences exist at all.” Nee, veel liever geloven wat je wil geloven dan echt eens nadenken over wat er echt in zo’n publicatie staat…

  17 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Wij de mensen zijn als soort een mislukt project van buitenaardsen met een zodanig afgeknepen intelligentie dat wij eigenlijk nergens voor dienen maar wel levensgevaarlijk zijn. Daarom worden of werden we in een bordeel / Hof van Eden of kennel gehouden tot wij ons zelf zouden vernietigen…

   7 likes
  • TOBBYI OR NOT schreef:

   ik mis in de evolutie de link tussen het tegen elkaar slaan van 2 vuur steentjes en het kunnen maken van de chip.
   ergens is er wat aangereikt door de hand van god (of zo) en zonderde zijn experiment gewoon af.
   eens gaan wij het zien, maar dat is pas als we elkaar als gelijken kunnen aankijken.
   gelukkig is mijn ziel niet aan tijd gebonden.

   espavo….

   2 likes
 • Freba schreef:

  Waarom zouden Aliens hier komen in dat achterlijke Wereldje. Niets te zoeken of te leren. Nog steeds holbewoners die elkaar bestoken.

  18 likes
 • Dirk van Beek schreef:

  Het zit helaas anders in elkaar dan we denken. De aliens hebben de mens veel meer nodig dan wij hen. Hun weliswaar technologische voorsprong valt volledig in het niet met wat de mens oorspronkelijk is en kan produceren aan lichtenergie. De reden dat ze geen contact willen opnemen (alleen op zeer kleine schaal met een groep ingewijden die met ze samenwerken) is dat ze geweldig bang zijn dat uit kan komen hoe zij de mens al honderdduizenden jaren misbruiken. Dat zal hun macht tot in de kern aantasten. Ieder mens is voor hen namelijk een soort “batterij” waaruit ze energie halen die ze anders niet meer zelf kunnen ontwikkelen. Op grote schaal gebeurt dat door mensen samen te brengen in gigantische stadions en op mega (dans etc) festijnen.
  Het spel is echter bijna uit en daarom zullen ze op korte termijn allerlei trucs uithalen om de oude situatie te kunnen blijven handhaven. Tevergeefs. De War scroll uit de Dode Zee rollen spreekt over deze tijd waarin er een oorlog plaatsvindt tussen de broeders (en zusters) van het licht tegen de broeders (en zusters) van de duisternis. Hun alien nederlaag komt uiteindelijk van het feit dat ze niet alleen met het goede moeten vechten maar ook tegen elkaar.

  9 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   In de kern klopt ook dit zover ik het kan bevatten. De alien gerelateerde elite doet dit ook middels hun satanische rituelen van kindermisbruik, oorlogen en psychologische oorlogvoering. etc. Zelfs de Pocemon idiotie en de idiotie van Koningsdag / Nacht zijn hier onderdeel van.

   8 likes
  • Nietons schreef:

   Wauw, wat moet het een verbazingwekkende realiteit zijn waar jij je in bevind. Een mix tussen de Matrix en de onzin die een paar fantasten op bepaalde rollen hebben geschreven. Verbazingwekkend en ook zorgwekkend wat voor sommigen hier als realiteit doorgaat.

   2 likes
  • Peter de Bie schreef:

   Waar kan ik mijn adres achterlaten, zodat de aliens mij ook een keer komen bezoeken

   0 likes
  • bart schreef:

   je meent het

   0 likes
 • abraxis schreef:

  ons denken kan alleen in termen van twee deling denken. Verdeeldheid, strijd, ontkenning, wantrouwen, twijfel, onzekerheid ect.
  Het is dus niet zo gek dat buitenaardsen gevechten leven.
  Ik denk dat wanneer wij een vreedzame beschaving zouden zijn dat buitenaardsen in een ander dag licht geplaatst zouden worden.

  Ik zie ook dat de boze mensen of mensen die hun boosheid ontkennen vaak denken in termen van een slechte Cabal of kwade buitenaardsen, ezv

  Het is slechts een projectie van hun eigen boosheid die ze niet durven te voelen of onder ogen kunnen komen.
  Door dat ze deze krachten in zich zelf niet kunnen belichten neemt het hun onbewust over. Het worden strijders voor een goede zaak of aanhangers van een ideologie en kunnen uiteindelijk zelfs een genocide starten en denken dat ze goed bezig zijn.

  8 likes
  • Padja schreef:

   @abraxis
   Mooi gesproken!

   2 likes
  • luca schreef:

   sorry dat ik het zo cru moet zeggen maar gel*l van de eerste orde
   de mens is ook een roofdier
   met dit gel*l kom je geen steek verder
   waar komt de mens vandaan en hoe heeft deze zich ontwikkeld door de jaren heen aanpassen en nogeens aanpassen
   in het rijtje lopen en vooral niet je kop boven het maaigras uitsteken
   mensen horen in kleine groepjes te leven soort roedel
   maar zolang er religie bestaat wat een mind spin was van de Romeinen
   zullen we ten alle tijden onder druk worden /blijven ik ben niet boos dus hoef ook niks te ontkennen maar wat snappen jullie nu niet er is geen religie er is geen cabal
   er is niks niets we geloven toch ook niet meer in sinterklaas
   hou eens op met deze onzin

   1 likes
 • Faith schreef:

  Het is nou precies het verhaal van de cabal wat je hier schetst Dirk.
  Moet zijn: de cabal houdt ons al eeuwen in isolement.
  Het is de cabal die ons al eeuwen onder de knoet houden. Of was dat nog niet tot je doorgedrongen?
  Maar planeet Aarde is ook een leerschool in de dualiteit kosmisch gezien. Een slijpsteen voor de geest.
  Mind over matter. Einde duister, nu is het tijdperk Age of Aquarius.
  Verder is dit een flut studie want een beetje student stuit al snel op Billy Meier.
  Zeker ook nooit van Blavatsky en Bailey gehoord. Of misschien juist wel, want deze kernfysicus heeft een ‘model’ gebruikt waaruit blijkt dat ”ze” in zo’n scenario meer geneigd zijn om groepjes te vormen in plaats van een Galactisch club.
  Maar dat was toch allang bekend dat daar ook graden van wijsheden en evolutie zijn, net als op Aarde je kleuters en gymnasiumpiepers hebt.
  De Raad van Negen, de Witte Broederschap, een soort Ridders van de Ronde Tafel.
  Die wijzer zijn dan menig Aardbol allerhoogst in aanzien zijnde mens, omdat ze de tijd eeuwen en eeuwen vooruit zijn.
  Maar ”dat ze het niet met elkaar eens kunnen worden over een universeel beleid” is ook cabal denken.
  De Galactische Raad weet wat wijsheid is. Meer dan onze VN, gezien de puinhoop in de wereld en al het geld verspild wordt en wij maar bezuinigen. Onderontwikkelde hufters delen hier de lakens uit.
  Dat is in de Hoge dimensies anders.
  Maar hoe leg je dat een kernfysicus uit die zelf onderdeel van het establishment is en er waarschijnlijk vet voor betaald krijgt, voor zijn onderzoek.
  Leuke misleiding, volgende keer wat slimmers verzinnen dan dat eeuwenoude trucje van de boel verdraaien, wat je zelf aan gluiperigs doet, dat je vijand in de schoenen schuiven, en een reikwijdte van jewelste door de media in handen te hebben.
  Hoe vaak zijn E.T”s al negatief in de massa media gekomen.
  Volgende keer iets slimmers of op zijn minst iets originelers verzinnen please.
  Ik zou als huis tuin en keukenstudent willen beginnen met waar deze meneer eindigt,
  ”Het is goed mogelijk dat Aarde zich bevindt in een deel van de ruimte, dat wordt bezet door een conservatieve groep
  {hiermee bedoelen ze natuurlijk de cabal, draai draai} die geen contact wil.
  {Zie hoe ze de boel volgens een studie van een kernfysicus van een Universiteit netjes en geloofwaardig neer denken te zetten}
  Maar het is waar:
  ”Nu we steeds beter in staat zijn om onbewust signalen van zowel bestaande als vergane
  {en hogere beschavingen vergat hij te onderzoeken of vergat hij de vermelden}
  beschavingen te kunnen detecteren, zouden we deze impasse moeten kunnen doorbreken.”
  Dat is dus wat al gaande is. Nog niet helemaal wakker zo te lezen.
  Merkel is naar Rusland overgelopen, de rest volgt, de US zionisten cabal idioten zijn al opgepakt.
  Maar ratelt U rustig verder over buitenaardse groepen die ons bewust in isolement houden.
  Als je als kernfysicus aan een universiteit nog nooit van Billy Meier hebt gehoord hoe geloofwaardig denkt hij dan te zijn.

  8 likes
 • mario schreef:

  welke aliens?
  ik ben er nog nooit een tegen gekomen.
  dat ze bestaan geloof ik wel het heelal is groot dat de kans dat ze bestaan groter is dan niet.
  als we eerst eens beginnen met de elite naar de kl.ten te helpen en dat ze eens ophouden met de mensheid proberen uit te roeien met oorlogen en fatsoenlijke regeringen stationeren dan glimt er misschien weer hoop aan de horizon.
  wedden als dit zou gebeuren dat je geen aliens of de ideeen hierover niet meer zal horen.
  volgens mij komen hier geen aliens en zal ook niet gebeuren dat als de wereld vergaat zoals sommige zeggen om ons te redden.
  zou wel leuk zijn trouwens.

  5 likes
 • Johan schreef:

  Exo biologisch gezien behoren wij, aardbewoners, tot de zwakste schakel van het heelal.
  Wij bestaan voor een groot deel uit water en koolstof. Koolstof wezens staan biologisch gezien onder aan de evolutionaire trap.

  5 likes
 • Zeven zusters schreef:

  Ik zou ook geen contact willen zoeken met mensen van dit volk-deze aardkloot,geef ze groot gelijk,ze halen zich alleen maar ellende op de nek met dit stapelgekke aardvolk!!

  5 likes
 • Jeff schreef:

  als ze zich willen presenteren als redders der aarde dan komen ze ook bij jouw of mij. houden ze zich alleen op bij hooggeplaatsten, dan zijn ze net zo erg als wij. buitenaardsen hier op aarde? zou kunnen, als ik naar sommige diepzee dieren kijk of insecten… maar misschien wel naar ons? zou kunnen, maar ik geloof die verhalen over greys en reptilians enzo hier helemaal niet meer. een hoop blabla en alles is gehuld in vaagheden en onscherpe foto’s. leuk hoor allemaal, maar noem het dan ook gewoon de efteling.

  2 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Zo boven zo beneden zou je kunnen zeggen !

   2 likes
  • Nietons schreef:

   Touché! Hoe vermakelijk en spannend al die theorieën ook allemaal kunnen zijn, ze zijn net als religies verzonnen door mensen (of overgenomen door schizofrenen/psychoten die men ook wel profeten noemt) We zullen moeten aanvaarden dat we eigenlijk helemaal niets weten en hier helaas ook niet achter zullen komen. Wat kunnen we dan wel doen? In elkaar geloven, elkaar steunen, helpen en het kwaad zelf uit deze wereld zien te krijgen. Ook dit zal heel lang gaan duren. Dat wij helemaal niets weten, niets te weten komen lijkt haast op een bewust isolement..

   0 likes
 • Willie schreef:

  Hypotheses! Werkmodellen? Het is goed mogelijk zus en het kan mogelijk dat etc. etc.

  2 likes
 • Rita schreef:

  Wat een gedachte zeg. Stel dat ouders ook zo zouden denken. We gaan onze kinderen isoleren en kijken hoe ze zich ontwikkelen. Dan was de mensheid binnen een generatie of twee verdwenen.

  Nee. Zoals water stroomt van hoog naar laag en hetere lucht opstijgt boven koude, zo ook stroomt de kennis van de wezens met kennis automatisch door naar de wezens met minder kennis. Dat is een Universele Wet..

  4 likes
 • iubuntu schreef:

  South Park is jullie voor : zie seizoen 7 aflevering 1 (geleden van 2003)

  3 likes
 • Jaya schreef:

  Dit is dito met de wereldleraar aan de hand, die houdt ons dito in een isolement.

  3 likes
 • charlud schreef:

  Het feit alleen al dat buitenaardsen altijd over voortreffelijke technologie beschikken is op zichzelf genomen al sprookjesachtig. Dit riekt meer naar een wishfull thinking dan gewoon gezond verstand gebruiken. Seti probeert al een kleine 50 jaar signalen die als bron hebben een technologie het universum af te luisteren. Met tot nu toe geen resultaat. Zijn er buitenaardsen? Gelet op de grootte v/h het universum is de kans zeer groot dat er leven is op andere planeten. Alleen kan dat leven best wel minder technologie hebben dan we denken en waarom ook niet.Geef eens een goed argument waarom buitenaardsen altijd superieur moeten zijn.

  2 likes
  • Nietons schreef:

   Dit kan inderdaad meerdere kanten op. Wij zullen zeker niet de hoogst ontwikkelde technologische soort zijn, maar wellicht ook niet de laagste. Ook hier kunnen we verder niets mee, het geeft verder geen antwoorden of conclusies.

   1 likes
 • Nea schreef:

  Ik krijg het idee dat jullie allemaal flink in de war zijn.

  2 likes
  • Nietons schreef:

   Dat krijg je met zo’n vreselijk verwarrende wereld en bestaan….. Welkom bij religie versie 2…… Van goden en engelen naar aliens en ufo’s…. De arme Mensch weet zo vreselijk weinig, heeft zoveel terechte vragen en krijgt maar zo weinig tot geen antwoorden. De hypothese is zo gek nog niet, het lijkt ook wel of we in een soort isoleercel zitten met z’n allen…… Iets wat we allemaal delen, waar zijn we beland ,waarom bestaan we überhaupt ,wat moet het universum voorstellen, wat is de functie hiervan, wat moeten we er allemaal mee en waarom krijgen we geen antwoorden? Sta er niet raar van te kijken dat uit wanhoop en angst de vreemdste theorieën worden verzonnen en maar voor lief worden aangenomen hetgeen ook massaal gebeurd. Zie religie, new age enz.

   1 likes
 • All Seeing Fish schreef:

  We zouden ook zomaar genetisch gemanipuleerd veeteelt kunnen zijn, en wanneer de populatie op aarde genoeg is het tijd is om te oogsten.

  Het is maar een gedachten wij mensen doen het ook!

  2 likes
 • janssen schreef:

  LOL in de DIERENTUIN ! Het ONGEDIERTE licht in een slappe lach om dat geklooi hier op aarde , dat zij herkennen als de geschiedenis van hun verleden en willen dat nog een tijde gadeslaan als een lachfilm. Zij vinden dat wij eerst dezelfde fouten moeten maken en ” beschermen “ons voor een te grote schok bij een te snelle overgang naar hun manier van leven ! AMEN ! ( Zou zo maar kunnen ).

  1 likes
  • Nietons schreef:

   Dat geklooi hier heeft wel een oorzaak. Dat is dat de mens compleet in het ongewisse wordt gehouden en uit pure wanhoop zelf maar vreemde verhalen is gaan verzinnen (zie religie). Iets of iemand moet verantwoordelijk zijn voor ons bestaan of iets of iemand zou ons iets meer moeten kunnen vertellen. Dat gebeurd niet (schizofrenen, psychoten en autisten die we “profeten” noemen tellen niet mee) en onderwijl hebben we geen flauw benul wat nu de bedoeling van dit alles is. Persoonlijk vind ik het hoogst onverantwoordelijk dat we hier zo “alleen” in worden gehouden en zodoende heb ik geen goed woord over voor hoger ontwikkelde buren of een zogenaamde schepper, mits aanwezig natuurlijk….

   0 likes
 • Jer schreef:

  Ik zal zeggen ”Prime Directive” zoals ze dat in Star Trek noemen.

  1 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.Org/EU/BE/FL : Space- Defensie

  Een juiste kordate interpretatie, hulp verlenen aan planetaire intelligente humane civilisaties die hun eigen bevolking uitmoorden, door het verlenen van spitstechnologie wat genocide inhouden om diverse defensieve aanvaardbare of onaanvaardbare redenen, om zich erdoor zelf achteraf te laten vernietigen. Het huidig planetair belastingsysteem uit de tijd Julius Cesar, is ten dode op geschreven.

  1 likes
 • Joost Smits schreef:

  We leven in een straf kolonie. Call it a Prison planet. Ze houden ons alleen in de gaten. Ze zijn Watchers die de wacht houden. Lees er Genesis 3 maar op na; Toen zond YHWH Elohim hem (Adam, de mens) weg uit de hof van Eden om de aardbodem te bewerken, waaruit hij genomen was. En Hij verdreef de mens en Hij stelde ten oosten van de hof van Eden de cherubs met een flikkerend zwaard dat zich heen en weer wendde om de weg tot de boom des levens te bewaren. Gen 3;23
  We hebben in een vorig opstandig bestaan wetten overtreden en zijn nu op Aarde om ons zelf ten goede te bewijzen. Diegenen die God; Jezus aanvaarden als Koning en Redder worden gered en de rest krijgt zijn straf. Ik weet dat een hoop van jullie dit niet willen horen, maar het wordt misschien toch eens tijd om daar rekening mee te houden.

  1 likes
 • eric schreef:

  Je bedoelt dat iemand een script van star trek heeft ingeleverd ?

  🙂

  0 likes
 • Nietons schreef:

  En groot gelijk hebben ze. Een soort, een wereld die elkaar afslachten omdat ze niet in elkanders sprookjesboeken geloven wil je terecht toch ook niets mee te maken hebben? Dat is een zeer primitieve wereld die je aanschouwt en je verder niet mee bemoeit.

  0 likes
 • x

  Check Also

  nasa

  NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

  NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

  ufo

  UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

  Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

  >