Gezondheid

VIDEO: Vrouw (54) ‘verslaat longkanker met cannabisolie’

Help door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 54-jarige Sharon Kelly werd in december 2013 gediagnosticeerd met longkanker. Volgens artsen had ze nog maar enkele maanden te leven. Ze kreeg te horen dat er niets meer voor haar kon worden gedaan.

Sharon eiste dat de artsen iets voor haar zouden doen. Twee maanden na de diagnose werd toch begonnen met chemotherapie. Toen dat niet bleek te helpen, werd Sharon naar huis gestuurd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Haar jongste dochter ging op internet op zoek naar antwoorden op de vele vragen die het gezin had. Ze kwam vele verhalen tegen van mensen die zeiden kanker te hebben verslagen met cannabisolie. Sharon besloot cannabisolie te proberen. Ze had immers niets te verliezen.

In februari 2014 begon ze cannabisolie te nemen. Ze werd er in het begin alleen erg moe van. Sharon ontdekte later dat ze niet moe werd van de cannabisolie als ze het in de vorm van een zetpil nam. De zetpil bevatte naast cannabisolie ook biologische kokosolie. Begin september bleek uit een PET-scan dat Sharon kankervrij was.

Lees hier het hele verhaal van Sharon.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
lalalalaria
lalalalaria
9 jaren geleden

Dit soort verhalen zijn hier schering en inslag. Uiteraar is het alleen maar positief dat er mensen zijn die kanker overwinnen. Helaas is dit hoofdzakelijk een soort lotterij. Er zijn (helaas?) mensen die hun ganse leven roken en geen kanker krijgen, er zijn (helaas!) ook mensen die heel hun leven sporten en leven op broccolie en sterven met darmkanker. Dit levert dan dit soort “entertainende” verhalen op. Het echte verhaal is natuulijk dat kanker reeds lang op gelost. Net zoals nulpunt energie reeds lang voor handen is, en de overheid reeds programmas heeft lopen met buitenaardse wezens op buitenaardse planeten. Ik kan mij hier nog langer over uitbreiden, maar dat doe ik niet. Jullie tijd is kostbaar. Hoog tijd om de handen uit de mouwen te steken.

Emile
Emile
9 jaren geleden

Weet je wat nou zo vervelend is , het moet jezelf overkomen denk ik om er echt in de gaan geloven zeg maar.
Ik heb zelf behoorlijk wat kennis aangaande het onderwerp in het artikel maar (gelukkig) heb ik cannabisolie nog niet hoeven te gebruiken maar ik kan niet met zekerheid zeggen dat het werkt.
Ik ben een vriendin kwijtgeraakt aan longkanker , in 11 maand van gezond naar overleden, nooit gerookt, nooit gedronken, hele leven op een boerderij gewoond, en niet bekend met andere medicijnen dan die de het ziekenhuis voorschrijft.
Ik wist toen (5 jaar geleden) dat dit middel en talloze andere middelen te krijgen zijn maar ik heb het nooit aangeboden dat de proberen, waarschijnlijk kan het niet in combinatie met je huidige medicijnen etc.. dus wie ben ik om te zeggen dat ze daar maar mee moet stoppen, en kan ik er werkelijk vanuit gaan dat het werkt, hoe denken de nabestaanden erover etc.. ?

Het is moeilijk mensen 🙁 (daarom zijn dit goeie artikelen om te plaatsen om in ieder geval iemand te zeggen dat er nog andere manieren zijn die wellicht werken, niks is met zekerheid te zeggen)

1 Artikel in een medisch tijdschrift die lovend is over de werking van cannabisolie en binnen tien minuten had ze het genomen want de dokter zegt dat het goed is !!!

Maar omdat de MSM niet ingaat op de bewezen werking van cannabisolie blijft het taboe en is het niet bekend bij het grote publiek (ja, probleemjongeren die te veel cannabis gebruiken zien we op TV dus associeren we het met verslaving en criminaliteit, tja, net zoals papaver, cocabladeren etc..)

Knowledge is power !! zal ik maar zeggen.

exegese
exegese
9 jaren geleden

Nou is het al tal van jaren bekend dat tal van mensen claimen te zijn genezen van kanker met behulp van hennepolie. Het zou natuurlijk kunnen dat al die mensen dat gewoon uit hun duim zuigen, alhoewel ik dat behalve misselijkmakend, ook erg onwaarschijnlijk zou vinden. Ook zou het in principe nog een placebo-effect kunnen zijn, wat mij sterk lijkt omdat het er zo veel zijn. Wat mij echter nog het meest bevreemdt is dat er na al die jaren nog helemaal geen enkel onderzoek is gepubliceerd wat uitsluitsel kan geven wat de werking is van hennepolie i.c.m. kanker. Er zijn toch mensen genoeg die opgegeven zijn door de medici en dus niets te verliezen hebben, waarom zouden die hier niet aan mee willen werken ? Waarom gaat men niet gewoon aan de slag ?

ajm vd laar
ajm vd laar
9 jaren geleden

hallo ik heb prostaat kanker tumor rondom prostaat was zo groot als een appel 8cm die maakte uitzaaingen in bekken endeldarm blaas.deze worden nu klein gehouden en de tumor rondom prostaat is aan het verschrompelen, doormiddel van elke 3maanden een homonen injectie .lucrin heet deze injectie.verder eet ik elke dag een citroen onbespoten vanuit diepvries raspik hele citroen incl schil ,met een sapje drink ik citroen op;ook elke dag 2×wietolie 2×2 druppels .gaat erg goed met mij nadat ik in aug 2013 hoorde dat ik kanker had grt ad vd laar

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x