Het Complot

9/11-lezing: “Dit kan niet, dit is controlled demolition, met behulp van explosieven”

Help door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dit jaar is het vijftien jaar geleden dat de aanslagen op het WTC in New York plaatsvonden. De officiële uitleg van de gang van zaken roept in toenemende mate vraagtekens op, niet alleen in de publieke opinie, maar ook bij een groeiende groep gezaghebbende professionals waaronder architecten, ingenieurs, piloten, politici en advocaten. Wist u bijvoorbeeld dat er op die noodlottige dag in september niet twee, maar drie gebouwen zijn ingestort? Hierover vindt op 10 september in de Jaarbeurs Utrecht het congres plaats ‘Consequenties van 15 jaar 9/11. Hoe te begrijpen wat er nu in de wereld gebeurt.’

9/11-lezing: "Dit kan niet, dit is controlled demolition, met behulp van explosieven"Hoe kon het gebeuren dat de Twin Towers ‘als gevolg van brand’ instortten, terwijl zoiets sinds de introductie van de in deze bouwwijze opgetrokken gebouwen nog nooit was gebeurd? Wat is het verhaal achter het instorten van het 190 meter hoge gebouw WTC7 aan het einde van de middag? “Met name daarvan hebben veel wetenschappers gezegd: Dit kan niet, dit is controlled demolition, met behulp van explosieven,” zegt dr. ir. Coen Vermeeren, auteur van het boek ‘9/11 is gewoon een complot’, dat op 10 september verschijnt. Het gedegen rapport van Architects & Engineers for 911 truth stelt vast dat de officiële verklaring hierover aantoonbaar niet klopt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Ook op andere vragen is tot op heden geen bevredigend antwoord gekomen. Is er wel of geen vliegtuig het Pentagon ingevlogen? Alle beelden van de in de buurt aanwezige bewakingscamera’s zijn in beslag genomen en niet met het publiek gedeeld. En hoe konden vier gekaapte vliegtuigen anderhalf tot twee uur rondvliegen in het Amerikaanse luchtruim zonder te worden onderschept?

Veel mensen die hier vraagtekens bij zetten worden weggezet als complotdenkers. Waar zit die weerstand? Willen we misschien geen andere dan de officiële verklaring zien, omdat dat ons hele wereldbeeld op zijn kop zet? De wereld is immers enorm veranderd naar aanleiding van de gebeurtenissen op 9/11.

Het programma van het congres in de Jaarbeurs biedt interessante sprekers die uitgebreid stilstaan bij de feiten en consequenties van 9/11. Aan bod komen onder meer de rol van de media en de geopolitieke gevolgen. Wat hebben we geleerd en wat staat ons te doen? Ook is er een live-verbinding met New York, waar die dag een congres plaatsvindt met onder andere veel juristen.

Onder de sprekers bevinden zich top-experts, waaronder dr. ir Coen Vermeeren en ir. Wico Valk, namens AE911truth.nl. Verder geeft F. William Engdahl, internationaal bekend top-auteur en geopolitiek expert, zijn visie op wat er nu in de wereld gebeurt. Een journalistenpanel bespreekt de rol en onafhankelijkheid van de media. George van Houts verzorgt een theatrale noot en naast hen kunt u nog vele anderen verwachten, zie hier de brochure voor het complete programma.

Het congres is bestemd voor eenieder die zich zorgen maakt over wat er nu in de wereld gebeurt, beter geïnformeerd wil worden, ideeën op wil doen en wil bespreken. Voor meer informatie en registratie, ga naar www.11septemberfeiten.nl.

[Nieuwsbank]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dimmer
dimmer
7 jaren geleden

Gaan we weer pfffffffff
Komt deze onzin nu ieder jaar terug ofzo?????

Loek
Loek
7 jaren geleden

voor hen die hier heel misschien WEL waarde aan hechten:

Vanuit de Kosmos werd verteld dat er geen plusminus 3000 zielen zijn terug gekeerd, maar bijna 10.000!!
Hoe krijgt men het voor elkaar om zoveel slachtoffers te verbergen voor de buitenwereld!

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Het is zo klaar als een klontje, 9/11 is een ‘insidejob’.

Azrael
Azrael
7 jaren geleden

Ik ben van oorsprong werktuigbouwkundige en metaalkundige. Wat hier gebeurd is kan inderdaad, blind staren op de maximale temperatuur van een bepaalde stof is in deze zeer kortzichtig en de reden dat een hoop van mijn collega’s die hier iets van dachten te moeten vinden inmiddels niet meer serieus genomen worden. Er zat coating op de balken en de enorme krachten die onder normale omstandigheden op de balken werkte was al flink en verzorgde al een verzwakking in de moleculaire structuur van het benoemde materiaal. Dit is geen hoax, dit is gebeurd omdat wij dingen op het naatje berekenen want dat scheelt kosten. Verder heeft de hoofd ingenieur en de hoofd bouwkundige al toegegeven dat ze op het materiaal bespaart hebben door het “te strak” uit te rekenen. Ook was al bekend dat een botsing met een vliegtuig op die hoogte dit gevolg zou hebben.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x